בני12 כתב:
Fez כתב:
זה לא מה שיובל אמר. רוברט לא טוב כמו בתחילת העונה וזה בעיקר באשמתו (לא מאשים בזה ספציפית את הזרים), בכל מקרה הוא עדיין ישראלי טוב בליגה שתורם בחלק גדול מהמשחקים.
הבעיה היא שהקבוצה כל כך תלויה התקפית בו וברביב שזה לגמרי פתולוגי. וזה כתוצאה מחולשה של הזרים.
רק שרוטבראט לא מקבל שכר של ישראלי שני כמו אסנטי, קרפלס, יוני ניר ודומיהם.
הוא מקבל שכר של שחקן בכיר ואני מניח שציפו ממנו לקצת יותר מה-6-7 נקודות למשחק שהוא נותן ברוב המשחקים האחרונים.
לא מצפה ממנו ל-15 נקודות ו-10 ריבאונדים כל משחק אבל אני כן מצפה
ליותר מריבאונד התקפה אחד למשחק
שיהיה מסוגל למשוך אליו דאבל אפ כדי לפנות שחקן לזריקה פנויה (כיום הקבוצות אפילו לא מבזבזות עליו זר אלא נותנות לגבוה הישראלי שלהן לשמור עליו)
לראות איזה פעם אחת את קליעת הוו שלו שכל כך דברו עליה (אולי נשארה בנהריה)
הגנתית ידעו מראש שהוא חור אז אני לא בא בתלונות על זה שכל פעם צריך להביא לו עזרה מה שעולה לנו בשלשות פעם אחר פעם.
סליחה, אבל כתבת פה כל כך הרבה עובדות לא נכונות שזה מדהים.
אסנטי, קרפלס ויוני ניר הם לא הישראלי השני בקבוצות שלהם ואפילו לא קרוב. השוואה פשוט הזויה.
בנהריה (אחת משתי הקבוצות עם התקציב הכי נמוך בליגה) יש את ברקוביץ', ברנדווין, אנתוני פישר, ביר-כץ ועכשיו גם אורי קוקיה.
קרפלס הוא הישראלי הרביעי בנס ציונה אחרי נעימי, טל דן וסקוורר. סקוורר עם תרומה קרובה לאפסית כל העונה, טל דן מזעזע, אני רוצה לראות מה היו התגובות פה לסמול פורוורד שקולע ב-28% מהקו (!!!!!!!).
בקריית גת (הקבוצה השנייה עם התקציב הכי נמוך בליגה) יש את טפירו, טישמן (עוד ישראלי שבנו עליו ונותן עונה מזעזעת), סטו דגלאס וגם בן אלטיט.
אני יכול לעבור על כל הליגה, בכל קבוצה כמעט יש ישראלי שבנו עליו העונה והוא נותן בערך אפס תרומה (אצלנו אגב זה אמיתי).
לאילת לקח חצי עונה להיפטר מהרוש, שחקן שלהגיד עליו שהתרומה שלו היא אפס זו מחמאה.
בראשל"צ, חנוכי, יאנגר ובן-שימול מרוויחים כל אחד קצת פחות מרוברט, משחקים אותו מספר דקות ונותנים כל אחד פחות מ-5 נקודות למשחק. אבל יש להם את ליונס ומונרו אז לאף אחד לא אכפת.
בחולון, חבל להזכיר רק חלק מהשחקנים הכושלים כדי לא לקפח את השאר.
בנס ציונה, כאמור סקוורר וטל דן.
בנהריה, הישראלי היחיד שנותן תרומה הוא ברקוביץ'. ברנדוויין נזק וביר-כץ כל כך גרוע שהם הביאו את קוקיה כדי להחליף אותו.
בהרצליה בנו על מורן רוט, שכבר פרש רק שכח להודיע לכולם.
באשדוד, שולדבראנד היה אמור להיות הישראלי הבכיר ועד לפני שבועיים בערך הוא נתן להם כלום ושום דבר.
בקריית-גת יש את טישמן הכושל. וכשאני אומר על ישראלי שהוא כושל, שתבינו, בשני המשחקים האחרונים למשל הוא נתן במצטבר 0 נקודות ומדד 4-.
במצב הישראלים הנוכחי, לבוא בטענות לרוברט במקום להגיד תודה כל יום שיש לנו אותו בקבוצה, זה הזוי בכל קנה מידה.
עכשיו, אני אשמח לשמוע על ה-6-7 נקודות למשחק שהוא נותן.
כי במשחק האחרון הוא באמת היה חלש מאוד. אבל מחזור לפני זה הוא היה מצוין נגד חיפה, 10 נקודות, 3 ריבאונדים אבל גם 4 אסיסטים ו-2 חסימות, התמודד מצוין נגד צ'וברביץ' ובאנקר.
משחק לפני כן הוא היה המצטיין בהפועל, 15 נקודות, 8 ריבאונדים, 3 חסימות, מדד 25.
בראשל"צ הוא היה חלש מאוד, אבל מחזור לפני זה הוא היה מצוין נגד נס ציונה עם 17 נקודות ו-8 ריבאונדים. באמצע בגביע הוא נתן 11 נקודות ו-6 ריבאונדים.
בסוף הסיבוב הראשון היו לו שני משחקים חלשים נגד מכבי וחולון, אבל לפני כן הייתה לו סרייה של שלושה משחקים עם ממוצע של דאבל-דאבל.
המשחקים הרעים שהוא נותן הם באשמתו ולא באשמת הזרים, אבל מי שמסתכל על השורה התחתונה לאורך זמן ויש לו טענות כלפי התרומה הממוצעת של רוברט (ועוד חושב שהוא הבעיה שלנו) פשוט לא מבין איפה הוא חי ומה המצב בליגה הזאת.