ranjef כתב:
עושים לו פה הרבה הנחות.
אני מזכיר בקיץ את מאות הפוסטים על: "ישראלי בכיר", "ואם אין את כדיר אז רותבארט ישדרג אותנו" וכו' וכו'.
ואני מזכיר גם את כל מי ששוחרר כדי להביא אותו, וזה לא רק שולדבראנד.
בינתיים, בשקלול של כל המשחקים הוא לא מביא את הערך המוסף וכולם ציפו ממנו להרבה יותר. "ישראלי בכיר", סבבה, יש ימים פחות טובים, אבל לא להיות מעבר חצייה בהגנה ולהחטיא ממטר.
בשביל זה יש את אמיתי. וזה שהוא ישראלי לא אומר שהוא לא יכול להיות בורג מרכזי מאוד בקבוצה שלו. זה בדיוק מה שהוא היה בנהריה, וזה מה שרביב אצלנו. למרות שהוא ישראלי.
יש בליגה את טל דן, מורן רוט וכו', אבל יש גם את ניב ברקוביץ', בלייזר, חנן קולמן וכו', שמביאים לקבוצה שלהם הרבה יותר ממה שהם עולים.
בלייזר בעונה חלשה. 9 נק' ב-27 דקות עם אחוזים רעים מאוד (44% ל-2, 25% ל-3). רותבארט יותר טוב ממנו בכל פרמטר אם תסתכל.
ניב ברקוביץ' שחקן נחמד בעונה טובה אבל גם כן בוא לא נגזים. לקנות סל הוא עדיין לא ממש מסוגל.
ברור שיש ישראלים שתורמים יותר ושרותבארט לא איזה שיחוק ענק בינתיים, אבל אני באמת חושב שזה בשוליים. הוא ישראלי בכיר שתורם קצת פחות מהצפוי (שזה הרבה מעל הממוצע בליגה עבור ישראלים בכירים העונה...). בין לבין גם מתעלמים מזה שרביב פשוט מצוין וב-4 מתוך 5 המשחקים האחרונים הוא קולע 18-20 נקודות, אין עליו אפילו חצי מילה או אשכול פה. אני בטוח שכל הליגה היתה מתה לשני ישראלים בכירים כאלה.