bergkamp כתב:
הפועל כתב:
בינתיים גיל אמיתי שחקן ליגת על לגיטימי כבר כמה שנים, ובית יוסף לא הצליח להתרומם בכל מקום שהיה בו בליגה (3 קבוצות עד עכשיו). אי אפשר להתעלם מזה.
ההודעות שלך נשמעות כמו של רובוט - הדוברובוט. לגיטימי, מה לגיטימי. מבחינת סטטיסטיקה שניהם "לגיטימיים" באותה מידה, רק שעל הפערים במידת הכישרון אין בכלל על מה לדבר. זה שחסין יצא אידיוט כשהיה חייב לנצל את יועד והעדיף לייבש אותו לטובת קרדיט בלתי נגמר לגוני האפס, לא הופך את בית יוסף ללא לגיטימי אלא את המאמן שלו. גיל אמיתי לא מסוגל לעשות 40 נקודות בלאומית גם אם הוא משחק עם ארבעה ישראלים לידו והיריבות משחקות עם הנוער.
מה קשור לדובר? את דעתי על אמיתי והביצועים שלו אמרתי פה והיא זהה לכולכם פחות או יותר. הבנאדם בשוק מוחלט השנה, ודי ברור שאפילו ביחס לכישרון ההתקפי המוגבל מאד שלו הוא פשוט אכזבה אדירה.
בקשר לנתונים בלאומית אני לא חושב שזה מדד ברור וחד משמעי ליכולת של שחקן לתרום בלית העל. גם מתן נאור לא מסוגל לעשות 40 נקודות בלאומית. אז מה? אז זה אומר שבית יוסף יותר טוב ממנו? בית יוסף נתן עונות של 20 נקודות במשחק בלאומית כבר לפני כמה שנים. ועדיין אחרי כמה שנים של נדודים בליגת העל שבהן לא ממש השאיר חותם והראה משהו שגרם לקבוצות לרצות להשאיר אותו לעוד שנה, ולכן חזר ללאומית.
אז יכול להיות שאם ניכנס לרזולוציות נגלה שבכל אחד מהמקומות האלו הסיטואציה לא התאימה, והמאמן לא אהב אותו, ואנערף מה. זה לא נשמע לי מופרך, ולא תהיה הפעם הראשונה שדבר כזה קורה. ובראיון לא מזמן הוא פחות או יותר אמר שזה המצב.
אבל אני עדיין לא מרגיש הזוי ו"דוברובוט" להתייחס לכך שעובדתית אמיתי שרד (בינתיים) בליגת העל, ובית יוסף באופן סדרתי לא נקלט בליגה, למרות שאמיתי כולה רול פלייר מוגבל ולא שחקן של 40 נק' למשחק בלאומית. וכשהוא בא בתחילת השנה אמיתי נראה לרובנו פה החתמה בסדר גמור.
הייתי שמח לגמרי להחליף בין שניהם היום, ולו רק בשל העובדה שאמיתי פשוט לא תורם כלום והכל עדיף מזה. בטח שחקן עם כישרון התקפי שנתן כמה משחקים מעולים מול קבוצות ליגת על. אני מרשה לעצמי אבל גם לא להתלהב מזה יותר מדי ולא לחשוב אוטומטית שנקבל שחקן הרבה יותר טוב מאמיתי לאור ההיסטוריה של בית יוסף בליגת העל. אם זה הופך אותי לדוברובוט אני מקבל את התואר בהכנעה.