תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 13:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:05 
pokara כתב:
או קיי, ניסיון ראשון בדמגוגיה שלך לא הצליח (כי אתה בעצמך מודה כי בטלויזיה בישראל אין עידוד למעשים כאלו)

עכשיו אתה יכול להראות לי בבקשה מראה מקום לכך שמערכת החינוך שלנו מעודדים פגיעה ורצח ערבים?

כן. היא מלמדת אותך שאתה חזרת ב48 לארץ אבותיך ומאז כל הערבים קמים עליך לכלותך, שניצחת בגבורה 5 מדינות ביחד, מחנכת אותך מגיל 0 להתגייס לצבא כדי להגן על המולדת ומקדשת חיילים שמתו במלחמה בתור האתוס הלאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:23 
Noam כתב:
pokara כתב:
או קיי, ניסיון ראשון בדמגוגיה שלך לא הצליח (כי אתה בעצמך מודה כי בטלויזיה בישראל אין עידוד למעשים כאלו)

עכשיו אתה יכול להראות לי בבקשה מראה מקום לכך שמערכת החינוך שלנו מעודדים פגיעה ורצח ערבים?

כן. היא מלמדת אותך שאתה חזרת ב48 לארץ אבותיך ומאז כל הערבים קמים עליך לכלותך, שניצחת בגבורה 5 מדינות ביחד, מחנכת אותך מגיל 0 להתגייס לצבא כדי להגן על המולדת ומקדשת חיילים שמתו במלחמה בתור האתוס הלאומי.

1. אומות העולם המאוחדות, לא שלחו אותנו חזרה לכאן ב48 כשלאחר מכן לא היו ניסונות של הערבים לכבוש אותנו? (זה שקר?)
2. לא ניצחנו חמש מדינות בבת אחת (זה שקר?)

ולגבי המשך הדברים שכתבת - כל מדינה מערבית מתורבתת שאני מכיר מקדשת את החיילים שלה שנפלו בקרב ומלמדת את ההיסטוריה שלה.

עכשיו, איפה בכל מה שכתבת יש עידוד לרצח ערבים?????
(הרבה יותר מכובד לכתוב טעיתי מאשר לענות על שאלות שלא נענו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:30 
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:

1. אומות העולם המאוחדות, לא שלחו אותנו חזרה לכאן ב48 כשלאחר מכן לא היו ניסונות של הערבים לכבוש אותנו? (זה שקר?)

ולגבי המשך הדברים שכתבת - כל מדינה מערבית מתורבתת שאני מכיר מקדשת את החיילים שלה שנפלו בקרב ומלמדת את ההיסטוריה שלה.

הראשון אמת בחלקו, השני שקר לחלוטין.
ולא, לא טעיתי. אתה כנראה לא מסוגל להבין.
אנחנו לא צריכים מחבלים עם סכינים, לנו יש צבא. הם מעודדים ילדים לצאת לדקור, אנחנו מעודדים אותם להתגייס לצבא.
כל כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:44 
Noam כתב:
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:

אנחנו לא צריכים מחבלים עם סכינים, לנו יש צבא. הם מעודדים ילדים לצאת לדקור, אנחנו מעודדים אותם להתגייס לצבא.
כל כך פשוט.

עזוב את זה שרשמת נכון חלקי ושקר מוחלט ואפילו לא הצגת את האמת,
(בוא תנסה אותי ואולי תראה שאני אצליח להבין אם תסביר ולא תרשום רק סיסמאות ריקות מתוכן)

אבל השורה האחורנה שלך יוצרת אצלי הרגשה כי מבחינתך צה"ל = ארגון טרור ומחבל שדוקר = חיל צה"ל
מקווה מאוד שאני טועה בהרגשתי (ושוב אשמח אם תסביר לי איפה אני טועה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:46 
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:

כל כך פשוט.

עזוב את זה שרשמת נכון חלקי ושקר מוחלט ואפילו לא הצגת את האמת,
(בוא תנסה אותי ואולי תראה שאני אצליח להבין אם תסביר ולא תרשום רק סיסמאות ריקות מתוכן)

אבל השורה האחורנה שלך יוצרת אצלי הרגשה כי מבחינתך צה"ל = ארגון טרור ומחבל שדוקר = חיל צה"ל
מקווה מאוד שאני טועה בהרגשתי (ושוב אשמח אם תסביר לי איפה אני טועה)

מה זה טרור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:48 
טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות-חברתיות.
בין השאר, טקטיקת הטרור מושתתת על הפעלת לחץ על ממשלים ועמים, תוך חתירה לשינוי מדיניות ואף להפלת משטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:53 
מצוין, זה נראה כמו הגדרה מוויקיפדיה וזה אפילו יותר טוב ממה שרציתי.
אז דבר ראשון, תבדוק במה האצ"ל והלח"י שונות מהמתואר בהגדרה הזאת.
ודבר שני, ועוד יותר מגניב, לפי ההגדרה שלך ממשלת נתניהו היא ממשלת טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך גם כשהמציאות מסתדרת עם התאוריה, ישראלים רבים מסרבים לקבל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:28 
Noam כתב:
מצוין, זה נראה כמו הגדרה מוויקיפדיה וזה אפילו יותר טוב ממה שרציתי.
אז דבר ראשון, תבדוק במה האצ"ל והלח"י שונות מהמתואר בהגדרה הזאת.
ודבר שני, ועוד יותר מגניב, לפי ההגדרה שלך ממשלת נתניהו היא ממשלת טרור.

ראשית, הן לא ממש נכנסות להגדרה הזאת במדויק כי
אצ"ל ולח"י ממה שאני יודע פעלו נגד מטרות צבאיות בריטיות בעיקר ולא נגד האוכלוסיה האזרחית,
המחבלים מבצעים את רוב מעשי הדקירה כנגד חיילים ושוטרים או שהניסיונות בעיקרם הולכים כלפי אזרחים???

וגם ממשלת נתניהו (שאני לא סובל) הורגת אזרחים ללא סיבה??
(למען הסר ספק : הפצצה או הריסה של בית שממנו יורים מחבלים לעבר ישראל ואשר נמצאים בו אזרחים נוספים היא לא הרג מכוון של אזרחים בעייני)

ושנית, שוב אתה מרחיק את הדיון מהשאלות לגבי הקביעות שלך שאני עדיין מחכה שתענה עליהן.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, ישראל פועלת בעיקר כלפי אזרחים. אמנם למקרי המוות יש תמיד תירוץ טוב, אבל השגרה היומיומית היא אלימות מכוונת וממוסדת נגד אזרחים. אין שום רצון להקל על הסבל של הפלסטינים תוך כדי העימות, להפך. והמתנחלים, שעדיין קשה לאנשים להתיחס כפושעים, לוקחים חלק פעיל בדיכוי הזה, בלי שום תמורה בטחונית.

אז כמו שכבר כתבתי קודם (ואני בטח לא הראשון שאמר את זה) - את האלימות שלנו אנחנו מפעילים עם חליפות וחיוכים. נדמה לנו שאנחנו מוסריים יותר. בפועל, המצב רחוק מלהיות נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:50 
לגבי האצ"ל והלח"י, אתה טועה כי אתה לא יודע היסטוריה.
לגבי צה"ל ממשלת נתניהו, סיבה היא דבר סובייקטיבי. אתה הורג 400 ילדים בעזה כי יורים עליך קסאמים מבתים, הם דוקרים אנשים כי הצבא יושב להם על הראש כבר 50 שנה וכי הממשלה מפעילה בשטחים מערכת אפרטהייד פר סה.
שום דבר בסכסוך הזה לא קורה בלי "סיבה".
בנוגע לשאלות, אני יכול תיאורטית לענות לך על הכל, אבל אני לא הולך ללמד אותך היסטוריה. אתה יכול לחזור כמה עמודים אחורה לקרוא מה "אדום מטלי" כתב, זאת התחלה טובה. אחרי זה, אני ממליץ על הספר "1948" של בני מוריס. אני בטח לא אמור לכלות את הזמן שלי על ללמד אותך את העובדות.
חוץ מזה, מה שאדום נחמד אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אז כמו שכבר כתבתי קודם (ואני בטח לא הראשון שאמר את זה) - את האלימות שלנו אנחנו מפעילים עם חליפות וחיוכים.

חליפות וחיוכים מילא, עם פצצות טון וטילים.
עכשיו, לא שיש לי בעיה עם זה, אבל בוא לא נשקר לעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:12 
Noam כתב:
לגבי האצ"ל והלח"י, אתה טועה כי אתה לא יודע היסטוריה.
לגבי צה"ל ממשלת נתניהו, סיבה היא דבר סובייקטיבי. אתה הורג 400 ילדים בעזה כי יורים עליך קסאמים מבתים, הם דוקרים אנשים כי הצבא יושב להם על הראש כבר 50 שנה וכי הממשלה מפעילה בשטחים מערכת אפרטהייד פר סה.
שום דבר בסכסוך הזה לא קורה בלי "סיבה".
בנוגע לשאלות, אני יכול תיאורטית לענות לך על הכל, אבל אני לא הולך ללמד אותך היסטוריה. אתה יכול לחזור כמה עמודים אחורה לקרוא מה "אדום מטלי" כתב, זאת התחלה טובה. אחרי זה, אני ממליץ על הספר "1948" של בני מוריס. אני בטח לא אמור לכלות את הזמן שלי על ללמד אותך את העובדות.
חוץ מזה, מה שאדום נחמד אמר.

לא ביקשתי שתלמד אותי היסטוריה, כולה ביקשתי ממך חיזוקים לטענות שלך לגבי מעשי ישראל (הסתה פרועה והאדרת ישראלים שביצעו פיגועים באמצעי השידור הממלכתים, הסתה פרועה במערכת החינך ובתי הספר) ומשום מה לא הצלחת לתת (וזה בסדר, גדולים ממך נוקטים בשיטת הזו והגיעו רחוק מאוד).

אבל אם אתה באמת חושב שהרג ילדים ללא כוונה מוקדמת בבית שממנו יורים קאסמים או טילים על ישראל במטרה להרוג אזרחים שווה לדקירת אזרחים רנדומלית ברחובות כי הם מקופחים 50 שנה אז באמת שיהיה לך לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, כשמחט בנימין ירה בראשו של ילד בורח שזרק אבן על הג'יפ שלו, הוא זכה לשבחים או ביקורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
אז כמו שכבר כתבתי קודם (ואני בטח לא הראשון שאמר את זה) - את האלימות שלנו אנחנו מפעילים עם חליפות וחיוכים.

חליפות וחיוכים מילא, עם פצצות טון וטילים.
עכשיו, לא שיש לי בעיה עם זה, אבל בוא לא נשקר לעצמנו.

זה לא סותר.
מפילים פצצות של טון, לבושים בחליפות וחיוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פוקרה, כשמחט בנימין ירה בראשו של ילד בורח שזרק אבן על הג'יפ שלו, הוא זכה לשבחים או ביקורת?

היה צריך לקבל צלש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אתה ממש נשמע כמו מוסלמי פרו פלשתיני בבריטניה. מתעלם מכל העובדות והמצב וניחוח אנטישמי עולה מצורת ההתנסחות שלך. ברכותיי, אתה בחברה טובה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:49 
אדום נחמד כתב:

הפכת את המקרה כאילו מח"ט בנימין הוציא להורג את הילד.
כמו שאופיסר אמר - ברכות אתה בחברה טובה יחד עם שוברים שתיקה ועם בצלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
לא, שוברים שתיקה ובצלם הם ארגונים הגונים ואני לא חושד בהם באנטי-שמיות וסילוף עובדות מכוון. אדום נחמד התנסח כמו מוסלמי בריטי בהפגנה ולא כמו איש שמאל ישראלי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שבצלם או שוברים שתיקה זה בהכרח חברה רעה...

אבל אני חושב שיש כשל בסיסי בכל הדו0שיח שמתפתח כאן, והוא רלוונטי לכל השדה הפוליטי בארץ.
הלוגיקה שהשתרשה כאן היא שיש איזה טוב מוחלט ויש איזה רע מוחלט וצריך לשכנע/להבין מי נמצא באיזה צד כדי לקבל החלטה או כדי לשפוט את המצב שלנו כאן.
בכל דיון, כל צד לא באמת מדבר עם מי שמולו, אלא כאילו פונה לאיזה שופט אמורפי שאמור להכריע מי צודק.
זה גם מאפיין את השיגעון הלא ברור בנושא ה - למי אכפת מה העולם חושב, גם ככה הם אנטישמים/עכשיו העולם מיבן מה זה איסלאם/שתפו שכל העולם ידע!!!!!!!!111אחתאחת

מה זה משנה?!
למה אין לאנשים אפשרות להכיל את ההבנה שיש פה שני צדדים מסכנים, שעשו עוולות אחד לשני, שלעיתים מנוצלים ע"י אינטרסים גדולים של מנהיגיהם במקרה הטוב, או מלחמות גושים במקרה הפחות טוב. למה הדיון חייב להסתיים ב"מי צודק" ולא בהבנה שכולם קצת צודקים וקצת טועים.
אני מניח שזה יוריד קצת את המתח בדיון, ויאפשר לכל אחד פה להכיל את טיעוני הנגד של מי שמולו.

תודה ויום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:59 
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה ממש נשמע כמו מוסלמי פרו פלשתיני בבריטניה. מתעלם מכל העובדות והמצב וניחוח אנטישמי עולה מצורת ההתנסחות שלך. ברכותיי, אתה בחברה טובה.

אתה מכולם חושב שצריך לירות על מנת להרוג במישהו שזורק אבן ובורח? להביא לך לינקים על חרדים שמשליכים אבנים על מכוניות או סתם על חיילים ושוטרים? אתה מוכן להגיד שהם אחד אחד אמורים להיות מתים היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:01 
סומך כתב:

הלוגיקה שהשתרשה כאן היא שיש איזה טוב מוחלט ויש איזה רע מוחלט וצריך לשכנע/להבין מי נמצא באיזה צד כדי לקבל החלטה או כדי לשפוט את המצב שלנו כאן.

בול. השתרשה זה נראה לי ביטוי חלש מדי. הלוגיקה הזאת היא כבר הבסיס לכל דיון ושיח ציבורי/פוליטי והמדינה הזאת אבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:04 
19 כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה מכולם חושב שצריך לירות על מנת להרוג במישהו שזורק אבן ובורח? להביא לך לינקים על חרדים שמשליכים אבנים על מכוניות או סתם על חיילים ושוטרים? אתה מוכן להגיד שהם אחד אחד אמורים להיות מתים היום?

הוא לא אמר מתים, הוא רק אמר שזה בסדר לירות להם בראש ואם אתה מנסה להגן על הילד שהתחיל וזרק את האבן אז אתה אנטישמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

א. לא הצדקתי את המקרה של המח"ט, רק דיברתי על העובדה שאדום נחמד התעלם כאן מכל המצב והתנסח בצורה בעייתית.
ב. לגופו של עניין, אני לא ממהר לשפוט את המח"ט לרעה. המח"ט טען שהוא ביצע נוהל מעצר חשוד וכיוון לרגליים, למרות שהמרחק של הילד והריצה שלו כנראה גרמו לפגיעה הקטלנית.
ג. אם חרדי זורק אבן (יותר נכון סלע) ממרחק אפס על רכב של שוטרים, הם צריכים לצאת ולעצור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:09 
ואם הם מתחילים לברוח אז צריך לירות בהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:09 
למה לא להתחיל נוהל מעצר חשוד? למה רק לעצור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:

הוא לא אמר מתים, הוא רק אמר שזה בסדר לירות להם בראש ואם אתה מנסה להגן על הילד שהתחיל וזרק את האבן אז אתה אנטישמי.

גם אתה נופל להגדרה הזאת. אולי, רק אולי, אם תפסיקו לקרוא לפלשתינאי בן 17 "ילד" ולהגיד שהוא "ירה לראש", בלי להזכיר שהירי בוצע ממרחק וכלל גם את הגב והכתף, אולי אז אני לא אאשים אותכם באנטישמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

לדעתי אין נוהל מעצר חשוד בשטחי ישראל ובצדק. הסיכוי שחרדי או ערבי ישראלי יפעלו כדי להרוג איש כוחות ביטחון הוא קטן פי כמה מהסיכוי שפלשתינאי יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:15 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לדעתי אין נוהל מעצר חשוד בשטחי ישראל ובצדק. הסיכוי שחרדי או ערבי ישראלי יפעלו כדי להרוג איש כוחות ביטחון הוא קטן פי כמה מהסיכוי שפלשתינאי יעשה את זה.

זרמתי איתך.
איך לא נורתה אף ירייה בפינוי עמונה, למשל? זרקו סלעים, שפכו חומצה. זה לא שטח ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:17 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

האבן יודעת שהיא בשטח ישראל ולכן אסור לה להרוג ?
מה עם מקרה כמו שהיה בראש השנה שזרקו אבן (אולי לא התכוונו להרוג) והנהג חטף התקף לב ומת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: