תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחמיד
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
די, אין שום סיבה שהוא ישחק עם הבוגרים. הוא לא קשור לרמות האלה כרגע, והיום הוא כמעט הדיח אותנו מהגביע במו רגליו (וראשו) עם שתי החמצות מזעזעות מחמישה מטר בהארכה.

הוא לא מצליח לעשות פעולה התקפית סבירה אחת על המגרש. הוא עוד לא בן 18, פיזית הוא לא מסוגל להתמודד עם אף שחקן בבוגרים. ועד עכשיו בכל הזדמנות שהייתה לו מול השער (וכבר היו מספיק, כשהשתיים אתמול היו השיא) הוא מצליח להחמיץ בצורה הכי גרועה שיש. ובבקשה לא להגיד שאין אלטרנטיבות, כי אם הוא משחק בבוגרים אז צריך להתייחס אליו כשחקן בוגרים, וככזה הוא בהחלט יותר גרוע מהאופציות האחרות (אתמול למשל אם בומבה היה על הספסל במקומו היה אפשר להכניס אותו ושיחזקאל ישחק חלוץ).

אין שום סיבה ושום היגיון לשחק איתו בבוגרים. יש איזו מין אמיתה שזה "נכון" לשתף צעירים וזה מועיל "לטווח הרחוק" אבל הקלישאה הזאת לא עומדת במבחן המציאות. אם הוא טוב בנוער שימשיך לשחק ולהשתפר בנוער, ואם הוא לא קשור לרמות של ליגת העל אז שלא ישחק כי זה לא תורם כלום לאף אחד. אם הוא לא עילוי שכבר בגיל נוער הוא מסוגל להתמודד עם שחקנים בוגרים ולשחק ברמה שלהם, הוא לא צריך לשחק בבוגרים, נקודה. זה פוגע בהתקדמות של השחקן, בביטחון שלו, בלמידה שלו, וזה בטח לא תורם שום דבר לקבוצה "בטווח הרחוק". ולפני הכל, זה פוגע בקבוצה כאן ועכשיו. אין שום סיבה לשתף ילד בן 17 שלא קשור לרמות האלה כרגע בקבוצה תחרותית והישגית עם מטרות ויעדים וציפיות ולחץ וכו', מי שצריך לשחק הוא מי שיכול לתת תרומה בהווה.

זה מזכיר את מה שהיה עם ספורי, שהעלו אותו לבוגרים בגיל 17 כי זה "נכון" לקחת נער מוכשר ולזרוק אותו לבוגרים, וכמובן שיצא מזה רק נזק, גם לשחקן וגם לקבוצה. במשך שלוש שנים כל מאמן בתורו "קידם" אותו בלי שום רציונל אמיתי וכמובן בהתאם גם בלי שום תוצאות. אני חושב ומקווה שבלי קשר להשוואה, מחמיד יותר מבטיח גם מקצועית וגם מנטלית, אבל השגיאה היא אותה שגיאה, שאין בה שום דבר מעבר לקלישאה ופופוליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחמיד
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 07:34 
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:12 
מסכים.
חבל על הילד הזה,חייב להשתפשף בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:23 
הגיע ב20 דק׳ ליותר מצבים מתורג׳מן, ואין לי מושג על מה אתה מדבר מבחינה פיזית, הוא מתמודד יפה מאוד עם שחקנים בבוגרים. חלוץ מחליף ואף אחד לא בונה עליו להיות שחקן מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:32 
הוא לא ברמה של חלוץ מחליף כרגע (או בכלל ברמה של בוגרים) וזה עושה לו רע. על הגעה למצבים מול קבוצה מקום אחרון בלאומית שנופלת מהרגליים מעייפות בהארכה לא מקבלים מדליה, על החמצות מחמש מטר לבד מול השער לעומת זאת...

אין לי טענות אליו ואני גם לא בא לשפוט אותו לעתיד, הוא מאוד צעיר ויש בו כמה תכונות טובות, אבל הוא צריך לחזור לנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:57 
הוא לא הבעיה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 09:02 
zink כתב:
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 09:52 
NARKOTIKA כתב:
zink כתב:
כל מילה

מסכים.
גימיק נחמד אבל הוא פשוט לא מתאים לרמות האלו.
מקווה מאד שיביאו עוד חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:23 
דווקא הראה שהוא יכול להתמודד מבחינה פיזית
אם היתה קבוצה יותר טובה היה לו יותר קל .
מניח שעם כל החיזוקים שבדרך הוא יחזור לנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:32 
לפי one בכה בסיום המשחק בגלל ההחמצות. הוא עוד ישתפשף ונרוויח ממנו בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:39 
אני דווקא אוהב את הגישה שלו (אתמול לא ראיתי מספיק). הדבר היחיד הוא שהוא צריך להיות משולב בצורה יותר הדרגתית ומינורית. פה 10 דקות שם 15 דקות, רצוי שלא ברגעי לחץ (עד היום לא הייתה ממש ברירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:40 
יש עליו איזשהו מנחוס, לדעתי הוא איבד את הביטחון. לא יכול ששחקן מבקיע כל כך הרבה שערים בנוער ובנבחרת הנוער ופתאום כשהוא בבוגרים הוא לא מסוגל לתת גול מחמישה מטרים. יש לו סדרת החמצות בלתי נתפסת מתחילת העונה ולדעתי זה פגע בו והוא קצת איבד את האמונה בעצמו. יש תחושה שהילד לא מסוגל להבקיע בבוגרים לא משנה מה, אבל כל אנשי המקצוע מדברים על חלוץ אדיר כך שזה לא מובן.
אני לא מסכים שאסור לשלב אותו, הוא אמנם קיבל העונה די הרבה צ'אנסים ולא לקח אבל הוא צריך להישאר בתור חלוץ שלישי-רביעי ובמקביל לשחק גם לפעמים בנוער כדי לשמור על כושר משחק. שחקן שלא משחק בבוגרים לא מתקדם ואחרי זה אנחנו מפספסים אותו ומגלים שהוא מספיק טוב לקבוצת צמרת (בן ביטון למשל). מוקדם להפוך אותו לרמזי ספורי שבאמת קיבל צ'אנס במשך כמה עונות טובות והוכיח שהוא לא קשור לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:53 
חלוץ טוב ,אופי מעולה ,עדיין צעיר ולא בשל מספיק.
מסכים עם כל מילה של ברגקאמפ באנגלית

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:15 
tadmored כתב:

וגם מספיק עם הקוטביות. אי אפשר להכניס כל שחקן למשבצת האפס, אין לו מושג, לא מתאים..או למלך העולם, השחקן הכי טוב בקבוצה וכו' וכו'.

אני מאוד אוהב את הגישה של אנאס, ואני גם חושב שההחמצות זה עניין של בטחון. בניגוד לספורי ודומיו, יש פה ילד עם הרבה אופי וגם לא מעט כדורגל. הוא גם בטח לא נראה מסוג ילדי הכאפות כמו סרור ודומיו..
אחלה ילד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:28 
אחלה ילד ופוטנציאל לעתיד, אבל כל דקה שלו בבוגרים רק עושה לו נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:12 
שחר כתב:
tadmored כתב:

וגם מספיק עם הקוטביות. אי אפשר להכניס כל שחקן למשבצת האפס, אין לו מושג, לא מתאים..או למלך העולם, השחקן הכי טוב בקבוצה וכו' וכו'.

אני מאוד אוהב את הגישה של אנאס, ואני גם חושב שההחמצות זה עניין של בטחון. בניגוד לספורי ודומיו, יש פה ילד עם הרבה אופי וגם לא מעט כדורגל. הוא גם בטח לא נראה מסוג ילדי הכאפות כמו סרור ודומיו..
אחלה ילד!

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:20 
בכה בכי תמרורים בסיום, רק מראה עד כמה הוא לחוץ, ועד כמה לא יודעים להתנהג איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:53 
אני בטוח שבנוער מחמיד נתן גולים ממצבים כאלה בלי בעיה בכלל. וגם ממצבים קשים בהרבה.
החמצות כאלה זה לא עניין של "לא שייך לרמות האלה" אלא ביטחון (או התרגשות) נטו, כי אם הוא באמת לא היה מסוגל לתת גולים ממצבים כמו אתמול אז כנראה שהוא בכלל לא היה שחקן כדורגל (או חלוץ).
מה שיותר חשוב זה שהוא מעורב ומגיע למצבים. ברגע שהראשון ייכנס אני מאמין שזה יראה יותר טוב.
לא צריך בגלל רמזי ספורי לעלות שחקנים לבוגרים בגיל 21.
לא הייתי ממהר להחזיר אותו לנוער (ולהסתכן בשבירה מנטלית של הילד).
מחמיד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 13:11 
הדיון הוא לא על מידת הכישרון שלו אלא האם הוא צריך להיות בבוגרים כרגע. אני חושב שלא.

אם להתייחס בכל מקרה לפוטנציאל שלו, אני מקווה שהוא יתפתח בכיוון קצת שונה מהכיוון שהוא הולך אליו כרגע. אין לו גובה ופיזיות כדי להיות שחקן מטרה קלאסי שיכול לשחק עם הגב לשער (בהחלט פיזי לגילו אבל עדיין חלוץ של 1.75), ואין לו את הטכניקה והכישורים לשחק רחוק מהשער או לבוא מהאגף. הז׳אנר הזה של חלוץ רחבה קלאסי בגובה 1.75 שהוא ״גולר״ נטו זה משהו שקצת קשה לבנות עליו בכדורגל המודרני, וגם הצלחות ענק בגילאי נוער לא מתרגמות טוב לבוגרים בז׳אנר הזה (ע״ע שובל גוזלן).

אבל זה סתם דיון תיאורטי כי הוא עדיין מאוד צעיר. קודם כל שימשיך להתפתח בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אני אנאס, אני אנאס מחמיד, אנאס האחד והיחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 13:26 
טכנית לארז כתב:
אני בטוח שבנוער מחמיד נתן גולים ממצבים כאלה בלי בעיה בכלל. וגם ממצבים קשים בהרבה.
החמצות כאלה זה לא עניין של "לא שייך לרמות האלה" אלא ביטחון (או התרגשות) נטו, כי אם הוא באמת לא היה מסוגל לתת גולים ממצבים כמו אתמול אז כנראה שהוא בכלל לא היה שחקן כדורגל (או חלוץ).
מה שיותר חשוב זה שהוא מעורב ומגיע למצבים. ברגע שהראשון ייכנס אני מאמין שזה יראה יותר טוב.
לא צריך בגלל רמזי ספורי לעלות שחקנים לבוגרים בגיל 21.
לא הייתי ממהר להחזיר אותו לנוער (ולהסתכן בשבירה מנטלית של הילד).
מחמיד :ROSE:

כל מילה!!!!!!!!!
סופסוף בן אדם שמביחן קצת כדורגל בפורום הזה
*לא המקורי שהגיב בתחילת האשכול שצריך להחזיר לנוער. מקורי לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 14:13 
alchemist כתב:
בכה בכי תמרורים בסיום, רק מראה עד כמה הוא לחוץ, ועד כמה לא יודעים להתנהג איתו.

הבעלים אמיר כבירי שוחח בסיום המשחק עם החלוץ הצעיר אנס מחמיד, שרשם שתי החמצות גדולות בתוך ההארכה ומירר בבכי בסיום. כבירי עודד את החלוץ, חיבק אותו ואמר לו: "לא קרה כלום, אתה עוד תוביל את הקבוצה הזו להצלחות יום אחד".

כל הכבוד לכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:20 
כל הדיבורים האלה של "איבד ביטחון", "התרגשות נטו", "הוא לחוץ", "בכה בכי תמרורים" זה דיבורים שמתאימים לילד קטן. מדובר פה על ספורטאי מקצועני שמשחק במועדון הפועל תל אביב שהוא מועדון על בליגה הישראלית, לא ילדון מגן חנה. הרחמים האלה כלפיו וההתייחסות הזאת אליו כמו לילד קטן רק מחזקים את העובדה שאין לו מקום בבוגרים כרגע ושישחק עם הנוער.

גם לי יש אמפתיה כלפיו, לא נעים לשמוע שהוא בוכה, צריך לתמוך בו והכל טוב ויפה. אבל בתור הפועל תל אביב אנחנו לא אמורים להתייחס לחלוץ המחליף שלנו כמו ילד חמוד ומסכן. ואם מתייחסים אליו ככה אז הוא לא צריך להיות החלוץ המחליף. מחלוץ מחליף יש דרישות מקצועיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:48 
Fez כתב:
כל הדיבורים האלה של "איבד ביטחון", "התרגשות נטו", "הוא לחוץ", "בכה בכי תמרורים" זה דיבורים שמתאימים לילד קטן. מדובר פה על ספורטאי מקצועני שמשחק במועדון הפועל תל אביב שהוא מועדון על בליגה הישראלית, לא ילדון מגן חנה. הרחמים האלה כלפיו וההתייחסות הזאת אליו כמו לילד קטן רק מחזקים את העובדה שאין לו מקום בבוגרים כרגע ושישחק עם הנוער.

גם לי יש אמפתיה כלפיו, לא נעים לשמוע שהוא בוכה, צריך לתמוך בו והכל טוב ויפה. אבל בתור הפועל תל אביב אנחנו לא אמורים להתייחס לחלוץ המחליף שלנו כמו ילד חמוד ומסכן. ואם מתייחסים אליו ככה אז הוא לא צריך להיות החלוץ המחליף. מחלוץ מחליף יש דרישות מקצועיות.

לא מסכים. יש דרישות מקצועיות ויש גם הבנה ששחקן בן 17.5 שעד היום שיחק רק בנוער זקוק ליותר תמיכה והכוונה מאשר שחקן בן 20-21. לא רואה בזה שום בעיה. לגבי זה שבכה, אני לא מסכים שזה "מתאים לילד קטן". זה מתאים לבחור צעיר שמאוכזב מהיכולת של עצמו ולומד להתמודד בפעם הראשונה אולי עם קושי אמיתי. בוא נרד מהמצ'ואיזם הזה. השאלה היא אם המאמן מרגיש שמקצועית יש לו מה למכור בכחלוץ מחליף, ואיך עושים את זה עם בחור צעיר שזו העונה הראשונה שלו בבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחמיד
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:52 
גם שטיליקה בכה אחרי שהחטיא פנדל מול איטליה ברבע גמר 8-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:12 
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

לא מסכים. יש דרישות מקצועיות ויש גם הבנה ששחקן בן 17.5 שעד היום שיחק רק בנוער זקוק ליותר תמיכה והכוונה מאשר שחקן בן 20-21. לא רואה בזה שום בעיה. לגבי זה שבכה, אני לא מסכים שזה "מתאים לילד קטן". זה מתאים לבחור צעיר שמאוכזב מהיכולת של עצמו ולומד להתמודד בפעם הראשונה אולי עם קושי אמיתי. בוא נרד מהמצ'ואיזם הזה. השאלה היא אם המאמן מרגיש שמקצועית יש לו מה למכור בכחלוץ מחליף, ואיך עושים את זה עם בחור צעיר שזו העונה הראשונה שלו בבוגרים.

זה לא מצ'ואיזם, זה עניין של אופי. וזה בסדר, אני לא מצפה שלשחקן בן 17.5 יהיה אופי של שחקן מקצועני בקבוצת צמרת. אבל אני כן מצפה מחלוץ מחליף בהפועל תל אביב שיהיה לו אופי של שחקן מקצועני בקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אמור להיות החלוץ השני של הפועל במצב הזה. הוא, ובכלל שחקנים עם פוטנציאל בגילו, היה צריך להזרק למגרש בדקה ה60 ביום שבת, כשהקבוצה מובילה 3-0, לא להארכה במשחק גביע כשזורקים אותו להציל את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:24 
השאלה היא איך הגענו למסקנה שאין לו אופי מספיק חזק? בגלל שאתמול לא הלך לו והוא בכה?

זה בעיני לא מעיד על בעיית אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:32 
מעניין אם היו כותבים אחרת פה אם הינו מודחים בסוף.
ותסלחו לי כולם, ההחמצות אתמול של מחמיד היו החמצות של שער בטוח!!
אולי זה הלחץ, המעמד, הגיל.
למחמיד כיום אין מקום בהפועל, גימיק נחמד אבל זה לא זה.
אם חלוץ מחמיץ כאלו מצבים במשחק כל כך חשוב כמו אתמול זה אומר הרבה.
הוא פשוט עוד לא מתאים לרמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 18:32 
ומה זה אומר? לגמרי סביר שהוא נכנס ללופ של חוסר אמונה בעצמו.
קורה גם לבוגרים במהלך החיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: