תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שגם אותם אלו שמתכננים מחאות מכל סוג במקרה שהוא חוזר יתאפקו עד הקיץ.
זה יכול להיגמר בקטסטרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 23:37 
אין סיכוי שזה יקרה.
זה מופרך מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
אין סיכוי שזה יקרה.
זה מופרך מדי

אם זה היה מופרך מדי
הייתה הודעה רשמית מהמועדון שסוגרת את הסיפור כמו שהיא הוציאה שטוטו לא יגיע להפועל
זה שאין הודעה רשמית לגבי זה רק מרגיש שזה די קרוב או סגור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 23:53 
Roman כתב:
אין סיכוי שזה יקרה.
זה מופרך מדי

מאז ה15.5 ובעיקר כל מה שקרה מאז במועדון הזה
צמד המילים מופרך מדי לא מתיישב על הפועל תא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
בנוגע לספקולציות לגבי גילי ורמוט, כפי שפורסם ב-ONE במהלך השבוע, במועדון אישרו הערב שנשיא הקבוצה יעקב שחר לא מתכוון לצרף את השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 00:20 
אין שום הגיון בלעשות צעד שישלח את המועדון לסחרור ומאבק בין קהל והנהלה במצב המקצועי שאנחנו נמצאים בו.
ההפסד עולה פה על הרווח בפער עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
מכירת ורמוט לא הצילה את המועדון מפשיטת רגל.
היא הצילה את רמון מלממש את הערבויות שלו. זה הבדל עצום.

לגבי הבאה עכשיות שלו - אין בזה תועלת. רק נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
יופי, ארדיטי בא גם לכדורגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 06:44 
ארדיטי כתב:
אפשר לתת למכבי את האולטראס בתמורה לורמוט?
ככה אתם לא תצטרכו לסבול מהחזרה של ה"בוגד" (שאף פעם לא בגד בכם ואתם צריכים להתנצל בפניו, כי תכלס רמון העיף אותו מהפועל והוא מעולם לא רצה לעזוב.והעזיבה של גילי גם הצילה את המועדון מפשיטת רגל.)
והקבוצה תצליח להשאר בליגה בלי איומים של חבורה של אנשים שחושבים שהם יותר גדולים מהמועדון.

הזוי שגילי נחשב בוגד למרות שלא הייתה לו ברירה, אבל אבוקסיס? סבבה שמעון גרשון? אין בעיה.
חבורה של הזיות.

ברור, ואז נשאר עם סמרטוטי רצפה כמוך שטובים בעיקר לדבר ופחות בלהגיע למשחקים.
להיות נגד ורמוט זו בושה ופגיעה במועדון, לא להגיע למשחק בסכנין זה עוזר למועדון בטח.
וברור גם שההתנגדות לורמוט היא הרבה יותר רחבה מהאולטראס ואין לה קשר לאולטראס, שכמו שאתה רואה, עד עכשיו לא הגיב לכך בכלל, מתוך מחשבה שכבירי לא מטומטם בשביל לעשות כזה מהלך וכדי לא להקטין אותו מול המובן מאליו (בתקווה). כדי שסמרטוטים כמוך לא יגידו אח"כ שבגללנו הוא לא הגיע. אתה רואה באשכול הזה שיש מספיק אוהדים שמתנגדים שבינם לבין האולטראס אין קשר.
איפה הכבוד והגאווה שלכם?
בלי קשר, חזרה שלו אומרת שכל שחקן בעתיד יידע שהוא יכול לחצות את הכביש ותמיד נקבל אותו חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
אוי לא, עכשיו גם זיידמן בפורום.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
מה קשור אולטראס?
אסור שהבן של זונה הזה ידרוך פה.
שירקב עם הכסף שלו והם הזהות העלובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מה קשור אולטראס?
אסור שהבן של זונה הזה ידרוך פה.
שירקב עם הכסף שלו והם הזהות העלובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
גילי ורמוט בתחילת העונה.

ציטוט:
אין ספק שבאמת הרגשתי בעונה האחרונה בהפועל ת"א שאני לא מצליח להוציא מעצמי ושמיציתי את עצמי.

ציטוט:
אין ספק שהיו משחקים שהרגשתי שאני לא ממצה את עצמי ושזה לא המקום שלי כבר

ציטוט:
אז נגמר המשחק. אתה משוחח עם ג'ורדי. מה גורם לך באותו הרגע לרצות לעשות את המעבר הזה? מה השיקולים של בעד ונגד?
"רציתי לעבור. רציתי לעבור. לא ידעתי אם זה למכבי ת"א או מכבי חיפה, אולי קצת באר שבע, אבל ברגע שדיבר איתי עורך הדין שלי ואמר לי שג'ורדי רוצה והכל סגור בין המועדונים, הבעתי את הסכמתי לבוא לפה ולהתקדם מקצועית.

ציטוט:
אני לא חושב שזה כזה דבר גרוע שאדם מתפרנס ומתקדם למקום עבודה שבו הוא מתפרנס יותר. אבל זה לא היה המקרה. עברתי רק על רקע מקצועי וכמובן שאם החוזה יותר גדול אז מה טוב, אבל זה היה כדי להתקדם, לשחק באירופה, לנסות לקחת אליפויות, גביעים, תארים. אני בן 30 היום. יש לי 3-4 שנים להיות בשיא ואני רוצה למצות את השנים האלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 08:56 
villa crespo כתב:

בלי קשר, חזרה שלו אומרת שכל שחקן בעתיד יידע שהוא יכול לחצות את הכביש ותמיד נקבל אותו חזרה.

אחרי פליקס חלפון ואבוקסיס, השחקנים כבר יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:05 
אין מצב שגילי יעמוד במתח שכל הסיטואציה של החזרה שלו תיצור, וזה
בטוח ישפיע על המשחק שלו, שאני לא בטוח שהוא עדיין בכושר משחק
עם ה5 דקות שנותנים לו לשחק פה ושם. בלי קשר כרגע לאם זה נכון
או לא נכון לקבל אותו חזרה (זה לא נכון!), זה לא הולך לעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
גילי ורמוט בתחילת העונה.

ציטוט:
אין ספק שבאמת הרגשתי בעונה האחרונה בהפועל ת"א שאני לא מצליח להוציא מעצמי ושמיציתי את עצמי.

ציטוט:

ציטוט:
אז נגמר המשחק. אתה משוחח עם ג'ורדי. מה גורם לך באותו הרגע לרצות לעשות את המעבר הזה? מה השיקולים של בעד ונגד?
"רציתי לעבור. רציתי לעבור. לא ידעתי אם זה למכבי ת"א או מכבי חיפה, אולי קצת באר שבע, אבל ברגע שדיבר איתי עורך הדין שלי ואמר לי שג'ורדי רוצה והכל סגור בין המועדונים, הבעתי את הסכמתי לבוא לפה ולהתקדם מקצועית.

ציטוט:
אני לא חושב שזה כזה דבר גרוע שאדם מתפרנס ומתקדם למקום עבודה שבו הוא מתפרנס יותר. אבל זה לא היה המקרה. עברתי רק על רקע מקצועי וכמובן שאם החוזה יותר גדול אז מה טוב, אבל זה היה כדי להתקדם, לשחק באירופה, לנסות לקחת אליפויות, גביעים, תארים. אני בן 30 היום. יש לי 3-4 שנים להיות בשיא ואני רוצה למצות את השנים האלה".

לא שאני מתלהב לסנגר עליו, אבל הוא התראיין כשחקן מקקי וככזה, יש דברים שאפשר להגיד ויש דברים שלא. גם ככה הקהל שם גם שם אותו על תקן חשוד ואדום. לא אומר לקבל ולהבין אותו, אבל כן להכניס בפרופורציות נכונות ראיונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:28 
dino כתב:
אנטיגונה כתב:
גילי ורמוט בתחילת העונה.

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

לא שאני מתלהב לסנגר עליו, אבל הוא התראיין כשחקן מקקי וככזה, יש דברים שאפשר להגיד ויש דברים שלא. גם ככה הקהל שם גם שם אותו על תקן חשוד ואדום. לא אומר לקבל ולהבין אותו, אבל כן להכניס בפרופורציות נכונות ראיונות שלו.

הציטוטים שאנטיגונה הביא באים ללמד דבר אחד שהוא גם
סלע המחלוקת פה וזה שאף אחד לא כפה הכריח קראתי פה אפילו
את המילה אנס את גילי ורמוט לעבור .
הדברים מאד ברורים , הבחור לא ילד בן 20 כי אם גבר בן 30
שעבר דבר או שניים בכדורגל ומציין במפורש שרצה לעבור כי חיפש תארים
ואירופה וכו .
אני נוטה להאמין לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
נכון, שחקן שחתם הרגע במכבי יגיד בראיון שלא השאירו לו הרבה ברירות ריאליות חוץ מלעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:45 
Eros Ramazzotti כתב:
נכון, שחקן שחתם הרגע במכבי יגיד בראיון שלא השאירו לו הרבה ברירות ריאליות חוץ מלעבור.

בדיוק. איזה מביך זה לנתח את הריאיון הראשון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
בזמנו עומר פרץ כתב מכתב "סליחה" לאוהדי מכבי. אחרי שפרש לאחרונה בגלל פציעה, ולא היה צריך לדפוק חשבון לאיש, אמר את האמת - שזו היתה טעות לעזוב את הפועל וכו'.
צריכים להבין את הסיטואציה בה ורמוט אמר מה שאמר.
בסופו של דבר, מדובר בהחלטה מקצועית גרידא וזו תתקבל רק ע"י גוטמן - אם המאמן חושב שורמוט נחוץ אז שיחתום. אם גוטמן מעדיף זר במקומו - אז לא.
כאוהדים אנחנו צריכים לתמוך בקבוצה ברגעיה הקשים ולא לחקור מה אמר רמון לורמוט לפני שנה וכיו"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:52 
יש כאלה שמתנגדים ויש כאלה שלא, יש כאלה שמגיעים גם למשחקי חוץ ולא מתנגדים ויש כאלה שלא מגיעים למשחקי חוץ ומתנגדים.

אני רק לא מבין למה תמיד מה שקובע זה מה דעתם של האוהדים הכוחניים יותר והמקורבים להנהלה.

באופן אישי, אני החלטתי בשנה האחרונה שאני בכלל לא מעודד שחקנים כפרט, הם כולם זונות של כסף (אי אפשר להאשים אותם בעידן הקפיטליסטי) ומה שמעניין אותי זה המועדון והקבוצה.
כל ענייני הכבוד האלה נראים לי מיותרים במצב בו מכבי יכולה פשוט לשלוף צ'ק ולקחת מהמועדון שלנו כל שחקן שלנו שהיא תחפוץ בכל רגע נתון.
בשלב כזה של מאבקי השרדות, נראה לי מיותר להתעסק במשחקי אגו וכבוד..אבל זו דעתי.

לגבי ורמוט, לא בטוח שזה השחקן הראשון שאנחנו צריכים עכשיו, אבל אם זה מה שהצוות המקצועי חושב..אהלן וסהלן..אפשר להגיד הרבה דברים על ורמוט , אבל הוא בטח לא טיפוס חרא או איזה נוכל שניסה לעקוץ אותנו, אף אחד לא מכיר את הסיטואציה שהוא עמד בה ויכול לשפוט אותו.

בקיצור,

תתבגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 09:54 
עומרי קנדה כתב:

תגיד, מה הקטע שלך בזמן האחרון עם הודעות הזויות במיוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:01 
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:

לא שקנדה זקוק לסניגור אבל בעוד אתה מסיים להעביר אוהדים את הכביש כי הם מעיזים לא להסכים עם דעות אינפנטיליות, דווקא נראה לי שהמשתמש הנ״ל כותב דברים סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יש כאלה שמתנגדים ויש כאלה שלא, יש כאלה שמגיעים גם למשחקי חוץ ולא מתנגדים ויש כאלה שלא מגיעים למשחקי חוץ ומתנגדים.

אני רק לא מבין למה תמיד מה שקובע זה מה דעתם של האוהדים הכוחניים יותר והמקורבים להנהלה.

באופן אישי, אני החלטתי בשנה האחרונה שאני בכלל לא מעודד שחקנים כפרט, הם כולם זונות של כסף (אי אפשר להאשים אותם בעידן הקפיטליסטי) ומה שמעניין אותי זה המועדון והקבוצה.
כל ענייני הכבוד האלה נראים לי מיותרים במצב בו מכבי יכולה פשוט לשלוף צ'ק ולקחת מהמועדון שלנו כל שחקן שלנו שהיא תחפוץ בכל רגע נתון.

לגבי ורמוט, לא בטוח שזה השחקן הראשון שאנחנו צריכים עכשיו, אבל אם זה מה שהצוות המקצועי חושב..אהלן וסהלן..אפשר להגיד הרבה דברים על ורמוט , אבל הוא בטח לא טיפוס חרא או איזה נוכל שניסה לעקוץ אותנו, אף אחד לא מכיר את הסיטואציה שהוא עמד בה ויכול לשפוט אותו.

בקיצור,

תתבגרו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
הראיון הזה התקיים אחרי שהוא יותר מחצי שנה במכבי.
ובהזדמנות אחרת אמר שהוא לגמרי שלם עם המעבר.
ואם ניזכר טוב, הוא הרגיש רע בהפועל בחצי השנה האחרונה אצלנו, ודיבר על זה שהוא רצה לקבל שוב הזדמנות, לפני סוף הקריירה שלו, לשחק בקבוצה שמשחקת באירופה.

וכאן אני אתחבר לדברים של שחר, שאני מסכים איתם.
כאילו ברור לכולם שזה היה אינטרס של שני הצדדים - ורמוט ורמון - ואף אחד לא כפה על השני את העסקה הזאת (אגב, אם כבר, המעבר של טל בן חיים היה הרבה יותר קרוב להגדרה "בכפייה" מאשר המקרה הזה).
לכן לא צריך לספר לעצמך סיפורים ולנסות למכור אותם בפורום, בגלל שאתה רוצה לראות את ורמוט חזרה בהפועל.
וזה מה שעושים חלק מהתומכים בחזרתו של ורמוט.
לא צריך להתבייש ולהגיד שלמרות המעשה החמור שהוא עשה, אני רוצה אותו בחזרה בהפועל, או לא אעלה על הגדרות אם הוא יגיע.
אז כמה אנשים בפורום יקראו לך סמרטוט או לא אוהד הפועל. ביג דיל.
זה עדיף בעיניי מאשר למכור את הסיפור הזה שהמעבר נכפה עליו בניגוד לרצונו, לנסות לשווק אותו בפורום, ובכך להרגיש טוב יותר עם עצמך בתמיכה או באי התנגדות לחזרתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:22 
הכל נכון חוץ מהחלק של לא צריך להתבייש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
ובענייני בגידה, וורמוט לא חתם בשום מקום על כך שהוא ראש ממשלת הפועל, או המנהיג של הפועל. הוא היה סמל בעיני הקהל והוכיח שהוא לא אחד כזה. בזה זה מסתכם. זאת באם הסיטואציה אכן היתה שהוא חפץ מאוד לעבור לקבוצה אחרת וחיים רמון היה יכול ומוכן לעמוד פעם אחת כבעלי הפועל בערבויות ולא היה מסכם עם המקקיה על המכירה של וורמוט(רמון נכנס לבלומפילד או שיש חיץ אנושי שמונע ממנו לעשות כך?)

אני מתאכזב שהוא לא סמל ולא מה שחשבתי לתמימותי, אבל בין זה למשפטי ימין קיצוני של "בגידה במולדת" ו"מי שמוכן למכור את ירושלים אז שיעבור לחמאס" וכו' יש דרך ארוכה ואני כאמור, כמו שציינתי לפני כמה עמודים טובים, מוכן לקבל את "מכירת ירושלים" אם זה יוסיף לנו מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:27 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:

לא שקנדה זקוק לסניגור אבל בעוד אתה מסיים להעביר אוהדים את הכביש כי הם מעיזים לא להסכים עם דעות אינפנטיליות, דווקא נראה לי שהמשתמש הנ״ל כותב דברים סבירים.

אל תשאל כמה אוהדים העברתי את הכביש.
כולה ארדיטי שביקש מהאולטראס לעבור את הכביש ולדעתי יהיה קל יותר שהוא יעבור את הכביש מאשר כל האולטראס..
אתה לא חושב ככה?

ולהודעה של קנדה - אם ורמוט יגיע, יהיה בלגן, כבירי יודע את זה וגם גוטמן יודע את זה וגם ורמוט יודע את זה.
לחכות לקיץ? באמת נראה לך שהאהודים שמתנגדים לגילי יבלעו את הגלולה המרה ויחכו לקיץ? למה לחכות?
שמשתינים עלייך בפנים אתה מגיב ישר ולא מבליג, כי אם תבליג עכשיו, שום מחאה בקיץ כבר לא תעזור.

יותר מידי תסמינים מסמנים אותנו כאשדוד של שנה שעברה, גם שם הם היו בטוחים שיישארו בליגה עד שהגיע הפיצוץ עם ה(אין) קהל שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:29 
שחר כתב:

בקיצור,

תתבגרו.

העניין פה הוא לא גילי ורמוט אם הוא נוכל גבר או אוהד הפועל או לא.
העניין פה הוא המועדון והקבוצה - מעשה שכזה מהווה קו אדום בפני הרבה מאד אוהדים.
זה ביזוי של המועדון והקבוצה ולכן גם אם מה שמעניין אותך זה רק הקהל והקבוצה, זה עדיין לא אומר שורמוט צריך לחזור.
כקבוצה וכמועדון אסור לנו לתת יד למהלכים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 10:39 
לירון האדום כתב:
שחר כתב:

בקיצור,

תתבגרו.

העניין פה הוא לא גילי ורמוט אם הוא נוכל גבר או אוהד הפועל או לא.
העניין פה הוא המועדון והקבוצה - מעשה שכזה מהווה קו אדום בפני הרבה מאד אוהדים.
זה ביזוי של המועדון והקבוצה ולכן גם אם מה שמעניין אותך זה רק הקהל והקבוצה, זה עדיין לא אומר שורמוט צריך לחזור.
כקבוצה וכמועדון אסור לנו לתת יד למהלכים כאלו.

חביבי, מרוב קווים אדומים הלכתי כבר לאיבוד.
המועדון שלנו ממילא מבוזה כבר מזמן בהתנהלות שלו.
אנחנו לא צריכים לתת יד או לא לתת יד ואף אחד לא צריך לשאול אותנו חוץ מזה כמו שאתה רואה בעצמך אין קונצנזוס בנושא הזה, קרו כבר דברים גרועים מזה בעבר והמועדון נשאר בחיים ואף אחד לא חושב שהוא איבד או לא איבד מהכבוד שלו...תתקדמו עם כל העניין של אגו וערכים, זה כבר יצא מכל החורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: