תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 10:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 12:42 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
כל אחד חי באמונתו אתה יודע,
אתה גם בטוח שישראל היא מדינה מושחתת מאוד (למרות שהיא מאוד צמודה לפורטוגל במדד העולמי) כשלמעשה היא במקום ה32 בעולם המכובד

אבל אם אתה יודע הכל כל כך בנחרצות, אולי תראה הוכחה למה שכרגע כתבת בנוגע לאחוזים......

אם הדוגמה שלך למדינה תקינה ולא מושחתת זה פורטוגל, המצב קשה מאוד, ידידי.

לגבי האחוזים, אין לי כוונה לעשות יותר מדי מחקר על משהו שכל אחד רואה בעיניים, אבל חיפוש של חמש שניות בגוגל העלה את הפניניה הבאה (מלפני שנה וחצי):
ציטוט:
Overall almost one in 10 people living in Britain is married to or living with someone from outside their own ethnic group, the analysis from the Office for National Statistics shows.
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10943807/Love-across-the-divide-interracial-relationships-growing-in-Britain.html

ההשואה שלי היא לכלל העולם ושם אנחנו מדורגים לא רע בכלל
אתה זה שציינת באחת ההודעות למעלה על השחיתות בישראל ולכן חשבתי לציין את זה

ולגביאותה כתבה שלא מוכיחה כלום, חבל רק שלא צוטטת את זה:
But while the number of people from black, Asian and mixed-race backgrounds settling down with someone from another group have all risen, white people remain by far the most segregated on the domestic front.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
אתה גם בטוח שישראל היא מדינה מושחתת מאוד (למרות שהיא מאוד צמודה לפורטוגל במדד העולמי) כשלמעשה היא במקום ה32 בעולם המכובד

אבל אם אתה יודע הכל כל כך בנחרצות, אולי תראה הוכחה למה שכרגע כתבת בנוגע לאחוזים......

לגבי האחוזים, אין לי כוונה לעשות יותר מדי מחקר על משהו שכל אחד רואה בעיניים, אבל חיפוש של חמש שניות בגוגל העלה את הפניניה הבאה (מלפני שנה וחצי):
ציטוט:
Overall almost one in 10 people living in Britain is married to or living with someone from outside their own ethnic group, the analysis from the Office for National Statistics shows.
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10943807/Love-across-the-divide-interracial-relationships-growing-in-Britain.html

1. ההשואה שלי היא לכלל העולם ושם אנחנו מדורגים לא רע בכלל

2. ולגביאותה כתבה שלא מוכיחה כלום, חבל רק שלא צוטטת את זה:
But while the number of people from black, Asian and mixed-race backgrounds settling down with someone from another group have all risen, white people remain by far the most segregated on the domestic front.

1. אני התייחסתי לזה רק כי מישהו אחר (אופיסר?) ציין את זה. ואתה מודע לזה שכשמשווים לכלל העולם זה כולל את מדינות אפריקה, דרום אמריקה ושאר חממות השחיתות, כן?
2. אוקיי, אז גם שם הלבנים יותר גזענים, מה זה מוכיח בדיוק? זה לא מוכיח שהלבנים שם פחות גזענים מ"הלבנים" בישראל.
אגב, לידע כללי, המוני מחקרים כבר הוכיחו מעבר לכל ספק סביר את ההשערה (הברורה מאליה, לדעתי) שהגזענות נפוצה יותר בקרב מי שנהנים ממנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 12:55 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

ציטוט:

1. אני התייחסתי לזה רק כי מישהו אחר (אופיסר?) ציין את זה. ואתה מודע לזה שכשמשווים לכלל העולם זה כולל את מדינות אפריקה, דרום אמריקה ושאר חממות השחיתות, כן?
2. אוקיי, אז גם שם הלבנים יותר גזענים, מה זה מוכיח בדיוק? זה [b] לא מוכיח שהלבנים שם פחות גזענים מ"הלבנים" בישראל.[/b]
אגב, לידע כללי, המוני מחקרים כבר הוכיחו מעבר לכל ספק סביר את ההשערה (הברורה מאליה, לדעתי) שהגזענות נפוצה יותר בקרב מי שנהנים ממנה.

1. כן מאוד מודע, בגלל זה מקום 32 מבין 192 וזה בהחלט טוב (וכן, ברור שתמיד השאיפה להיות הכי פחות מושחת אבל עדיין....)
2. מ.ש.ל - הטענה המקורית שלך היתה כי "כל המדינה תומכת בלהב"ה" - כך שעל מה שכתבת כעת,ניתן לטעון כי כל הלבנים בברטיניה תומכים בארגון הבריטי
(מה שרחוק מהמציאות מרחק גדול לא פחות מהקביעה שכל הישראלים תומכים בלהבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:

ציטוט:

2. אוקיי, אז גם שם הלבנים יותר גזענים, מה זה מוכיח בדיוק? זה [b] לא מוכיח שהלבנים שם פחות גזענים מ"הלבנים" בישראל.[/b]

1. כן מאוד מודע, בגלל זה מקום 32 מבין 192 וזה בהחלט טוב (וכן, ברור שתמיד השאיפה להיות הכי פחות מושחת אבל עדיין....)
2. מ.ש.ל - הטענה המקורית שלך היתה כי "כל המדינה תומכת בלהב"ה" - כך שעל מה שכתבת כעת,ניתן לטעון כי כל הלבנים בברטיניה תומכים בארגון הבריטי
(מה שרחוק מהמציאות מרחק גדול לא פחות מהקביעה שכל הישראלים תומכים בלהבה)

2. לא מש"ל ולא נעליים, מקסימום ג' בהבנת הנקרא.
אני כתבתי שהיחס ללהב"ה בישראל יותר אוהד מהיחס לקבוצות דומות באנגליה, למשל. טרם הראית שזה לא נכון, ואילו אני הראיתי שהאנגלים פחות צמודים לעקרונות כמו "טוהר הגזע" ושאר "העקרונות היהודיים" של ארגוני הימין בקיצוני.
חשוב לי גם לציין שלרגע לא טענתי שכל הישראלים תומכים בלהב"ה (אם כי לצערי יש לי דיעה שאינה מבוססת במאה אחוז, שחלק ניכר מאוד באוכלוסיה היהודית, שלא לומר רובה, תומך בהם - או לפחות לא מסתייג מהם ובמיוחד מהעקרונות שבשמם הם פועלים, ולעומת זאת באנגליה הם מכונים בשמות הגנאי הראויים להם - כמו נאו-נאצים).

לגבי הסקת מסקנות ולוגיקה בסיסית, אני אעשה את זה פשוט:
לשם הדוגמה נניח שבטנזניה יש חמישה אחוז גזענים, ושבאנגולה יש שלושים אחוז.
האם מכך שגם באנגולה וגם בטנזניה הקבוצה השלטת גזענית יותר מהקבוצה הנשלטת, נובע ששיעור הגזענות בטנזניה ובאנגולה דומה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:23 
את החלק המודגש אתה כתבת:

teknoboy כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:
למה ניאו-נאצים?
וזאת לא צרת רבים, זה מעיד משהו על הימצאות של קבוצות ימין קיצוניות במדינות הכי ליברליות שיש ועל קווי הדמיון הכמעט זהים בינם לבין קבוצות ימין כאלה בישראל. רק מה, פה בישראל מציגים את הימצאות הקבוצות האלה כהתדרדרות של הדמוקרטיה ושל ישראל כמדינה מערבית.

ההבדל הפעוט ששם זה קבוצות שהממשל מתנגד להן וכאן הממשל מוביל אותן

על פניו נראה גם שבישראל הקבוצות האלה נהנות מתמיכת כלל האזרחים (או לפחות רוב גדול למדי שלהם) , ואילו באנגליה הן מוקצות מחמת המיאוס.

ועכשיו אתה טוען את זה?
חשוב לי גם לציין שלרגע לא טענתי שכל הישראלים תומכים בלהב"ה (אם כי לצערי יש לי דיעה שאינה מבוססת במאה אחוז, שחלק ניכר מאוד באוכלוסיה היהודית, שלא לומר רובה, תומך בהם - או לפחות לא מסתייג מהם ובמיוחד מהעקרונות שבשמם הם פועלים, ולעומת זאת באנגליה הם מכונים בשמות הגנאי הראויים להם - כמו נאו-נאצים).

כשתחליט מה אמרת או לא אמרת נמשיך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
את החלק המודגש אתה כתבת:

teknoboy כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:
למה ניאו-נאצים?
וזאת לא צרת רבים, זה מעיד משהו על הימצאות של קבוצות ימין קיצוניות במדינות הכי ליברליות שיש ועל קווי הדמיון הכמעט זהים בינם לבין קבוצות ימין כאלה בישראל. רק מה, פה בישראל מציגים את הימצאות הקבוצות האלה כהתדרדרות של הדמוקרטיה ושל ישראל כמדינה מערבית.

ההבדל הפעוט ששם זה קבוצות שהממשל מתנגד להן וכאן הממשל מוביל אותן

על פניו נראה גם שבישראל הקבוצות האלה נהנות מתמיכת כלל האזרחים (או לפחות רוב גדול למדי שלהם) , ואילו באנגליה הן מוקצות מחמת המיאוס.

ועכשיו אתה טוען את זה?

כשתחליט מה אמרת או לא אמרת נמשיך :)

כן, אני חושב שרוב\שיעור גודל מהאוכלוסייה תומך בהם או לפחות לא מסתייג מהן, ושמעטים מאוד - שמתוייגים מייד כסמולנים\בוגדים\אוהבי ערבים\חברי בצלם - קורים להם בשם הראוי להם, ושבאנגליה המצב פחות גרוע.
יכול להיות שאני טועה והאנגלים הם ערימה של חרא גזעני יותר מהישראלים, בסדר? אז מה?
אז בגלל שיש אנשים שחיים בתוך ערימת חרא יותר מסריחה זה אומר שלגור בתוך ערימת חרא זה סבבה ומגניב?
אם זאת הטענה שלך אז יודע מה, אני זורם איתך. ברור לי שיש מקומות שהגזענת נפוצה בהם יותר מאשר בישראל. זה אומר שאנחנו צריכים לקבל בהבנה את זה שיש גזענות? איזה מין טיעון זה בכלל? האם זה שיש מישהו שגנב שני מיליון ש"ח אומר שמי שגנב רק מיליון אחד הוא בעצם צדיק ואין מה לבוא אליו בטענות?

למען הסר ספק: חורה לי יש גזענים באנגליה או בשוודיה או בגרמניה או באנגולה, אבל זה פחות כואב לי בלב לראות אותם מתדרדרים לבהמיות מאשר לראות את זה קורה לישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:43 
1 מכל 25 לבנים התחתן (או התיישב, תלוי איך מתייחסים לסטלד דאון) מחוץ לקבוצה האתנית שלו בבריטניה ב2014. גוגל אינטרריישל מאריג' אינגלנד. כתבה של הטלגרף. באחוזים זה פחות מקבוצות אתניות אחרות (הודים עם 1 ל8 למשל). מעניין אחד מתוך כמה צברים פה נשוי לאתיופי או לרוסי. יש מחקר בנושא? לי מרגיש הרבה פחות, אבל מעניין לראות נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:47 
פוקרה וטכנו,

בלי להפריע לכם לדיון/ויכוח, מספר עובדות ולינקים בנושא:

1. מצחיק אותי שמייחסים חשיבות לסקר על שקיפות ביחס לשחיתות בעולם, כשמספיק להסתכל על שנת 2014, שם מיקמו את ישראל במקום ה- 37 המכובד, אבל באזור המזרח התיכון הקדימו אותה קטאר והאמירויות, הידועות ברמת השחיתות הנמוכה שלהן. דרך אגב, פורטוגל מקום 28 בשנת 2015.
מי שרוצה לשחק עם סטטיסטיקות מוזמן להיכנס ללינק הבא:
https://www.transparency.org/cpi2015/

2. בהקשר של נישואי תערובת ופתיחות לאחר, אין בכלל מה להתחיל להשוות בין מדינות באירופה לישראל הסגורה, המפוחדת, אשר מראש לא רוצה את האחר.
לא צריך ללכת רחוק עם ערבים ומוסלמים, יישמור השם, אפשר להתחיל עם סתם שיקסה מארצו של הדוד סם ו/או בריאן כוכב עליון המתנדב מהקיבוץ ו/או לודמילה ובוריס מערבות קזחסטן.

אבל אם כבר אתם מתעקשים לנהל ויכוח סרק, אז כמה סטטיסטיקות מהאזור האירופי ועל נישואי תערובת (אין לי כוח לתרגם, אז תעזרו בתרגום של גוגל)
http://medienservicestelle.at/migration ... inational/
http://www.i-daf.org/aktuelles/aktuelle ... ckzug.html
http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... echen.html

אתם יכולים להמשיך להתדיין, זה לא ישנה את העובדות.
בזמן שמדינות אירופה מתמודדות עם הניצול לרעה של הפתיחות שלהם לאחר, הסובלנות שלהן לשונה, אבל מנסות לשמור על שפיות, בישראל ההידרדרות כבר בלתי נמנעת.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
32 זה לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
1 מכל 25 לבנים התחתן (או התיישב, תלוי איך מתייחסים לסטלד דאון) מחוץ לקבוצה האתנית שלו בבריטניה ב2014. גוגל אינטרריישל מאריג' אינגלנד. כתבה של הטלגרף. באחוזים זה פחות מקבוצות אתניות אחרות (הודים עם 1 ל8 למשל). מעניין אחד מתוך כמה צברים פה נשוי לאתיופי או לרוסי. יש מחקר בנושא? לי מרגיש הרבה פחות, אבל מעניין לראות נתונים.

אני דווקא חושב שתופתע מהנתונים. ולמה אתה לא מודד נישואים של אשכנזים עם מזרחים? לכאורה 2 קבוצות עם רקע תרבותי שונה מאוד, שאחוז הנישואין המעורבים בהן הוא תקדימי.

טכנו, אני לא מבין למה נוצר הרושם כאילו שמירה על תרבות ואתניות הומוגנית היא דבר לא טוב. אני מבין למה פערים חברתיים על סמך מוצא אתני זה דבר גרוע, אבל למה הישארות בתוך הקהילה זה דבר רע? קח מצב היפותטי של מדינה רב תרבותית סוציאלית, שבה אין פערי מעמדות בין קבוצות אתניות שונות. אם במדינה כזאת לבן ירצה להתחתן לבנה והודי עם הודית, אתה עדיין תתנגד?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 14:02 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

אני דווקא חושב שתופתע מהנתונים. ולמה אתה לא מודד נישואים של אשכנזים עם מזרחים? לכאורה 2 קבוצות עם רקע תרבותי שונה מאוד, שאחוז הנישואין המעורבים בהן הוא תקדימי.

טכנו, אני לא מבין למה נוצר הרושם כאילו שמירה על תרבות ואתניות הומוגנית היא דבר לא טוב. אני מבין למה פערים חברתיים על סמך מוצא אתני זה דבר גרוע, אבל למה הישארות בתוך הקהילה זה דבר רע? קח מצב היפותטי של מדינה רב תרבותית סוציאלית, שבה אין פערי מעמדות בין קבוצות אתניות שונות. אם במדינה כזאת לבן ירצה להתחתן לבנה והודי עם הודית, אתה עדיין תתנגד?

מאותה סיבה שנישואים של לבן ממוצא פולני ולבן ממוצא גרמני בארה"ב למשל, לא נחשבים נישואי תערובת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אם יש הודי שרוצה להתחתן עם הודית - שיהיה בריא, למי אכפת.
גם לא מפריע לי שיש אנשים צרי מוחין, או גזענים (אין לי גם התנגדות לקיומם). יש הרבה אנשים, כל אחד עם הבעיות, המחלות והדפקטים שלו. שיהיו בריאים כולם.
כן מפריע לי שיש אנשים ששופכים את הגזענות שלהם החוצה, ועוד יותר מפריע לי כשגזענות (או סגירות, או סגרגציה או איך שלא תקרא לזה) הופכת לחלק מהנורמות החברתיות ואפילו מתמסדת והופכת לחלק מהרקע המובן מאליו של החיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
סגרגציה זאת לא גזענות, זה רצון אנושי טבעי. זה קיים מימי קדם, זה לא נכנס לאחרונה. אתה יכול לקטלג את זה כגזענות, מבחינתי זה כמו שתגיד שאריה שטורף זברה זה רצח אכזרי בלי להבין שזה הטבע שלו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
בנט ומירי רגב יש לכם ממי ללמוד :
ציטוט:
למרות הביקורת: דנמרק אישרה חקיקה מחמירה נגד פליטים
הפרלמנט העביר ברוב גדול את "חוק התכשיטים", שבמסגרתו יוחרם רכושם של מבקשי מקלט שיחזיקו סכום כסף הגבוה מ-1,450 דולר ויידחה איחודם עם בני משפחותים. זאת על אף התנגדות ארגוני זכויות אדם

http://news.walla.co.il/item/2929414

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
סגרגציה זאת לא גזענות, זה רצון אנושי טבעי. זה קיים מימי קדם, זה לא נכנס לאחרונה. אתה יכול לקטלג את זה כגזענות, מבחינתי זה כמו שתגיד שאריה שטורף זברה זה רצח אכזרי בלי להבין שזה הטבע שלו.

אם אתה טוען שטבע האדם הוא להישאר צר מוחין ולהתקרב רק למי שדומה לו - אני חושש שאתה מבלבל בין האופי האישי שלך לבין הטבע האנושי באופן כללי.
במציאות יש אנשים מכל הסוגים (גם כאלה שרוצים להתערבב וגם פחדנים שאוהבים להסתגר).

עריכה: מה שכן, סגרגציה באמת אינה גזענות, וגם סגירות אינה אף אחת משתי אלה, אבל אפשר לומר ששלוש המילים האלה משרות איזו אווירה דומה (אם יורשה לי להשתמש במטאפורה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
כל אדם רוצה את מי שדומה לו, פשוט כל אדם בוחר את הקריטריון המשותף שיהיה לו עם בת זוגו. אתה אולי תעדיף שהערכים הליברלים שלה יהיו קרובים לשלך(אלא אם כן תגיד לי אין לך בעיה להתחתן עם פעילת להב"ה), אולי גם רמת המשכל. יש כאלה שהמעמד הכלכלי חשוב, יש כאלה שהמוצא האתני ויש כאלה שמספיק המיקום הגיאוגרפי. לי, ולעוד הרבה מהעם שלנו, הדת הוא הקריטריון הראשוני בבחירת בת זוג. יש לציין ש-2000 שנה אבות אבותיי(וגם אבותיך למען האמת) דבקו בעיקרון הזה ולא זזו ממנו מילימטר.
אין לך זכות לשפוט אותי במושגים של טוב ורע בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
כאמור, אני לא שופט אותך במושגים של טוב ורע כל עוד מדובר בבחירות האישיות שלך.
כשמדובר בחוקי המדינה, בנורמות חברתיות וכו' וכו' - הציווי המוסרי אמור להיות לאפשר לכל אחד לקיים את בחירותיו.
אתה רוצה להסתגר בד' אמותיך ולהתחתן רק עם אישה שרשומה ברשימות של היהודים הכשרים? שיבושם לך, למי זה מפריע?
אתה מתאר לך חס וחלילה מצב שבו החוק לא יאפשר לך לבחור מישהו מאיזו רשימה סגורה או על פי איזה קריטריון? ברור שלא.
למה נראה לך הגיוני לאסור או להקשות על בחירה שונה שמישהו אחר עשה?

אבל באמת שהנושא הספציפי שלך ושל הבחירות שלך פחות רלוונטי לנושא הדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 08:47 
בלומי האדום כתב:
פוקרה וטכנו,

בלי להפריע לכם לדיון/ויכוח, מספר עובדות ולינקים בנושא:

1. מצחיק אותי שמייחסים חשיבות לסקר על שקיפות ביחס לשחיתות בעולם, כשמספיק להסתכל על שנת 2014, שם מיקמו את ישראל במקום ה- 37 המכובד, אבל באזור המזרח התיכון הקדימו אותה קטאר והאמירויות, הידועות ברמת השחיתות הנמוכה שלהן. דרך אגב, פורטוגל מקום 28 בשנת 2015.
מי שרוצה לשחק עם סטטיסטיקות מוזמן להיכנס ללינק הבא:
https://www.transparency.org/cpi2015/

2. בהקשר של נישואי תערובת ופתיחות לאחר, אין בכלל מה להתחיל להשוות בין מדינות באירופה לישראל הסגורה, המפוחדת, אשר מראש לא רוצה את האחר.
לא צריך ללכת רחוק עם ערבים ומוסלמים, יישמור השם, אפשר להתחיל עם סתם שיקסה מארצו של הדוד סם ו/או בריאן כוכב עליון המתנדב מהקיבוץ ו/או לודמילה ובוריס מערבות קזחסטן.

אבל אם כבר אתם מתעקשים לנהל ויכוח סרק, אז כמה סטטיסטיקות מהאזור האירופי ועל נישואי תערובת (אין לי כוח לתרגם, אז תעזרו בתרגום של גוגל)
http://medienservicestelle.at/migration ... inational/
http://www.i-daf.org/aktuelles/aktuelle ... ckzug.html
http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... echen.html

אתם יכולים להמשיך להתדיין, זה לא ישנה את העובדות.
בזמן שמדינות אירופה מתמודדות עם הניצול לרעה של הפתיחות שלהם לאחר, הסובלנות שלהן לשונה, אבל מנסות לשמור על שפיות, בישראל ההידרדרות כבר בלתי נמנעת.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

בלומי, מעניין אותי לדעת מהם רמות האיסלמופוביה שאתה נתקל בהם בגרמניה?
ואיך המדינות האירופאיות פועלות כדי לפעול נגד תופעת השנאה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יפה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4758932,00.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

אני לא בטוח שממש הבנת עד הסוף את הדרך שבה כל העניין עם בקשות המקלט עובד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
עובד בשיטה האירופאית :
1. מקבלים את כולם (דגש על פליטים)
2. תרבות המדינות משתנה,הדמוגרפיה משתנה,השפה משתנה,המנהגים משתנים
3. יש התקפות מיניות וטרור,המקומות שפעם היו בטוחים נהיים פחות בטוחים
4. מתחילים לצוץ גורמי ימין קיצוני כמו פטריות אחרי הגשם...ומושכים אחריהם קהל רב
5. נחיה ונראה כתבת פעם , אז חיינו וראינו
6. מתחילים להבין שאם ממשיכים בסעיף 1 , אירופה הלכה פייפן.
7. מחוקקים חוקים אחד אחרי השני נגד המהגרים ומנסים בכל הכוח להגביל את כמותם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
איזה טמבל אתה, אין דברים כאלה.
ולחשוב שפעם אשכרה ניסיתי לנהל איתך דיון ברמה של קצת יותר מגנון (כנראה שגם אני קצת מפגר, אם ניסיתי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
השפה מוכיחה כמה אתה לא מסוגל להתדיין או איך אמרו לי פה בפרטיות או פיסית במקדש עליך
אמרו לי שאתה אדם מחליא ומבחיל
באלו המילים
הזהירו אותי שאתה מסלף את הדעות של המשתמשים המתנגדים לדעותיך.
הזהירו אותי שאתה משקר ומכניס לאנשים מילים לפה.
הזהירו אותי שאתה מחפש את מקצועו של המשתמש.
הזהירו אותי שאתה מחפש את פרנסתו של המשתמש.

לא הזהירו אותי שאתה מקלל ומתנצל ואז שוב מקלל.
כל המחקרים מוכיחים שקללות מעידות על חוסר בטחון אז לכבוד הוא לי שגרמתי , גורם ואגרום לך לחוסר בטחון בכתיבת הודעות שטנה בפורום.

לפחות הסבלנות שנמצאת במוח העקום שלך שמורה ללוחמי החופש בעולם.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
מוזר, כי כשישבנו פעם או פעמיים יחד לראות משחק בשער שבע לא התעורר אצלי הרושם שאתה חושב שאני מבחיל ומחליא.
דווקא דיברת איתי כמו שמדברים עם אדם נחמד וחביב.
אבל אולי אני תמים ואתה צבוע במיוחד, אין לדעת (אם כי לא נראה לי, יש מצב שאז פשוט עוד לא שנאת אותי, אולי אפילו לא ידעת מה היוזר שלי בפורום וזה קצת שיבש את הדיעה הקדומה שיש לך עליי היום).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אגב, פאביו, זאת לא בושה לא לדעת בדיוק את פרטי הפרטים של כל נושא בקשות המקלט.
אם אתה לא סגור על איך זה עובד, מה הקטע של בקשות שמתקבלות לעומת אלה שלא מתקבלות וכו' וכו', תרגיש חופשי לשאול.
אני יודע שבישראל אין דברים כאלה, אבל אני גר במקום אחר וגם יודע לקרוא באנגלית, אז אני יודע איך דברים עובדים במקומות אחרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
אין בי שום שנאה,תתפלא.ההפך
מעדיף את השנאה לשמור לאוייבי ישראל/הפועל באשר הם (חמאס חיזבאללה ערן זהבי ושמעון מזרחי)

חבל לאחרים (שצריכים לקרוא את השפה הנלוזה והפרייחית שלך) ולך שאתה מסלף ומקלל.
עצוב שאתה מתבטא בחוסר בטחון תוך כדי קללות .

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אם אתה לא סגור על איך זה עובד, מה הקטע של בקשות שמתקבלות לעומת אלה שלא מתקבלות וכו' וכו', תרגיש חופשי לשאול.
אני יודע שבישראל אין דברים כאלה, אבל אני גר במקום אחר וגם יודע לקרוא באנגלית, אז אני יודע איך דברים עובדים במקומות אחרים.

זאת לא בושה ללכת לעמוד 2 באשכול זה ולראות איך "נחיה ונראה" התפתח ומה קרה לאירופה
בקלן
בבריסל
בפריס
בדנמרק
בשבדיה

אגב
לידיעת המשתמש טקנו
אירופה השתנתה באנגלית עברית צרפתית פלמית הונגרית ועוד.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מוזר, כי כשישבנו פעם או פעמיים יחד לראות משחק בשער שבע לא התעורר אצלי הרושם שאתה חושב שאני מבחיל ומחליא.
דווקא דיברת איתי כמו שמדברים עם אדם נחמד וחביב.
אבל אולי אני תמים ואתה צבוע במיוחד, אין לדעת (אם כי לא נראה לי, יש מצב שאז פשוט עוד לא שנאת אותי, אולי אפילו לא ידעת מה היוזר שלי בפורום וזה קצת שיבש את הדיעה הקדומה שיש לך עליי היום).

לא מוזר כלל .
בהחלט לא נוצר הרושם שאתה מבחיל ומחליא,כי שישובים או עומדים בשער 7 אתה לא מסלף את דבריהם של אחרים.
בהחלט לא נוצר הרושם הזה ,כי שישובים או עומדים בשער 7 אתה לא מקלל את האוהדים לידך טמבל מטומטם חלאה וכו (בטח שכחתי כמה פנינים) .
בהחלט לא נוצר הרושם הזה ,כי שישובים או עומדים בשער 7 אתה לא מחפש את פרנסתם של האוהדים שלידך ומשתעשע על פרנסתם.
בהחלט לא נוצר הרושם הזה ,כי שישובים או עומדים בשער 7 אתה לא מחפש את מקצועם של האוהדים שמתים שהפועל תנצח ויורד על מקצועם.

אולי אני תמים וניסיתי להתדיין איתך בימים עברו אך התגלה כמה צבוע אתה וחסר בטחון לצערי (מאוד נראה לי שאתה צבוע לצערי הרב,כי אנשים צבועים מקללים מתנצלים ואז חוזרים לקלל , מאוד נראה לי כי אנשים צבועים מסלפים את הודעות אלו שמתנגדים אליהם ומכניסים להם מילים לפה שכלל לא אמרו)

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:

זאת לא בושה ללכת לעמוד 2 באשכול זה ולראות איך "נחיה ונראה" התפתח ומה קרה לאירופה
בקלן
בבריסל
בפריס
בדנמרק
בשבדיה

אגב
לידיעת המשתמש טקנו

אז חיינו וראינו, בדיוק כמו שכתבתי שיקרה. היית מאמין? מה אתה בדיוק מנסה להגיד פה? שההווה של היום הוא העתיד של אתמול? טוב שעלית על זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:

בקלן
בבריסל
בפריס
בדנמרק
בשבדיה

אגב
לידיעת המשתמש טקנו

אז חיינו וראינו, בדיוק כמו שכתבתי שיקרה. היית מאמין? מה אתה בדיוק מנסה להגיד פה? שההווה של היום הוא העתיד של אתמול? טוב שעלית על זה.

לסלף זו תכונה של צבועים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: