תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 08:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 658 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
א. לירון אם נגיד יש למשטרה חשש שאוהד הפועל מתכוון להכניס אמלח לבלומםילד בדרבי הקרוב. מותר מבחינתך למשטרה לבצע חיפוש פולשני לכל אוהד? גם ללא אינדקציה על כך שיש ברשיתו אמלח מלבד היותו אוהד הפועל?

ב. אני לא מצליח להבין מה הדיון הזה על הרשימה, האם לא הגיוני שלעיריית תל אביב יש רשימה של כל מי שגר אצלה? האם לא הגיוני שניתן לבצע מיון פשוט לרשימה זאת לפי שכונה רחוב ולאום (לפחות באשקלון כאשר אני פותח תיק תושב לשלם ארנונה אני נותן גם צילום של תעודת הזהות).

ג. כמו שאחנו רק מאתמול יודעים על שיחות הטלפון, אנחנו לא יודעים על עשרות ומאות שיחות אחרות, אשר יכול להיות שנתנו אינקציה מוחשית על זה שהוא נמצא באזור. למשל ראו אותו מסתובב עם ערבי אחר אשר מוכר כתושב תל אביב חצי שעה אחרי הפיגוע, שעה אחרי ו 3 שעות אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירוע ירי בתל אביב
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
בעיניי זה מדהים שנראה לאנשים טבעי שהמדינה תקטלג אנשים לפי השתייכות אתנית, ותתייחס התייחסות שונה לכל קבוצה אתנית שכזאת.
איזה לא קשור אני :LOMASHOO:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 06:37 
el dudernio כתב:

ב. אני לא מצליח להבין מה הדיון הזה על הרשימה, האם לא הגיוני שלעיריית תל אביב יש רשימה של כל מי שגר אצלה? האם לא הגיוני שניתן לבצע מיון פשוט לרשימה זאת לפי שכונה רחוב ולאום (לפחות באשקלון כאשר אני פותח תיק תושב לשלם ארנונה אני נותן גם צילום של תעודת הזהות).

אולי יש רשימה. אתה מתאר לעצמך שיש בה רובריקה שמציינת אם אותו אדם היא נוצרי/מוסלמי/ערבי/הודי/אתיופי?
אם כן, זה דבר חמור מאד עד בלתי נתפס, במדינה שאנשים רוצים להיות גאים בחוסן הדמוקרטיה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אולי יש רשימה. אתה מתאר לעצמך שיש בה רובריקה שמציינת אם אותו אדם היא נוצרי/מוסלמי/ערבי/הודי/אתיופי?
אם כן, זה דבר חמור מאד עד בלתי נתפס, במדינה שאנשים רוצים להיות גאים בחוסן הדמוקרטיה שלה.

אתה מודע שזה משהו שקיים בישראל מיום היווסדה ומעוגן עמוק עמוק בספר החוקים שלה, כן?
זה משהו שקובע עם מי אתה יכול להתחתן, איפה אתה יכול להיקבר, לאיזה בתי ספר אתה יכול ללכת, אם אתה יכול לשרת בצבא וכו'

ולאלו ששואלים, לא, זה לא משהו נורמלי, זה לא קיים כמעט בשום מדינה בעולם ובטח שלא בשום דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
ועד לא מזמן כל אחד מאיתנו גם היה צריך להתסתובב עם הזיהוי הזה עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 10:29 
el dudernio כתב:
א. לירון אם נגיד יש למשטרה חשש שאוהד הפועל מתכוון להכניס אמלח לבלומםילד בדרבי הקרוב. מותר מבחינתך למשטרה לבצע חיפוש פולשני לכל אוהד? גם ללא אינדקציה על כך שיש ברשיתו אמלח מלבד היותו אוהד הפועל?

ג. כמו שאחנו רק מאתמול יודעים על שיחות הטלפון, אנחנו לא יודעים על עשרות ומאות שיחות אחרות, אשר יכול להיות שנתנו אינקציה מוחשית על זה שהוא נמצא באזור. למשל ראו אותו מסתובב עם ערבי אחר אשר מוכר כתושב תל אביב חצי שעה אחרי הפיגוע, שעה אחרי ו 3 שעות אחרי.

א. לא, לא מותר מבחינתי.
אתה מדבר על מקרה שלפני ביצוע פשע, אני מדבר על מחבל שברח ויש חשש סביר שהוא מתכנן לבצע פיגוע נוסף.
לצערי מדינת ישראל לא דומה לשאר המדינות באירופה על כל המשתמע מכך.
פה יש לנו אויבים על הגבולות שעל רגע רוצים לעשות פיגוע גדול.
אין זה דומה לזריקת אבוקה / דריסה וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון, שמתי לב שכל קבוצה ספציפית שמציעים לך להחיל עליה דברים כמו חיפושים ללא חשד (בלונדייות ואוהדי הפועל, למשל), אתה מתנגד, מלבד קבוצה אחת שאיתה זה נראה לך הגיוני - ערבים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:

אתה מודע שזה משהו שקיים בישראל מיום היווסדה ומעוגן עמוק עמוק בספר החוקים שלה, כן?
זה משהו שקובע עם מי אתה יכול להתחתן, איפה אתה יכול להיקבר, לאיזה בתי ספר אתה יכול ללכת, אם אתה יכול לשרת בצבא וכו'

ולאלו ששואלים, לא, זה לא משהו נורמלי, זה לא קיים כמעט בשום מדינה בעולם ובטח שלא בשום דמוקרטיה.

מה שגילינו במקרה הנוכחי חורג מהנושא של סעיף הלאום במרשם האוכלוסין.
על פניו נראה שיש למשטרת ישראל רשימה של כתובות מגורים מעודכנות בפועל של כל האזרחים, ושהיא יכולה לחתוך אותה לפי השתייכות אתנית (יכול להיות, כמובן, שאוספים את המידע רק על ערבים מלכתחילה, ואז זה חמור הרבה הרבה יותר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון, הפשע שאני מעלה לדוגמא בוצע כבר מספר רב של פעמים, ויש סבירות שיתבצע שוב, זה לא בדיקה חסרת סיבה יש לה סיבה ממשית ועדין אתה לא מוצא לנכון שיש לבצעה, ובצדק. כי זה שבוצע פשע לא אומר שיש לבדוק כל מי שנמצא תחת הגדרה רחבה שמתארת את הפושע, זה לא משנה עם זה אוהד הפועל או ערבי מוסלמי.

טכנו, שוב אתה מתעלם מהעובדה הפשוטה שהרשימה הזאת קיימת כנראה בכל עיר בעולם המערבי, הסיבה לכך פשוטה בכל מקום יש רשימה של תושבי העיר. לרשימה הזאת אין בעיה לעשות מיון לפי כל מה שאתה רוצה. למשל שם משפחה ושם פרטי, תרשה להניח שניתן לאתר ע"י מיון קצר זה חלק נכבד מערבים הגרים בצפון תל אביב. וזה מבלי להיכנס לעובדה עוד יותר פשוטה שבארץ בתעודות הזהות יש הגדרה של לאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 11:22 
teknoboy כתב:
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:

מה שגילינו במקרה הנוכחי חורג מהנושא של סעיף הלאום במרשם האוכלוסין.
על פניו נראה שיש למשטרת ישראל רשימה של כתובות מגורים מעודכנות בפועל של כל האזרחים, ושהיא יכולה לחתוך אותה לפי השתייכות אתנית (יכול להיות, כמובן, שאוספים את המידע רק על ערבים מלכתחילה, ואז זה חמור הרבה הרבה יותר).

מה שעוד יותר חמור זה שבישראל קיימים כל מיני ארגונים נאצים כמו שבכ וצהל שאשכרה אוספים מודיעין ומנסים לסכל פיגועים. פשוט בושה שלא נותנים להם את הזכות להתנגד לכיבוש. לדעתי צריך להקים ארגון מטעם המדינה שברגע שיזהה שמשהו מתכנן פיגוע הוא יעזור לו ויתמוך בו. ככה אנחנו ניהיה מדינה דמוקרטית אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אופיר,
הפעם אתה זה שחוטא בהכנסת מילים לפה. אני רחוק מאוד מלהסכים עם טקנובוי, אמיר וחבריהם אבל לא זיהיתי בהודעות שלהם השוואה בין השבכ לבין הגסטפו וגם לא התנגדות שהמדינה תסכל פיגועים.
סך הכל דיעות שונות, שגם אם אתה חושב שהן הזויות ותלושות מן המציאות, ושמזל שמקבלי ההחלטות קצת פחות יפי נפש וקצת יותר מחוברים למציאות מהמשתמשים הנ"ל שכותבים מהגולה, עדיין לגטימי להשמיע את אותן הדיעות.

וטקנובוי
ציטוט:
על פניו נראה שיש למשטרת ישראל רשימה של כתובות מגורים מעודכנות בפועל של כל האזרחים, ושהיא יכולה לחתוך אותה לפי השתייכות אתנית

SHOCKING!!!!
כאילו, באיזה סרט חיית כשגרת פה?
באמת מזל שמקבלי ההחלטות בדרג המקצועי קצת יותר מחוברים למציאות הישראלית...
ואתה יכול להתאמץ קצת יותר להבין את מה שכתב לירון בלי לנסות להכניס כל הזמן את התהיות הכאילו תמימות האלה. פאסיב אגרסיב מעפן ביותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
טקנובוי
ציטוט:
על פניו נראה שיש למשטרת ישראל רשימה של כתובות מגורים מעודכנות בפועל של כל האזרחים, ושהיא יכולה לחתוך אותה לפי השתייכות אתנית

SHOCKING!!!!
ואתה יכול להתאמץ קצת יותר להבין את מה שכתב לירון בלי לנסות להכניס כל הזמן את התהיות הכאילו תמימות האלה. פאסיב אגרסיב מעפן ביותר...

למען האמת לא ידעתי ולא חשבתי שיש למשטרה רשימה מעודכנת של כתובות המגורים בפועל של כל אזרח ואזרח (או אפילו של כל אזרח ערבי).
הייתי אמנם מודע לזה שהמדינה מקטלגת אנשים על פי מוצא אתני, ומן הסתם הרשויות יודעות פחות או יותר איפה אנשים גרים, אבל אני מודה שלא עשיתי אחד ועוד אחד כדי להגיע לתוצאה "למשטרת ישראל יש רשימות של כתובות מדויקות ומעודכנות של ערבים שגרים בשכונות של יהודים".
וגם אם באיזשהו מקום יכולתי לנחש שיש אולי רשימה כזאת באיזה מקום, בטח שלא תיארתי לי שישלפו אותה כל כך מהר מהמגירה ויעשו בה שימוש בלי לבקש אפילו סליחה, ועוד על שטות כזאת.
תכלס, היום כבר ידוע שהמשטרה ידעה בזמן החיפוש שהוא כנראה לא שם, אז יש מצב שכל הרעיון היה לעשות שימוש פומבי ברשימה הזאת (אבל אמרנו שלא ניכנס לקונספירציות :SMOKE: ).

לגבי לירון: אני מבין טוב מאוד מה הוא כותב גם בלי להתאמץ.
הבעיה היא שכשמעמתים אותו עם מה שהוא כותב הוא לרוב עונה "מה פתאום? לא אמרתי דבר כזה\התכוונתי בכלל למשהו אחר", אז ניצלתי את ההזדמנות כדי להדגים לו שהפרשנות שלי לדבריו לא היתה בדיוק חסרת ביסוס.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 29 ינואר 2016, 13:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 13:47 
תתאבד כבר כתב:
אופיר,
הפעם אתה זה שחוטא בהכנסת מילים לפה. אני רחוק מאוד מלהסכים עם טקנובוי, אמיר וחבריהם אבל לא זיהיתי בהודעות שלהם השוואה בין השבכ לבין הגסטפו וגם לא התנגדות שהמדינה תסכל פיגועים.
סך הכל דיעות שונות, שגם אם אתה חושב שהן הזויות ותלושות מן המציאות, ושמזל שמקבלי ההחלטות קצת פחות יפי נפש וקצת יותר מחוברים למציאות מהמשתמשים הנ"ל שכותבים מהגולה, עדיין לגטימי להשמיע את אותן הדיעות.

וטקנובוי
ציטוט:

SHOCKING!!!!

לידיעתך, אני חי בארץ (בנתיים לפחות).
אתה יכול לתמוך במה שאתה רוצה, אבל תהיה זהיר כשאתה קורא למדינה שלך דמוקרטיה.
אולי כדאי שאתה תצא בחוץ קצת, לארץ דמוקרטית, ייתכן שתיפתח לך קצת המחשבה (אולי זה לא במקרה שאלה שחיים בחו"ל ומקבלים פרספקטיבה שונה מציגים כאן דברים אחרת? הרי זה לא שכולם עזבו כאן בגלל שהם היו סמולנים. הרי את מה שאתה יודע על הארץ גם הם יודעים).
אם באוסטרליה הייתי נדרש לרשום במקום רשמי כלשהו שאני יהודי, המדינה היית מתהפכת. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 15:41 
teknoboy כתב:
לירון, שמתי לב שכל קבוצה ספציפית שמציעים לך להחיל עליה דברים כמו חיפושים ללא חשד (בלונדייות ואוהדי הפועל, למשל), אתה מתנגד, מלבד קבוצה אחת שאיתה זה נראה לך הגיוני - ערבים.

תשמע אני שמתי לב שאתה אוהב להכניס לי מילים לפה ולסלף את דבריי כדי שיצדיקו את האג׳נדה שלך
שאני גזען.
מה לעשות שאתה טועה, תמשיך לנסות ולא תצליח.
מה לעשות שמי שמצבע את הפיגועים הם ערבים..
מה באמת לא ידעת שיש כאן מלחמה יומיומית על קיום המדינה?
לא ידעת שיש הרבה ערבים שמעוניינים לבצע פיגועים ולרצוח יהודים?
זה חדש לך?
אפשר להתווכח מהם הסיבות שגורמים להם לרצות ולהתנגד למדינת ישראל או הסיבות
שבגינן הם מעוניינים לבצע פיגוע.
אבל העובדות קיימות, מי שנלחם נגד ישראל ומבצע פיגועים אלו ערבים.

אל דוד- אל תהיה גם אתה חכמולוג גדול.
אתה יודע בדיוק מדוע חיפשו בזמן אמת בבתים כמה ערבים (וזה לפי מה שסיפרו ברשתות
החברתיות ופחות בעיתונות/טלוויזיה).
אתה יודע את ההבדל בין רוצח מחבל לכל מעשה פשע אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

תשמע אני שמתי לב שאתה אוהב להכניס לי מילים לפה ולסלף את דבריי כדי שיצדיקו את האג׳נדה שלך
שאני גזען.
זה חדש לך?

אתה כנראה לא מצליח לעכל שעצם ההתייחסות שלך לערבים כאל מקשה אחת ("הם" עושים ככה וככה) היא גזענית. יותר נכון לומר שזאת מהות הגזענות.
אם יש לך מידע על מישהו מסוים שמעורב בטרור, לך תחפש אצלו בבית.
ללכת לחפש בבית של כל ערבי זה גזעני, איך שלא תהפוך את זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 18:52 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

שאני גזען.
זה חדש לך?

אתה כנראה לא מצליח לעכל שעצם ההתייחסות שלך לערבים כאל מקשה אחת ("הם" עושים ככה וככה) היא גזענית. יותר נכון לומר שזאת מהות הגזענות.
אם יש לך מידע על מישהו מסוים שמעורב בטרור, לך תחפש אצלו בבית.
ללכת לחפש בבית של כל ערבי זה גזעני, איך שלא תהפוך את זה.

סבבה אני גזען ואתה בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

שאני גזען.
זה חדש לך?

למה רשמת את ההגדרה של גזענות פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
זה חדש לך?
מה לעשות שמי שאונס הם הגברים...
מה באמת לא ידעת שיש כאן מלחמה יומיומית על בטחונן של הנשים?
לא ידעת שיש הרבה גברים שמעוניינים להטריד מינית ולאנוס נשים?
זה חדש לך?
אפשר להתווכח מהם הסיבות שגורמים להם לרצות יחסי מין בכפייה או הסיבות
שבגינן הם מעוניינים להשפיל נשים.
אבל העובדות קיימות, מי שאונס נשים ומטריד אותן אלו גברים.

מסקנה "לוגית": צריך להיזהר מכל גבר כאילו הוא אנס. זאת המציאות, וזה בסך הכל הכרחי למען בטחון הנשים.
אז צריך להגביל את התנועה שלהם ברחובות, וצריך לבצע עליהם כמה שיותר חיפושים, כי אין ברירה.
בתכלס מגיע להם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון, אתה מקבל פה סטירת מציאות לפנים. מקווה שזה יהדהד לך בראש גם אחרי שתבטל את כל מה שכתבו לך פה עכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
טאהר בן ג'להון כתב:
תגיד, אבא: מה זה גזענות?

הגזענות היא התנהגות נפוצה למדי. היא משותפת לכל חברה אנושית והפכה, למרבה הצער, לשיגרתית מאוד בכמה ארצות, כי קורה לפעמים שאף אחד פשוט לא שם לב לזה. ההתנהגות, שאותה אנחנו מכנים גזענות, באה לידי ביטוי בכך שאנחנו נזהרים מפני בני אדם אחרים, השונים מאיתנו במראה החיצוני ובמאפיינים התרבותיים שלהם, ואף בזים להם לעתים.

כשאתה אומר שזאת התנהגות נפוצה, אתה מתכוון לומר שהיא נורמלית?

לא. העובדה שהתנהגות כזו או אחרת היא נפוצה לא עושה אותה נורמלית. באופן כללי, לאדם יש נטייה להיזהר מפני מי ששונה ממנו, למשל מפני אנשים זרים. זוהי התנהגות עתיקה כמו האדם עצמו; היא אוניברסאלית ומשותפת לכל בני האדם.

אם היא משותפת לכל בני האדם, אז גם אני עלולה להיות גזענית!

קודם כל, טבעם הראשון והספונטאני של ילדים אינו גזעני. ילד לא נולד גזען. אם הוריו או קרוביו לא הכניסו לו לראש רעיונות גזעניים, אין שום סיבה שהוא עצמו יהפוך לכזה. אם, למשל, יגרמו לך להאמין שבני האדם שצבע עורם לבן הם עליונים על בני האדם שצבע עורם שחור, אם תתייחסי ברצינות לקביעה הזאת, ייתכן שתנהגי בצורה גזענית כלפי השחורים.

מה זה עליון?

זה, למשל, להאמין שמי שצבע עורו לבן הוא יותר אינטליגנטי ממישהו שצבע עורו אחר, שחור או צהוב. במילים אחרות, השוני החזותי בין גוף אנושי אחד למישנהו אינו כולל בשום פנים ואופן אי-שיוויון מכל סוג שהוא.

אתה חושב שאני יכולה להפוך לגזענית?

זה יכול לקרות; הכל תלוי בחינוך שתקבלי. עדיף לדעת שזה כך ולמנוע זאת מראש, כלומר לקבל את הרעיון שכל ילד או כל מבוגר עלול, יום אחד, להרגיש או לנהוג בצורה דוחה כלפי מישהו שלא עולל לו כל רע, רק מפני שהוא שונה ממנו. זה קורה לעתים קרובות. כל אחד מאיתנו יכול, ביום מן הימים, לנהוג באופן פסול, להתמלא ברגש שלילי. אדם זר לנו יכול להרגיז אותנו, אנחנו עלולים לחשוב שאנחנו יותר טובים ממנו. אנחנו חשים כלפיו רגש עליונות או רגש נחיתות, אנחנו דוחים אותו ומסרבים לראות בו שכן, עוד פחות מכך חבר, רק משום שמדובר במישהו שונה.‏‏

מתוך ספר קליל ושווה לכל נפש בשם "הגזענות, כפי שהסברתי לבתי", שמסתבר שעולה 38 ש"ח בלבד.
כבר המלצתי על הספר כמה פעמים ואני ממליץ עליו שוב, לא רק להורים לילדים כמובן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 21:52 
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של גזען להודות בזה שהוא גזען. החיים הרבה יותר קלים אחר כך.
כמה התחמקויות והתפלפלויות. תגיד שאתה בעד התנהלות גזענית כי לדעתך אין ברירה. ניחא.

כמו המוזרים האלה שמתקוממים שאומרים להם שחוק השבות הוא גזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה או אתה או אתה היית מחפש את המחבל שרצח 3 בני אדם תמימים ?
הרי מתוך 8000 שיחות הגיעו שיחות שהמחבל נמצא בתל אביב
דגל דעאש תלוי ברחוב בצפון תל אביב
הפלאפון של הרוצח הנאלח נמצא בצפון תל אביב
אז איך מחפשים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

זה חדש לך?

מה לעשות שמי שרוצח על רקע פוליטי הם ימנים? זה חדש לך? לא ידעת שיש הרבה ימנים שרוצים לרצוח שמאלנים וערבים?
מה לעשות שמי שרוצח להט"בים הם דתיים ?
מה לעשות שרוב המכורים לסמים הם מעדות המזרח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 00:55 
די נו אתם מביכים את עצמכם.
כל מי שחושב אחרת מכם הוא ישר מקוטלג כגזען!
גם מצביעי לפיד והעבודה כנראה גזעניים מבחינתכם.
חיפשו בבתים של כמה מערבים שגרים ברמת אביב כי היתה
אינדיקציה שיש מחבל חמוש שרצח 3 אנשים ועכשיו הוא מסתובב חופשי באזור.
אז זאת ישר גזענות! למה? כי הם ערבים!
ובגלל שהם ערבים יגידו שזה גזענות - אז אסור לחפש שם.
אסור לחשוש בערבי עם כתמי דם עליו - כי זה גזעני!
אתם באמת מביכים.
לא כל דבר וכל מי שחושב אחרת מכם הוא גזען.
תמשיכו אתם לקטלג את הימנים כגזענים וגם את אלו שלא ימנים
כגזענים.
אתם עושים קטלוג ומתלוננים על כך שאחרים כביכול
מקטלגים ערבים.
בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 00:57 
אדום נחמד כתב:
לירון, אתה מקבל פה סטירת מציאות לפנים. מקווה שזה יהדהד לך בראש גם אחרי שתבטל את כל מה שכתבו לך פה עכשיו..

אל תשאל איזה סטירה !
ממש כואב לי עכשיו :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 01:08 
לירון האדום כתב:
אתם באמת מביכים.
כגזענים.
מקטלגים ערבים.
בדיחה

בדבר אחד פגעת בכל ערימת המלל בזאת, כנראה במקרה.
אנשי העבודה ולפיד הם בהחלט גזענים. אפשר לומר אפילו על העבודה שהם הגזענים ביותר שאי פעם היו פה.
גם אנשים הרבה יותר ליברליים מהעבודה הם גזענים.
למעשה, כשכל התשתית הרעיונית של המדינה מבוססת על עקרונות גזעניים, אז אין ספק שכל מי שתומך בה הוא גזען ברמה כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 01:15 
פאביו כתב:
איך אתה או אתה או אתה היית מחפש את המחבל שרצח 3 בני אדם תמימים ?
הרי מתוך 8000 שיחות הגיעו שיחות שהמחבל נמצא בתל אביב
דגל דעאש תלוי ברחוב בצפון תל אביב
הפלאפון של הרוצח הנאלח נמצא בצפון תל אביב
אז איך מחפשים?

עוברים דירה- דירה של כל ערבי שנמצא בגוש דן. ככה גם יוצרים אצלם הרתעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 01:20 
לירון האדום כתב:

אין, אין גבול.
הוא החליט לחפש רק בדירות של ערבים, אבל אנחנו צועקים גזענות רק כי הם ערבים.

אין לו בעיה להודות שצריך לחפש בכל הדירות בתל אביב לפי קטלוג אתני- ערבים,
אבל הוא לא מוכן להודות שההפרדה בין דירה לדירה היא על רקע גזעי. מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אתם באמת מביכים.
כגזענים.
מקטלגים ערבים.
בדיחה

http://shedim.com/bb/viewtopic.php?p=2151229#p2151229

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
קודם סימנת ציבור,
אח"כ הכללת ציבור,
ואז נתת לציבור מאפיינים שליליים.

גזענות?!

(אגב, גם הוספת תבלין משובח של פאשיזם עם הפרת זכויות פרט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 658 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: