תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ושוב - רביב לימונד
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:21 
חולה, חלש בלי אוויר, ועדיין מסיים עם 17 נק׳, 6 ריבאונד ו-7 אסיסטים.
כמה לב, כמה אחריות, כמה שקט.
והוא עדיין מקבל פחות מדי אהבה וריספקט, כנראה בגלל האופי המופנם שלו.
איזה תותח וכמה שאני אוהב אותו
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ושוב - רביב לימונד
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:46 
ולא פחות חשוב, ובלתי ניתן להתעלמות!
לחץ בלתי פוסק על הגארדים של אשדוד בעיקר על איזייה ואחד הגורמים לכך שהוא סיים משחק ללא סל שדה.
כפה על אשדוד 5 איבודים בקלות שחלקם קריטיים, עבד יפה באיזורית ומנע מגארט לקבל שקט פעולה.

רביב :ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:55 
בלי ספק אחד משלושת הישראלים הטובים בליגה ❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 00:58 
ההחתמה הכי טובה של הפועל כדורסל מאז ההקמה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
מלך היקום, ואנדרייטד כל כך גדול.
הוא לא מקביל מספיק הכרה על משחק ההגנה שלו, שלדעתי הוא הטוב בליגה. הזכירו בכמה מקומות שלסוואן יש 0/23 בדרייב-אין, אבל מה שקרה זה שבשתי הפעמים רביב לקח אותו ופשוט חיסל אותו כל המשחק (והוא לא השחקן היחיד שסבל מרביב), שחקן שכשנתנו לבאטל ובלאט לשמור עליו בסיבוב הקודם דפק 20 נקודות ברבע. שילוב נהדר של כוח, אתלטיות, כושר, מאמץ בלתי פוסק, ריכוז ועבודה נכונה.

העבודה ההגנתית שלו רק הופכת את התצוגות ההתקפיות שלו לעוד יותר מרשימות. אני מסתכל על כל הישראלים הבכירים בליגה, וכולם או שחקני התקפה מוכשרים אבל חורים בהגנה במידה כזו או אחרת (לנדסברג, נעימי, דוסון, אליהו למרות שכיום פחות, רוברט, פישר, אפילו רוצ'סטי אם מחשיבים אותו כישראלי, הלפרין, פניני, ניסים, טפירו, שולדבראנד), או שחקני הגנה בכירים אבל בינוניים ומטה התקפית (אוחיון, צ'וברביץ', כדיר, חנוכי), או סבירים אבל לא מעולים בשני צידי המגרש (ברקוביץ', שמחון, בלייזר, זליקוביץ', קולמן, טימור, רוזפלט, דיברתולומאו). רביב הוא הישראלי היחיד שמשחק ברמה הכי גבוהה בשני צידי המגרש.

נכס עצום, שחקן שתמיד נותן הכל על המגרש בלי פוזות ובלי הצגות, וגם לדעתי לא מקביל מספיק אהבה והערכה גם בגלל האופי המופנם שלו. רביב :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
רביב :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:57 
יובל כתב:
הוא לא מקביל מספיק הכרה על משחק ההגנה שלו, שלדעתי הוא הטוב בליגה. הזכירו בכמה מקומות שלסוואן יש 0/23 בדרייב-אין, אבל מה שקרה זה שבשתי הפעמים רביב לקח אותו ופשוט חיסל אותו כל המשחק (והוא לא השחקן היחיד שסבל מרביב), שחקן שכשנתנו לבאטל ובלאט לשמור עליו בסיבוב הקודם דפק 20 נקודות ברבע. שילוב נהדר של כוח, אתלטיות, כושר, מאמץ בלתי פוסק, ריכוז ועבודה נכונה.

העבודה ההגנתית שלו רק הופכת את התצוגות ההתקפיות שלו לעוד יותר מרשימות . אני מסתכל על כל הישראלים הבכירים בליגה, וכולם או שחקני התקפה מוכשרים אבל חורים בהגנה במידה כזו או אחרת (לנדסברג, נעימי, דוסון, אליהו למרות שכיום פחות, רוברט, פישר, אפילו רוצ'סטי אם מחשיבים אותו כישראלי, הלפרין, פניני, ניסים, טפירו, שולדבראנד), או שחקני הגנה בכירים אבל בינוניים ומטה התקפית (אוחיון, צ'וברביץ', כדיר, חנוכי), או סבירים אבל לא מעולים בשני צידי המגרש (ברקוביץ', שמחון, בלייזר, זליקוביץ', קולמן, טימור, רוזפלט, דיברתולומאו). רביב הוא הישראלי היחיד שמשחק ברמה הכי גבוהה בשני צידי המגרש.

נכס עצום, שחקן שתמיד נותן הכל על המגרש בלי פוזות ובלי הצגות, וגם לדעתי לא מקביל מספיק אהבה והערכה גם בגלל האופי המופנם שלו. רביב :HEART2: :HEART2: :HEART2:

כל כך נכון. איפה יש שחקנים שאתה נותן להם את הגארד המוביל של היריבה והם משתקים אותו וגם ממשיכים לתת תצוגות ענק בהתקפה.
רק שיפסיק עם איבודי הכדור המזעזעים האלה שבהם נדבק משאר הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:11 
אתמול רביב היה עם 7 אסיסטים על איבוד אחד כשהרכז ״הטהור״ באטל עם 3 אסיסטים ו-4 איבודים. מול אילת היה עם 5 אסיסטים על 2 איבודים כשהטהור עם 4 אסיסטים על 2 איבודים. ומבחינת היכולת לייצר לעצמו כמובן שאין מה להשוות בכלל.
עם איך שבאטל נראה הכדור פשוט עדיף בידיים של רביב בכל פרמטר. לא 40 דקות אולי, כי אני לא יודע כמה רביב יכול לסחוב בתור שחקן שהוא גם השומר, גם הסקורר וגם הפליימייקר היחיד בקו האחורי, אבל בטח שבהתקפות אחרונות וברגעי משבר מי שצריך לקבל את הכדור זה רביב.

וכמובן, רביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לתת קצת קרדיט לצוות האימון אגב. ידענו ללחוץ מצוין אתמול את הגארדים של אשדוד. ולא לחץ מעפן כמו שעשינו רוב הזמן לאחרונה, אלא של הגנה אמיתית, עם חיפויים, נסיגה לאחור בדיוק ברגע הנכון.
לא נתנו לגארט וסוואן את המרחב שהם כ"כ אוהבים וצריכים

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 26 ינואר 2016, 14:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

העבודה ההגנתית שלו רק הופכת את התצוגות ההתקפיות שלו לעוד יותר מרשימות. אני מסתכל על כל הישראלים הבכירים בליגה, וכולם או שחקני התקפה מוכשרים אבל חורים בהגנה במידה כזו או אחרת (לנדסברג, נעימי, דוסון, אליהו למרות שכיום פחות, רוברט, פישר, אפילו רוצ'סטי אם מחשיבים אותו כישראלי, הלפרין, פניני, ניסים, טפירו, שולדבראנד), או שחקני הגנה בכירים אבל בינוניים ומטה התקפית (אוחיון, צ'וברביץ', כדיר, חנוכי), או סבירים אבל לא מעולים בשני צידי המגרש (ברקוביץ', שמחון, בלייזר, זליקוביץ', קולמן, טימור, רוזפלט, דיברתולומאו). רביב הוא הישראלי היחיד שמשחק ברמה הכי גבוהה בשני צידי המגרש.

כל מילה. שחקן שהוא אישיות. נולד להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
צריך גם לתת קצת קרדיט לצוות האימון אגב. ידענו ללחוץ מצוין אתמול את הגארדים של אשדוד. ולא לחץ מעפן כמו שעשינו רוב הזמן לאחרונה, אלא של הגנה אמיתית, עם חיפויים, נסיגה לאחור בדיוק ברגע הנכון.

ברגע שהפסיקו עם השטויות של לחץ על כל המגרש בכל מחיר וטראפים בחצי שלא עובדים אף פעם וסתם יוצרים חיסרון - פתאום אשדוד התחילה לגמגם. זה לא מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2:
אנחנו מבזבזים את השנים הטובות של רביב.
במקום שיהיה רשום על אליפות היסטורית הוא מתבזבז בסגל בינוני.
רק לדמיין קבוצה שבנויה נכון סביבו. עם זרים טובים ומתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:47 
אדום שרוף100 כתב:

כל כך נכון. זה הכי עצוב.
שנה כזאת שיש לנו את הישראלי הטוב בליגה מחוץ למכבי וירושלים פשוט הולכת לאיבוד. לא יודע עוד כמה שנים כאלה יש לו לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:09 
אדום שרוף100 כתב:
במקום שיהיה רשום על אליפות היסטורית הוא מתבזבז בסגל בינוני.
רק לדמיין קבוצה שבנויה נכון סביבו. עם זרים טובים ומתאימים.

מתחילת העונה זה בדיוק מה שעובר לי בראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:12 
dorz כתב:
הפועל כתב:

ברגע שהפסיקו עם השטויות של לחץ על כל המגרש בכל מחיר וטראפים בחצי שלא עובדים אף פעם וסתם יוצרים חיסרון - פתאום אשדוד התחילה לגמגם. זה לא מקרי.

בדיוק. הטראפים השקופים האלה על גארט בחצי היו כל כך אנמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:56 
red pepper כתב:
dorz כתב:
הפועל כתב:

בדיוק. הטראפים השקופים האלה על גארט בחצי היו כל כך אנמיים

מאז שאוואנס עזב ואמיתי ירד למרתפים החשוכים של הספסל, אין לנו חומר שחקנים בשביל לשחק את הלחץ הגבוה הזה אפילו בתור גימיק. יש לנו מעט מאוד שחקנים ורסטיליים בהגנה שיכולים לשמור כמה עמדות, ולעומת זאת הרבה שחקנים סופר מוגבלים הגנתית שכל חילוף יוצר להם בעיה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:29 
אדום שרוף100 כתב:

זה משהו שעבר לי בראש כמה וכמה פעמים בשנתיים האחרונות.
כ"כ לא פייר כלפיו, כ"כ מבאס. הבן אדם בא כל משחק, כל ההגנות באות להתיש אותו ולהרוג אותו, והוא דופק כרטיס כל ערב. שוב,ביציבות שאין לזרים, וראינו אתמול איך נראו שניים מהזרים היותר טובים בליגה.
ומה שזה נותן לו זה מקום 8-9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 23:54 
והנה ארז הכלב בחמישיות מדבר על זה שהוא שחקן שצריך לשחק פעמיים בשבוע באינטנסיביות של אירופה, ושהוא צריך לשקול מעבר לקבוצה גדולה.
ואני חושב, חתיכת סמרטוט רצפה, שאתה צריך ללכת להזדיין, ושלא תחשוב אפילו לפזול לכיוון שלו כשתגיע ליד ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהוא ינסה לקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 00:14 
רביב כבר היה בסרט הזה. אין מצב.
יש סיבה לזה שהוא אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
נראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 08:22 
הפועל כתב:

עופר רון :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 09:08 
Noam כתב:
והנה ארז הכלב בחמישיות מדבר על זה שהוא שחקן שצריך לשחק פעמיים בשבוע באינטנסיביות של אירופה, ושהוא צריך לשקול מעבר לקבוצה גדולה.
ואני חושב, חתיכת סמרטוט רצפה, שאתה צריך ללכת להזדיין, ושלא תחשוב אפילו לפזול לכיוון שלו כשתגיע ליד ושם.

אם אני לא טועה לרביב נגמר חוזה, וחייבים להאריך לו אותו עכשיו, עד לסוף הקריירה. כמו שעשו ירושלים עם אליהו לנבלות.
לראות את רביב לובש צהוב אחרי 3 שנים כאלה בהפועל, זה יהיה לי אולי הדבר הכי קשה אחרי לראות את מתן לובש צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 11:00 
ranjef כתב:
Noam כתב:

אם אני לא טועה לרביב נגמר חוזה, וחייבים להאריך לו אותו עכשיו, עד לסוף הקריירה. כמו שעשו ירושלים עם אליהו לנבלות.
לראות את רביב לובש צהוב אחרי 3 שנים כאלה בהפועל, זה יהיה לי אולי הדבר הכי קשה אחרי לראות את מתן לובש צהוב.

תרגע, כבר הוארך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 11:01 
לכמה עונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 11:09 
ranjef כתב:
לכמה עונות?

לעוד שתי עונות חוץ מהעונה הזאת אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2016, 11:42 
beny כתב:
ranjef כתב:
לכמה עונות?

לעוד שתי עונות חוץ מהעונה הזאת אם אני לא טועה.

הפכת אותי עכשיו (לטווח ארוך, לא איזה משהו רגעי) לאדם רגוע ב2-3 סדרי גודל ממה שהייתי בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
איזה גבר, איזה שחקן מרגש! חולה עליו. השאיר הכל על הפרקט אתמול
רביב :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 09:49 
להחתים עד סוף הקריירה. בלי צחוק.
מעבר לזה שהוא הישראלי הכי טוב בליגה (כולל מקל ורוצ'סטי), עם ההשפעה הכי גדולה על קבוצה בליגה, הוא מחובר לקבוצה ברמות
שעושות לי צמרמורת.
והנבלות בשנה הבאה בשילוב הג'ינג'י יעשו הכל כדי להביא אותו אם הוא יגיד להם.
הוא כבר עכשיו סמל אדום, והוא יהיה סמל גדול עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 10:27 
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: