תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 18:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 55  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (דיונים)
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:10 
אנטיגונה כתב:
לפי הכתבה בוואן, גוטמן סבל אתמול ביציע.
טוב מאד.
לכן גם צריך להפנות את כל האש אליו ולא להתייחס כלל לגיא לוי.
שיתבשל במיץ של עצמו עד שהוא יגיע למשרד של כבירי, ידפוק על השולחן ויזעק "איני יכול עוד", וידרוש להעביר את כל סמכויות האימון אליו, וכמובן חלילה לא תוך ויתור על הטייטל של מנג'ר. שלבאדיר יקראו מאמן, אבל בפועל הוא יהיה כמו עוזר מאמן.
כל אפשרות אחרת זה בזבוז משווע של 270 אלף יורו בעונה, וכל יום שעובר ואנחנו נשארים במתכונת ההזויה הזאת זה פוגע קשה במועדון שלנו - מקצועית, תדמיתית ולהערכתי גם כלכלית.

לא צריך להפנות שום אש. צריך לתת לגוטמן לעשות את העבודה שלו, ולהמשיך לעודד את הקבוצה כמו תמיד. אם זה בזבוז או לא, תן למי ששם את הכסף להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:34 
נועם שחם כתב:
אנטיגונה כתב:
טוב מאד.
שיתבשל במיץ של עצמו עד שהוא יגיע למשרד של כבירי, ידפוק על השולחן ויזעק "איני יכול עוד", וידרוש להעביר את כל סמכויות האימון אליו, וכמובן חלילה לא תוך ויתור על הטייטל של מנג'ר. שלבאדיר יקראו מאמן, אבל בפועל הוא יהיה כמו עוזר מאמן.
כל אפשרות אחרת זה בזבוז משווע של 270 אלף יורו בעונה, וכל יום שעובר ואנחנו נשארים במתכונת ההזויה הזאת זה פוגע קשה במועדון שלנו - מקצועית, תדמיתית ולהערכתי גם כלכלית.

לא צריך להפנות שום אש. צריך לתת לגוטמן לעשות את העבודה שלו, ולהמשיך לעודד את הקבוצה כמו תמיד. אם זה בזבוז או לא, תן למי ששם את הכסף להחליט.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:41 
צריך לתת לגוטמן לעשות את העבודה שלו. אבל העבודה שלו זה לאמן, לא לשבת ביציע ולתת למישהו נחות את הסמכויות העיקריות באימון השוטף.
לתת עיצות מרחוק גם סבתא שלי יכולה. לגוטמן יש הצדקה כאן רק בתפקיד אחד וזה תפקיד המאמן.
חבל מאוד שנכנסנו לסאגה הזאת מלכתחילה כי עכשיו יהיה קשה מאוד לצאת ממנה בלי להתבזות. פשוט חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:47 
העבודה שלו זה לבנות קבוצה טובה ולהוציא ממנה את המקסימום.
מצדי שיעשה את זה איך שהוא מבין, אבל הוא יימדד במבחן התוצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנטיגונה כתב:
טוב מאד.

לא, הוא לא יכול להמשיך לשבת ביציע, ושהקהל ממשיך לבוא בטענות לגיא לוי.
הוא צריך להבין שהקהל רואה בו ככתובת היחידה לביקורת המקצועית, זה אמור להפריע לו, וזה אמור לגרום לו לדרוש מאה אחוז סמכויות באימון הקבוצה כשהקהל דורש ממנו מאה אחוז אחריות.
בחייאת דינק, יושב לי ביציע ומסמן עם הידיים. איפה נשמע ונראה דבר כזה?
רק בהפועל ממציאים את השטויות האלה.
וכן, לשלם סכום כזה לתפקיד הלא ברור הזה הוא לא רק בזבוז של כסף, אלא גם משאיר אותנו בלי מאמן נורמלי שמעביר אימונים ומנהל משחקים (כי אין באמת אחד כזה שיסכים להגיע לפורמט הזה).
אלא אם כן הוא והבעלים יעשו היום את מה שצריך היה לעשות לפני שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:59 
אני מסכים עם אנטיגונה. לא מבין איך הגענו בכלל למצב המוזר הזה.
לאלי גוטמן יש מקום בהפועל אך ורק כמאמן, בכל תפקיד אחר הוא בזבוז משווע של כסף.
עכשיו גם מפרסמים שהוא היה בחדר ההלבשה במחצית אבל לא אמר מילה כדי לא לפגוע בגיא לוי. באמת שזו בדיחה. אתה מחזיק איש מקצוע מהטופ שיש פה במשכורת עתק בשביל שלא יקבע הרכב, לא יקבע חילופים ולא יתן הוראות? שישב ויגרבץ ביציע וישתדל לא לפגוע בכבוד של גיא לוי כדי שלא יעלב?

זה פשוט פורמט גרוע מאוד, עשינו טעות כשנכנסנו אליו ועכשיו יהיה הרבה יותר קשה לצאת ממנו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 14 ינואר 2016, 16:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:59 
אנטיגונה כתב:
נועם שחם כתב:
אנטיגונה כתב:
טוב מאד.

לא, הוא לא יכול להמשיך לשבת ביציע, ושהקהל ממשיך לבוא בטענות לגיא לוי.
הוא צריך להבין שהקהל רואה בו ככתובת היחידה לביקורת המקצועית, זה אמור להפריע לו, וזה אמור לגרום לו לדרוש מאה אחוז סמכויות באימון הקבוצה כשהקהל דורש ממנו מאה אחוז אחריות.
בחייאת דינק, יושב לי ביציע ומסמן עם הידיים. איפה נשמע ונראה דבר כזה?
רק בהפועל ממציאים את השטויות האלה.
וכן, לשלם סכום כזה לתפקיד הלא ברור הזה הוא לא רק בזבוז של כסף, אלא גם משאיר אותנו בלי מאמן נורמלי שמעביר אימונים ומנהל משחקים (כי אין באמת אחד כזה שיסכים להגיע לפורמט הזה).
אלא אם כן הוא והבעלים יעשו היום את מה שצריך היה לעשות לפני שבוע.

הפורמט הזה הוא בדיוק עד לסוף העונה (או לפני אם התוצאות יהיו רעות).
ההנהלה לא רצתה להחליף מאמן בפעם השלישית בחצי עונה, גוטמן לא רצה להיות מוצג כחתרן, אז מה שעשו זה לשים אותו ביציע כדי שיתחיל לתכנן את העונה הבאה ובמקרה הצורך יהיה בהיכון השנה. זאת לדעתי הסיבה היחידה שבגללה הוא ביציע. בטח לא כי הוא רוצה או כי הוא מעדיף שהאש תהיה כלפי לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, ואני טוען שההחלטה של כבירי תגרום לנזק תדמיתי גדול יותר, וגם מקצועי וגם כלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע לכם לשתות כוס מים.
הוא בתפקיד רק כמה ימים. חכו ותראו איך לאט לאט הוא משתלט על הפן המקצועי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
בסדר, ואני טוען שההחלטה של כבירי תגרום לנזק תדמיתי גדול יותר, וגם מקצועי וגם כלכלי.

כבר התרגלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 18:31 
אנטיגונה כתב:

זכותך לטעון. זכותו לחשוב ולעשות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה טוען שגוטמן צריך להיות המאמן למרות שכמאמן הוא הצליח להפסיד 2 אליפויות עם הסגל הכי מוכשר שהיה אי פעם במדינה (וההצלחות באירופה מעידוץ על כך), אבל הוא לא טוב לבנות קבוצה ולהסתכל על הכל מלמעלה למרות שהוא היה זה שבנה את הסגל הטוב באירופה והוא זה שהתעקש שזהבי עד אז שחקן נחמד שמושאל לקבוצות ליגות נמוכות חייב להיות בהפועל.

תבין אין לי מושג מה יהיה אבל להגדיר כבר עכשיו את ההתפקיד שלו כקומביה כי לא רצו לפטר את לוי וכו' זה על הגבול בין רשעות לטיפשות. ואם זה היחס של האוהדים כלפי הקבוצה ומנהליה באמת שאין לכם מה להתלונן אם כל אחד אחר בביצה יתייחס בהתאם, כי כנראה שגדולי שונאי הפועל הם בעצם אוהדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אז כבירי בא לגוטמן ואמר לו: שמע, עם כל הכבוד לך, לאמן בהפועל אתה לא ראוי, כי הפסדת שתי אליפויות עם הסגל הכי טוב בארץ. לעומת זאת, גיא לוי מאמן תותח ואני רוצה שהוא ימשיך לאמן. אבל אתה יודע לבנות קבוצות, אז אני אתן לך את תפקיד המנג'ר ב-270 אלף יורו לעונה. אב דיר באלק, רק מנג'ר!
בקיצור, כמעט כרגיל, התגובות שלך על גבול ההזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים דיווחים על דודו ביטון לקבוצה של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 20:06 
להביא להם את דודו ביטון, שיימן וכסף תמורת מטוביץ'

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 20:23 
Fez כתב:
עכשיו גם מפרסמים שהוא היה בחדר ההלבשה במחצית אבל לא אמר מילה כדי לא לפגוע בגיא לוי. באמת שזו בדיחה. אתה מחזיק איש מקצוע מהטופ שיש פה במשכורת עתק בשביל שלא יקבע הרכב, לא יקבע חילופים ולא יתן הוראות? שישב ויגרבץ ביציע וישתדל לא לפגוע בכבוד של גיא לוי כדי שלא יעלב?

זה פשוט פורמט גרוע מאוד, עשינו טעות כשנכנסנו אליו ועכשיו יהיה הרבה יותר קשה לצאת ממנו.

הגענו למצב הזה כי יש לנו בעל בית שהוא אוהד שרוף שמשקיע הרבה כסף מהכיס
אבל מה לעשות, לנהל קבוצת כדורגל הוא לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
בסדר, אז כבירי בא לגוטמן ואמר לו: שמע, עם כל הכבוד לך, לאמן בהפועל אתה לא ראוי, כי הפסדת שתי אליפויות עם הסגל הכי טוב בארץ. לעומת זאת, גיא לוי מאמן תותח ואני רוצה שהוא ימשיך לאמן. אבל אתה יודע לבנות קבוצות, אז אני אתן לך את תפקיד המנג'ר ב-270 אלף יורו לעונה. אב דיר באלק, רק מנג'ר!
בקיצור, כמעט כרגיל, התגובות שלך על גבול ההזיה.

לא כבירי בא לגוטמן ואמר לו תאמן.
גוטמן אמר לו לא רוצה. מצב הקבוצה הלך וחמיר ואז הוא פנה שוב לגוטמן ואמר לו בו. גוטמן אמר כמנגר, יהיה מתחתי מאמן ואני אהיה המנהל המקצועי. כבירי אמר לו סגור.

התשובות שלי הם הזיה בדיוק כמו התשובוצ שלך. אתה החלטת שאדם שברח מהפועל כי הוא כמעט עבר אחרי אירוע לב לעבודה הנוחה של הנבחרת ואמר לך רק לפני חודש לא אחרי ששלושה חודשים ניסית לפתות אותו בכל דרך אפשרית להיות המאמן הגיע בשביל להחליף את גיא לוי כאשר הוא אומר שהוא לא בא בשביל זה, שמי שרצה אותו כמאמן אומר שהוא לא בא בשביל זה. אבל אתה החלטת שהתנהלות שכונה שהפועח מרמים ומשקרים את כולם ושאנחנו בדיחה וכל זה בכלל שאתה מחליט להמציא תסריט דמיוני למציאות בשטח.

שלא תבין לא נכון בהחלט אפשרי שאם עוד חודשיים נהיה מתחת לקו האדום יגידו לגיא לוי שלום וגוטמן יחזור. אבל להגיד שכבר עכשיו זאת המטרה זאת הזיה, ולא רק הזיה משמעותה היא שמח שמנהל את הפועל רוצה ברעתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Fez כתב:

הגענו למצב הזה כי יש לנו בעל בית שהוא אוהד שרוף שמשקיע הרבה כסף מהכיס
אבל מה לעשות, לנהל קבוצת כדורגל הוא לא יודע.

ולכן הוא הביא את גוטמן שוודע דבר או שתיים על בניית קבוצת כדורגל. ובנה בדיוק אצלינו את הקבוצה הגדולה ביותר שיצאה מהארץ בכסף יחסית נמוך לכל המליונים ששחר, גאידמק וגולהאר שופכים.

רק שבפורום שדים החליטו שגוטמן לא יכול להיות הסמכות המקצועית שמנהלת עבור כבירי את המועדון ושהוא רוצה לחזור להיות על הקוים במקון גיא לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:02 
אין ספק שכרגע המצב מגוחך, אבל נעזוב את זה רגע.
מה אמור לקרות בעונה הבאה? החוזה של גיא לוי מסתיים בסוף העונה הזאת.

זה כאילו ברור שגוטמן יאמן? חושבים אולי להשאיר את גיא לוי אם הפועל תהיה סבירה פלוס עד סוף העונה? אם לא נהיה סבירים עד סוף העונה יביאו תחת גוטמן מאמן אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן יבחר מאמן ישראלי או לא ישראלי שיתראים לאני מאמין שלו.

למה שזה לגיטימי שפאולו סוזה יבוא לאמן מתחת לקרויף אבל אף מאמן לא יגיע מתחת לגוטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:15 
לגיטימי. אבל אם זה קורה זה אומר שהמצב הנוכחי יימשך, רק שבמקום גיא לוי יהיה מאמן אחר.
אני רוצה להאמין שבקיץ גוטמן מאמן ונגמור עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
לי יש הרגשה שיוסי אבוקסיס יגיע בשנה הבאה
אם כמובן נשאר ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:32 
el dudernio כתב:

ולכן הוא הביא את גוטמן שוודע דבר או שתיים על בניית קבוצת כדורגל. ובנה בדיוק אצלינו את הקבוצה הגדולה ביותר שיצאה מהארץ בכסף יחסית נמוך לכל המליונים ששחר, גאידמק וגולהאר שופכים.

רק שבפורום שדים החליטו שגוטמן לא יכול להיות הסמכות המקצועית שמנהלת עבור כבירי את המועדון ושהוא רוצה לחזור להיות על הקוים במקון גיא לוי.

באותה מידה אני יכול להגיד לך שמי שבנה את הקבוצה לגוטמן אלה הראל וטביב עם שחקנים שאת רובם הם הביאו, לספר לך על זרים שגוטמן הביא והיו פח, לספר לך שחוץ מהתקופה של גוטמן בהפועל ועוד עונה אחת מלפני 20 שנה בהפועל חיפה אז יש לו סך הכל קריירה סבירה ולא מעבר, וגם לספר לך שבמסגרת התקופה המלהיבה שלו בהפועל, יש עוד מאמן בשם אלישע לוי שלקח לו על הראש 2 אליפויות ואת השלישית הפסיד בגלל קיזוז ופוקס של זהבי (ודרך אגב, הוא היה מוכן לבוא כבר בתחילת העונה בלי טובות ובלי פוזות ולמנוע את ההתפתחות של העונה המביכה הזו).

אין לי משהו מיוחד נגדו (חוץ מזה שאני לא סובל את גנבות הדעת האינסופיות שלו) אבל הוא ממש לא צריך להיות כאן לא מנהל מקצועי, לא "ספורט דירקטור", לא "דירקטור אוף פוטבול" ולא "מנג'ר". אם הוא רוצה שיבוא לאמן ואם לא אז שיוכיח את כישורי הניהול שלו במקום אחר ואם יצליח שיגיע אחרי זה אלינו.
אבל כמובן שהחוזה כבר נחתם, הכסף נשפך והבדיחה על חשבוננו (ועל חשבון הבעל בית), כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אני נאלץ להסכים עם פוגי. לגוטמן היתה עונה נהדרת בבאר שבע ב97 ועוד שנתיים טובות בהפועל חיפה ב98 ו99. זה במאה הקודמת. חוץ מזה היתה לו ההצלחה בהפועל. לפני ואחרי כלום ושום דבר. גם לא בנבחרת למרות גניבת הדעת. ולהגיד שגוטמן בנה את הפועל ההיא זה כמו להגיד שרב"ש לבדו אחראי על האליפות של ק"ש.
אבל בנסיבות הקיימות ייתכן והוא הפיתרון הטוב ביותר בנמצא וצריך רק לקוות שהמאמן שהוא יביא בקיץ יהיה מספיק טוב כדי לחפות אחר המגרעות הלא מעטות שיש לגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:04 
גוטמן אוהב לאמן, אוהב להרגיש דשא.
אל תשכחו שמבחינת גוטמן זה היה להגיע בקיץ ישר ולא עכשיו באמצע.
הימור שלי:
סוף העונה גיא לוי הולך (אם לא עוד העונה).
גוטמן וואליד יאמנו ביחד.
בדיוק כמו שגוטמן ואבוקסיס אימנו.
ואם גוטמן רוצה מישהו שאימן בעבר, אז זה בטח יהיה פליקס נעים
מאמן כפ״ס לשעבר שחבר טוב של גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מהמר על בלבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
כל ההתנהלות בעניין הזה היתה לא רצינית ושגויה לטעמי, אבל כמו שאמרתי אפשר יהיה לתקן אותה אם לא יחכו יותר מדי, ייפרדו מגיא לוי לשלום, ויתנו את כל הסמכויות המקצועיות לגוטמן.
אבל כמו שכתבתי פה, יכולה להיות אפילו אפשרות גרועה יותר מהאפשרות שהמצב הקיים הזה יימשך עד סוף העונה, והאפשרות הזאת היא שלא בזין של גוטמן לאמן את הפועל, זה קטן עליו, ובא לו לשחק מנג'ר ולהיות הגורו של כל מיני מאמנים מתלמדים.
כי אם זה יהיה המצב, לא רק שלא נקבל את גוטמן בתור מאמן, אלא נשלם לו 270 אלף על אלוהים יודע מה, ובמקום מאמן שיודע להעביר אימונים ולנהל משחקים, נקבל איזה טירון מתלמד בלבל של ואליד באדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:43 
אני שוב מסכים עם אנטיגונה כאן. יש לנו רק מה להפסיד מהפורמט הזה.
אתה משלם לגוטמן סכומי עתק סתם בלי שהוא עושה את התפקיד שבעקבותיו הוא שווה את הסכומים האלה (שזה אך ורק מאמן), ועל הדרך גם לא תקבל שום מאמן בכיר שיעבוד תחתיו. בינתיים הוא רוב הזמן מתעסק ב-״ואיך להתערב כמה שפחות״, הוא הולך על קליפות ביצים כדי לא לפגוע בגיא לוי במקום לקבל את ההחלטות המקצועיות השוטפות שבשבילן בכלל רצו אותו מלכתחילה. זה אבסורד.
אולי רצינו לצאת בסדר מכל הכיוונים אבל בפועל אנחנו מפסידים כאן מכל הכיוונים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 14 ינואר 2016, 22:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:45 
נו אבל מה לעשות שגוטמן לא הסכים לבוא ולהיות מאמן אלא רק מנג'ר? עדיף מכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 22:51 
אנטיגונה כתב:
כל ההתנהלות בעניין הזה היתה לא רצינית ושגויה לטעמי, אבל כמו שאמרתי אפשר יהיה לתקן אותה אם לא יחכו יותר מדי, ייפרדו מגיא לוי לשלום, ויתנו את כל הסמכויות המקצועיות לגוטמן.
אבל כמו שכתבתי פה, יכולה להיות אפילו אפשרות גרועה יותר מהאפשרות שהמצב הקיים הזה יימשך עד סוף העונה, והאפשרות הזאת היא שלא בזין של גוטמן לאמן את הפועל, זה קטן עליו, ובא לו לשחק מנג'ר ולהיות הגורו של כל מיני מאמנים מתלמדים.
כי אם זה יהיה המצב, לא רק שלא נקבל את גוטמן בתור מאמן, אלא נשלם לו 270 אלף על אלוהים יודע מה, ובמקום מאמן שיודע להעביר אימונים ולנהל משחקים, נקבל איזה טירון מתלמד בלבל של ואליד באדיר.

מאוחר מדי חתום לשלוש שנים 250 אלף יורו, הוא יעשה מה ב*ין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1640 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 55  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: