hapoel15 כתב:
רוצים פיקנטריה? סבבה.
מעולם לא כבשנו יותר מגול באצטדיון הנורא הזה (גם בגביע הטוטו, גם כששיחקנו שם לא נגדם. וזה קרה. בוא נראה מי אומר לי נגד מי ולמה).
השבוע לפני 11 שנה אחד המשחקים היותר נוראיים שאני זוכר כאוהד. שישי צהריים, גשם, מאבקי ירידה, נראים זועה, מגיעים לשם אחרי 7 משחקים בלי ניצחון, נסעתי עם גבס ברגל בהסעות. הפסדנו 1-0 דקה 88 (שחר סימנטוב ה"י).
אני לא אשכח בחיים איזה שבר היה שם ביציע. צעיפים על הראש, אנשים לא מאמינים. מצדי כל פעם שאני חוזר לאצטדיון הזה הטראומה עולה לי מחדש. באמת אחד הרגעים הכי שחורים שאני זוכר כאוהד זה שריקת הסיום שם.
הפועל כבשה שם שני שערי ליגה סה"כ. דומב וגרשון.
מוזמנים להוסיף עוד שטויות אם יש לכם...
עונת השמפיונס, פיגרנו 2-0 מול עכו וחזרנו ל 2-2 במחצית השניה, מרעי שם את הראשון, טוטו בהופעת בכורה באדום שם את השני בדחיקה מקרוב אחרי הרמה של קנדה, מרעי גם החמיץ בצורה מזעזעת בדקה האחרונה.
אצטדיון ארור והמשחק המדובר בעונה שעליה התבסס סרט הפולחן היה נקודת שבר אצל כולנו, לי גם נתקע האוטו (205 forever) בדרך חזרה מהמשחק אז בכלל היה שישי מושלם.
גם בעונה לאחר מכן, כשנצרת עלית ירדו ליגה, הצלחנו לא לנצח אותם פעמיים שם וסיימנו בתיקו 1 - במשחק הראשון גרשון כבש פנדל אחרי שאותו שחר סימן טוב ארור כבש פנדל משלו, בפעם השניה אסי דומב השווה ממש לקראת הסיום.
שיהיה בהצלחה היום.