תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 16:52 
its-sick כתב:
כן, בוא נשווה ילדים שיש להם צבא ושיודעים שהם יילכו אליו, לילדים תחת כיבוש שיודעים שאין להם צבא ואין מי שישמור על משפחתם

מה???
מה הכוונה בצריכים לשמור על משפחתם?

אדום נחמד כתב:
לא יודע מה אמרו עליך פה אחרים. אני בטח לא אמרתי דבר כזה.
אז אני אשמח שנחזור לנושא.
אז תחזור אחורה לטענה שלי על חוסר היכולת שלך לחוש אמפתיה לילדה פלסטינית עם סכין, ועל ההשוואה למתנחלים שהשגרה שלהם מחייבת דיכוי של מליוני בני אדם (ואם תתנצל גם על הקפיצה הדוחה למסקנות לגבי, זה ירשם לזכותך).

נחזור לנושא, אני אמרתי שחבל לי שהיא הגיעה למצב הזה, חבל לי שבני נוער בגילה מגיעים למצב שהם חושבים על ללכת ולרצוח/להתאבד.
זה לא אמור להיות, לא פה ולא בסוריה למשל.

אבל אני חושב שברגע שהיא החליטה להתאבד ולקחה סכין והלכה לדקור מישהו אז קשה למנוע את זה.
היא באה לרצוח וכך מוצאת את מותה (כך היא רצתה גם). במזל במקרה הזה המאבטח לא נפצע ואף אחד אחר לא נפגע.
קשה לרחם על רוצחים, אפשר לחוש אמפתיה על כך שהגיעו למצב הזה אבל לא אחרי שהם מבצעים את זממם.

ואני מתנצל שכתבתי שאתה תומך ברצח מתנחלים.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
איך אתה משווה בין ילד בן 15 שרוצח אמא ל-5 ילדים לבין טייס שקיבל משימה לחסל מחבל שירה טילים על הילדים שלי ושל מוחמד מיפו?

אם המשימה היתה לחסל מחבל לא היית שומע את כל העולם מתלונן.
הבעיה היתה שרובן המכריע של המשימות היו, איך לומר, קצת פחות כירורגיות, והסתיימו במותם של אלפי אזרחים (כולל מאות ילדים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
החברה המערבית תרמה לעולם המון דברים חיוביים.
אחד השליליים הוא הרוע המעונב. הרצח בחליפות.
הכסות המרשימה שמאחוריה רוע טהור, שרוב האנשים אפילו לא מודעים אליו. וזה מה שמפחיד.

הרי מי יותר מאיים, גבר פלסטיני עם סכין שרוצח אשה בפתח ביתה, או טייס שמפיל פצצה על בניין ועל יושביו?
למי היית נותן לשמור על הילדים שלך, לאבו באקר אל בגדדי או להיטלר?

חברה, את הרוע שלנו אנחנו מעבירים דרך פרוצדורות בירוקרטיות. כל אחד נהנה בנקיו כפיו, אבל התוצאה הרסנית. מאחורי החיוך מסתתרת מפלצת. זה מפחיד לחשוב על זה, אבל זו האמת, והאמת הזו היתה מנת חלקם של האירופאים שפלשו לאמריקה, לאוסטרליה, לאפריקה, וגם לפלסטינה.

זה יותר גרוע מדמגוגיה.
אפשר לקרוא לזה הסתה

איך אתה משווה בין ילד בן 15 שרוצח אמא ל-5 ילדים לבין טייס שקיבל משימה לחסל מחבל שירה טילים על הילדים שלי ושל מוחמד מיפו?

אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה הסתה. כלומר, אתה יכול, אבל זו תהיה טעות. אפשר לשאול בתור התחלה נגד מי אני מסית..

בכל מקרה, הסברתי מאיפה נובעת ההשוואה. אתה לא חייב לקבל אותה.

באשכול מקביל מדברים על הקלות בה מצליחים לשכנע אנשים לעשות דברים מזעזעים, על הניסוי של ערוץ 4 הבריטי וניסויים דומים שהתקיימו בעבר. מי שחושב שאנחנו שונים, צריך קריאת השכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:13 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

הבעיה היתה שרובן המכריע של המשימות היו, איך לומר, קצת פחות כירורגיות, והסתיימו במותם של אלפי אזרחים (כולל מאות ילדים).

יש בעיה מאד גדולה שיורים טילים מתוך בתים.
אבל אין עוד הרבה צבאות בעולם שמחלקים פלאיירים בו הם מזהירים מפני תקיפה ביעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

1. יש בעיה מאד גדולה שיורים טילים מתוך בתים.
2. אבל אין עוד הרבה צבאות בעולם שמחלקים פלאיירים בו הם מזהירים מפני תקיפה ביעד.

1. בשביל בעיות גדולות יש מקצוענים ומומחים שאמורים למצוא פתרונות מעולים. ללכת על הפיתרון הכי קל, גס ואלים זה בדיוק הדבר שאני מציע שצריך להימנע ממנו.
2. אולי כי זה דבר מגוחך לעשות? אולי כי רק בראש של מישהו שמשוכנע ממילא בצדקתו זה מהווה אפילו נסיבה מקלה או אפילו נתון רלוונטי?
אתה באמת מצפה ממי שכואב לו הלב על זה שבית של משפחה הופגז שיתנחם בזה שזרקו להם קודם פלאייר בשכונה?
ועוד דבר: אתה היית עוזב את הבית ולא מתעצבן כשהחמאס היה מפציץ את הבניין שלך אם היית מקבל אס-אם-אס שעתיים קודם?

עריכה: נחמד לדבר על הפלאיירים הנדיבים כל כך, אבל מה עם המקרים שבהם ההתראה היתה בדמות פצצה קצת יותר חלשה ("הקש בגג")? מה עם המקרים (הלא מעטים) שבהם לא ניתנה שום התראה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:24 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

1. בשביל בעיות גדולות יש מקצוענים ומומחים שאמורים למצוא פתרונות מעולים. ללכת על הפיתרון הכי קל, גס ואלים זה בדיוק הדבר שאני מציע שצריך להימנע ממנו.
2. אולי כי זה דבר מגוחך לעשות? אולי כי רק בראש של מישהו שמשוכנע ממילא בצדקתו זה מהווה אפילו נסיבה מקלה או אפילו נתון רלוונטי?
אתה באמת מצפה ממי שכואב לו הלב על זה שבית של משפחה הופגז שיתנחם בזה שזרקו להם קודם פלאייר בשכונה?

1. כנראה שלא שווה להשקיע מאות אלפי ש"ח על הריסת בתים / אזור ממנו יורים טילים.
2. מטרת הפלאיירים היא למנוע פגיעות בנפש ולא ברכוש.
מצופה מאותם אנשים שיתקוממו נגד המחבלים שבסופו של יום הורסים לעצמם את החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

1. כנראה שלא שווה להשקיע מאות אלפי ש"ח על הריסת בתים / אזור ממנו יורים טילים.
2. מטרת הפלאיירים היא למנוע פגיעות בנפש ולא ברכוש.
מצופה מאותם אנשים שיתקוממו נגד המחבלים שבסופו של יום הורסים לעצמם את החיים

1. אז אתה הורג מאות ילדים והורס את החיים של עשרות אלפי משפחות כדי לחסוף כסף, ומכאן אתה מסיק שאתה הכי מוסרי בעולם?
חיסכון כספי על פני חיי אדם, טוב שאתה לא מאכיל את האנטישמים בעולם עם טיעונים שמתאימים להם כמו כפפה ליד.
2. לפי אותו היגיון אם החמאס שלח אס-אם-אס לתושבי עוטף עזה ואמר להם להתפנות תוך שש שעות מהבית, זה בסדר שהוא הפציץ את הבתים שלהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:32 
טקנו ואדום נחמד - האם במקרה הנ"ל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4757611,00.html

ירי המאבטח היה מוצדק לדעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
מתי באמת קרה שישראלי הרג פלסטינאי חף מפשע, שלא לדבר על ילד? נניח בעזה זה לא קרה בחיים.
וגם אם קרה, בטוח שכל הישראלים הוקיעו את המקרה, ושהבנאדם שהיה אחראי נשפט ונענש בחומרה, הרי בישראל מקדשים את החיים.

זאת בדיוק אותה השוואה של מוסר ישראלי למוסר פלשתינאי. אתה מתחשב בעובדה שזה מלחמה? אתה משווה את ישראל שבאמת(לא לפי גורמי BDS, אלא באמת) מנסה להבחין בין חפים מפשע למרות הקושי שמערים חמאס, לבין אזרח פלשתינאי בודד שלוקח סכין והולך לדקור ילד על אופניים. זאת לא אותה סיטואציה, זה לא אותו מוסר.

אם זאת מלחמה זאת מלחמה לשני הצדדים. אגב, במלחמה האחרונה למעלה מתשעים אחוז מההרוגים הישראלים היו חיילים, ואפילו להערכתו השמרנית של דו"צ למעלה ממחצית מההרוגים הפלסטינאים היו אזרחים (אם תשאל את הגויים, ר"ל, תשמע מספרים בסביבות 75% ואפילו יותר).

אני חושב שלאף אחד אין ספק שפיגועי אוטובוסים או דקירות אקראיות מחרידים לא פחות מהפצצה של שכונות מגורים.
אבל אני גם חושב שאין טעם בכל התחרויות האלה של מי יותר מזעזע\למי יש יותר גדול\מי יותר הכי מוסרי בעולם, ולו מכיוון שהתחרויות האלה לא מקדמות את סוף הבלגן ולא יחסכו חיים של אף אחד.
מה שכן, מוזר לי שיש כאלה שמקבלים הפגזה של שכונת מגורים בשוויון נפש כאילו כלום לא קרה כשהשמידו בתים של אלפי משפחות (ויש כאלה שעוד מגדילים לעשות ומעזים לקרוא למי שעוד לא התקהה לגמרי לקבל טיפול נפשי).
אני לא אומר שצריך לקרוע את הבגדים ולשים אפשר על הראש בגלל שהיתה הפגזה על אזרחי האויב, אבל להתעלם מזה כאילו זה כלום? ואחר כך עוד לבוא בטענות לעולם שהוא מתעלם מזוועות כאלה ואחרות כשאתה מתעלם מהזוועות שאתה עצמך גורם?
הזוי.

זאת מלחמה ל-2 הצדדים, אבל אין ספק מי הצד המוסרי יותר. באמת היה לך ספק שהייתי מתלונן על מלחמה בין צבא ישראל לצבא סוריה בשטחי הגולן? זה לא אותו דבר. חמאס לא הרג הרבה אזרחים פשוט כי אנחנו יותר חזקים וטובים ממנו, לך תקרא כמה טילים יורטו ע"י כיפת ברזל. האם הטילים האלו היו מוכוונים מטרה? לא, הוא ירה אותם ללא הבחנה בין מטרות צבאיות לאזרחיות(פשע מלחמה פר אקסלנס). צה"ל ניסה לתמרן בין היכולת שלו להילחם לבין הרצון המוסרי שלו לא לפגוע באזרחים, לכן הוא משקיע כל כך הרבה בהודעות שהוא מפזר לתושבים, כל מיני הקש בגג למינהם ובעיקר בטכנולוגיה שמנסה לדייק עד כמה שאפשר בפגיעות שלה וזאת על מנת לא לפגוע באזרחים. אנחנו עד כדי כך מוסריים, שלא הפצצנו בית חולים שהיה סוג של הבסיס הכי גדול של החמאס בלחימה. וזה מראה לך עד כמה לא מוסרי החמאס, כאשר הוא משתמש בבתי ספר ובתי חולים למטרות צבאיות. הוא עושה את זה כי הוא מבין שאנחנו מוסריים ולא נפציץ בית חולים, למרות שיורים עלינו משם.
ישראל לא מפציצה שכונות מגורים מאוכלסות. היא נותנת זמן מאוד ארוך לפנות את שכונות המגורים האלה כדי שהיא תוכל להילחם בחמאס, שהוא כל כך שפל מוסרית עד כדי כך שהוא נלחם מתוך אוכלוסייה אזרחית.
וזה רק חמאס, עוד לא דיברתי על הפלשתינאים הבודדים שמקבלים ג'ננה בבוקר והולכים לרצוח אישה בהריון. זה שיא השפלות המוסרית, כאן אין מסווה של לחימה צבאית או התנגדות לכוחות הכיבוש, סתם תאוות דם ומוות של תת אדם.
אני מרוצה מהמצב המוסרי שהחברה שלי נמצאת בו, אף על פי שאני מזהה התדרדרות(גם אם היא מובנת, היא לא מקובלת). אני בעד ביקורת על תופעות גזעניות כמו בעפולה או בכל מקום שקורה בארץ, אני כמובן נגד כל אלימות שאזרח יהודי מפנה כלפי ערבי או יהודי אחר. אסור לתת ללחימה בפשלתינאים לדרדר את המוסריות היהודית הכל כך חשובה שלנו וצריך להמשיך ולבקר אותה ולהוקיע כל מעשה לא מוסרי. בהתנהגות של ישראל כמדינה אני לא מוצא פגם מוסרי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:35 
טקנו -
1. כתבת את זה כנראה לפני שראית מה שכתבתי בסעיף 2, הרי מטרת הפלאיירים טרם ההפגזה היא בכדי למנוע פגיעה בנפש.
אז לא חוסכים פה ופוגעים בנפש במקביל.
2. קצת בעיה מאחר והצבא לא פועל ויורה מתוך השכונות, מה גם שזה עניין של גלגל מסתובב, מי ירה ראשון ולמה.
שוב אנחנו גולשים למקומות שלא קשורים לאשכול.
ירי טילים לא שווה לאירועי דקירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

לא הבנתי מהכתבה אם הירי התבצע כשהמפגעים כבר היו בבריחה מחוץ ליישוב ולא היוו עוד סכנה, או שהם עוד היו באזור שיש בו אנשים אותם הם ביקשו לדקור.
אם הם כבר התרחקו הרי שהירי לא נועד להציל חיים, וייתכן שהיה לא מידתי.
אם הירי נועד להציל חיים ודאי שהוא מוצדק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו -
1. כתבת את זה כנראה לפני שראית מה שכתבתי בסעיף 2, הרי מטרת הפלאיירים טרם ההפגזה היא בכדי למנוע פגיעה בנפש.
אז לא חוסכים פה ופוגעים בנפש במקביל.
2. קצת בעיה מאחר והצבא לא פועל ויורה מתוך השכונות, מה גם שזה עניין של גלגל מסתובב, מי ירה ראשון ולמה.
שוב אנחנו גולשים למקומות שלא קשורים לאשכול.
ירי טילים לא שווה לאירועי דקירה

1. קראתי את מה שכתבת בסעיף 2, ועל כן שאלתי פעמיים (כנראה שענית לפני שראית) האם לדעתך התראה מהחמאס מסירה ממנו את האשמה כשהוא מפציץ בתי מגורים.
2. נתחיל מזה שהצבא פועל מתוך שכונות וערים, או מסמוך אליהן. נמשיך בזה שאכן דקירה לא זהה לטיל וגם לא לאף-15.
נסיים בזה שעם כל הכבוד למה שקרה קודם, אנחנו מדברים על מטוסי קרב שמפגיזים שכונות מגורים ומחריבים אותן עד היסוד, כולל עשרות הרוגים תוך דקות ספורות.
אני לא מציע שנתעלם מההקשר (נכון, גם הם יורים עליך וכו' וכו'), אבל אם נשכנע את עצמנו שההקשר הזה מצדיק כל מה שנעשה, בחיים לא נבין למה לא כולם משתכנעים בצדקתנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא הבנתי האם המחבלים נפגעו בעת מנוסתם או לא לאחר שפצעו אנושות אזרחית מדנת ישראל, זה גם לא רלוונטי.

ישר כח לאיש הביטחון שירה במחבלים שביצעו זממם גם אם ניסו לנוס על נפשם.

וחבורת ה-BDS מוזמנת לעדכן את שגרירת שבדייה בעוד מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גם אני לא הבנתי האם המחבלים נפגעו בעת מנוסתם או לא לאחר שפצעו אנושות אזרחית מדנת ישראל, זה גם לא רלוונטי.

ישר כח לאיש הביטחון שירה במחבלים שביצעו זממם גם אם ניסו לנוס על נפשם.

וחבורת ה-BDS מוזמנת לעדכן את שגרירת שבדייה בעוד מקרה.

מדובר בלוחמי חופש,לא מחבלים.
זה לא טייס שרוצח מאות,בעצם אלפי ילדים בעזה.
אנא תדייק.
תודה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

לא הבנתי מהכתבה אם הירי התבצע כשהמפגעים כבר היו בבריחה מחוץ ליישוב ולא היוו עוד סכנה, או שהם עוד היו באזור שיש בו אנשים אותם הם ביקשו לדקור.

אם הם דקרו וברחו, לגיטימי לירות בהם. אפשר לנסות להמנע מלהרוג אותם, אבל זה לא דומה למצב בו הם כבר כנועים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אם הם דקרו וברחו, לגיטימי לירות בהם. אפשר לנסות להמנע מלהרוג אותם, אבל זה לא דומה למצב בו הם כבר כנועים..

ונקווה שביתם של הילדים (שוב מערכת החינוך הפלשתינית) ייהרס במהרה על מנת ליצור הרתעה אצל הילדים הפלשתינים הדוקרים הבאים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
חולה נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם הם דקרו וברחו היה צריך המאבטח או מי שאחז בנשק וירה בהם , להניח את הנשק בצד ולרדוף אחרי לוחמי החופש רגלית ולנהל מרדף מידתי. גם לא לזרוק חלילה עליהם אבנים מאחר ואבנים יכולות חלילה להרוג.

מקווה שהיורה יועמד לדין כדי ללמד פעם אחת ולתמיד את חבריו שיש חוק בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

הפרטים בכתבה קצת מעורפלים.
ודאי שזה יכול להיות ירי לגיטימי, ועל כן כתבתי במקור שייתכן שהוא לא היה מידתי (כלומר ייתכן מאוד שהוא כן היה מידתי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
פעם חשבתי שרק לימניים הקיצוניים , לפאשסטים או לסתם ציונים יש בעייה בהבנת הנקרא.
אני לאט לאט מבין שגם "שוברים שתיקה" חוטאים בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

חבורת שוברי שתיקה נהנים לסלף את דבריך ולהכניס לך מילים לפה,הידעת?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:29 
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

ונקווה שביתם של הילדים (שוב מערכת החינוך הפלשתינית) ייהרס במהרה על מנת ליצור הרתעה אצל הילדים הפלשתינים הדוקרים הבאים.

כמו שההריסות הקודמות מנעו את מקרה הדקירה הנוכחי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:

חבורת שוברי שתיקה נהנים לסלף את דבריך ולהכניס לך מילים לפה,הידעת?

נכון אבל לא מושלם.
הם גם יודעים לסלף את מה שהם בעצמם כתבו ....ולהאשים את האחר בכך שהוא לא הבין או הוציא דברים מהקשרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:31 
אדמין בחייאת תנעץ את האשכול הזה כבר. תעשה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

כמו שההריסות הקודמות מנעו את מקרה הדקירה הנוכחי ?

שופטי ישראל החליטו שכן
כוחות המודיעין החליטו שכן
מישאל חשין המפורסם (הימני קיצוני ) החליט שכן
מי אתה שתכתוב כזו הודעה הזויה?
אם הרסנו 2000 בתים ואחד ניצל מזה,דיינו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:35 
2000 בתים נהרסו
בן אדם אחד ניצל
10 אנשים החליטו לנקום את ההריסה ונרצחו מכך 5 אנשים
עדיין שווה ?

השופטים גם החליטו בעבר שזה לא שווה (על סמך מחקרים של צה"ל והשב"כ) ואף מגביר את הטרור
כך שהדעות משתנות מפעם לפעם.
במינימום של המינימום הדעות על כך חלוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
מניסיוני המועט בפורום, האדמין אינו קורא את רוב האשכולות בפורום.
אם מישהו מעונין שהאדמין ינעץ את האשכול הזה או אחר כדאי שיפנה אליו בפרטית ( עדיף לגונדר) ולא ישאיר לאדמין הודעה סתמית בתוך בליל התגובות שבאשכול זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
2000 בתים נהרסו
בן אדם אחד ניצל
10 אנשים החליטו לנקום את ההריסה ונרצחו מכך 5 אנשים
עדיין שווה ?

השופטים גם החליטו בעבר שזה לא שווה (על סמך מחקרים של צה"ל והשב"כ) ואף מגביר את הטרור
כך שהדעות משתנות מפעם לפעם.
במינימום של המינימום הדעות על כך חלוקות.

לנקום ?
פעם נוקמים על גזילת אדמות
פעם נוקמים על זה שביתר שרו מוות לערבים
ופעם נוקמים כי אנחנו יהודיים (יש מן קטע כזה)

לגבי הדעות החלוקות :
עובדה שלא חלוקות
שופטי ישראל מאשרים להרוס בתים עקב מידע חסוי שאתה או אני אינם יכולים לקרוא.

viewtopic.php?f=7&t=112491&p=2140404&hilit=+%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%90%D7%9C+%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%9F#p2140404

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:40 
פאביו כתב:
אדום מטלי כתב:
פאביו כתב:
19 כתב:
בפתח תקווה הוצת עסק לשטיפת מכוניות שהעסיק ערבים ישראלים. מעניין איפה חינכו את המציתים.

עצוב מאד שבשוליים (כמו בכל העולם המערבי , למשל גם באירופה הקלאסית) יש חארות שמנסים לפגוע ברכוש מכיוון שכל פשעם היה להעסיק ערבים.

וכל ההשוואה שלך בין מערכות החינוך בישראל וברשות הפלשתינית היא דמגוגיה אחת גדולה.
אתה יודע בדיוק למה,אז תחסוך לעצמך את המבוכה

מה ההבדל? הפלשתינאים מלמדים (אולי) שכל היהודים רעים, והיהודים מלמדים שכל הערבים רעים ורוצים לזרוק אותנו לים. במובן זה אתה תוצר מוצלח מאד של מערכת החינוך. אתה חושב אחרת?

מה פתאום,זה אותו דבר
הטלויזיה של הכיבוש הציוני גורמת לילדים בני 13-16 לצאת ולשחוט ערבים
ספרי הלימוד של הכיבוש הציוני מלמדים כמה הערבים רעים
והתולדה היא SAME SAME

ראשית, האם בדקת מה מלמדים בבתי ספר הפלשתינים? אתה מדבר על עובדות או שאתה משער?
אני מניח שהם מספרים את הסיפור כפי שנראה בעיניהם, בדיוק כפי שלמדו אותי בבית ספר, ואפילו הורי לצערי - סיפור שמסתיר הרבה מההסטוריה האמיתית.
במובן הזה אין הבדל בין שתי האומות. כל אחת חיה ומשתמשת בטראומות שלה. מה כל ילד עושה עם זה, זה סיפור אחר.

למה שילד יהודי ילך וישחט ערבים? למה לו לעשות את זה? מה הוא צריך את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 18:41 
KingAlpaca כתב:
אני חייב למצוא דרך לשים אשכול בנודניקים.

אפשר. אם אדמין יעשה טובה וינעץ אותו למעלה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: