תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה לגבי משחקים בליגה הראשונה באנגליה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אני מתכנן לטוס ללונדון במרץ ורוצה לנצל את ההזדמנות ללכת דווקא למשחק של הליגה הראשונה.
יש משחק בין פולהאם לבארנלי וכן בין QPR לדרבי קאונטי.
מי שמכיר יכול להמליץ מה עדיף לראות מבחינת איצטדיון וההגעה אליו, אווירה, קהל, איפה כדאי לשבת (מאחורי השער או לאורך המגרש) וכו'.
כך או כך הקבוצות הלונדוניות הללו בתחתית ומארחות קבוצות מצמרת הליגה ואני לא אוהד אף אחת מהן ככה שאני אדיש לאן ללכת (חוץ מזה שאם הכדורגל של יוקאנוביץ במכבי היה זוועתי כשיש לו יתרון על הליגה אז בטח בפולהאם הוא משחק בונקר שלא יבייש את הפועל יהוד בימיה הטובים.... אבל שיהיה).

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 22 ינואר 2016, 14:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי משחקים בפריימרשיפ באנגליה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 12:56 
אווירה - לא משהו מיוחד בשני האיצטדיונים. די יבש. אל תצפה למשהו מיוחד.
איצטדיונים - ישנים עם עמודים. לא משהו מיוחד.
כרטיסים - בשני האיצטדיונים יש עמודים אז צריך לשים לב כשקונים כרטיסים, כי אתה יכול לקנות כרטיס ועמוד יסתיר לך חצי מגרש וחבל.
בק.פ.ר, אם אני זוכר נכון אין עמודים מאחורי השערים ובאמצע יש אז עדיף פשוט לקנות כרטיסים מאחורי השער בקומה השנייה.
בפולאהם גם יש עמודים(בעיקר לאורך המגרש) וגם שם עדיף לשבת מאחורי השער לדעתי.(יש סיכוי שצד אחד לאורך המגרש הוא בלי עמודים אני לא כל כך זוכר, אז כדאי לך לבדוק).
אם אין בתאריך הזה משחקי פרמייר ליג אז אני מבין את ההחלטה ללכת למשחקים כאלה אבל אם אתה בוחר ללכת לזה במקום משחק פרמייר ליג לדעתי אתה עושה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי משחקים בליגה הראשונה באנגליה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
אני מגיע בשלישי בצהרים ללונדון ובערב יש את המשחקים שכתבתי. אני עוזב במוצ"ש ככה שאני חושב ללכת בשבת בצהרים למשחק של ווסטהאם נגד ווטפורד.
פשוט אמרו לי שיש אווירה מיוחדת ושונה במשחקי ליגה ראשונה וזה לא כמו לראות משחק באמירויות או באולד טראפורד עם קהל הקונצרטים והאיצטדיונים הענקים. אז חשבתי ללכת למשהו יותר "אנגלי אותנטי" - כדורגל אנגלי של פעם בלי 80% זרים, באיצטדיונים קטנים יותר וקהל חם יותר. ניתן לומר שדי קלקלת לי את הפנטזיה ;)

מה לגבי קבוצה כמו צ'רלטון? יש גם לה משחק באותו היום נגד קבוצה שלא שמעתי עליה מימי MK DONS

אגב, למה אתה חושב שאני עושה טעות?

והמון תודה על הטיפים!! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 14:49 
את פולאהם וק.פ.ר ראיתי כשהם שיחקו בפרמייר ליג אבל אני לא חושב שבגלל שהם עכשיו בצמפיונשיפ האווירה תיהיה שונה.
הייתי במשחק צמפיונשיפ אחד, רותראהם מול שפיילד ונסדי, זה דרבי די חם. בשביל לקנות כרטיסים הייתי צריך להציג תז וחשבוניות על הכתובת שלי בארץ שזה דבר שממש לא נהוג באנגליה וזה מאוד מזכיר דרבי של הפועל מול מכבי.
12000 צופים במגרש די דומה לבלומפילד, משטרה בתוך היציעים, מכות עם שוטרים, הרבה בלאגן ודברים שלא קשורים לכדורגל ומה שאני זוכר מהמשחק הזה זה בעיקר את כל המסביב ופחות את הכדורגל.
בגדול מה שכן יפה לראות במשחקים כאלה זה שהקהל נאמן ולמרות שהקבוצה לא מתמודדת על תארים עדיין האוהדים ממלאים את המגרשים ומתרגשים מכל גול או ניצחון.
אני לא הכי התלהבתי והייתי מעדיף לראות משחק של ארסנל באמירויות מול בורנמות על כל משחק צמפיונשיפ שתציע לי.
*רשמתי שאתה עושה טעות אם אתה הולך למשחק צמפיונשיפ במקום למשחק פרמייר ליג. אבל אם זה ביום שלישי ואין ליגת אלופות אז כדאי לך ללכת.
*בצרלטון לא הייתי, אין לי מושג איך האווירה שם אבל אני מנחש שזה בערך אותו דבר כמו ק.פ.ר ופולאהם. אם אתה מחפש אווירה של קהל אז קריסטל פאלאס זה הדבר הכי קרוב לנורמלי שתוכל למצוא באנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
תודה.

אז בהתעלם מעניין הקהל, מה לדעתך עדיף - ק.פ.ר נגד דרבי קאונטי או פולהאם נגד בארנלי? (האיצטדיון של ק.פ.ר קטן משמעותית משל פולהאם אם זה משנה משהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 17:09 
משחק יותר תחרותי וברמה גבוהה יותר יהיה ק.פ.ר דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
ומה לגבי ווסטהאם, איפה כדאי לשבת באיצטדיון שלהם? גם סיפור של עמודים וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:21 
צ'רלטון או פולהאם. ק.פ.ר הוא אצטדיון מיושן מדי עם תנאי צפיה לא משהו בלשון המעטה, גם מאחורי השער היכן שאין עמודים, חווית צפיה קרובה מאוד אבל מאוד לא נוחה. פולהאם מגרש קלאסי עם שילוב בין חדש לישן ( והקוטג' המפורסם ), עדיף לקנות ליציע הריברסייד המרכזי עד שורה 12 נדמה לי אם רוצים להימנע מהפרעת עמודים, והבונוס- כפי ששם היציע מעיד נופי הנהר לפני ובהפסקה. צ'רלטון מגרש שאני מאוד אוהב, היפה משלושתם ומאוד נעים. אפשר לשבת במערבי או המזרחי, אני מעדיף מערבי ובגלל שמדובר בגבעות מיושבות מסביב- שם האצטדיון רומז לכך - יש גם נוף עירוני מהיציע. מבחינת אווירה הכי טובה אני מניח שתהיה דווקא בק.פ.ר בגלל אוהדי דרבי ושם אמורה גם להיות הרמה הכי גבוהה. ההגעה לשלושתם פשוטה, ק.פ.ר תחנת שפרדס בוש של קו התחתית האדום וכמה דקות הליכה, פולהאם תחנת פאטני ברידג' של קו התחתית הירוק לכיוון וימבלדון וטיול של עשר דרך פארק שליד הנהר, צ'רלטון תחנת רכבת עילית באותו שם מתחנת לונדון ברידג' והליכה קצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 18:28 
Charlie כתב:
ומה לגבי ווסטהאם, איפה כדאי לשבת באיצטדיון שלהם? גם סיפור של עמודים וכו'?

אין כאלה. כדאי לבקר שם פשוט כי הוא לא יהיה שם יותר, הם עוברים לאצטדיון האולימפי.
עדיף לשבת במערבי לאורך המגרש אבל אם זה יקר מדי גם הבובי מור/ברוקינג מאחורי השער למעלה יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 19:54 
Charlie כתב:
תודה.

אז בהתעלם מעניין הקהל, מה לדעתך עדיף - ק.פ.ר נגד דרבי קאונטי או פולהאם נגד בארנלי? (האיצטדיון של ק.פ.ר קטן משמעותית משל פולהאם אם זה משנה משהו)

לגבי ק.פ.ר או פולאהם אין לי כל כך דעה. תסתכל איזה משחק יותר אטרקטיבי בטבלה ותבחר. זה באמת מאוד דומה.
באותו שבוע, ביום רביעי יש לך בלונדון צלסי פסז משחק גומלין.
וביום חמישי של אותו שבוע יש משחק ראשון של ליגה אירופית בשמינית גמר(ליברפול יונייטד וטוטנאהם בהגרלה).
שווה לבדוק ואם יש בעיה של זמנים אז לוותר על הצמפיונשיפ כמובן בשביל לראות ליגת אלופות או אירופית(אם יהיה משחק שווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
ג׳ושוס, מצד אחד תיארת לי את המגרש של ק.פ.ר כמו שילוב של וסרמיל והאורווה ז"ל מצד שני שם אמור להיות משחק יותר טוב עם אוירה יותר טובה. לפולהאם איצטדיון עדיף אבל בזה זה מסתכם. אני לא מוצא אתר שמוכר כרטיסים לצ׳רלטון(!) רק לפולהאם וק.פ.ר , איפה בכלל עדיף לקנות כרטיסים לליגה הראשונה בכלל ולצ׳רלטון בפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 21:59 
צ'רלטון במאבקי ירידה לליגה השלישית, ואם קיי דונס (וימבלדון לשעבר, מינוס האוהדים שפתחו קבוצה חדשה) גם קבוצה מחרידה. זה האחרון מהשלושה שהיה מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 22:23 
עניתי על כל האספקטים ששאלת עליהם, מבחינת חווית צפיה לופטוס רואד מחריד ולכן לטעמי הוא נפסל אם זו הבחירה. לך יכולים להיות סדרי עדיפויות שונים מן הסתם.
לא בטוח אגב שתהיה אווירה טובה יותר בלופטוס רואד, אני משער ככה פשוט בגלל אוהדי החוץ הספציציים, מצד שני ק.פ.ר החלה לדעתי לתת גם בצ'מפיונישיפ רק את החלק התחתון של היציע לקבוצה היריבה אז זה אמור להוריד את האפקט. אוהדי חוץ בקרייבן קוטג' הם הפוטנציאל הכי גדול לאווירה מהנה מכל המגרשים האלה, אבל לא אלה של ברנלי... אותו כנ"ל מ.ק דונס בוואלי, למרות שאולי יפתיעו, ושם האוהדים של צ'רלטון יכולים לעשות קצת רעש.
לכל הקבוצות ניתן לקנות באתרים שלהם, ק.פ.ר יהיה הכי קשה להשגה מבחינת הזמינות ובטח ובטח של כרטיסים במקום נורמלי. שם חפש כאמור את היציע מאחורי השער אם אתה לא רוצה עמודים מעצבנים. צ'רלטון ופולהאם כתבתי לך לאיפה להזמין, ובשניהם זה לאורך המגרש.
ואם תרצה כרטיסים לצ'לסקי לשמפיון שלח לי פרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין, כשאתה קודם "מחריד" על האיצטדיון של ק.פ.ר למה אתה מתכוון? שיחסית לאמירויות למשל הוא זוועתי או שהוא פשוט גרוע גם בהשוואה למגרשים בארץ? (בשער 7 במקדש יותר טוב? במרומי ר"ג? יציע האורחים בקללת אליעזר? וסרמיל? אני מנסה להבין אם ההשוואה היא רק למגרשים באנגליה או גם בשוואה לארץ) כי אני לא מתכוון לשלם מאות שקלים וללכת לכדורגל אנגלי כדי להרגיש שאני יושב בי"א באשדוד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 13:43 
מחריד זה צפוף, מתקני אצטדיון משנות ה90 ( של המאה ה19 ), זוויות צפיה נוראיות וחוסמות. בניגוד לקופסה שלנו, זה באמת קופסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
הקופסא?! אתה רציני? באנגליה יש ב2016 איצטדיון של קבוצה כמו ק.פ.ר שגרוע כמו המגרש של מכבי נתניה בשנות ה-70 של המאה ה20?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:05 
הוא מגזים.
חוץ מהעמודים איצטדיון נחמד מאוד.(כנל האיצטדיון של פולאהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
תחליטו, איצטדיון אנגלי סביר או וסרמיל לעניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 06:19 
להשוות את זה לוסרמיל או לקופסא זה פשוט לא לעניין.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 07:52 
Charlie כתב:
הקופסא?! אתה רציני? באנגליה יש ב2016 איצטדיון של קבוצה כמו ק.פ.ר שגרוע כמו המגרש של מכבי נתניה בשנות ה-70 של המאה ה20?!

וזה מה שכתבתי? סה"כ כתבתי שבניגוד לקופסה שלנו שלא ממש הייתה כזו, זו קופסה אמיתית. ככה הוא בנוי. וזה חרא אצטדיון, וזה גם מה שתשמע מרוב של אוהדים שביקרו שם, כולל המקומיים שהיו שמחים שטוני פרננדז יצליח להוציא אותם משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי במשחק של צארלטון ומאד נהניתי. לדעתי אחלה חווייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
איך האיצטדיון/האווירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
טוב,
מחר מוקדם בבוקר טסים ונותרה לי רק עוד שאלה אחת, קצת דבילית אבל עקרונית לאדם מעשן כמוני שמטבע הדברים לא יוכל להדליק סיגריה בזמן המשחק ונוהג לפצח הרבה בבלומפילד -

האם מותר/נהוג להביא גרעינים למשחקים שם?

אני אמור להיות מחר בערב בקוטג' של פולהאם, מחרתיים בסטמפורד ברידג' ובשבת במשחק של ווסטהאם. אני מניח שגם אם מותר - יסתכלו עלי כמו איזה קוף או NATIVE אבל אני אחיה עם זה.

לעומת זאת אם אסור - אז חבל בכלל לארוז את זה. יש מצב שבחלק מהמגרשים מותר ובחלק אסור?! בנתניה למשל לא נתנו לי להכניס גרעינים וחשבתי שזה בגלל שרוצים שאקנה בפנים אבל גם במזנון לא היה ואומרים שככה גם בסמי עופר....

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: