תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 15:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רכש
הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:33 
chimpfive כתב:

רגע אז הביאו הבטחות של נבחורת צעירות, מה נקרא פוטנציא, has been של רומניה מליגה סעודיץ, עוד עלק הבטחה מרומניה, ליצן שחיזרו אחריו בשכר פסיכי, כלום חלוצים, ומגן שמאלי איום ללא חילוף, אבל אתה משוכנע שדמארי שיכול לסדר לעצמו שערים, כי זה העניין אין קבוצה שתיתן מסירות לגולים, או קשר כמו ורמוט, או משהו בסגנון לא יעזור? וכן אתה מקום אחד מעל האדום, גם לא בטוח, חייב שחקנים כאלה להישאר בליגה.

ברור שזה יעזור. גם ניימאר יעזור. מה שאני אומר זה ש-"רכש רציני" ו-"חייבים רכש" זו הססמה החדשה אחרי "מאמן רציני" ו-"חייבים מאמן". כלומר ניסיון לייצר פיתרון קסם עם איזו ססמה אחת שהיא בפני עצמה לא קונקרטית ולא ריאלית (דמארי זה לא ריאלי ואף אחד לא מבטיח שתצליח להנחית פה איזה חלוץ תותח על ולא עוד has been או לא יודע איך תקרא לזה). הלוואי שדמארי יבוא אבל הרי זה לא יקרה, בוא נתעורר.
אני בטוח שיביאו לפה עוד 2-3 שחקנים, אולי יהיו טובים אולי לא, נקווה שכן. 4 כבר הביאו אגב ולא ראיתי את השינוי הגדול שעשו (אולי קצת ידין). לצעוק "רכש רציני דמארי תותחים מיליון דולר" זה סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:39 
זה לא סתם, אנחנו מאלתרים ב3 עמדות במגרש, שזה לא מעט גם אם שאר הקבוצה אחלה. כששאר הקבוצה לא אחלה, זה כבר פאקינג קריטי.
קשר אמצע, מגן שמאלי, חלוץ. בסדר הזה. דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:40 
ה4 שהביאו הם שחקנים שנפלטו מהקבוצות שלהם ולא שיחקו כדורגל בשנים האחרונות. השחקנים המוכחים, אלה שבאמת יכולים להרים את הקבוצה הזאת, עוד לא הגיעו.
תורג'מן ולוטם זינו הם לא מה שישאיר אותך פה בליגה. אתה חייב להנחית פה מחר קשר מרכזי וחלוץ שישדרגו את הדרעק שמתרוצץ על הדשא מדי שבוע, וזה היה צריך לקרות כבר לפני סכנין.
אגב, בעונת 2007/8 כשהביאו רכש זה ממש לא היה סיסמא. הבולגרים, קנדה וארבייטמן היו אלה ששידרגו את הקבוצה הזאת (מיידית) וגרמו לה להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה לא סתם, אנחנו מאלתרים ב3 עמדות במגרש, שזה לא מעט גם אם שאר הקבוצה אחלה. כששאר הקבוצה לא אחלה, זה כבר פאקינג קריטי.

לדעתי הסדר הוא חלוץ, קשר אמצע, מגן שמאל. אבל מה זה חשוב? צריך את כולם.
במקרה הכי גרוע שלא יגיע מגן הייתי מנסה להעלות מהנוער את איציק שולמייסטר לצד שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:46 
NARKOTIKA כתב:

שוב, ברור שצריך להביא חיזוק נקודתי ואני מקווה (ומניח) שגם יגיע. צריך לזכור שזה עוד 2-3 שחקנים שיהיו די הימור כמו השאר, ולא איזה פיתרון קסם של "תותחים מוכחים במיליון דולר" וכו'. אין כמעט דבר כזה, בטח לא בשלב הזה של העונה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 23 ינואר 2016, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
chimpfive כתב:

רגע אז הביאו הבטחות של נבחורת צעירות, מה נקרא פוטנציא, has been של רומניה מליגה סעודיץ, עוד עלק הבטחה מרומניה, ליצן שחיזרו אחריו בשכר פסיכי, כלום חלוצים, ומגן שמאלי איום ללא חילוף, אבל אתה משוכנע שדמארי שיכול לסדר לעצמו שערים, כי זה העניין אין קבוצה שתיתן מסירות לגולים, או קשר כמו ורמוט, או משהו בסגנון לא יעזור? וכן אתה מקום אחד מעל האדום, גם לא בטוח, חייב שחקנים כאלה להישאר בליגה.

ברור שזה יעזור. גם ניימאר יעזור. מה שאני אומר זה ש-"רכש רציני" ו-"חייבים רכש" זו הססמה החדשה אחרי "מאמן רציני" ו-"חייבים מאמן". כלומר ניסיון לייצר פיתרון קסם עם איזו ססמה אחת שהיא בפני עצמה לא קונקרטית ולא ריאלית (דמארי זה לא ריאלי ואף אחד לא מבטיח שתצליח להנחית פה איזה חלוץ תותח על ולא עוד has been או לא יודע איך תקרא לזה). הלוואי שדמארי יבוא אבל הרי זה לא יקרה, בוא נתעורר.
אני בטוח שיביאו לפה עוד 2-3 שחקנים, אולי יהיו טובים אולי לא, נקווה שכן. 4 כבר הביאו אגב ולא ראיתי את השינוי הגדול שעשו (אולי קצת ידין). לצעוק "רכש רציני דמארי תותחים מיליון דולר" זה סתם.

בוא נאמר שאני לא יודע לגבי דמארי אם ריאלי או לא. אין לי מושג. אבל בכל זאת אנשים בדקו את האופציה וראו שאפשר להציע ללייפציג הצעה(כנראה שאת השכר מולו סגרו פחות או יותר). ככל הנראה, יש הפרשים מול לייפציג אבל גם אם אכן מדובר ב"מיליונים", כנראה שהיתה נכונות להתמודד עם סדר גודל ניכר מהסכומים הכוללים. בוא נאמר שזה לא כאילו יואב כץ מנסה לרכוש את דמארי, לגבי העניין הריאלי לנו. צריך באמת לעשות חישוב כספי גם בנושא האופציה לרדת ליגה.
גם החלוצים הזרים שפורסם שהפועל רוצה הם בטווח מחירים גבוה. בשורה התחתונה, להביא תותחים זה כנראה לא בשמיים וזה חלק גדול מהפיתרון לקבוצה הזאת במצב שהיא נמצאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 02:41 
הפועל צריכה חלוץ זר, קשר קדמי באמצע זר ומגן שמאלי
אם אפשר חלוץ ישראלי זה טוב, בן בסט או ארביטמן.
לא צריך לשחרר אף זר נוסף בינתיים מלבד לינגאנה.

אני לא מבין על סמך מה הפכו פה את אנטאל למשוחרר הראשון, על סמך 10 משחקים לא טובים בקבוצה שהיא אנטי כדורגל?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 03:43 
הפועל צריכה חלוץ יותר מכל דבר אחר
תורג'מן היה לא רע נגד בני יהודה אבל הוא כבר 3 משחקים חלש
חלוץ יכול להרים את הקבוצה הזאת
כתובת בהתקפה
סיומת

מעבר לשגיב יחזקאל אין אף אחד בקבוצה הזאת שיכול לתת גולים בעקביות
ושחקן כזה הפועל חייבת

צריך גם מגן שמאלי צריך גם קשר אחורי וקשר לאמצע
אבל חלוץ טוב יכול לעשות את ההבדל

אנטל? היה אמור להיות שחקן שייתן מספרים על בסיס קבוע אבל אני לא רואה בשחקן הזה שום דבר
אני מעדיף את אלטמן נסאר אסולין ואת בומבה עליו

הכישלון הכל כך חזק הזה מ4 סיבות
פינטילי
צליל חתוכה
אנטל ובומבה שהתגלו ששחקנים שלא מסוגלים לסחוב קבוצה
חוסר בחלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רכש
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 05:14 
Fez כתב:
dino כתב:
Fez כתב:
dino כתב:
Fez כתב:
כבר אי אפשר לפתוח אשכולות על "מאמן" אז עברנו לאשכולות על "רכש".
מבחינת רכש צריך להביא לפה חלוץ דחוף (תורג'מן זה שחקן בינוני מינוס ביום טוב) ואולי קשר זר אחד. מקווה שגם מגן שמאלי. מעבר לזה זה סתם. מה שיש זה מה שיש.

וקודם כל בכלל צריך לשחרר פה איזה 5-6 שחקנים לפחות (ספורי, אנטל, דודו ביטון, לינגאנה, שקל, דנין) במינימום, הסגל עמוס באופן מוגזם ואלו שחקנים שלא צריכים להיות פה.

מסכים איתך לגבי צמצום הסגל, אבל שלא זה מה שיעכב אותם מביצוע רכש רציני.

"רכש רציני" זה בן דוד של "מאמן רציני"?

פחות משנה איך קוראים לזה, העיקר שזה משהו ברמות של עומר דמארי

איזה עומר דמארי תגיד לי? עומר דמארי זה רכש של מיליוני דולרים, זה משהו לא ריאלי בכלל. זה מה שצריך כדי להשאר בליגה מול עכו ונתניה?
עשו פה רכש בלי סוף של שחקנים מקומיים שהם הבסיס של הנבחרות הצעירות וזרים מנבחרות אירופאיות טובות, ראינו שזו לא ערובה לכלום. כל הקשקושים האלה על "רכש רציני" זו סתם הססמה החדשה כשאי אפשר לדבר יותר על מאמן. צריך חיזוק נקודתי (בעיקר חלוץ האמת שזו עדיין נקודת התורפה שלנו), צריך לדלל ולאזן קצת את הסגל, וצריך ללכת עם מה שהולך (שזה לא ספורי, לא נסאר באמצע, לא אלטמן באגף, לא אוחיון 90 דקות על הספסל וכו'). לא מאמין שהולכים להביא פה עכשיו 4 תותחים במיליון דולר וגם לא מאמין שזה מה שצריך לעשות.

חלוץ צריך.אבל מה שהכי הרבה צריך זה כמה ניצחונות.כמה ניצחונות שיכנסו ביטחון ושקט לקבוצה.השחקנים שכבר יש לנו,הם לא רעים כמו שהם נראים(טוב,חוץ מהנזק,שהוא באמת גרוע).כמה גניבות של ניצחונות קשים,ואז כל השחקנים והקבוצה יראו אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לא יעזרו עוד עשרה מאמנים לקבוצה הזו אם לא יביאו שחקני התקפה וכאלה שיודעים לשחק לעומק", אמר אחד האדומים לאחר המשחק. "יש פה קבוצה נוראית. רוב השחקנים לא מתאימים למועדון גדול כמו הפועל".

ציטוט:
בהפועל מאוכזבים מאוד מרוב שחקני הרכש שהגיעו בתחילת העונה, אך בהנהלה מבינים כי אין אפשרות להחליף את מרבית הסגל, כפי שעשו בקיץ.

ציטוט:
אם זה לא מספיק, למספר אנשים יש תחושה שאלי גוטמן לא ממש מאמין בסגל הקיים ומשדר את זה במועדון, דבר שמחלחל לשחקנים.

ציטוט:
ייתכן ומה שסימל יותר מהכל את מצב הקבוצה התרחש בסיום, כשגוטמן נשאל על ההבדלים בין ההתחלה בקדנציה הקודמת בהפועל להתחלה עכשיו, ואמר: "אי אפשר להשוות, אז היו שחקנים כמו אניימה, ביברס נאתכו, גילי ורמוט". ולאחר מכן סיים את הראיון עם פרצוץ שהסגיר בדיוק את מחשבותיו על הסגל הנוכחי.

ציטוט:
כמה זה מזכיר לך את הקדנציה הקודמת?", שאלתי, והוא ענה: "זה לא קשור בכלל. הקדנציה הקודמת היתה משהו שונה לחלוטין, עם כל זה שגם היא התחילה בשלושה הפסדים. שונה לחלוטין".

במה זה שונה?

"במה? אז היה וינסנט אניימה. היה ביברס נאתכו. היה וואליד באדיר".

אז המצב שלכם עכשיו הרבה יותר קשה.

גוטמן חייך, והלך הביתה.

ציטוט:
ההפסד אמש (א') לבני סכנין חשף שוב את היכולות הדלות של הסגל של הפועל ת"א. "מי שיצר את האסופה הזו פשוט לקח מכבירי עשרות מיליוני שקלים וזרק לפח", אמר גורם במועדון. "השחקנים האלה צריכים להיות שחקני סגל במקרה הטוב, אף אחד מהם לא ראוי להיות שחקן הרכב. מזל שיש את נתניה ועכו - אחרת היינו יורדים ליגה. אבל אסור לנו לסמוך על זה. עכו עוד יכולה לנצח ואז נרד מתחת לקו האדום. כדור השלג יהיה ענק".

ציטוט:
בהפועל לחוצים לקראת המשך העונה גם בשל המשחקים הקרובים הצפויים לאדומים. אחרי משחק הגביע מול כפ"ס תשחק הקבוצה נגד הפועל באר שבע ומכבי ת"א בבלומפילד, ולאחר מכן תפגוש את הפועל רעננה, מכבי חיפה ומכבי פ"ת. "עם הסגל הזה - מאיפה בדיוק נביא נקודות?", שאל גורם.

ציטוט:
"לשחקנים כאן אין את האופי להוציא את הפועל מהמצב הזה. אמיר כבירי היה בטוח שהוא בחר שחקנים שיובילו את הקבוצה להישגים ובפועל, זו הפועל תל אביב החלשה בכל הזמנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:18 
פלייאוף עליון!
אולי אפרתי עדיין משכנע את הבעלים שזה סגל טוב ולא צריך לבזבז יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:22 
קשר חלוץ מגן שמאלי בסדר הזה .
יותר מהכל להתפלל והרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטח מתכוון לתפילות של אשתו של גוטמן.
אולי הם יעזרו לנו פעם נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:26 
"אדם גונב את שחסר לו- אין לו דעת- גונב דעת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
בואו תעשו לי איזה סדר בהבנת הכדורגל, כל אלו שמוותרים על חיזוק לפאקינג קישור שלנו.
אני מודה, אולי אני מבין כדורגל כמו שאני מבין כדורסל. יש מצב.
תעזרו לי להבין רגע, מה יכול לעשות כיום הקישור הניפלא שלנו, בדגש על החלק ההתקפי שלו, אם יבוא רק חלוץ, או שני חלוצים, או 7 חלוצים(הביאומאת תורגמן כך שאין כמעט סיכוי ליותר מחלוץ) וגם מגן?
כיום המצב הוא, לכל מי שלא עיוור, שהפועל ת"א במקרה הטוב מצליחה להחליף 2 מסירות רצופות בחלק המגרש של היריב והכדורים מגיעים לרחבת היריב(שם החלוץ שיבוא) במקרים מועטים מאוד.
נכון, יש לנו כישרונות פוטנציאלים רבים וטובים בקישור, השאלה אם הם מסוגלים לתת משהו אפקטיבי בעזרת חלוץ בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:38 
זה לא קשה. הפועל בסגל הזה יכולה להעמיד קישור התקפי של ווינגרים+קשר מתחת לחלוץ שהוא ברמה סבירה. אמצע ליגה לפחות.
נסאר-אלטמן-יחזקאל או אנטל/בומבה-אלטמן-נסאר זה לא קישור התקפי לירידת ליגה. הרבה יותר חלש מהציפיות שלנו, אבל לא לירידת ליגה.

אם מאחוריהם יהיה קישור שמחזיק משחק, לפניהם יהיה חלוץ שמושך תשומת לב, ומגינים עם שכל שיודעים לעזור, הם ייראו יותר טוב.
זה כמובן עניין של דעה ונורא קשה להוכיח למה זה ככה ולא להפך, שלמגינים הגאונים ולחלוץ שלנו חסר קשרים התקפיים, אז כל אחד בשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:41 
"גונב דעת" זה הביטוי הקופמני הכי מאוס ומעצבן שמשתמשים בו בעולם הכדורגל מאז ה"ברומטר" זכרו לברכה.

וכל האמירות על גוטמן כל כך שחוקות צפויות שזה מגוחך.

אני גם יכול לנחש כבר עכשיו מה יאמרו אחרי ההפסדים הצפויים (שגם פפ גוארדיולה לא היה מונע אותם) למחלה ובאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 10:47 
ההתנהלות הרבה יותר מאוסה מהביטוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:01 
אין ספק שההתנהלות של גוטמן בחודשים האחרונים במועדון (המקצועני והמסודר) הפועל תל אביב , העקבית והגרועה היא משהו מטריד מאוד.
מילא אם זה היה קורה במשחק אחד עוד היה אפשר להעלים עיין..אבל התנהלות כזו לאורך חודשים ואפילו שנים היא בעייתית ומזיקה לקבוצה.

טוב שיש אנשים חדי עיין שמסוגלים לאתר התנהלות בעייתית בזמן אמת ולהצביע עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:02 
NARKOTIKA כתב:
זה לא קשה. הפועל בסגל הזה יכולה להעמיד קישור התקפי של ווינגרים+קשר מתחת לחלוץ שהוא ברמה סבירה. אמצע ליגה לפחות.
נסאר-אלטמן-יחזקאל או אנטל/בומבה-אלטמן-נסאר זה לא קישור התקפי לירידת ליגה. הרבה יותר חלש מהציפיות שלנו, אבל לא לירידת ליגה.

אם מאחוריהם יהיה קישור שמחזיק משחק, לפניהם יהיה חלוץ שמושך תשומת לב, ומגינים עם שכל שיודעים לעזור, הם ייראו יותר טוב.
זה כמובן עניין של דעה ונורא קשה להוכיח למה זה ככה ולא להפך, שלמגינים הגאונים ולחלוץ שלנו חסר קשרים התקפיים, אז כל אחד בשלו.

ווינגרים?! אתה חי בסרט פרמייר ליג?
אין ווינגרים בארץ למעט טבח .
צדק מי שכתב שלא יעזרו 7 חלוצים אם לא יהיה מי שיפעיל אותם.
צריך שחקן סטייל זארזיניו שראינו אתמול איך עם תנועה מהירות וראיית משחק
פותח הגנה גם אם גרועה כמו שלנו , זה התפקיד שהכי חסר לנו התקפית וכמובן עוד חלוץ.
וכל אלה שמזלזלים בעכו אני מציע להירגע , המועדון מצוי באחד מימי השפל הגדולים שלו מאז ומעולם
ברמה המקצועית .
כל הדיבורים האלה ״וההישענות״ על עכו כיורדת בטוחה לא במקום ויחזרו אלינו כבומרנג.
רוב הסיכויים שעוד שבועיים נהיה מתחת לעכו בטבלה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:05 
בסדר, תקרא להם שחקני אגף, קו, הקשרים ההתקפיים בצדדים. לאיפה שהטרחנות יכולה לקחת אותך.
ז'אוז'יניו הזה חתיכת אוברייטד. שחקן נחמד. לא יצליח להשפיע אצלנו בכלל, וסתם יתפוס לאלטמן את העמדה היחידה שהוא צריך לשחק בה.
מאוד חכם להביא שחקן על אחת מ3 העמדות הבכירות היחידות שלך, כשכל שאר ההרכב מאולתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה העיקרית היא שאני לא זוכר כמעט משחק 1 שבו כל שחקן שיחק בעמדה שלו
וגם אתמול לשחק עם בומבה ונסאר באמצע זה עוד המצאה גאונית
ברגע שיהיה לכל עמדה שחקן שיודע לשחק את העמדה הזאת זה יראה יותר טוב
לא עוד אבו עביד מגן שמאלי, כן בהחלט עדיף את שיימן
לא עוד שחקני כנף באמצע
ולא עוד קשר קדמי בתור חלוץ, עכשיו יש את תורגמן אז זה כבר נראה יותר טוב

כמו שנכתב פה אלף פעם, חסרים מגן שמאלי וחלוץ. בכל שאר העמדות יש לנו שחקנים בסדר גמור יחסית לליגת פח פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
הבעיה העיקרית היא שאני לא זוכר כמעט משחק 1 שבו כל שחקן שיחק בעמדה שלו
וגם אתמול לשחק עם בומבה ונסאר באמצע זה עוד המצאה גאונית
ברגע שיהיה לכל עמדה שחקן שיודע לשחק את העמדה הזאת זה יראה יותר טוב
לא עוד אבו עביד מגן שמאלי, כן בהחלט עדיף את שיימן
לא עוד שחקני כנף באמצע
ולא עוד קשר קדמי בתור חלוץ, עכשיו יש את תורגמן אז זה כבר נראה יותר טוב

כמו שנכתב פה אלף פעם, חסרים מגן שמאלי וחלוץ. בכל שאר העמדות יש לנו שחקנים בסדר גמור יחסית לליגת פח פה.

אצל באדיר שיחקו לרוב השחקנים בעמדות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 11:36 
NARKOTIKA כתב:
בסדר, תקרא להם שחקני אגף, קו, הקשרים ההתקפיים בצדדים. לאיפה שהטרחנות יכולה לקחת אותך.
ז'אוז'יניו הזה חתיכת אוברייטד. שחקן נחמד. לא יצליח להשפיע אצלנו בכלל, וסתם יתפוס לאלטמן את העמדה היחידה שהוא צריך לשחק בה.
מאוד חכם להביא שחקן על אחת מ3 העמדות הבכירות היחידות שלך, כשכל שאר ההרכב מאולתר.

אמרתי סטייל זארזיניו לאו דווקא הוא ,
והגיע הזמן שתבין ש3 העמדות הבכירות שלך סו קולד לא מספקות את הסחורה חבוב.
מי זה בכלל האלטמן הזה שקיבל כך בקלות את הטייטל עמדה בכירה ? הוא לא מייצר כלום
אז הוא בטח לא בכיר.
פשוט זה מה שמכרו לנו מתחילת העונה ואנחנו האמנו לזה ועדיין דבקים בזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:34 
NARKOTIKA כתב:

בדיוק.
יש לנו סגל חלש, נפלנו עם הרכש, שום מאמן לא יציל אותנו - הכל נכון.
זה עדיין לא אומר שיש לנו את הסגל החלש בליגה, זה לא אומר שזה לא משנה בכלל אילו שחקנים מרכיבים ובאילו עמדות, זה גם לא אומר שרק 10 שחקנים חדשים או תותחים במיליון דולר או ורמוט או דמארי "יצילו אותנו" וימנעו מאיתנו לרדת.

מה שבעיקר מפריע לי פה זה שעד עכשיו פתחו פה כל שבוע אשכול על כמה שחייבים "מאמן רציני", אבל מהמשחק הראשון של גוטמן פתאום רק רכש רכש רכש. כאילו לגוטמן כבר אין שום אחריות, הוא לא אשם בכלום ובלי שינחיתו לו 4 תותחים במיליון דולר הוא לא יכול אפילו להוציא תיקו מבני סכנין בהרכב חסר. לא יכול להגיע למצב אחד כל המשחק מול סכנין בלי 3 שחקנים קריטיים בחלק האחורי.
אנחנו בהחלט צריכים 2-3 שחקנים ואני מקווה מאוד שנביא שחקנים טובים ולא רכש ינואר טיפוסי, אבל אני לא מקבל את הורדת הציפיות הזאת מגוטמן לאפס. אשכרה מאמן של מעל מיליון ש"ח בעונה, ופתאום בלי דמארי וורמוט אין לו סיכוי לא לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רכש
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 07:57 
מגן שמאלי וחלוץ בדחיפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:09 
ברור שרכש קולע יעזור.
אפילו יחזקאל עזר.

גם את הקדנציה הקודמת גוטמן התחיל קשה. ויצא קשה למרות הבולגרים וקנדה.

לגוטמן יש ביקורת עצמית מוגזמת. זו אחת מהסביות העיקריות שאינו זה אינו מאמן נבחרות.
בעונה השניה לאחר ההפסד בנתניה ילל קצת שהסגל נבנה לא טוב. ואגב, אני כתבתי שהסגל נבנה מצוין ונרוץ בצמרת הגבוהה אחרי שנתאושש מאירופה.
וגם עכשיו אני כותב שעם רכש טוב נעבור תקופה קשה אבל היללות של גוטמן מוגזמות כמו גם הביקורת על הגול שהרוש ספג. ו
ותחכו שאזכיר לכם ב-2019 מלים אלה אם יהיה לי עדין כייף לכתוב אפילו שבעיקר לעצמי בפורום רגשות נמוכים (לעומת פורום קבוצת כדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 09:22 
גבעתיים כתב:

לגוטמן יש ביקורת עצמית מוגזמת.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 13:28 
אוגוסטוס היל כתב:
גבעתיים כתב:

לגוטמן יש ביקורת עצמית מוגזמת.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אחרי שהזכרתי את הקטילה העצמית של גוטמן אחרי ההפסד לנתניה (ש"בנה סגל לא מתאים") במחזור די מתקדם בעונה בה הפכנו באחת מקבוצת תחתית לקבוצת הצמרת הגבוהה,
המשך ההתנהלות היא מול רופא זיכרון (מניח שאינך זוכר זאת) ו/או מול מהנדס לוגיקה.

יש בלבול בין זה שאינו תמיד חד מה קורה במשחק (כמו במשחק נגד ווילס בו כתבתי בפורום בדקה ה-25 שצריך לעבות את הקישור במקום המערך ההתקפי כי ווילס הגיעו חדים מהצפוי מה שהוא עשה בדקה ה-60) וגם אחרי המשחק.
ובין זה שלא אחת הוא מחמיר עם עצמו יותר מדי.

בסך הכל גוטמן חמור ורציני לטובה ולרעה.
לטובה ? מנחיל אחרי זמן רצינות ומקצוענות לשחקנים. כמו ששידרג חזק כל מי שזז מרגע שהגיע ועד שהדאבל הגיע. ועוד - דדי, שכטר, ידין, דה סילבה, יבואה, קנדה, וורמוט לא הצליחו להישאר בשיא שאליו הוא הביא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 14:14 
אולי יהיה ברור ומוסכם יותר אם אכתוב שלגוטמן יש סף שבירה נמוך.
הכולל פסימיות יתר והאשמה עצמית מוקדמת מדי.
בכל מקרה, הקשקושים שלו במשחק ואחריו, כולל ההאשמה הפומבית של הרוש צריכים לא היו במקום.
מה לעשות גם לרבין היה סף שבירה נמוך לפני ששת הימים וקבלת אחריות מוגזמת בפרשת הדולרים של אשתו. מתברר שתיבול עם הרבה מקצוענות יכול להביא השגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: