תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:07 
קילינגסוורת (שאני לא ממעריציו, ויש לו לא מעט חסרונות), עם 17.3 נקודות למשחק ו9.5 ריבאונדים.
אלן (השחקן האחרון שאני בא אליו בטענות. למרות שהוא שחקן בינוני) עם 10 נק' ו8 ריבאונדים.

ותשווה את קילינגסוורת לוויליאמסון. הרכישה המהוללת של הפועל תל אביב מעירוני נהריה. שחקן שהיה ברור שהוא בינוני מארץ הבינוניים. אבל זה מספיק כדי לחתום בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
כנראה לא שמת לב ושכחת לציין, אז כדי שקוראינו לא יוטעו - קילינגסוורת משחק מעל 35 דק' למשחק, ואלן עם 23. ואם מסתכלים על נתונים לדקה הם כמעט זהים.
אני שמח שאתה לא בא בטענות לאלן, כי פשוט קצת קשה לשים לב לזה כשכל 2 הודעות אתה רושם שיש לנו את ארבעת הזרים הגרועים בליגה.

ולגבי ויליאמסון נפלנו, אין ספק. וצריך להחליף אותו, זה כבר די ברור. אבל כמו שכבר 100 פעם דנו פה בעבר - אחד השחקנים הטובים בליגה בשנה שעברה, הוא ורותברט היו בין הסיבות העיקריות לזה שנהריה נשארו בליגה. ברור לחלוטין למה הפועל רצתה אותו, ונקודתית זו הייתה החלטה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:30 
יש סיבה שאלן משחק 23 דקות. הוא עושה המון עבירות מטופשות. זו אחת הסיבות שהוא לא באמת יכול להיות זר מוביל בקבוצה (בנוסף יש את הבעיה שהוא לא שחקן מספיק מוכשר. אין לו שום מוב סביר בהתקפה). בהפועל יש עוד בעיה, שוויליאמסון בדיוק על העמדה שלו.
אלן הוא לא הבעיה של הפועל. אבל כן, להפועל, בצוותא עם חולון, יש את רביעיית הזרים הכי גרועה בליגה.זה ברור לחלוטין.
באטל שחקן חלש מאוד מאוד. וויליאמסון גם. סימונס שחקן משלים וגם אלן. ארבעה זרים שאף אחד מהם לא שחקן מוביל. אפילו לחולון על כל בעיותיה יש את בראדלי וקלייבורן שהם שני סקוררים שיכולים לקחת על עצמם משחק.
בהפועל? טיילור באטל. שחקן עם יכולת אישית למטה ממביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אוקי התקדמנו מזה שאלן שחקן נוראי, לזה שהוא נותן סטטיסטיקה טובה ופשוט לא יכול לשחק יותר מכמות הדקות הנוכחית שלו. אז בוא אני שוב אחדש לך - במכבי חיפה (זאת עם הניהול המדהים שלא יכולה כמעט לטעות, והמאמן הטוב בליגה ששם אותו בחמישייה) הוא שיחק 29 דקות למשחק. גם בקולג', שם הייתה לו עונה אפילו של 32 דקות למשחק.
כמו שחקן איכותי ורציני שיודע להתאים את עצמו לסיטואציה, הכל תלוי באיזה מעמד אתה מביא אותו. כשאתה מביא אותו כמו בהפועל כשחקן משלים שמשחק 15-20 דקות כמו שקטש עשה (בניגוד לרצונו) אז הוא עולה ונותן בדקות האלו את הכל.
כשאתה אומר לו שהוא שחקן חמישייה אז הוא יודע לשמור על העבירות שלו בהתאם.

קצת עייפתי מהרפטטיביות הזאת של ארבעת הזרים הגרועים בליגה, אבל אם לא נמאס לך אז נמשיך את המשחק הזה, ורק אזכיר גם את הסטטיטיקה של סימונס שאחרי כמה משחקים הוריד את החלודה. רק אתמול נתן כמה שלשות שהשאירו אותך בכח במשחק, מול קרית גת קלע סל שיוויון בשניות האחרונות.ועכשיו (עם הנתונים מהמשחקים הראשונים הגרועים) כבר עומד על 14 נק', 44% לשלוש, ו3 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:46 
וואו
עכשיו אנחנו כבר לא יותר גרועים מחולון
התקדמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 10:55 
הפועל, רביעיית זרים זה לא רק סטטיסטיקות, זו ההתאמה שלהם לקבוצה. זה מה שאתה מצפה שהם יתנו לקבוצה. זה התפקיד שאתה מייעד להם.
אלן הוא שחקן שיש לו המון דברים טובים. סימונס שחקן שעשה המון בקריירה. אבל אם סימונס ואלן הם שני הזרים המובילים שלך (מבחינת התפקיד שאתה נותן להם בקבוצה) אתה תגיע בדיוק לאן שהפועל מגיעה - לתחתית. זה פשוט דבר שהם לא מסוגלים לעשות (בלי קשר לאם הם שחקנים טובים או רעים)
אם במקום באטל היה לך את ליונס, או רכז סקורר אחר, ובמקום וויליאמסון היית משאיר את אוונס - הפועל הייתה קבוצה טובה מאוד. ואלן היה בול במקום שלו וסימונס היה פורח (וזה היה ברור לגמרי. טוב, נו, חוץ מלמי שמקבל את ההחלטות בקבוצה הזו)
אבל בגלל שבאטל שחקן חלש מאוד (ונטול כל יכולת אישית, שזה הדבר הכי חשוב שצריך גארד זר להביא לקבוצת כדורסל בליגת העל), וג'ון וויליאמסון הוא למטה מבינוני (וגם לא העמדה שאתה צריך), נוצר המצב שבקבוצה הזו אין אף שחקן מוביל. ואז היא נראית כמו שהיא נראית (קבוצה שאין לה שום גארד יוצר סביר ואין לה שום קליעה מבחוץ או וורסטיליות התקפית).
וכן, לחולון יש את הבעיות שלה, אבל ראמל ברדלי (שחקן שאני לא ממעריציו) הוא לפחות שחקן שמסוגל לקחת עליו משחקים, מסוגל ליצור. הוא לא אנמי וחלש כמו באטל. יש לו יכולות התקפיות. יותר טובות, פחות טובות. יש לו. לבאטל אין כלום. וגם קלייבורן (שלדעתי הוא שחקן טוב מאוד, והוא שחקן אחד על אחד יותר טוב מכל מה שיש בהפועל. לא שזה קשה).
בוא נגיד ככה: שים את קלייבורן ובראדלי בהפועל במקום באטל וויליאמסון ואתה מקום 6 בקלי קלות.
בשורה התחתונה: למרות שאלן שחקן משלים נחמד, וסימונס קלעי טוב, יש לך רביעיית זרים חלשה מאוד. כי יש בה שני שחקנים משלימים (אלן וסימונס) ושני זרים חלשים מאוד (באטל וויליאמסון). והכי גרוע: גארד זר שלא מסוגל לייצר כלום. שאפילו הישראלים שמשחקים מולו כמעט מדיי משחק הם עם כישרון התקפי הרבה יותר גבוה משלו (לא שזה קשה. כי באטל באמת שחקן חלש מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
ואם תשים את סימונס ואלן בחולון, אז הם רצים לאליפות. וקח את דאנטה סמית ושים במכבי והם כנראה רצים לגמר היורוליג. אז מה?! זה חסר משמעות האמירות האלה. עדיף להיות בריא ועשיר מאשר עני וחולה, ועדיף לפגוע בכל הזרים ושיהיה מאמן טוב מאשר שיהיה מאמן בינוני וליפול בזר-שניים. יופי נחמה.

בוא נגיד את השורה התחתונה אחרת. כשאתה אומר שיש לנו את ארבעת הזרים הגרועים בליגה, אתה בעצם - אחרי פלפולים והתפתלויות שאתה נסוג מהאמירות הקיצוניות והמופרכות האלה - אומר שתכלס נפלנו רק עם שני זרים (שאחד מהם לפחות הגיע עם רקורד מוכח בליגה משנה שעברה). זה בסדר, אבל זה רחוק שנות אור מהאמירה הסופר קיצונית. וכשאתה משווה לחולון ואומר שיש להם שני זרים מצויינים, זה אחלה. אבל גם להם יש עוד שני זרים פעם אחרונה שבדקתי. שאחד מהם לפחות הוא הבדיחה הכי גדולה בליגה. והם עדיין עם כל ההחלפות והבלגנים עם 2 נצחונות פחות ממך.
יש סיכוי טוב שזה ישתנה בקרוב. אבל זה פשוט משעשע (אם כי קצת מתיש) ששוב ושוב מתברר המרחק בין הדברים שאתה פולט מהמקלדת למציאות כפי שאתה בעצמך מודה בה אחרי שמזכירים לך את העובדות שנוח לך להתעלם מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 11:40 
הפועל, לא נפלת עם שני זרים. ממש לא. מה שאני מנסה להסביר זה שנפלת עם כל קונספט הזרים שלך. כולו. כולו. לגמרי. וזה היה ברור עוד מהפגרה.
הנפילה היא כפולה: גם בבחירות השחקנים, ועוד לפני זה, בבחירת סוג השחקן.
להגיד "טוב, נו, נפלנו עם שני זרים" זה פשוט לעוות את המציאות.
בהפועל תל אביב נבנתה קבוצה, מראש, בלי אף גארד יוצר בקו האחורי. אין אף קבוצה בליגת העל שנבנתה ככה. אין. פשוט אין. זה קונספט מגוחך. לא רציני. אין. לא בונים ככה קבוצה. לא תראה אף קבוצה בליגה ככה. אפילו חולון התחילה את העונה עם קלייבורן, שהוא שחקן יוצר.
לפני שאנחנו מתווכחים אם באטל טוב או רע. שכל אחד יחזיק בדעתו. זה בסדר. תסתכל על סוג השחקן שהוא באטל. שחקן שמראש הוא ללא יכולות אישיות. זה הבן אדם. גם אם הוא מנהל משחק מדהים (והוא לא, רחוק מאוד מזה, אבל נניח שהוא כן) אתה לא יכול לבנות קבוצה בליגת העל עם קו אחורי שאין בו אף יוצר. אין סרט כזה. זה פשוט לא משהו שאמור לקרות בהתנהלות סבירה. אתה תהיה כל כך מוגבל התקפית שזה לא משנה כמה חוכמת משחק ומנהיגות יש לבאטל. ורואים את זה מדיי משחק. ההתקפה של הפועל היא פשוט אנמית ברמות אחרות.
בנוסף, נניח שהחלטת להביא שני שחקנים זרים בעמדה 4-5. בסדר גמור. אתה מביא שני שחקנים, ששניהם משלימים? שאף אחד מהם הוא לא סקורר? שאף אחד מהם לא יצריך את היריבה להביא שמירה כפולה? ככה בונים קבוצה? מביאים שני גבוהים זרים ששניהם עם כישורים התקפיים מאוד מוגבלים? אם במקום וויליאמסון היה צ'ארלס תומאס או אופייבו או האוול, אז היו לך בעיות אחרות. לכל קבוצה יש בעיות וחסרונות. אבל לפחות היו לך כלים התקפיים. היית יכול לעשות משהו. כרגע יש לך גם שחקנים לא מספיק טובים (שניים) וגם שחקנים לא בעמדה. זה יותר מדיי בעייתי.
לבנות קבוצה בלי אף גארד יוצר, ועם שני גבוהים זרים שאף אחד מהם הוא לא סקורר אפילו סביר - מצטער. זה לא לעניין.
ומעבר לזה יש כמובן גם את הרמה של השחקנים. וזה בסדר, כולם נופלים עם זרים. קבוצות גדולות וקטנות. אבל חוסר היכולת פה להבין שבאטל זה הבעיה הכי גדולה של הקבוצה, ובכן, זה נשגב מבחינתי. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק עכשיו שבניית הזרים הייתה לא טובה. וזה הרבה אמרו בתחילת העונה. אבל זה לא כל מה שאתה אומר. אתה אומר שוב ושוב שהזרים שלנו - כולם - לא טובים. ואז חוזר בך. ואומר שוב ושוב שאלן שחקן משלים, עד שמראים לך שהוא בעצם היה רוב הקריירה שחקן חמישייה ויכול להיות אחלה בזה. ואומר שוב ושוב שסימונס לא שחקן מספיק טוב, למרות שיש לו מספרים שהולכים ומשתפרים. ואומר שוב ושוב שאין אף אחד שיכול לקחת אחריות בדקות האחרונות, למרות שיש שני משחקים לפחות שסימונס עשה את זה בהצלחה.
ואומר שוב ושוב כמה שזה בדיחה שהחתמנו את ויליאמסון. לא מבחינת העמדה. מבחינת היכולת. שזה הכי חוכמת הבדיעבד, כי כל מי שראה אותו בליגה שנה שעברה חשב שזו החתמה הגיונית.

אז זה בסדר לבקר מקצועית את בניית הזרים.
וזה בסדר לאמר שבאטל על הפנים וצריך להחליף.
וזה בסדר לאמר שהיה צריך להביא גבוה מושך אש יותר (למרות שמן הסתם בנו על רותברט שיעשה את זה, כמו שעשה עם אותו וילאמסון שנה שעברה).
וזה בסדר להציע שההנהלה תתערב מקצועית יותר.

אבל זה לא מה שאתה עושה. אתה לוקח את כל הנ"ל, מקצין אותו פי 10 ממה שהוא באמת, ושוב ושוב צריך להזכיר לך את העובדות והמציאות ומה שמתרחש בקבוצות אחרות כדי שתחזור בך. וגרוע מכך - אתה אומר את זה כל עונה. כ-ל ע-ו-נ-ה, לאורך כל העונה. לא משנה מה עשו, מי המאמן, מי המנהל המקצועי ומי ההנהלה. מה שבכלל לוקח את כל הביקורת שלך והופך אותה לרעש רקע חסר משמעות שאי אפשר להתייחס אליו ברצינות.

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 19 ינואר 2016, 12:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:03 
אני טוען שרביעיית הזרים שלנו כמכלול היא חלשה מאוד. והסברתי קודם למה.
זה שסימונס שחקן טוב ולאלן יש יתרונות - אין חולק. אבל כרביעיית זרים, גם בקונספט וגם מבחינת בחירת השחקנים - זו רביעייה חלשה.
והיה אפשר לשפר אותה משמעותית בשתי החלטות פשוטות, שזעקו לשמיים: להחזיר את אוונס. להחליף את באטל.
באופן לא מפתיע, זה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
ואני מזכיר לך שאתה אמרת כמה פעמים שיש לנו ארבעה זרים הגרועים בליגה, שכולם בדיחה. ושאתה אומר שאלן שחקן משלים שלא יכול לתת יותר מ20 דקות במשחק למרות שעובדתית זה לא נכון. ושסימונס שחקן בינוני לכל היותר שלא יכול לתת קליעות חשובות בסיום למרות שעובדתית זה לא נכון. שויליאמסון החתמה לא לגיטימית למרות שהיה מהזרים הטובים בליגה בשנה שעברה. שאתה אומר שההנהלה היתה צריכה לקבוע למאמנים מה ואיך לבנות קבוצה למרות שלא כל ההנהלות בליגה עושות את זה, ושבהמון מקרים זה עובד על הפנים. ובעיקר - שכל עונה אתה אומר אותו דבר, לא משנה מי האנשים המעורבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:40 
אמא של מתן, רוצים טיפול חינם
הו אמא של מתן, רוצים טיפול חינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:43 
הפועל כתב:
ואני מזכיר לך שאתה אמרת כמה פעמים שיש לנו ארבעה זרים הגרועים בליגה, שכולם בדיחה. ושאתה אומר שאלן שחקן משלים שלא יכול לתת יותר מ20 דקות במשחק למרות שעובדתית זה לא נכון. ושסימונס שחקן בינוני לכל היותר שלא יכול לתת קליעות חשובות בסיום למרות שעובדתית זה לא נכון. שויליאמסון החתמה לא לגיטימית למרות שהיה מהזרים הטובים בליגה בשנה שעברה. שאתה אומר שההנהלה היתה צריכה לקבוע למאמנים מה ואיך לבנות קבוצה למרות שלא כל ההנהלות בליגה עושות את זה, ושבהמון מקרים זה עובד על הפנים. ובעיקר - שכל עונה אתה אומר אותו דבר, לא משנה מי האנשים המעורבים.

והוא צדק. ורק אתה מתעקש להתפס על ענייני ניסוח ולא לראות את מה שקורה במגרש. או להבין אותו.
ראש בלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
הפעם בחלק לקשר מהדברים הוא צדק. מה עם מרבית הדברים שבהם לא צדק, גם השנה וגם בשנים שעברו? מה עם ההקצנות מטורפות שאין להן שום קשר למציאות? את החלקים שלא נוחים לזכור, אז לא זוכרים. גם אני יכול כל עונה לזרוק פה 20 דברים והנפצות לאויר כמה הכל רע וגרוע אצלנו ואיך אצל השאר הכל נפלא ומדהים, ואז לתפוס את מה שצדקתי בו ולעשות לכולם "נה בעין, תראו איך אין לכם מושג". לא חוכמה גדולה, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
יועד רב עם המאמן שלו,
פאקינג להביא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 06:51 
KingAlpaca כתב:
יועד רב עם המאמן שלו,
פאקינג להביא!

לפי סרוסי אנחנו כבר תקופה ארוכה מחפשים גבוה ישראלי שיגיע בטרייד תמורת אמיתי.
מקווה שזה אומר שמחליפים את ויליאמסון ב 3-4 במקום בגבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 09:41 
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

והוא צדק. ורק אתה מתעקש להתפס על ענייני ניסוח ולא לראות את מה שקורה במגרש. או להבין אותו.
ראש בלטה.

הוא ממש לא נתפס על ענייני ניסוח, הוא מתייחס למוזיקה של מה שהוא אומר ולא המילים.
באמת צריך להביא את ההודעות ההזויות על רק רני כהנא יעזור לקבוצה, להביא את מיטשל וואט ועוד קשקושים אחרים.

אפשר להרגיע את הרוחות ולהתבטא קצת יותר ברוגע ולעניין...
החזרה הבלתי פוסקת בהיסטריה על אותן מנטרות בליווי משפטים מוקצנים של היה צריך להיות על המטוס כבר אתמול ושצריך להחליף חצי קבוצה, ושאנשים מהצוות המקצועי/ניהולי צריכים לשים את המפתחות שלשום סתם מעיקה ומציקה.

אין ספק שצריך שינוי, הבנו שפרוויס חושב שצריך להחליף את באטל ואת וויליאמסון (אולי גם את סימונס, לא נראה לי שיש עוד חילופים) ואת המאמן ואולי גם את רמי כהן, אבל חזרה מתלהמת בכל יום וביתר שאת אחרי כל הפסד לא תגרום לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 10:06 
למרבה הצער העונה הזו אבודה, צריך להתרכז בלהישאר בליגה ולתכנן את העונה הבאה, לא רק ב"מיקרו" שלה, אלא במיוחד ובעיקר ב"מקרו" שלה.
התלהמות כזו או אחרת לא תעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 10:49 
‏דיימון סימפסון על סף סיכום באסטודיאנטס. ינצל סעיף בחוזהו בנס ציונה כדי להשתחרר.

נס-ציונה שגם ככה חלשה תאבד את השחקן הטוב ביותר שלה. תאבק עם חולון וקרית-גת על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 11:26 
beny כתב:
‏דיימון סימפסון על סף סיכום באסטודיאנטס. ינצל סעיף בחוזהו בנס ציונה כדי להשתחרר.

נס-ציונה שגם ככה חלשה תאבד את השחקן הטוב ביותר שלה. תאבק עם חולון וקרית-גת על הירידה.

מכה לא קלה בכלל בכנף. הם הסתכנו עם התסריט הזה כשהחתימו אותו על החוזה, ועכשיו נכנסו לצרות. מן הסתם ישתחרר להם כסף להחתמה איכותית, אבל זה חתיכת חור לסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
עלה חידון בנושא מספרי גופיות באתר המנהלת:
http://basket.co.il/News.asp?id=6543

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 15:16 
אני מהמר ששארפ לא יצליח להרשים את הצוות המקצועי בהפועל אחרי שלא יתעורר בזמן לשני אימונים רצוף.
נס ציונה יגידו תודה על שהטסנו אותו ארצה ויחתימו אותו כמחליף לסימפסון ושם הוא יתגלה בתור הזר מספר 1 בארץ.

כמובן שיש אפשרות שנייה שבה הוא כן ישחק בהפועל , רק שבמקרה הזה אני מניח שהוא ייתן חצי עונה מחרידה שתיגרום לקדנציה של דיז׳ון תומפסון בהפועל להראות כמו הצלחה מסחררת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 15:55 
לא נראה לי ששרון הפחדן שלא היה מסוגל להתמודד עם אוונס יהיה מוכן להחתים את שארפ גם אם ישאיר את כולם עם הפה פעור. וההימור שלך לגבי נס ציונה נשמע לי בול מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 19:15 
אם הוא הגיע לפה זה כנראה כי שרון רצה שהוא יגיע לפה. ואני מניח שהיה מודע לכל הרקע שלו.
אז אם יהיה טוב ובריא ועם ראש מוברג אני לא רואה סיבה שלא יוחתם.
ואולי נס ציונה יקחו את ויליאמסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
חולון מנצחת את חיפה לא טוב לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:01 
אחלה שבת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
חולון מנצחת את חיפה לא טוב לנו

פשוט שוד. חיפה פשוט נעלמו מהמגרש ברבע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:00 
בהמשך לדיון לגבי ראדנוביץ' של חולון...

Fez כתב:
החתמה מוזרה בעיני.
קודם כל, כבר הרבה שנים שגבוהים אירופאים זה לא ממש משהו שעובד כאן ובטח לא בקבוצות דרג 2-3 בליגה (כלומר לא מכבי וירושלים). היו פה כל מיני ניסיונות עם שחקנים שהיה להם רקורד לא פחות מרשים מראדנוביץ', כמו דרגו פשאליץ' של גליל למשל, שהיה כישלון מוחץ ואחד הזרים החלשים בליגה. הליגה הזאת היא ליגה של סגנון אמריקאי (אתלטיות, פיזיות ויכולת אישית) וראדנוביץ' הוא די פרוטוטייפ של שחקן אירופאי (חכמה, טכניקה אבל חסר אתלטיות ודי רך) כך שאני לא צופה לזה הצלחה גדולה.
מעבר לזה, גם הרקורד של ראדנוביץ' בשנתיים האחרונות לא מרשים מדי. בעונה שעברה הוא שיחק בפולין שזו ליגה חלשה (מחוץ לשתי הגדולות) והשנה באיגוקאה הבוסנית שנחלשה מאוד בשנתיים האחרונות, ולא הראה דומיננטיות מיוחדת במקומות האלה (סביב 11 נקודות). מעבר לזה הוא לא משחק מעל 25 דקות למשחק בערך כל הקריירה האירופאית שלו בגלל בעיית פאולים שחוזרת אצלו מדי עונה.
אני לא מכיר אותו יותר מדי טוב (מה שמעניין אותי זה שחקנים אמריקאים בעיקר) אבל על פניו זו לא נראית לי החתמה מבטיחה במיוחד.

בינתיים נראה פלופ מארץ הפלופים... היום 4 עבירות ו-0 נקודות ב-6 דקות. משחק קודם 2 נקודות ב-16 דקות. וזה שחקן ששיחק כל העונה והיה אמור להגיע בכושר, לא איזה שחקן out of shape שלא שיחק כמה חודשים.
גם אם הוא ישתפר קשה לראות אותו עושה פה אימפקט. כאמור, זה לא פרוטוטייפ של זר ליגה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 00:23 
זה נכון שזה לא סוג השחקן שמתאים לליגה הזאת, אבל בעיקר מדובר פשוט בשחקן לא מספיק טוב.
אין לי ספק שגם בליגה של היום וי. פי לדוגמה היה מצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: