מושקוביץ כתב:
לא מתייחס לדגם של בעלי החיים כי אין לי כזה, אבל הרומבה שיש לי טוב לתחזוקה יומית, מעלים תלתלי אבק ושיער, לכלוך גרביים, חול וכדומה.
הרצפה נראית סבבה אחרי שהוא עובר והרעש לא מפריע כי יש לו טיימר והוא עובד רק כשאנחנו לא בבית.
חלק ממה שלא מספרים לך לפני שאתה קונה:
1. הוא ממש לא מחליף מטאטא פעם בשבוע בשביל המקומות שהוא לא מגיע אליהם.
2. בהרבה מקרים צריך לארגן את החדרים בשבילו, להרים כבלים וכיסאות נמוכים, להצמיד רהיטים כדי שיכסה יותר שטח וכו'. זה בעיקר תלוי בכמה אתה רוצה שייראה נקי. אני למשל לא נותן לו בכלל להיכנס לחדר עם המחשב כי זה סתם מאמץ ואפילו דיי מסוכן, אז אני נאלץ לנקות שם בעצמי.
3. אחד הדברים שהוא לא יודע לנקות זה את עצמו. בהתחלה אתה מתלהב ומנקה אותו אחרי כל הפעלה, אחרי זה פעם בשבוע והיום אם אני מנקה אותו פעם בחודש במקרה הטוב זה הרבה, וזה משפיע עליו לרעה. זה פרוייקט של חצי שעה-שעה שאני אישית חייב לתזמן אותו ללפני שאני נכנס להתקלח וגם אז אם אין לך איזה מכשיר או ספריי לחץ אוויר הוא פשוט נשאר דיי מלוכלך. צריך לקלף ממנו את כל הטינופת שהוא צבר, ואתה מוצא את עצמך חותך ממנו שערות וכאלה. והוא מתלכלך עוד יותר שניה אחר כך כי אתה חייב לתת לו לעבוד במקום שניקית אותו כי כל האבק מתפזר. אני רק יכול לתאר לעצמי שאם יש בעלי חיים בבית זה יותר גרוע.
תודה על ההסבר המפורט.
לעניין סעיפים 1 ו - 2 מבחינתי זה לא נורא, גם ככה יש לנו עוזר ניקיון שמגיע לנקות את הבית.
הרצון בשואב רובוטי הוא בעיקר לנקות את השערות של הכלב + את החול.
סעיף 3 דיי מטריד... נבדוק את עניין ניקיון המכשיר.