תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 15:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה לומר שאלפקה הקפיץ את האשכול יותר פעמים מרוב האנשים שמתווכחים פה.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 25 ינואר 2016, 21:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:03 
dr.avi כתב:
בני12 כתב:
למה שספרי הלימוד הפלסטינים יהיו פרו שראל ?
ספרי הלימוד כאן לפני 70 שנה היו פרו בריטים ?

ברור שהם לא. מטלי מטיל בכך ספק ולכך התייחסתי.

אני לא מטיל ספק שהם לא פרו ישראלים. אני מטיל ספק בזה שהם מעודדים ילדים לרצוח. אם אתה חושב שזה כך אתה מוזמן לספק לי סימוכין לכך.
(אגב, אתה לא חיב להתאמץ, כי גם אם תראה שמערכת החינוך שם קיצונית עד כדי כך זה לא יפתיע אותי, לנוכח 130 השנים האחרונות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
טעות

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 25 ינואר 2016, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני רק רוצה לומר שאלפקה הקפיץ את הר שרון יותר פעמים מרוב האנשים שמתווכחים פה.

להקפיץ את שרון זה המשתמש שער 7 הוא אדום, לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
בכל מקרה זאת הצפה מטורפת ולגמרי נשבר הזין מזה.

מתנצל, חוזר בי ממה שכתבתי עליך אתמול או שלשום באשכול זה או באחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:53 
dr.avi כתב:
אדום מטלי כתב:
pokara כתב:
אתה צודק לחלוטין,
לצערי אני חושב שנקודת הפתיחה שלהם היא שכל הארץ הזאת שלהם ולכן לנו אין שום זכות להיות כאן (לא בגבולות 48 ולא בגבולות 67),
וכרגע לא נראה באופק מנהיג פלשתינאי שיהיה מוכן לעשות ויתור שכזה (ולכן פתרון הסכסוך/קונפליקט/כיבוש/וואטאבר זה לא משהו ריאלי כרגע).

מה אתה חושב שנקודת הפתיחה שלהם?

מה שאתה מציג זה אולי, חלקית, החלום הראשוני שלהם. ברור להם שהוא לא בר מימוש. הם יודעים שצריך לחלק, אבל לאו דווקא בתנאים שלך.

הנה תקציר היסטורי קטן, רק כדי להבין אותם (תקציר שהוא חלקו עובדתי וחלקו נקודת המבט שלהם, שחייבים להבין אותה כדי להתקדם, כפי שאמרתי).

1. בזמן תחילת הציונות (נניח 1882) היו כאן מאות אלפי ערבים, לעומת כ-25,000 יהודים.
2. היהודים בעולם החליטו שפתרון לבעיית האנטישמיות שלהם תהיה הקמת מדינה בפלשתינה.
3. עם הזמן, הכרזות הנהגת היהודים וגם גופים בינלאומיים, תושבי הארץ הבינו שהם הולכים 'לאכול אותה', וכאן גם החלה התנגדות (מזכיר שבמאה ה-19 יהודים וערבים חיו כאן בשלום.
4. עם עוד זמן, התפתחות התנועות הלאומיות מסביב (מצרים, ירדן, סוריה), והשאיפות הלאומיות של המהגרים החדשים (היהודים), גם הערבים שגרו כאן פיתחו שאיפות לאומיות והתנגדו להקמת מדינה יהודית מחשש שיאונה להם רע. הנה עוול מספר אחד - בתוך פלשתין שבו היו היהודים מיעוט זניח, הולכים להקים מדינה יהודית.
5. עוול מספר 2: תוכנית החלוקה. מתוך שטחי פלשתינה, 55% ניתנו ליהודים, ו-45% לערבים, למרות שגם עכשיו, בשטח המריבה יש יותר ערבים מיהודים. על זה שווה לצאת למלחמה.
6. עוול מספר 3: בזמן מלחמת 48 המדינה היהודית משתלטת, כובשת ונשארת בשטחים שלא נתנו לה בתוכנית החלוקה, ומגדילה את חלקה לכדי 80% משטחי פלשתינה.
7. עוול מספר 4 - הטיהור האתני: בשטחים שבשליטתה, המדינה היהודית מבצעת טיהור אתני באמצעות הפחדה, גרוש בכוח ומעשי טבח, ומסלקת עשרות אלפי תושבים ערבים מבתיהם אל מחוץ לשטחה. היהודים מחריבים מאות כפרים כדי שלא יהיה למשפחות שסילקה לאן לחזור.

אני לא ממשיך הלאה אל 67 ומה שקורה מאז ועד היום, ואל היחס לערביי מדינת ישראל.

אני רק אומר שלדעתי מנקודת מבט (די מוצדקת, יש לומר) שכל המרחב הזה צריך היה להיות מדינה 'שלהם' הם כבר עברו למצב שבו הם מוכנים שנהיה כאן. מבחינתם זה כבר ויתור מאד גדול. זו נקודת הפתיחה שלהם. מכאן צריך להמשיך ולדון איתם על איך פותרים את המצב באופן שמאפשר לשני העמים לחיות כאן, בגבולות סבירים, ופותר למשל גם את בעיית מאות האלפים שסילקנו מבתיהם. לא פשוט, אני יודע.

אתה מתאר פה את ההתרחשויות מנקודת מבט שלהם עם התעלמות ניכרת מהצד הישראלי.
לא נעבור נקודה נקודה אבל למה אתה מתעלם מזה שיהודים רכשו בא"י אדמות ובכסף טוב?
עכשיו, זה לא שהיתה פה מדינה פלשתינאית, א"י היתה בשלטון עותומני ואח"כ בריטי וגם לא היו להם שאיפות להקים מדינה פלשתינאית.

איזה התעלמות יש כאן מהצד הישראלי? איפה ראית שאני מתעלם מזה שיהודים רכשו אדמות? במה רכישת האדמות בכסף סותרת את העובדות או מפחיתה מהתחושות של הפלשתינים?

לגבי השאיפות להקמת מדינה - שתי הערות: 1. גם אם אין לך שאיפה להקים מדינה, אבל יש סטטוס קוו מסוים, ועם אחר (יבוסי, חיתי, אמורי, לא משנה) בא ומציף את הארץ ובכוונתו להקים מדינה (יבוסית, חיתית בהתאמה) זה יכול להיות מספיק מאיים על הקיום שלך כאוכלוסיה. 2. אכן בהתחלה לא היו להם שאיפות לאומיות, אבל עם התעוררות התנועה הלאומית בעולם בעיקר אחרי מלחמת העולם הראשונה, במקביל לשאיפותיהם הלאומיות של סוריה, ירדן, לבנון ומצרים, גם לערביי פלשתין התעורר צורך כזה (גם ליהודים לא היו שאיפות לאומיות ב-1870).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
אני רק רוצה לומר שאלפקה הקפיץ את הר שרון יותר פעמים מרוב האנשים שמתווכחים פה.

להקפיץ את שרון זה המשתמש שער 7 הוא אדום, לא אני.

אשכול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
איזה קטע, שתוך שאנחנו מדברים על הסתה בחינוך הציוני, בא הדבר הזה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
נחמד,
כמו הטרנד המעצבן בפייסבוק,
אני אלפקה,
אתה לא רוצה להיות כמו אלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 09:10 
לכל מי שיש ספקות לגבי מה שמוצג לילדים הפלסתינאים בטלוויזיה (וגם מאמין כי אתר ציוני לא מסלף כמובן)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4757282,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
לכל מי שיש ספקות לגבי מה שמוצג לילדים הפלסתינאים בטלוויזיה (וגם מאמין כי אתר ציוני לא מסלף כמובן)

די! לא נכון! הפלסטינים מעודדים מאבק אלים בכיבוש? לא יכול להיות!!!!! לא ידענו.. איך הם לא קוראים לעם הפלסטיני לקבל בחיבוקים את החיילים שמדכאים אותם יום יום?!
פשוט מדהים.
אין גבול.

אגב, עד כמה שידוע לי, יש האדרה בתקשורת של כל חייל שנופל, פלוס ראיון עם המשפחה על כמה חמודי הוא היה לפני שהוא הפציץ שכונה בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:58 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:

די! לא נכון! הפלסטינים מעודדים מאבק אלים בכיבוש? לא יכול להיות!!!!! לא ידענו.. איך הם לא קוראים לעם הפלסטיני לקבל בחיבוקים את החיילים שמדכאים אותם יום יום?!
פשוט מדהים.
אין גבול.

אגב, עד כמה שידוע לי, יש האדרה בתקשורת של כל חייל שנופל, פלוס ראיון עם המשפחה על כמה חמודי הוא היה לפני שהוא הפציץ שכונה בעזה.

סלח לי, אבל אתה בן אדם מטומטם,

האם אי פעם שמעת או ראית שמשבחים מחבל ישראלי (גולדשטיין, פופר, זדה ועוד)?????

ולמטומטם כמוך שמשווה מחבל מטונף שרצח יהודים לטייס, אני יכול רק לאחל מפגש עם שהיד במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
רמה גבוהה

פאביו, אתה הולך לגנות אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד אז אני מבין מדבריך שזה בסדר להלל לשבח ולעודד רצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
מי שמשווה טייס (ששומר על אשתי וילדיי ממחבלים שיורים טילים היישר למרכזי אוכלוסיה או משגרים מחבלים מתאבדים לדיסקוטקים ) למחבל שרוצח אישה (לא חמושה) ושוחט אותה לעיני ילדיה אני בהחלט מגנה

אל תשכחו שבתור יהודים על כל המשתמע מכך אנחנו אמורים דווקא לזכור טוב טוב את כל אלה שישבו בצד, שמרו על נייטרליות, החליפו את השיפוט המוסרי בחשבונאות ולא גינו את הטרור אלא הבינו אותו,הסבירו אותו,ונימקו אותו והסבירו לכולנו מדוע יש טרור וכמה היהודים אשמים בטרור שנחת עליהם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:19 
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:

פשוט מדהים.
אין גבול.

ולמטומטם כמוך שמשווה מחבל מטונף שרצח יהודים לטייס, אני יכול רק לאחל מפגש עם שהיד במהרה.

אני ראיתי. כל יום אני רואה בלי סוף.
מה השאלה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
מי שמשווה טייס (ששומר על אשתי וילדיי ממחבלים שיורים טילים היישר למרכזי אוכלוסיה או משגרים מחבלים מתאבדים לדיסקוטקים ) למחבל שרוצח אישה (לא חמושה) ושוחט אותה לעיני ילדיה אני בהחלט מגנה

אל תשכחו שבתור יהודים על כל המשתמע מכך אנחנו אמורים דווקא לזכור טוב טוב את כל אלה שישבו בצד, שמרו על נייטרליות, החליפו את השיפוט המוסרי בחשבונאות ולא גינו את הטרור אלא הבינו אותו,הסבירו אותו,ונימקו אותו והסבירו לכולנו מדוע יש טרור וכמה היהודים אשמים בטרור שנחת עליהם

הבנתי..
אז לקלל ולטנף מותר, כל עוד זה תואם את דעתך הפוליטית.
לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Noam כתב:
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:

פשוט מדהים.
אין גבול.

מה השאלה הבאה?

אשמח שתביא לינקים למקרים כאלו בערוץ 11, ערוץ 10 או ערוץ 22.........
(אתה מבין שכאן הראו את שידורי הטלויזיה הרשמית ולא איזה תחנה פירטית ללא ריטינג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע ירי רצחני בשומרון
שמע אדום נחמד, אתה עושה הנחות ענקיות לפלסטינים, אתה בעצם פוטר אותם מכל אחריות שהיא לאלימות (או לפחות נותן להם פס). עזוב את זה שחצי מהם מדברים על הבולשיט של אל-אקצא בכלל ולא על הכיבוש, אנחנו לא מדברים על העלאת המורל הפלסטיני ותחושת הצדק, אנחנו מדברים על שידורים של הטלויזיה הממלכתית (נניח) ששולחת אנשים להתאבד במרומז או שלא. איפה הסימטריה? מה בדיוק המטרה, להגן על מי? להשיג מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
מי שמשווה טייס (ששומר על אשתי וילדיי ממחבלים שיורים טילים היישר למרכזי אוכלוסיה או משגרים מחבלים מתאבדים לדיסקוטקים ) למחבל שרוצח אישה (לא חמושה) ושוחט אותה לעיני ילדיה אני בהחלט מגנה.

הבנתי..
לא מפתיע.

אם להיות כנה אני אישית מעדיף שפה אחרת לא משנה מאיזה דעה פוליטית אתה או אני.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד אז אני מבין מדבריך שזה בסדר להלל לשבח ולעודד רצח?

אתה מבין מדבריי שיש מלחמה בין שני הצדדים, ושני הצדדים עושים מה שהם יכולים בשביל לנצח אותה.
בנוסף, אני חושב שהקייס של הפלסטינים לסיים את הדיכוי הצבאי גדול מהקייס של היהודים לאכלס את הגדה ולשמר את הדיכוי "לצרכי ביטחון".

האם הייתי רוצה לחיות בחברה שמוכנה להקריב חפים מפשע מהצד השני בשביל השגים פוליטיים ומדיניים? לא.
לצערי, שני הצדדים עושים את זה. לשמחתי, הצד הפלסטיני פחות מוצלח בלממש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
מי שמשווה טייס (ששומר על אשתי וילדיי ממחבלים שיורים טילים היישר למרכזי אוכלוסיה או משגרים מחבלים מתאבדים לדיסקוטקים ) למחבל שרוצח אישה (לא חמושה) ושוחט אותה לעיני ילדיה אני בהחלט מגנה.

הבנתי..
לא מפתיע.

מעדיף מעדיף, אבל לא תציק לחברים שלך כשהם מקללים את חבורת שוברים שתיקה, כמו שאתה מציק לנו. מספיק שאני אקרא לך אהבל בשביל לבזבז שלושה עמודי פורום בהטפות מוסר (שלא לדבר על העצבים הרופפים של אלפקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:

הבנתי..
לא מפתיע.

מעדיף מעדיף, אבל לא תציק לחברים שלך כשהם מקללים את חבורת שוברים שתיקה, כמו שאתה מציק לנו. מספיק שאני אקרא לך אהבל בשביל לבזבז שלושה עמודי פורום בהטפות מוסר (שלא לדבר על העצבים הרופפים של אלפקה)

לא מכיר בקיומו של מי שהזכרת.
ממה שזכור לי 3 עמודים קראת לי חולה נפש אאל"ט.
זה רק מגביר את המבוכה שלך או של חבורת שוברי שתיקה
ככל שתקללו יותר זה מצביע כמה דעותיכם מביכות אפילו את עצמכם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
רק בריאות שתהיה לך (גם נפשית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

חבל שאתה לא טורח לקרוא ו(לפחות לנסות)להבין את המשפטים שאתה עושה עליהם פראפרזות, אבל מה כבר אפשר לצפות ממישהו שמעלה לינקים בלי לשים לב שבפנים כתוב ההיפך ממה שהוא טוען.
לידיעתך, החיקוי של המבנה התחבירי לא הופך את המשפט שלך למוצלח כמו המקור אותו חיקית, במיוחד כשהסיפא שהוספת לו סותרת את הרישא שהשארת (נוותר לך על אי ההבנות והסילופים של דברי עמיתיך לדיון, כבר התרגלנו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רק בריאות שתהיה לך (גם נפשית).

תודה :ROSE:

מאחל לך שלא ירוץ אליך לוחם חופש אחוז אמוק עם סכין כי אתה כובש ציוני אכזר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:10 
pokara כתב:
Noam כתב:
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:

פשוט מדהים.
אין גבול.

מה השאלה הבאה?

אשמח שתביא לינקים למקרים כאלו בערוץ 11, ערוץ 10 או ערוץ 22.........
(אתה מבין שכאן הראו את שידורי הטלויזיה הרשמית ולא איזה תחנה פירטית ללא ריטינג)

כמו שאדום נחמד כבר אמר, את התעמולה אנחנו עושים בדרכים קצת יותר נקיות ויפות מאשר הפלסטינים. אין לנו צורך לעודד צעירים להתגייס למאבק בעזרת הטלוויזיה הממלכתית, אנחנו עושים את זה בעזרת מערכת החינוך והאתוס הלאומי.
אז לא, ערוצי הטלוויזיה אצלנו לא מהללים רוצחים, לא במובן הפשוט של המילה. אבל זה עניין טכני יותר מאשר מהותי, וזה בטח לא מעיד כלום על העם. אתה מוזמן להציץ בפייסבוק ולהיזכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:29 
או קיי, ניסיון ראשון בדמגוגיה שלך לא הצליח (כי אתה בעצמך מודה כי בטלויזיה בישראל אין עידוד למעשים כאלו)

עכשיו אתה יכול להראות לי בבקשה מראה מקום לכך שמערכת החינוך שלנו מעודדים פגיעה ורצח ערבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:45 
אני לא יודע מי מעודד, אבל קח ראיון מטריד מאד על הנוער כאן, ממש לא רק בהקשר של ערבים יהודים.

http://www.haaretz.co.il/magazine/ayele ... -1.2810933

אין ספק שיש הסתה אדירה אצל הפלשתינאים (הרלוונטית היא באינטרנט, טלוויזיה זה מדיום של זקנים) וזה לא משהו שצריך להתעלם ממנו, אבל גם אצלנו במכוון או לא, הנוער מתחנך לא למקום חיובי, וזה פוגע בכולם (כאמור, זה ממש לא מתקשר רק ליחסי יהודים ערבים). המצב פה יותר טוב מאשר שם? אני מאמין שכן, הוא מספיק טוב בשביל שנצביע על אחרים ונצקצק בלשון? לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני לא יודע מי מעודד, אבל קח ראיון מטריד מאד על הנוער כאן, ממש לא רק בהקשר של ערבים יהודים.

http://www.haaretz.co.il/magazine/ayele ... -1.2810933

אין ספק שיש הסתה אדירה אצל הפלשתינאים (הרלוונטית היא באינטרנט, טלוויזיה זה מדיום של זקנים) וזה לא משהו שצריך להתעלם ממנו, אבל גם אצלנו במכוון או לא, הנוער מתחנך לא למקום חיובי, וזה פוגע בכולם (כאמור, זה ממש לא מתקשר רק ליחסי יהודים ערבים). המצב פה יותר טוב מאשר שם? אני מאמין שכן, הוא מספיק טוב בשביל שנצביע על אחרים ונצקצק בלשון ? לא יודע.

האמת שמה שצריך לעשות זה לשים סוף לשאלה האם לצקצק או לא לצקצק.
כאילו התשובה לשאלה הזו רלוונטית להאם צריך לסיים את הדיכוי הצבאי בשטחים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: