תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: GOOGLE CHROMCAST
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלי היא כזו,אני לא יכול לראות סרטים כרגע ואני משתגע.
עד היום הייתי רואה סרטים דרך הDVD אבל הוא שבק חיים.
DVD חדש אני לא אקנה כי זה מקביל ללקנות פקס.
כשניסיתי לחבר את הUSB אל הטלוויזיה ( ושמתי את התרגום באותה תיקיה עם הסרט עם אותו שם כמובן) , זה קורא את התרגום בסינית, ניסיתי הכול בגזרה הזאת.
בטלוויזיה השניה אצלנו בכלל אין חיבור USB , אם כי יש חיבור HDMI.
המטרה שלי היא לראות סרטים כמו בן אדם בשנת 2016, בנוחות, ובלי הסבל של לחכות שעות עד שיעבור קובץ של 8 ג'יגה מהמחשב לUSB או להסתבך עם כתוביות שלא נקראות טוב וכו'.
עכשיו, האם הכרוםקאסט יענה על הצרכים הללו? והאם הוא יכול לעבוד גם בטלוויזיה בלי חיבור USB ? זה שאחת הטלוויזיות בחדר אחר מהמחשב (אם כי לא מרחק גדול) זה אמור להיות בעיה עם הסטרימר? יהיו תקיעות?
אם זה בעייתי אשמח להצעות לגבי מכשיר שיפתור לי את הבעיה, ואם זה זה, אז איפה ואיך אפשר להשיג אותו בדרך הטובה ביותר.
תודה לעוזרים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 20:10 
מה שאני עושה, בהמלצתו של לא תתפוס אותי, זה משתמש בplex.
תכנס לשם, תעשה יוזר, וזה מדיה סרבר לכל דבר, שגם יודע למצוא כתוביות באיזו שפה שאתה רוצה, שמריץ וידיאו דרך הדפדפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: GOOGLE CHROMCAST
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אני משתמש כבר שנתיים בכרומקאסט וזה מאוד נוח ליוטיוב, נטפליקס ושירותים נוספים (כל הזמן מתווספים עוד). לגבי ניגון קבצי וידאו, מורידים לדפדפן הכרום תוסף שנקרא Videostream והוא יודע לשדר לכרומקאסט קובץ וידאו ואת הכתוביות (בכל שפה, רק צריך להגדיר בתוסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: GOOGLE CHROMCAST
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני משתמש כבר שנתיים בכרומקאסט וזה מאוד נוח ליוטיוב, נטפליקס ושירותים נוספים (כל הזמן מתווספים עוד). לגבי ניגון קבצי וידאו, מורידים לדפדפן הכרום תוסף שנקרא Videostream והוא יודע לשדר לכרומקאסט קובץ וידאו ואת הכתוביות (בכל שפה, רק צריך להגדיר בתוסף).

וזה רץ בלי תקיעות בכלל גם אם הקובץ של הסרט כבד? גם אם יש קצת מרחק בין המחשב לטלוויזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
זה עובד על וייפיי ככה שאם יש קליטה טובה בין הטלויזיה לראוטר ובין המחשב/פלאפון לראוטר אז זה אמור לעבוד טוב.
כשאתה משדר משהו מהאינטרנט כמו נטפליקס או יוטיוב, אז בעצם הכרום קאסט מוריד את זה אוטומטית מהאינטרנט ככה שהפלאפון/מחשב שלך לא באמת "משדר".
כשאתה משדר משהו אחר (כמו לשונית בדפדפן כרום) אז זה פשוט משדר את מה שמוצג על המסך שבחרת לשדר.(אם הסרט במחשב יתקע, כך גם הסרט בטלויזיה. ממש כמו חיבור כבל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 18:47 
ולענות על עוד מהשאלות שלך - זה מתחבר ל-HDMI לא לUSB. מאחור יש לו חיבור USB רגיל בשביל חשמל. (כמו סלולרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
תודה לכל אלו שענו. :ROSE:
שתי שאלות אחרונות, אם אני רוצה לשדר קובץ מהמחשב לסטרימר, זה בעצם יפריע מאנשים בבית לגלוש על המחשב ולבצע בו פעולות אחרות בזמן שאני רואה סרט?
ומה הדרך הכי זולה אמינה וטובה לקנות את הסטרימר הזה בארץ?
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2016, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
תודה לכל אלו שענו. :ROSE:
שתי שאלות אחרונות, אם אני רוצה לשדר קובץ מהמחשב לסטרימר, זה בעצם יפריע מאנשים בבית לגלוש על המחשב ולבצע בו פעולות אחרות בזמן שאני רואה סרט?
ומה הדרך הכי זולה אמינה וטובה לקנות את הסטרימר הזה בארץ?
תודה

בתכלס זה לא אמור להפריע, לדוגמה אם אתה משדר סרט מהדפדפן, אז זה משדר רק את הלשונית שבה הסרט נמצא, ככה שאפשר עדיין לגלוש בלשוניות אחרות או בכל מקום אחר ללא הפרעה לשידור.
לגבי שידור מהמחשב עצמו, עדיין לא יצא לי להתנסות בכך, כך שאני לא יודע.

בארה"ב זה עולה $35, אני בטוח שגם באיביי המחירים דומים לזה ועלויות משלוח לא כל כך יקרות לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: