תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 09:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
חינוך לתפארת
ציטוט:
אביה של המחבלת בת ה-13 שנורתה למוות אתמול לאחר שניסתה לדקור שוטר בכניסה להתנחלות ענתות שבאזור מטה בנימין בירך היום (ראשון) על מות בתו, רקיה אבו עיד. "השבח לאל, ריבון העולמים. זה יועיל לאל-אקצא, לשומרים עליו ולפלסטין", אמר. "היא כמו אחיותיה, בדרך אחיותיה שלפניה, והיא תפגוש אותם והשבח לאל ריבון העולמים, ואלוהים ירחם עליה ועל כל החללים".

מאוד מועיל ויועיל לאל אקצא.

לא אתפלא אם הסיפור על "המריבה" היה מצוץ מהאצבע.

לצערי, זה החינוך שהם מקבלים.

לא מצוץ מהאצבע, הילדה פשוט הבינה שכנראה זה מה שאבא שלה יגיד עליה אחרי שהיא תעשה את זה. היא מבינה באיזו חברה רקובה מוסרית היא חיה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:36 
יהודים רבים, כמו גם כל הערבים בישראל. זה 13 מנדטים פלוס כמה מרצניקים. ולא התכוונתי למדינת הלכה. התכוונתי למדינה שבה לא יהודים הם אורחים. שהיחס אליהם שונה. שהם מופלים בפועל ומתחת לשולחן. לזה התכוונתי.

מה מעניין אותי מה הערבים חושבים כשאתה שואל ......... "ושאלה יותר חשובה - מה יעשו בעתיד ליהודים שלא רואים במדינת ישראל ככזו? האם צפויות לנו סנקציות בהקשר הזה?"
מה הקשר לאותם 12 מנדטים שיש להם?
אז בסדר, ישנו מיעוט קטן שלא חושב שישראל צריכה להיות מדינת כל היהודים (וזה בסדר כי יש גם מיעוט קטן של יהודים שחושבים שבכלל לא צריך מדינה גזענית כמו ישראל והלוואי שתעלם במהרה).

עכשיו תוכל שוב להגיד לי מאין הבטחון שיש יהודים רבים שלא מכירים בה כבית היהודי?

ואני מציג אותה כך כי זה מה שהיא. ילדה. עם סכין אמנם, וכוונות לכאורה רעות, אבל עדיין ילדה. ילדה שאפשר בבעיטה וחצי להפוך אותה מסיכון לכלום. וזה לא משנה איך אני הייתי מגיב, כי אני לא לוקח נשק ושומר על ישוב. מי שעושה את זה צריך גם לקחת אחריות על המעשים שלו.

בעטת לאחרונה בילדה בת 13 לאחרונה שאתה כל כך בטוח שבבעיטה וחצי כשיש לה סכין אפשר להפוך אותה לכלום?
הבת שלי בת 12 ועדיין לא בטוח שתצליח בבעיטה אחת להכריע אותה מבלי להפגע בעצמך כשהיא עם סכין ביד....

(מעבר לעובדה ששוב אתה רואה בה את הקורבן ולא את המפלצת שהיא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:41 
אדום נחמד - לא משחק שום משחק, אתה כותב שאין טעם שאתייחס לדברים שלך..
אתה כתבת: (סלח לי מראש שאני לא מסתדר עםהציטוטים בפורום)
ציטוט:
זה נחמד ויפה, ואף אחד לא מתווכח עם זה. אם מישהו דוקר אותך, תירה בו, תבעט בו, תזרוק אותו מהגג.
כשילדה בת 13 באה לדקור מאבטח במחסום, זה כבר סיפור אחר. או שתתייחס לזה, או שלא תגיב בכלל. כלומר, אתה יכול להגיב, אבל אני לא מבין מה הטעם..

אתה כותב שאף אחד לא מתכווח שלאחר הדקירה, תירה בו, תבעט בו וכו', זה בדיוק העניין, מדוע אחרי ולא לפני?!
והוכח שגם ילד בן 15 יכול לרצוח באמצעות סכין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
יכלתי להתיחס לכל מילה בהודעה שלך, אבל אני חושב שההבדל המהותי בינינו הוא ההכרה שלי שהילדה הזו, גם היא קורבן.
ישראלים רבים לא מוכנים להביא את עצמם להביע ולו גרם של אמפתיה כלפי אנשים שאת חייהם הוא ממרר יום יום. "היא מפלצת, ולכן הכל לגיטימי. ואין לי צער עליה. ולא נורא שהיא מתה. היא מפלצת."
עם אנשים חסרי אמפתיה, קצת קשה לנהל דיון.

*יש חלקים בשמאל שלא מצליחים לחוש אמפתיה כלפי מתנחלים שמוצאים את מותם. זה מקומם אותי באותה צורה. אבל משהו אומר לי שאתה, לירון, פאביו ואחרים ממש יזדעזעו אם מישהו היה אומר על המתנחלת מעתניאל ש"טוב נו, היא הביאה את זה על עצמה. מי שחי על אדמות אפרטהייד הוא מפלצת, ולא נורא אם דקרו אותו 10 פעמים בגוף אל מול הילדים שלו". לא יודע, ככה נדמה לי. אולי תפתיעו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
תכלס די מדהים שיש בממשלה מפלגה אנטי ציונית מוצהרת וכל היום רק מקשקשים על איך אי אפשר להגיע להסדר עם הערבים כי הם לא מכירים במדינת ישראל

מה בדיוק יעזור אם ג׳ תכיר במדינה? לעומת זאת, הכרה במדינת ישראל מצד הפלשתינאים פירושה זניחת ההתנגדות האלימה מצידם- דבר שהכרחי בשלום, לא?

מה זה יעזור אם הפלשתינים יכירו במדינת ישראל, אבל לא יזנחו את דרך המאבק האלימה?

אולי עדיף כמו עם החרדים להפסיק להתעסק כל היום בסמנטיקה, ופשוט לעבור לתכלס של איך לעזאזל חיים ביחד?

החרדים הם לא יישות עצמאית שנלחמת בך. בלי קשר, איך לעזאזל אפשר לחתום הסכם שלום בלי התנאי הבסיסי של הכרה הדדית? למה אתה עושה להם הנחות?
הכרה בישראל יהודית ודמוקרטית פירושה זניחה רשמית ואמיתית של המאבק האלים(אחרת למה שאני אחתום על הסכם איתם?), ומתן לגיטימציה מוחלטת לישראל לפעול צבאית כנגד כל פגיעה בריבונותה.

איך לעזאזל אפשר לחיות עם מיעוט במדינה שלא מכיר במדינה, בבתי המשפט שלה, במערכת החוקים שלה? בעצם סמכותה העקרונית לכפות עליו את חוקיה? בעצם ההצדקה לקיומה? שחושב שמגיע לו לקבל החרגה מכל שאר האזרחים מכל הקטע הזה של שיוויון זכויות וחובות? אז מתברר שאפשר. ואפילו לתת להם משרדי ממשלה.

אני שוב אומר - מה זה עוזר לנו שמכירים במדינה יהודית, אם לא זונחים את דרך המאבק המזוין? אז יכירו, ויגידו שצריך להפיל אותה בכל אמצעי אפשרי. ואז מה?
אנחנו מתעסקים בקקי, כי גם אנחנו (כמו הצד השני) לא מוכנים להתעסק בפרקטיקה, של איך בדיוק אנחנו ממשיכים לחיות תקועים בתחת אחד של השני בלי כמה אלפי הרוגים כל שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
ברור שלצד ההכרה במדינה יהודית, חייבת לבוא זניחה של המאבק האלים, לא חושב שיש מישהו שרוצה אחרת. רוצה פרקטיקה? השבוע שר האוצר שלך נפגש עם 2 שרים מאוד חשובים ברש"פ, ושני הצדדים הגדירו את הפגישה כהיסטורית. נכון, לא דנו שם באל אקצא ובשאלת הפליטים, אלא בדברים קצת יותר חשובים כמו תשתיות, מקומות עבודה, חיים יותר טובים לכמה מיליוני פלשתינאים. זה לא פרקטיקה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:02 
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
ואם אבו מאזן יכיר בישראל כמדינת העם הבהאי אז כולנו ממחר בהאיים ?
למי איכפת מה אחרים מכירים או לא מכירים בנו ?
המדינה תהפוך ליותר יהודית בעקבות הכרזה כזאת ?
אפשר יהיה לזיין עוד יותר את ערביי ישראל כי אבו מאזן אמר שזאת מדינה יהודית ?

בני ומטלי יקרים.

מתנצל ששכחתי לרשום בהודעתי הקודמת כי מה שחשוב לי הוא שנפנה את השטחים בגבולות 67 עם תיקוני גבול המבוססים על החלפת שטחים (כולל פיצוי של 2:1) , הוא שההסכם חייב לכלול את סיום הסיכסוך.
ברגע שהפלשתינאים לא מכירים בזכויותיה של מדינת ישראל להגדיר עצמה כמדינתו של העם היהודי , מנקודת מבטי זה לא סיום הסיכסוך שכן הם ימשיכו לטעון לזכויותיהם של פלשינאים שחיים בתוך מדינת ישראל דבר שימשיך את הסיכסוך. לכן, כל כך חשובה בעיני ההגדרה הזו בהסכם סיום הסיכסוך שבמסגרתו נפנה את שטחי יהודה ושומרון.

מבחינתי אין כל טעם בקיומה של מדינת ישראל שאינה נשלטת ע"י רוב יהודי.

ונניח שהם אינם מוכנים להכריז על סיום הסכסוך (כאילו שהכרזות כאלו שוות משהו) - מה אז? ממשיכים לשלוט על הפלסטינים?
הרי במוקדם או במאוחר הם יגידו - הבנו, אין מדינה פלסטינית, רוצים זכויות מלאות. והופ, אתה במדינה דו לאומית ובקץ הציונות.
אגב, הדור הצעיר שלהם כבר אומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:28 
אדום נחמד כתב:
יכלתי להתיחס לכל מילה בהודעה שלך, אבל אני חושב שההבדל המהותי בינינו הוא ההכרה שלי שהילדה הזו, גם היא קורבן.
ישראלים רבים לא מוכנים להביא את עצמם להביע ולו גרם של אמפתיה כלפי אנשים שאת חייהם הוא ממרר יום יום. "היא מפלצת, ולכן הכל לגיטימי. ואין לי צער עליה. ולא נורא שהיא מתה. היא מפלצת."

*יש חלקים בשמאל שלא מצליחים לחוש אמפתיה כלפי מתנחלים שמוצאים את מותם. זה מקומם אותי באותה צורה. אבל משהו אומר לי שאתה, לירון, פאביו ואחרים ממש יזדעזעו אם מישהו היה אומר על המתנחלת מעתניאל ש"טוב נו, היא הביאה את זה על עצמה. מי שחי על אדמות אפרטהייד הוא מפלצת, ולא נורא אם דקרו אותו 10 פעמים בגוף אל מול הילדים שלו". לא יודע, ככה נדמה לי. אולי תפתיעו אותי.

אני מרחם עליה ועל משפחתה, חבל לי שהם הגיעו למצב קיצון שכזה.
כואב לי שאנחנו לא יכולים לחיות בשלום על שכנינו.
אני בעד 2 מדינות ל2 עמים והחזרת שטחים.

כואב לי ששורפים ילד חיי (אבו חדיר ומקרה דומא).
רצח = רצח בין אם זה ע"י מחבלת בת 13 עם סכין ובין זה עם ברוך גולדשטיין עם רובה.
וצר לי אבל הנרצחים בפיגועים האחרונים לא הביאו את זה על עצמם !!!
מי שמנסה לרצוח ובסופו של דבר נהרג - הוא הביא את זה על עצמו.
מבין את ההבדל בין פסיביות לאקטיביות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
עוד רגע אתם משכנעים אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

האם היית מגדיר הגירה לשטחי אפרטהייד כ'פעולה אקטיבית'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
טקנו אתה טוען שילדה בת 13 עם סכין היא אינה מאיימת והסיכוי להיפגע ממנה הוא לא גבוה.
אני טוען אחרת ולראיה הרצח של האם ל- 5 (?) שהיה רק בשבוע שעבר , היא נדקרה ע"י ילד בן 15 (בערך).
כך שהנה ההוכחה שכן אפשר למות מדקירה של מחבל בן 13-15.
תפקיד המאבטח הוא לנטרל איומים, הוא ניטרל.
לא ראיתי שום סרטון (אשמח אם תביא לינק) - מאז ומתמיד התנגדתי לכל ניסיון של לינץ' או לקחת את החוק לידיים.
מי שמנוטרל אין צורך ואסור לירות בו כאשר הוא שוכב על הקרקע ולא מהווה איום יותר!
(בשבילך הדגשתי את זה).

כן צריך לירות במי שבא עם סכין לפגוע בך/באחרים.

אבל אנחנו מדברים על מקרה שבו ירו בילדה בת 13 שכבר שכבה על הרצפה (בשבילך הדגשתי את זה), לא על משהו כללי שבראת בדמיון שלך.
זה שלא ראית שום סרטון, למרות שכבר הביאו פה כמה וכמה, זאת לא הבעיה שלי. להזכירך: ה"נטרול" הראשון (של בחור צעיר סמוך לעיר העתיקה בירושליים), ה"נטרול" של הבחורה המבולבלת בתחנה המרכזית בעפולה (הסרטון בטח זכור לך בתור הסרטון שבו שוטרת עשתה פאדיחה עם הטילון), ואם אתה צריך סרטונים כדי לדעת שירי בילדים ששוכבים על הרצפה (לצערנו זה לא המקרה הראשון) זה לא בסדר - אז תהיה לי בריא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:29 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

א. לא מסכים עם ההגדרה של שטחי אפרטהייד.
ב. לא, זאת לא פעולה אקטיבית אלא פסיבית.

teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו אתה טוען שילדה בת 13 עם סכין היא אינה מאיימת והסיכוי להיפגע ממנה הוא לא גבוה.
אני טוען אחרת ולראיה הרצח של האם ל- 5 (?) שהיה רק בשבוע שעבר , היא נדקרה ע"י ילד בן 15 (בערך).
כך שהנה ההוכחה שכן אפשר למות מדקירה של מחבל בן 13-15.
תפקיד המאבטח הוא לנטרל איומים, הוא ניטרל.
לא ראיתי שום סרטון (אשמח אם תביא לינק) - מאז ומתמיד התנגדתי לכל ניסיון של לינץ' או לקחת את החוק לידיים.
מי שמנוטרל אין צורך ואסור לירות בו כאשר הוא שוכב על הקרקע ולא מהווה איום יותר!
(בשבילך הדגשתי את זה).

כן צריך לירות במי שבא עם סכין לפגוע בך/באחרים.

אבל אנחנו מדברים על מקרה שבו ירו בילדה בת 13 שכבר שכבה על הרצפה (בשבילך הדגשתי את זה), לא על משהו כללי שבראת בדמיון שלך.
זה שלא ראית שום סרטון, למרות שכבר הביאו פה כמה וכמה, זאת לא הבעיה שלי. להזכירך: ה"נטרול" הראשון (של בחור צעיר סמוך לעיר העתיקה בירושליים), ה"נטרול" של הבחורה המבולבלת בתחנה המרכזית בעפולה (הסרטון בטח זכור לך בתור הסרטון שבו שוטרת עשתה פאדיחה עם הטילון), ואם אתה צריך סרטונים כדי לדעת שירי בילדים ששוכבים על הרצפה (לצערנו זה לא המקרה הראשון) זה לא בסדר - אז תהיה לי בריא.

מכיר את הסרטון עם האישה מעפולה וגם עם המחבל שדרס בי-ם.
דנו ודשנו בזה כבר, אז אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד פה, רוצה לפתוח את זה שובב?
ונראה לי שהמשפט המודגש שלי היה דיי ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

א. יש שם הפרדה ברורה בין יחס המשטר ליהודים ולפלסטינים. תקרא לזה פלאפל מצידי.
ב. ואלה. אדם קם, עוזב את הבית שלו, ועובר לאזור גאוגרפי שונה בו יש שתי מערכות חוק, מבצע פעולה פאסיבית? יענו בסגנון של "אני יכול לשים את היד שלי מול הפרצוף שלך ואתה לא יכול להגיד לי כלום כי זו מדינה חופשית נה נה בננה" כמו שעשינו בכיתה ב?

טוב, אני אדם ליברל. אין לי בעיה שאנשים יחזיקו בתפיסות מציאות שגויות לחלוטין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:48 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ב. ואלה. אדם קם, עוזב את הבית שלו, ועובר לאזור גאוגרפי שונה בו יש שתי מערכות חוק, מבצע פעולה פאסיבית? יענו בסגנון של "אני יכול לשים את היד שלי מול הפרצוף שלך ואתה לא יכול להגיד לי כלום כי זו מדינה חופשית נה נה בננה" כמו שעשינו בכיתה ב?

כל עוד מדינת ישראל מתירה את זה, אזי זה חוקי ובטח ובטח שלא מצדיק לרצוח את אותם מתנחלים.
אם אני חושב שהם צריכים לגור שם ? לא.
אם אני חושב שזה שטח שצריך להחזיר במסגרת הסכמי שלום? בוודאי.
אבל אני לא מצדיק רצח של מתנחלים רק בגלל שהם גרים במקום מסוים.
ואם אתה חושב שמעשי הרצח בהתנחלויות הם לגיטימיים, אז שיבושם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
נחמד, אתה דפוק בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
:LOL2:
כותב את א ואז בסעיף ה מוכיח כמה סעיף א היה שקר גס וחוזר לעסוק בגופו של אדם.

אוטוטו יחזור לעניין העו"ד...
הנה זה מתקרב.

מו"ר יקר,

למי אתה מתכוון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 17:26 
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
:LOL2:
כותב את א ואז בסעיף ה מוכיח כמה סעיף א היה שקר גס וחוזר לעסוק בגופו של אדם.

אוטוטו יחזור לעניין העו"ד...
הנה זה מתקרב.

מו"ר יקר,

למי אתה מתכוון ?

לטקנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

כל עוד מדינת ישראל מתירה את זה, אזי זה חוקי ובטח ובטח שלא מצדיק לרצוח את אותם מתנחלים.
אם אני חושב שהם צריכים לגור שם ? לא.
אם אני חושב שזה שטח שצריך להחזיר במסגרת הסכמי שלום? בוודאי.
אבל אני לא מצדיק רצח של מתנחלים רק בגלל שהם גרים במקום מסוים.
ואם אתה חושב שמעשי הרצח בהתנחלויות הם לגיטימיים, אז שיבושם לך.
חשבתי שאמרת שאתה בעד חוק דרומי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:32 
א. לא אמרתי שאני בעד (גם לא אמרתי שנגד)
ב. נגיד ואני בעד אז?
דרך אגב מה זה בעד או נגד.
זה חוק במדינת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון, כל עוד הרשות הפלסטינית מתירה לרצוח מתנחלים, אז זה חוקי.
האם אני חושב שהם צריכים לרצוח? לא.
האם אני חושב שצריך ללמוד לחיות בשלום? בוודאי.
אבל אני לא אצדיק התנחלות רק בגלל שישראל מתירה את זה.

ואלפקה, יש לי זמן פנוי ואני אעשה איתו מה שבא לי!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אז כשמישהו פולש לאדמה של פלסטיני במטרה לבצע עבירה (שוד קרקעות) מותר לפלסטיני לגרשו באלימות.
אני נגד חוק דרומי כמו נגד כל חוק שמתיר אלימות, אבל אם מותר להגן על אדמתך באש, למה רק ליהודים מותר?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
למיטב הבנתי בת ה13 האחרונה לא שכבה על הרצפה אלא ניסתה לתקוף את המאבטח ואחרי שהוא התחמק בפעם הראשונה היא ניסתה לתקוף אותו שוב ואז הוא ירה בה.
אם אלה העובדות אז הירי מוצדק בלי קשר לגיל שלה.

אם היא באמת נכנעה וכבר שכבה על הרצפה אז במדינה מתוקנת הוא היה נשפט על רצח אבל אנחנו חיים במדינה שבה אנשים שביצעו לינץ' בעובר אורח ורצחו אותו בגלל צבע העור שלו לא עוכבו לחקירה אפילו כי הם היו במצב נפשי קשה אחרי פיגוע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:08 
ItaiH6 כתב:
למיטב הבנתי בת ה13 האחרונה לא שכבה על הרצפה אלא ניסתה לתקוף את המאבטח ואחרי שהוא התחמק בפעם הראשונה היא ניסתה לתקוף אותו שוב ואז הוא ירה בה.

אם היא באמת נכנעה וכבר שכבה על הרצפה אז במדינה מתוקנת הוא היה נשפט על רצח אבל אנחנו חיים במדינה שבה אנשים שביצעו לינץ' בעובר אורח ורצחו אותו בגלל צבע העור שלו לא עוכבו לחקירה אפילו כי הם היו במצב נפשי קשה אחרי פיגוע.

נוו באמת היא לא שכבה על הריצפה הוא קראה לה לרדת על הברכיים והיא לא ירדה היא המשיכה לרדוף אחריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
ItaiH6 כתב:

נוו באמת היא לא שכבה על הריצפה הוא קראה לה לרדת על הברכיים והיא לא ירדה היא המשיכה לרדוף אחריו

כדאי שתלמד לקרוא לפני שאתה מגיב לאנשים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:44 
איתי - דווקא אלו שהיכו למוות את האריתראי נעצרו וגם נאמר
שבקרוב יוגשו נגדם כתבי אישום.

אדום נחמד - הרשות מתירה לרצוח ?
באמת?
אני גם נגד התנחלויות, אבל אתה מצדיק רצח של מתנחלים בגלל היותם
כאלו וגם איציק מצדיק.
איציק דמגוגיה זה אחלה מקום מפלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון, ניסיתי להעביר נקודה.
לא באמת אכפת לי מה הרשות מתירה או לא מתירה בקשר ליחס לישראלים. אין לזה שום רלוונטיות. החוק אינו רלוונטי.
אתה, כמו טכנוקרט אמיתי, מבסס את כל תפיסת העולם שלו על מה המדינה החליטה שחוקי. ככה שטפו את המח לרוב האירופאים במלחמת העולם השניה. ראה הוזהרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 22:29 
אדום נחמד כתב:
לירון, ניסיתי להעביר נקודה.
לא באמת אכפת לי מה הרשות מתירה או לא מתירה בקשר ליחס לישראלים. אין לזה שום רלוונטיות. החוק אינו רלוונטי.
אתה, כמו טכנוקרט אמיתי, מבסס את כל תפיסת העולם שלו על מה המדינה החליטה שחוקי. ככה שטפו את המח לרוב האירופאים במלחמת העולם השניה. ראה הוזהרת.

טוב אחי.
תמשיך לצדד ברציחתם של מתנחלים רק בגלל היותם מתנחלים.
תמשיך להגיד שמחבלת בת 13 היא קורבן שרק לפני שבוע לערך נרצחה אמא
לילדים ע״י מחבל בן 15.
אבל זה בסדר כי היתה מתנחלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 22:47 
זה באמת מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: