maverick כתב:
יש פה סתירה לוגית גדולה מאוד בדבריהם של התומכים בהחתמת ורמוט.
למה אתם אוהדי הפועל? אני רוצה לחשוב שיש כמה קוים המאחדים קבוצת אנשים גדולה תחת אותה הקבוצה, משהו שהוא מעבר לצבע החולצה ושם הקבוצה.
כי אם זה רק זה, בשביל מה הכאב ראש הזה, וכל הכסף הזה, יש כדורגל הרבה יותר טוב בחו"ל ולא צריך להמר על יציבות ומצב הרוח השבועי בכל שבת בגלל הפועל. ולמה הדרבי הרבה יותר מלחיץ מכל משחק רגיל?
בגלל שזה לא רציונלי, זה רגשי, וזאת המהות של אהדת כדורגל, וזאת גם הסיבה ששחקני כדורגל מרוויחים כל כך הרבה. כי אתם קונים מנויים וכרטיסים ורואים טלויזיה וצורכים תקשורת. אחרת הם היו משחקים בשכונה.
וכשבא שחקן ומחרבן על כל המערכת הזאת שכוללת גם רגשות של אוהדים ושל ילדים שהעריצו אותו, אז אני לא רוצה בנאדם זבל כזה בקבוצה שלי, והמצב שלו במכבי מושלם מבחינתי, שימות שם ביציע מצידי.
אז או שאתם אוהדים (עם כל המטען הרגשי שבא עם זה) או שאתם חובבי ספורט סטייל NBA ואז אני לא מבין למה אתם מבזבזים זמן בפורום אוהדים כזה.
אין פה שום סתירה לוגית זה עניין של השקפת עולם.
אם אתה אוהב מאוד את אשתך, צריך אותה, זקוק לה והעברתם כבר 25 שנה ביחד בהרמוניה מצוינת, אך לפתע יום אחד היא מעדה ובגדה בך עם היריב העסקי שלך, ושנה אחרי חזרה עם דמעות בעיניים, מתנצלת ואומרת שזה היה טעות והיא אוהבת אותך, יש לא מעט אנשים שהיו מקבלים אותה חזרה ויש שהיו מעיפים אותה מכל המדרגות...
ולעניינינו, גילי ורמוט שחקן מצוין, בחור מצוין, שהוכיח נאמנות לא מעט פעמים בעבר והיה באמת מזוהה עם הקבוצה ועזב כי המצב של הקבוצה היה באמת גרוע. זה לא לנטוש ספינה טובעת, זה לנטוש אותה שהקפטן(רמון) אומר לך שאתה חייב לעוף כי הנוכחות שלך עליה גורמת לה לשקוע יותר עמוק.
מהרגע שהוא חתם במכבי ראו עליו שהוא מרגיש שם זר, שזה לא המקום שלו. הוא לא דיבר עלינו רע, הוא לא ניסה להתחנף לאוהדי מכבי, הוא ממש לא שמעון גרשון ולא ערן זהבי... זה שהוא עלה בדרבי ערב קודם כקפטן, רק מראה כמה הוא לא רצה לעבור, כמה הוא אוהב את המועדון ורצה לעזור לו לנצח.
תהיו רציונאליים, אם הייתם המשתכרים הכי גדולים של מגה הקורסת ושופרסל היו מציעים למגה להעביר אותכם - הייתם עוברים, בין אם בא לכם ובין אם לא...
הפועל בעידן החדש צריכה שחקנים כמותו(לדוג' ידין), וותיקים, מנוסים, בעלי אופי חיובי וחיבור למועדון, כאלה שמחוברים ומזוהים עם המועדון ויכולים להוביל את הקבוצה גבוה יחד עם זרים וצעירים בעלי פוטנציאל.
אם להפועל כמועדון היה אופי, הייתה מדיניות שלא מוכרים כלום למכבי, אם לא היינו מוותרים על הזכות ראשונים שלנו על זהבי, אולי היום היינו במירוץ לאליפות.
בכל אופן, אנשים עושים טעויות, אם הוא יודע בטעות ויבקש לחזור, הדלת פתוחה - אנחנו לא צריכים ליזום בהקשר אליו כלום.