RedFox כתב:
el dudernio כתב:
אני תוקף אותו כי הוא העיף אותי מהגביע.
אני תוקף אותו כי הוא הסיבה שספורי שיחק היום בהפועל ולא בבני סכנין.
וכן הפועל תחתיו הייתה קבוצה הכדורגל הטובה ביותר שהיתה אי פעם בארץ,
עם שחקנים כמו ורמוט בשיאו, שכטר בשיאו, זהבי, נאתכו, ידין, אניה דאגלס וכו'
ועדין חוסר המושג שלו מהרגע שהמשחק מתחיל גרמו לכך שהקבוצה הגדולה ביותר בהייתה בארץ
הפסידה 2 אליפויות לרפאלוב ו ארביטמן / חמד.
את השטויות האלה כבר רשמת פעם, אני אתקן אותך שוב פעם.
ורמוט שהגיע להפועל בקדנציה של גוטמן היה שחקן מוכשר עם פוטנציאל לא ממומש שחזר מבלגיה עם הזנב בין הרגליים, שכטר היה ילד בעייתי עם פוטנציאל מנתניה, זהבי היה כלום ושום דבר, ידין ודגלאס שחקנים שירדו ליגה עם הפועל כפ"ס.
גוטמן לקח את כל החבורה הזאת והפך אותם לשחקנים מובילים ולקבוצה. אם היו אומרים לך בעונת 07/08 (העונה שגוטמן הגיע אלי באמצע בשביל להציל אותנו מירידה) שאנחנו נקח אליפות שנתיים אחר כך עם הסגל הזה היית צוחק.
הוא הפסיד לחיפה 2 אליפויות זה נכון, אבל הוא גם הסיבה היחידה שבכלל התמודדנו על התואר הזה במשך שלוש שנים.
גוטמן לקח את חבורת השחקנים הכי מוכשרת שהייתה בארץ והפסיד אליפות לרפאלוב וארביטמן.
אני לרגע לא אומר שהוא לא איש כדורגל ושהוא לא מבין כדורגל, האמת שההפך הוא הנכון, הוא פשוט מאמן פחדן.
הוא פשוט נוראי בניהול משחק. הוא גאוותן ויהיר.
שני הדברים הראשונים הביאו לנו להפסד האליפויות ולהפסד היום.
שני הדברים האחרונים הביאו לנו תצוגת תכלית של ספורי בדקות האחרונות היום.
chili pepper,
שטויות זה מה שאתה כותב, והאמונה העיוורת שלך בגנב הדעת.
כן הוא אשם בהרבה דברים שראינו היום, דעתי עליו היא לא מהיום אלא מהקדנציה הקודמת שלו אצלינו, ויש כאן לא מעט שיעידו על כך.
הניסוח הוא בגלל העצבים, אבל את השורה התחתונה זה לא משנה. דר"א אני הייתי מהייחדים כאן שאמרו כבר במהלך העונה של רב"ש
שהיינו חייבים להשאיר אותו, עכשיו אנחנו מבכים על זה שהוא לא נשאר.