תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
בתואר הראשון היתה איתי מישהי מכפר קאסם, היינו חברים טובים,היום היא סיימה רפואה בירדן. היה לה בן זוג יהודי 3 שנים בסתר,הם היו מאוהבים. יום אחד אח שלה תפס לה את הגרון, הצמיד סכין,ואמר שאם הוא יגלה שמה שאומרים עליה נכון הוא יוריד לה את הראש. זה די גרם לה להתחפף זריז לירדן מחשש לחייה.

ואתה רוצה להיות כמו האח או שנשארה בך טיפת אנושיות, כמו באחות ובבן זוגה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
גזענים מסוכנים משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אופיסר, באופן כללי נראה שאפשר לסכם את ההודעה שלך ככה: "למה שרק אנחנו נצא פראיירים?"
לא נראה לי שזה בסיס טוב או יציב במיוחד לבסס עליו את תפיסת העולם שלך, או אפילו את ההחלטות שאתה מקבל ביומיום.

זה בדיוק מה שאמרתי, שלא מעניין אותי שהיהודייה הזאת התבוללה עם מוסלמי. אותי מרתיח שמגנים על ההתבוללות הזאת ושבכל מקום מוסלמים ישראלים אומרים שלהתנגד לזוגיות שלהם עם יהודיות זאת גזענות ושאם אוהבים אז אוהבים, אבל אבירי המגן(כאמור, השמאל הליברלי) יש מעז לשאול את השאלות הקשות לגבי אחותו של המוסלמי המאשים. הוא גם לא מעז לשאול למה חינוך הילדים נקבע לפי האבא, כי אולי התשובה קצת תטריד את השמאלני הליברלי שכרת ברית עם חברה פטראכלית ושוביניסטית. המוסלמי הנאור העונה לשם אוסמה החליט שלילדה יקראו ליילה ושהיא תלך לגן מוסלמי בגלל שלאישה אין שום זכות להביע את דעתה ואת תרבותה. על זה אתה מגן, וכל זה בשם ההתנגדות שלך לכל מיני להב"ה למינהם, אתה (אתה=השמאל הליברלי) לא רואה עד כמה דורך על הערכים שלו בשם השינאה ליהודי הכהניסט. זה בדיוק כמו התחקיר על ההשתקות של ארגוני השמאל השטחים על הטרדות מיניות של פעילות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 30 ינואר 2016, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
אוף טופיק:
אופיסר וגביזון, התגובה שלכם של "למה רק אנחנו פראיירים" לנוכח סיפורים של יהודיה שמאוהבת בערבי אומרת גם דבר או שניים על היחס שלכם לנשים.
just saying

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
אופיסר, באופן כללי נראה שאפשר לסכם את ההודעה שלך ככה: "למה שרק אנחנו נצא פראיירים?"
לא נראה לי שזה בסיס טוב או יציב במיוחד לבסס עליו את תפיסת העולם שלך, או אפילו את ההחלטות שאתה מקבל ביומיום.

זה בדיוק מה שאמרתי, שלא מעניין אותי שהיהודייה הזאת התבוללה עם מוסלמי. אותי מרתיח שמגנים על ההתבוללות הזאת ושבכל מקום מוסלמים ישראלים אומרים שלהתנגד לזוגיות שלהם עם יהודיות זאת גזענות ושאם אוהבים אז אוהבים, אבל האבירי המגן(כאמור, השמאל הליברלי) יש מעז לשאול את השאלות הקשות לגבי אחותו של המוסלמי המאשים. הוא גם לא מעז לשאול למה חינוך הילדים נקבע לפי האבא, כי אולי התשובה קצת תטריד את השמאלני הליברלי שכרת ברית עם חברה פטראכלית ושוביניסטית. המוסלמי הנאור העונה לשם אוסמה החליט שלילדה יקראו ליילה ושהיא תלך לגן מוסלמי בגלל שלאישה אין שום זכות להביע את דעתה ואת תרבותה. על זה אתה מגן, וכל זה בשם ההתנגדות שלך לכל מיני להב"ה למינהם, אתה (אתה=השמאל הליברלי) לא רואה עד כמה דורך על הערכים שלו בשם השינאה ליהודי הכהניסט. זה בדיוק כמו התחקיר על ההשתקות של ארגוני השמאל השטחים על הטרדות מיניות של פעילות.

אני לא מגן על כלום, חוץ מאשר על זכותם של אנשים ונשים לחיות את חייהם כמו שהם רוצים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
גביזון כתב:
בתואר הראשון היתה איתי מישהי מכפר קאסם, היינו חברים טובים,היום היא סיימה רפואה בירדן. היה לה בן זוג יהודי 3 שנים בסתר,הם היו מאוהבים. יום אחד אח שלה תפס לה את הגרון, הצמיד סכין,ואמר שאם הוא יגלה שמה שאומרים עליה נכון הוא יוריד לה את הראש. זה די גרם לה להתחפף זריז לירדן מחשש לחייה.

איזה אנושיות יש בי? אמרת שאני לא אוהב ערבים.
אני יצאתי עם קוסטה ריקנית גויה בארץ שדיברה על חתונה ולא היתה לי שום בעיה עם משפחתי.
אגב, בתואר הראשון היתה ערביה שהייתי מתתתת לצאת איתה,מת, היא פשוט לא היתה בעניין. הכי גרוע,התחתנה עם אוהד מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אוף טופיק:
אופיסר וגביזון, התגובה שלכם של "למה רק אנחנו פראיירים" לנוכח סיפורים של יהודיה שמאוהבת בערבי אומרת גם דבר או שניים על היחס שלכם לנשים.
just saying

אני טוען שגם לגברים אסור להתחתן עם גויות באותה מידה. את הטענות של היחס לנשים אתה צריך להפנות למי שמגן על אוסמה, שלא נותן לאישתו להחליט על השם או התרבות של הילדה וגם לא ייתן לאחותו לעשות מה שהיא רוצה. אם להתנגד לשוביניזם אז עד הסוף, לא רק לשוביניזם יהודי(שהרבה פחות אלים וקיצוני מהשוביניזם המוסלמי).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אוף טופיק:
just saying

אתה פשוט לא נגמר,החלטת שאני לא אוהב ערבים, עכשיו אתה טוען שיש לי בעיה עם יחס לנשים.
יש סיבה שאני בקושי כותב פה, הדפוס שלך כבר משעמם ודי פתולוגי,לבנות קייס על בנאדם ואז לרוץ איתו,אם לאנשים יש עוד כח אליך זה עניינם.
תוכל לשלוח הודעה פרטית לארוסתי, ולהזהיר אותה מפני היחס שלי לנשים,עו"ס קלינית פעילה בקבוצות נשים, תוכל לספר לך על היחס שלי לנשים, בא לך על קצת תמונות בםייס על הפגנות שנכחתי בהן?
למה לעזאזל אני עוד מגיב להזיות שלך,תמשיך לתקוף פה אנשים על מקצועם, תמשיך להכניס מילים לאנשים, ובעיקר תמשיך לאבחן אנשים.
אם תרצה עזרה אשמח לשלוח אותך למקומות הנכונים, פיתוח מודעות כשלב ראשוני.
סיימתי,בהצלחה לכולם,תהיו חזקים עם טכנו, אותי הוא הכניע כבר לפני שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
גביזון, באמת שהתגעגעתי אליך. אל תעזוב. טכנו הרבה יותר בסדר ממה שהוא היה פעם, באמת. אל תעזוב אותנו לבדנו, למרות שאני יודע שברוב הנושאים אנחנו לא מסכימים, הפורום צריך אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תוכל לשלוח הודעה פרטית לארוסתי, ולהזהיר אותה

פורמאלין.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גביזון, באמת שהתגעגעתי אליך. אל תעזוב. טכנו הרבה יותר בסדר ממה שהוא היה פעם, באמת. אל תעזוב אותנו לבדנו, למרות שאני יודע שברוב הנושאים אנחנו לא מסכימים, הפורום צריך אותך.

ממש לא עוזב את הפורום, אבל באמת שכבר נגמרה לי הסבלנות להתמודד עם הכנסת מילים לפה,ויתרה מכך, בניית קווי אופי לבנאדם כי ככה יותר נוח להתמודד מול ספקות. פשוט לא עונה להזיות האלה כבר. כל אחד עם דעה שונה הוא בעיה,בעיה עם יחס לנשים,מקודם ערבים,מחר זה המקצוע,מחרתיים זה עליסה בארץ הפלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
teknoboy כתב:
גביזון כתב:

איזה אנושיות יש בי? אמרת שאני לא אוהב ערבים.
אני יצאתי עם קוסטה ריקנית גויה בארץ שדיברה על חתונה ולא היתה לי שום בעיה עם משפחתי.
אגב, בתואר הראשון היתה ערביה שהייתי מתתתת לצאת איתה,מת, היא פשוט לא היתה בעניין. הכי גרוע,התחתנה עם אוהד מכבי חיפה.

טעות שלי, חשבתי שאשכרה היתה סיבה שסיפרת לנו את האנקדוטה הזאת דווקא ברגע הזה בדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב, חזרה לנושא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759623,00.html

ציטוט:
עשרות רעולי פנים תקפו בתחנת הרכבת המרכזית של שטוקהולם עוברי אורח בעלי חזות זרה, בתגובה לרצח עובדת סוציאלית ותקיפות מיניות על ידי נערים מבקשי מקלט: "המשטרה לא מתמודדת עם הפגיעה בעם השבדי"

בעלונים נגד המהגרים שחילקו החשודים שנעצרו אתמול נכתב: "מכל המדינה מגיעים דיווחים על כך המשטרה לא מצליחה עוד להתמודד במניעה וחקירה של פשעים הפוגעים בעם השבדי. בחלק מהמקרים, למשל רצח האישה שהועסקה במחסה למה שמוגדר 'פליטים ילדים' במולנדל זה הגיע לכך שמפכ"ל המשטרה בחר להביע אהדה לעבריין על חשבון הקורבן. "אבל אנחנו מסרבים לקבל את התקיפות החוזרות ונשנות והצקות לנשים שבדיות. אנחנו מסרבים לקבל את ההרס של החברה שלנו שהייתה פעם בטוחה... לגברים ונשים שבדים מגיע ביטחון בחיי היום-יום".

אני מתחיל להגיע למסקנה שהציבור הישראלי יותר נאור ופחות אלים מהאירופאים. הגיוני, יהודים וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
teknoboy כתב:
אוף טופיק:
just saying

אתה פשוט לא נגמר,החלטת שאני לא אוהב ערבים, עכשיו אתה טוען שיש לי בעיה עם יחס לנשים.
יש סיבה שאני בקושי כותב פה, הדפוס שלך כבר משעמם ודי פתולוגי,לבנות קייס על בנאדם ואז לרוץ איתו,אם לאנשים יש עוד כח אליך זה עניינם.
תוכל לשלוח הודעה פרטית לארוסתי, ולהזהיר אותה מפני היחס שלי לנשים,עו"ס קלינית פעילה בקבוצות נשים, תוכל לספר לך על היחס שלי לנשים, בא לך על קצת תמונות בםייס על הפגנות שנכחתי בהן?
למה לעזאזל אני עוד מגיב להזיות שלך,תמשיך לתקוף פה אנשים על מקצועם, תמשיך להכניס מילים לאנשים, ובעיקר תמשיך לאבחן אנשים.

:ROSE: גביזון :ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:

ממש לא עוזב את הפורום, אבל באמת שכבר נגמרה לי הסבלנות להתמודד עם הכנסת מילים לפה,ויתרה מכך, בניית קווי אופי לבנאדם כי ככה יותר נוח להתמודד מול ספקות. פשוט לא עונה להזיות האלה כבר. כל אחד עם דעה שונה הוא בעיה,בעיה עם יחס לנשים,מקודם ערבים,מחר זה המקצוע,מחרתיים זה עליסה בארץ הפלאות.

שלבן אדם אין בטחון עצמי זה מה שהבן אדם עושה
ועוד בדרך מקלל ומנבל את פיו
אל תתרגש גביזון,אתה בחברה טובה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
נכון שלא היה נכון מצד טקנו לצרף את גביזון למה שכתב על אופיסר, אבל לדעתי הרבה יותר נורא לקרוא את ההודעות של אופיסר מאשר את הטעויות של טקנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
פאביו וגביזון לא באותה חברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
טוב, חזרה לנושא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759623,00.html

ציטוט:
עשרות רעולי פנים תקפו בתחנת הרכבת המרכזית של שטוקהולם עוברי אורח בעלי חזות זרה, בתגובה לרצח עובדת סוציאלית ותקיפות מיניות על ידי נערים מבקשי מקלט: "המשטרה לא מתמודדת עם הפגיעה בעם השבדי"

בעלונים נגד המהגרים שחילקו החשודים שנעצרו אתמול נכתב: "מכל המדינה מגיעים דיווחים על כך המשטרה לא מצליחה עוד להתמודד במניעה וחקירה של פשעים הפוגעים בעם השבדי. בחלק מהמקרים, למשל רצח האישה שהועסקה במחסה למה שמוגדר 'פליטים ילדים' במולנדל זה הגיע לכך שמפכ"ל המשטרה בחר להביע אהדה לעבריין על חשבון הקורבן. "אבל אנחנו מסרבים לקבל את התקיפות החוזרות ונשנות והצקות לנשים שבדיות. אנחנו מסרבים לקבל את ההרס של החברה שלנו שהייתה פעם בטוחה... לגברים ונשים שבדים מגיע ביטחון בחיי היום-יום".

אני מתחיל להגיע למסקנה שהציבור הישראלי יותר נאור ופחות אלים מהאירופאים. הגיוני, יהודים וזה.

לא יודע אם יותר נאור או פחות נאור
אבל האירופאי דומה לישראלי .
בלומי זה בגדול מה שמבחינתי האשכול מוכיח

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
גביזון כתב:
teknoboy כתב:
אוף טופיק:
just saying

:ROSE: גביזון :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נכון שלא היה נכון מצד טקנו לצרף את גביזון למה שכתב על אופיסר, אבל לדעתי הרבה יותר נורא לקרוא את ההודעות של אופיסר מאשר את הטעויות של טקנו..

כבר ביקשתי ממנו סליחה על זה שחשבתי שהוא כתב את זה שנייה אחרי ההודעה של אופיסר בתור סוג של חיזוק לדבריו. מה עוד אתם רוצים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
פאביו,

כנראה, זה עדיין לא כל הפליטים. גם אלה שמבצעים להם רישום, מתחילים את תהליך הקליטה שלהם, לא בטוח שהם בסוף ייקלטו.
בוודאי לא במצב ש- 70% מהם גברים ללא משפחות, שבודקים את הרקע שלהם (רק דוגמא, אל תתפוס אותי).

אתה יודע שכל מי שמגיע לחופי אירופה, מרגיש את עצמו פליט, אבל לא תמיד הוא עומד בקריטריונים של המדינות השונות ?
רושמים את כולם, זה עדיין לא אומר שמקבלים את כולם.

עכשיו אם מותר שאלה לכבודו או יותר נכון הסבר.
אמנם כבודו לא פתח את האשכול הרלוונטי, אבל אתה פעיל די מרכזי בנסיון להצדיק את קיומו.
בו תנסה להסביר לי מה בדיוק אתה מנסה להוכיח ?
אתה שמח שמדינות אירופה מנסות לעזור לפליטים, על מנת לקבל מהם תוך מספר שנים סתירת לחי, ולהגיד אמרתי לכם.
אמרתי לכם במובן, שהערבים הם אותם ערבים ושום דבר לא ישנה אותם.
אתה מבין שבגרמניה חיים כ- 5 מיליון מוסלמים, אולי אפילו יותר.
לא כולם טורקים או מארצות ערב המוכרות לך, אלא גם צ'צ'נים, מאסיה ומארצות החבר טיטו לשעבר.
לגרמנים יש כבר ניסיון מצטבר עם האוכלוסיה המוסלמית בארצם, כמו גם חלק לא מבוטל מארצות האיחוד האירופי.

לגבי שנאת המוסלמים בגרמניה, שאתה כל כך מאושר מקיומה, אם לא רק היית קורא את הכותרות בעיתונים וקצת משקיע בתרגום מאמרים מעיתונות טובה, ולא הצהובונים שמתרגמים לך ב- YNET, בלי לציין את המקור. היית מבין את הסיבות להתפתחותה ובאילו מקומות בדיוק בגרמניה היא קיבלה חיזוק.

דרך אגב, יותר ממה שמפריעים לי הפליטים, מטריד אותי הטיפול הכושל של המשטרות באירופה בתופעות הצוענים/ההגירה מהבלקן, שמגיעים בחבורות על ידי ארגוני מאפיה ומסתובבים חופשי ללא פיקוח.
נעמדים בכל פינה אפשרית ברכבת התחתית/חנויות מזון ומבקשים כסף. הבעיה שהכסף מגיע לידיים הלא נכונות, אז אתה רוצה לעזור למסכנים ורוכש להם משהו לשתות או לאכול והם מקללים אותך.

לפחות אצל הפליטים, לא המתחזים, אתה מקבל חיוך של תודה שמספק לך מספיק אושר להמשיך לעזור.

מצטער, אבל אני חייב לסיים פה, מאחר והתבקשתי להכין סלט ירקות לחמין, אלין הוזמנו אצל זוג חברים, יסמין, אוסמה (יהודיה ומוסלמי, ישמור האלוהים) והבת שלהם לילה (הולכת לגן הילדים האיסלמי, ולא יודעת מילה בערבית). אם יהיה לי יום אחד זמן וכוח נפשי, אספר לך את הסיפור שלהם, ואיך מדינת ישראל הצליחה לגרש אותם, אחרי שמיררה להם את החיים. ככה זה, שמכירים בצער בעלי חיים בירושלים, מתפתחת אהבה ומפטרים אותם. הוא חוזר לכפר שלו ליד ראמללה והיא להורים במושב ליד ירושלים. מזל שאפשר לקבל מעמד של פליט ממדינת ישראל באירופה :cry:

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

אז ככה:
אני לא מנסה להוכיח כלום:
אני מנסה עם אלו שאפשר : להתדיין
אני מנסה עם אלו שאפשר : להשכיל , ללמוד ואף אם אפשר לשכנע ולהשתכנע.
אני טוען,גורס ואף מאמין שאירופה דומה לכל מקום בעולם,על אף הניסיון לצייר ולפאר את אירופה בתור מקום נאור ונשגב.
האדם "המערבי" (האדם נאור,העשיר,המלומד , בעל ביטחון אישי גבוה,בעל רמת חיים גבוהה)בבסיסו הוא אדם זהה לא משנה אם הוא באירופה ארהב או אוסטרליה.
ברגע שיש משבר פליטים מה קורה ?
הטרור והאלימות חוגגים,ואז מי שקוצר את הפירות בד"כ זה הימין שיודע לנצל את הדלק של ההסתה והשנאה.
לדעתי,מה שקורה בסוריה זו טרגדיה אנושית ומצער אותי מאוד לראות את האזרח הסורי הפשוט משלם את מחיר הטרור והעריצות.
לכן , אני מאמין שמה שקורה באירופה הוא תהליך מסוכן לעצם הקיום החופשי של העולם המערבי באירופה.
אותו תהליך שיקרה באירופה לצערי ברור,ואף רשמתי אותו סעיף סעיף בראשי פרקים קצרים.
הסעיף הראשון שכתבתי מדויק לפחות על פי שסיפרת לכולנו פה בפורום , ובכל זאת בחרת להגיב בלעג מסוים,אבל ניחא.
יכול להיות שאני טועה,אך מי יודע אולי אני צודק (והלוואי ואטעה),אולי.
בינתיים עושה רושם שאני צודק. (עמוד 2 באשכול בחר אחד המשתמשים לאמר נחיה ונראה וראינו - אתה מוזמן ללכת לשם ולקרוא.
אני לא חושב שאירופה יכולה להיות מחסה לכל הפליטים (דגש על פליטים ולא טורקים או כאלו שעולים על הגל ומנסים להגר כפי שאתה בלומי הזכרת).
תסלח לי על הישירות (והגזענות פחחחח) אבל לדעתי אירופה לא יכולה להיות הפח אשפה של העולם.
אם מדינות המפרץ,רוסיה,אוסטרליה,ניו זילנד,אירופה יחד עם אמריקה (ברזיל קנדה וארהב למשל) היו לוקחות על עצמן יחדיו לטפל במשבר זה היה נפלא.

בנוסף,אירופה בחרה לעצום את העיניים מול המלחמה האכזרית המתנהלת בסוריה ובמקום להתערב ולאחד את הכוחות נגד הטרור היא הרשתה למאות ואף אלפי פעילי טרור שהם אזרחיה של אירופה לעבור משטחה של אירופה ולהילחם בסוריה בשם הטרור האיסלאמי הקיצוני.
מה איכפת לנו חשבו האירופאים הנאורים,הרי המלחמה כלכך רחוקה מפריס בריסל ולונדון.
אירופה העדיפה לא להתערב ולעצום את העיניים ואז ...בוקר אחד בהיר אירופה התעוררה שהכל התפוצץ לה בפרצוף ואז אירופה החלה לפקוח את העיניים.
כך היה בעבר.וכך גם קורה כעת במשבר הפליטים.

זו כל טענתי:
תפסיקו לשחק אותה נאורים ונשגבים , בניגוד לכל הישראלים הגזעניים הללו...
תפקחו את העיניים שלכם

אה,ועם אלו שאי אפשר להתדיין אני לא מנסה להתדיין.באמת שלא.
הם תמיד ישתמשו באותה שיטה ידועה של השמצות והכפשות אישיות.
אני אצטט משתמש אחר שכתב ככה:יש סיבה שאני בקושי כותב פה, הדפוס שלך כבר משעמם ודי פתולוגי,לבנות קייס על בנאדם ואז לרוץ איתו,אם לאנשים יש עוד כח אליך זה עניינם.

אני לא אפסיק לכתוב פה,על אפם וחמתם של אותם רשעים חסרי סבלנות שלא מפסיקים לקלל , להשמיץ ולהכפיש.
לצערי לא מעט אוהדים הפסיקו לכתוב פה מאותה סיבה.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ושנישאר בליגה אמן :SMOKE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 30 ינואר 2016, 23:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
תכלס, בהתייחס להודעה שפה מעליי, הדבר היחידי המשמעותי שיש לנו מחלוקת עליו הוא ההבדל בין רמת הגזענות בישראל לבין הרמה באירופה.
אתה מסרב לקבל את הטענה (שאם להאמין למספרים ולמדדים למיניהם היא גם עובדה) שהאירופים פחות גזענים מהישראלים, פתחת פה בגלל זה מלחמת עולם נגד אנשים שחושבים ככה, ועכשיו אתה עוד בא בטענות על תרבות דיון ועל אלימות?

בנימה אישית:
לי נראה שגם ברמה האישית וגם ברמה הלאומית - אתה פשוט לא רואה את הדבשת של עצמך, ואז כשאתה רואה זברה אתה בטוח שאתה והיא אותו דבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.bbc.com/news/world-europe-35452306

ציטוט:
German police should "if necessary" shoot at migrants seeking to enter the country illegally, the leader of a right-wing populist party has said.

גוועלד, פולטיקאים מעודדים הוצאה להורג של מהגרים? הם לא מבינים שזה מחלחל למטה? הדמוקרטיה הגרמנית בסכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תכלס, בהתייחס להודעה שפה מעליי, הדבר היחידי המשמעותי שיש לנו מחלוקת עליו הוא ההבדל בין רמת הגזענות בישראל לבין הרמה באירופה.
אתה מסרב לקבל את הטענה (שאם להאמין למספרים ולמדדים למיניהם היא גם עובדה) שהאירופים פחות גזענים מהישראלים, פתחת פה בגלל זה מלחמת עולם נגד אנשים שחושבים ככה, ועכשיו אתה עוד בא בטענות על תרבות דיון ועל אלימות?

בנימה אישית:
לי נראה שגם ברמה האישית וגם ברמה הלאומית - אתה פשוט לא רואה את הדבשת של עצמך, ואז כשאתה רואה זברה אתה בטוח שאתה והיא אותו דבר.

הבעיה היא אחרת,
ההבדלה בין אדם, לחברה, למדינה.

אני מסכים איתו שאנשים הם אותם אנשים בכל מקום בבסיסם (כמה לא גזעני מצידו),
ההבדל הוא בחברה (תרבות, מנהגים, מה מקובל),
ובין המדינות (חוקים, איך המדינה משתמשת בכוח שלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מתפרץ פה לדיון אבל הוא העלה בי מחשבות שברצוני לשתף.

החברה האירופאית היא חברה סגורה. כלומר נכון שהם מקבלים מהגרים ופליטים אבל יש להם הרבה הגנות, והמהגרים הללו בעצם מחזקים את חוסנה של אירופה בכלל, וגרמניה בפרט. בכלל על האיחוד האירופאי הוא כלי שמשרת מעולה את מעצמת העל שלו, גרמניה.

גמרניה עצמה עטופה היטב במדינות חזקות כאשר המדינות החלשות של האיחוד הן אלו שנאבקות מול העולם השלישי.

בתוך האיחוד עצמו ישנה מדיניות סוציאלית מאוד מתקדמת אך הדבר משרת את תושבי האיחוד ולא משתקף בהכרח במדיניות החוץ (כמות הפליטים שמתו מדי שנה בניסיונות ההגירה לאירופה מעידים על כך). ולכן נוצר מצב בו הציבור האירופאי בהחלט מרגיש נאור ויודע היטב מה זאת דמוקרטיה ונכון להעביר ביקורת על המסביב.

ציינת את גרמניה בהתחלה לא בכדי, הרי כבר לפני 70 שנה המפלגה השולטת במדינה הייתה סוציאליסטית, נציונאל סוציאליסית, ואני תוהה עם האיחוד אינו אלא מודרניזציה של אותן שאיפות הרייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 17:38 
פאביו,

נתחיל מכך שאני באמת חושב שלא רק הידע שלך בנושא הפליטים לוקה בחסר, אלא גם הבנת המנטליות האירופאית.
לומר משפט כמו
ציטוט:
אני טוען,גורס ואף מאמין שאירופה דומה לכל מקום בעולם,על אף הניסיון לצייר ולפאר את אירופה בתור מקום נאור ונשגב.
, זה כל כך רחוק מהמציאות. נעזוב את ההבדלים בין המדינות השונות באיחוד או אפילו בין המדינות דוברות הגרמנית, ונתרכז בגרמניה. אתה מבין שגרמניה עצמה מחולקת ל- 16 מדינות, שלפעמים ההבדלים במנטליות בין האנשים היא שמיים וארץ. לא מדבר על הבדלים בין מהגרים, אלה על גרמנים נוצרים שהמשפחות שלהן גרות כמה עשרות ומאות שנים באזור. הבדלים במנהגים, שפה, רקע סוציאלי וכד'.
באוסטריה/שווייץ ואפילו בגרמניה, יש אנשים שבשביל זר, השפה שלהם תישמע גרמנית, אבל הם לא מבינים אחד את השני.
תסתכל ב- SAT3 בערב, אם יש לך אפשרות, ותראה שידורי חדשות של הטלוויזיה השווצרית עם תרגום בגרמנית.
כל זה עוד לפני שהכנסתי את ההבדלים בין המזרח גרמנים למערב גרמנים, בין המזרח אירופאיים למרכז אירופאיים וליושבי הים התיכון והבלקן.

לסכם את הנקודה: האירופאים כל כך שונים אחד מהשני, ולפעמים אפילו שונאים אחד את השני, שלהגיד שהם בדיוק כמו שאר העולם, זה פשוט לעוות את המציאות.

לפני שנעבור לנקודה הבאה שהעלת על הטרור והאלימות שחוגגים כתוצאה ממשבר הפליטים, נתרכז בטיפול של אירופה במשבר בסוריה.
באופן אישי, אני גם חושב שזאת הייתה טעות להשאיר את הטיפול במשבר הפליטים, כל כך הרבה זמן ללא טיפול.
היה לי ברור שבשלב מסויים הוא התפוצץ, במיוחד לאחר שמרקל הזמינה את כולם אליה הבייתה, בלי לתכנן את הנושא מראש.
גרמניה מסוגלת לקלוט הרבה מאוד פליטים לאורך זמן, כלכלית ולוגיסטית, אבל היא לא יכולה לבצע זאת בזמן כה קצר וללא תיכנון.
אפרופו מנטליות, הגרמני לא ממש טיפוס גמיש, ואילתור זה מדע בדיוני עבורו. הוא רגיל לתכנן הכל בחיים.
נושא קליטת הפליטים הוא ארוע שנמצא בהתפתחות, אז להגיד היום אמרתי לכם, זה ממש לא רציני.
תן לגרמניה להשתלט על הנושא, להתחיל בתהליך הקליטה והסינון המסיבי שלהם, ובעוד שנה-שנתיים, אפשר יהיה להתחיל לראות, אם צדקת.
היום זה פשוט עוד מוקדם.

לגבי המלחמה בסוריה, מי בדיוק התערב בנושא במצרים ?, בלוב ?, באלג'יריה ?, אז למה שהם התערבו בסוריה.
מדינת ישראל שנמצאת על הגבול, עלולה להיפגע מהאירועים שמתרחשים שם, לא התערבה באופן רשמי, אז למה שהאירופאים ייכנסו פיזית לפתור את הנושא בסוריה.
לטפל בנושא הפליטים זאת נקודה שתמיד הייתה על שולחן הדיונים, כולל נסיון לגשר בין הצדדים, אבל להכניס כוחות צבא לסכסוך פנימי ? למה ?
האירופאים ברוב המקרים נקטו בשיטות של דפלומטיה על שלל ההיבטים שלה, כולל בסכסוך הישראלי-פלשתינאי.

במקרים חריגים מאוד הגרמנים, חברו לקואליציות בראשות ארה"ב ועזרו ליישב סכסוכים או לשיטתם לקדם את הדמוקרטיה באזורי מלחמה.
ההתפתחות שהחלה להדאיג את האירופאים, הייתה בשלב שכוחות הצבא האיסלמי נכנסו לאזור סוריה, והחלו להתערב בסכסוך הפנימי שם.
התערבות שהשפיעה באופן ישיר על זרם הפליטים מסוריה החוצה.

דרך אגב, לגבי הצעירים שזלגו לאזור סוריה/עירק להילחם עבור המדינה האיסלמית, איך בדיוק רצית לעצור אותם לפני היציאה מגרמניה ?
לא על כולם היה מידע, וגם על אלה שהיה עליהם מידע, אתה מבין שלאנשים יש חופש תנועה, כל עוד בית המשפט לא קבע אחרת ?
אנחנו לא בשטחים, ולא כל ארגון חשאי יכול לעשות מה שהשב"כ או המשטרה עושים בארץ.
גם מעקבים במדינה דמוקרטית, שהשירות החשאי שלה מכבד את החוק, לא יכולים ולא צריכים לעצר את צעדיהם של מאות ואולי אלפי צעירים, רק בגלל שהם מביעים דיעה, הולכים למסגד וקיים חשש לאפשרות שהם יעברו להילחם עבור המדינה האיסלמית.
בסופו של יום אירופה זה לא הכלוב של של ישראל והשטחים.

נחזור לטרור והאלימות שחוגגים ביבשת הנאורה.
אתה מבין שעדיין אפשר ללכת ברחוב פה, גם לנשים, וגם אם לפעמים לא נעים, עדיין זה לא מגיפה.
אתה אולי לא תסכים איתי, אבל עדיין יותר בטוח ללכת באירופה ברחוב, כולל באזור תחנת הרכבת של קלן בלילה, מאשר באזור חיוג 972+.
כל מה שאתה מקבל בעיתונות בארץ, הוא בהרבה מקרים עובדתית נכון, רק שהפרשנות שלו לשלל האירועים הוא נסיון לצייר את המציאות בגוונים שחורים.
המציאות לא וורודה, יש המון בעיות, אבל הם עדיין לא בלתי פתירות.

על מה בדיוק רוצה שאירופה תפקח את העיניים שלה ?
אתה חושב שאם גרמניה הייתה מתערבת בסכסוך בסוריה או בלחימה פיסית במדינה האיסלמית, זה היה מונע את זרם הפליטים מאזורי המלחמה ?, אם כן אתה מאוד נאיבי ולא קורא את המציאות
הטעות לא הייתה בחוסר טיפול במשבר המלחמתי, אלא באי הכנת השטח לפני ההזמנה ההומניטרית של מרקל.
אם גרמניה, בשיתוף מדינות האיחוד וטורקיה, היו מסכמות על תכנית קליטה מראש, לא היינו חוזים באירועים המזעזעים לחופי הים התיכון.
אני מדבר בעיקר על הפליטים מסוריה.
לא מכליל את הנסיון לתפוס טרמפ של צעירים מארצות צפון אפריקה ומרכז היבשת השחורה.
זאת הטעות היחידה: חוסר תיכנון. אם המצרך הזה היה קיים, לא היית שומע מילה בתקשורת על בעיות או לפחות לא בדרמטיות של השנה האחרונה.

ההפגנות שאתה מדבר עליהן בגרמניה (סליחה שהאזור הסקנדינבי לא ממש מטריד אותי), לא התחילו אתמול ועם הגעת הפליטים לגרמניה.
תרשום לך שתי מילים ותעשה חיפוש בגוגל: pegida ו- afd, שעל ההפגנות שלהם אתה שומע חדשות לבקרים, וגורמות לך לחשוש מעליית הימין הקיצוני בגרמניה.
הם אכן ימין קיצוני, והן צברו תנופה בשנה האחרונה, אבל הן נוסדו מסיבות אחרות לגמרי, והכי חשוב הפעילות שלהן מרוכזת באזורים מאוד מסויימים בגרמניה. אפרופו הם לא שונים משאר העולם.
תעביר חיפוש ותשקיע זמן קריאה, ואז תחזור לפה ותיתן לי פירושים לעליית הימין הקיצוני בגרמניה/אירופה.

לסיכום: אתה מסרב לקבל את העובדה, שהאירופאים באמת שונים במנטליות שלהם, ובדרך החיים שלהם מהישראלי הממוצע.
כל דרך ההתנהלות שלהם שונה, האמון שלהם באחר הוא ברמה שישראלי נורמלי לא מבין.
אם הם מודאגים מהמצב - מאוד.
אם בגלל זה הם ישנו את דעתם על נושא קליטת הפליטים - תשכח מזה
הם בסך הכל רוצים יותר ביקורת וסדר.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
בלומי, נעבור קטע קטע:
(אגב מרשים ומשמח מאד שיש עדיין משתמשים בפורום שחושבים שונה ממך ולא נטפלים למקצוע שלך או מכניסים לך מילים ל-פה, מכפישים אותך , מכנים אותך בשמות תואר שכל מטרתם להעליב אותך ולהוציא אותך משיווי משקל ואם כל זה לא הולך להם מתחילים לקלל אותך )

לא כתבתי שכל אירופאי דומה לכל אדם בעולם
כתבתי שאירופה היא כמו כל מקום אחר בעולם והניסיון לצייר אותה בפורום בתור מקום נשגב נאור מלבב ומקסים הוא לא נכון.
איך כתב מישהו " אנשים הם אותם אנשים בכל מקום בבסיסם"
המנטליות של האירופאי הממוצע לדעתי לא שונה למנטליות של הישראלי הממוצע (החילוני) - ביחס לזרים/פליטים/אנשים שונים ממך.
ולכן,היחס לפליטים בסופו של דבר יהיה זהה.
אמנם אני בור ועם הארץ , אבל תתפלא שידוע לי שגרמני ממינכן לא ממש דומה לגרמני בברלין או לגרמני בדורטמונד.
לא דיברתי על כך , אלא על מנטליות של התושבים ביחס לפליטים וביחס לשינוי שאירופה עוברת.

אני שמח שאנחנו מסכימים שאירופה השאירה את הטיפול בפליטים לאחר כך,והאחר כך הזה נחת על אירופה מהר , מהר מאד.
אני לא מסכים שאם תתן לגרמניה להשתלט על הנושא הם יצליחו לבד לטפל בכל כך הרבה פליטים מסוריה , מעיראק ומלוב.

להשוות את מה שקורה במצרים למה שקורה בסוריה זה לא נכון ולהתכחש לעובדות:
בסוריה מתרחש רצח עם (יזידים,כורדים ונוצרים): יש עבדות ואנשים מוצאים להורג על רקע דתם , הנטיות המיניות שלהם או על רקע עיסוקם.
אני מצפה מהעולם "הנאור" שעבר לפני 75-76 שנה שואה בגרמניה להתייחס אחרת למשבר שם , אבל העולם הנאור העדיף לטמון את הראש בחול ולהגיד "זה בסוריה,מה איכפת לנו"

לגבי הצעירים שעוברים להילחם לצד דעאש וחוזרים לאירופה מאומנים ושטופי מוח.
חבל מאוד שאירופה לא מבינה שהיא במצב חירום ומאמצת את החוקים בישראל הגזענית ומתחילה להבין שאירופה במלחמה. (צרפת כבר הבינה,הלוא כן?)
מי יודע כמה הרוגים ונרצחים מהטרור הדעאשי יהיו שאירופה כולה (גרמניה בפרט) תבין זאת
אני מבין שמגרמניה ישראל נראית מקום לא בטוח,אך שנינו יודעים שלא כך הדבר.
לגבי אירופה:
ממה שאני יודע בבריסל לא חגגו השנה את הסילבסטר .
בגרמניה בוטל משחק של הנבחרת.
ופסטיבל הבירה בקלן השנה יהיה שונה משנים עברו.
אז אני שמח שאתה לא מיתמם לגבי הבטחון האישי באירופה (וגרמניה) ואין לי כל כוונה לעשות תחרות איתך איפה בטוח יותר,מה שבטוח הוא שאירופה לא בטוחה כמו בעבר,לפחות תסכים איתי על זה:
לא תחנת הרכבת בברלין כמו גם זו בבריסל פריס קלן מינכן או שטוקהולם בטוחות כמו בעבר.

בוודאי שאם גרמניה ביחד עם העולם המערבי היו מתערבים במלחמה בסוריה עוד שהחל הסכסוך שם , לא הייתה שום בעיית פליטים היום.
לצערנו גרמניה כמו כל העולם המערבי טמנו את ראשם בחול שהסכסוך פרץ , וקיבלו משבר בגודל שקשה להם מאוד להתמודד מולו.

כרגע דרך ההתנהלות של אירופה (וגרמניה בפרט) שונה מדרכה של ישראל
כל האשכול מבחינתי הוא דיון האם אירופה (בגלל בעיות שישראל מכירה) תהפוך דומה לישראל או תמשיך להיות נאורה ומחבקת את כל הפליטים כמו לפני הפיגועים הנוראיים בפריז.

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ומלא ברכש לקבוצתנו האהובה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 19:26 
פאביו,

אני מציע לך לנקוט קצת צניעות.
בא בן אדם שחי כבר שנים בארץ אחרת, ומסביר לך שהמנטליות של האנשים שונה מאד מזו של הישראלים. נסה לקבל את זה, נסה להבין שיש דברים שחשבת שהם X, אבל הם Y.

אני יכול להעיד על האוסטרלים, כמי שחי שם כמה שנים (אתה לא יכול לראות את זה בתור תיר או טייל, למשל), שהם מאד מאד שונים מהישראלים.
צורת המחשבה שלהם שונה מאד משלנו, בעיני ההבדל הוא לפעמים בלתי נתפס (לא אכפת לי לפרט, אם צריך) וזה משפיע על הרבה מאד תחומי חיים והתנהגות. גם ההיתייחסות שלהם אחד אל השני שונה מאיתנו, גם אל הרשויות, וכן, גם אל אנשים זרים.

אני לא חשבתי כך לפני שחייתי שם, אבל ההבדל הוא מאד עמוק. זה שאתה לא יודע את זה, זה לא בגלל שאתה לא חכם או משהו. זה בגלל שלא חיית במקומות הללו, ואתה תתקשה להאמין להבדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, הלעז הזה שאתה ובלומי מוציאים על העם הישראלי נשמע לי סובייקטיבי. הרי אתם מאשימים את פאביו שהוא לא שופט נכון את המצב כי הוא לא חי בתוך העם האוסטרלי או הגרמני, בלי להבין שגם אתם לא שופטים את המציאות באופן נייטרלי בגלל שאתם ישראלים שמסתכלים על החברות האלה בתור זרים(גם אם אתם חיים שם הרבה שנים). הרי מבחינה אמפירית, מדידה, אפשר לראות כמה עולים מארצות מערביות נמצאים כאן בישראל. הם בעצמם מוציאים לעז על החברה המערבית שממנה הם באו, בלי לחסוך ביקורת על החברה הישראלית, אבל בכל זאת נראה שאם אתם שופטים בצורה אובייקטיבית את המצב- לא היו צריכים להגיע לכאן מהגרים מערביים אלא מסיבות של רילוקיישן וגם זה רק למצב זמני. לא רואה מאסה של אמריקאים, בריטים וצרפתים עוברים לגור במאלי או סודן בצורה וולנטרית עד סוף חייהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 23:20 
איזה מהגרים מערביים יש כאן שהם לא יהודים?

הזיקה לפה היא דתית בלבד. מההודעה שלך אפשר לחשוב שעשו רילוקיישן בגלל חיי הלילה של תל אביב או בגלל חוף ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: