תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן - !Welcome Home
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
GATE7 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
יש לך ספק שזה יהיה המצב? אתה באמת מאמין שכבירי מביא אותו בשביל שימליץ לו להחתים את דמארי ותומר חמד?

כולה הבנאדם מרגיש קצת מיוחד ומחפש איזה טייטל להתהדר בו, שיהיה לו אלף לבריאות. אולי גם מחפש מישהו לשים בפרונט, לא יודע. בשורה התחתונה אין לי צל של ספק שהוא יהיה מעורב עד ההחלטות הקטנות ביותר, וזה מה שחשוב.

למה אין לך צל של ספק??
ידוע לך משהו שלנו לא? אתה כבר עשית לו ניתוח פסיכולוגי יודע בדיוק מי זה גוטמן, חבר שלך מהגן. אין סיכוי שהוא לא... אין ספק שהוא כן...
זה מעניין.
תספר לנו גם מה הוא אמר לאישתו בלילה אחרי שסגר את התנאים?
"מותק קוראים לזה מנג'ר אבל אני אהיה מעורב בכל שניה שם. זה רק בשביל התואר." ? או משהו אחר?

בכל מקרה עדיף גוטמן ממי שקיבל את ההחלטות המקצועיות עד היום. בתקווה שהוא באמת יחליף את הבן אדם הזה (כבירי? ניר אפרתי? מני ויצמן?) ולא סתם ישב ביציע ויעשה פרצופים.

כי אין ספק ש מנטששווילי, פרנסמן, רוקי, אלרואי כהן ושבחון (ואלה ההם שהוא כן הצליח להביא. יש גם את יובל אבידור, עידן(?) שריקי ואחרים שמקום קבורתם לא נודע והוא לא הצליח להביא) עילויים יותר גדולים ממה שיש היום.
אני כן מחסידי גוטמן אבל להגיד שהעין שלו לאיתור שחקנים יותר טובה ממי שבנה את הקבוצה של השנה זה קצת מוגזם.

אני לא יודע כמה מהשמות שהבאת אתה יכול להפיל על גוטמן ולא יודע כמה גוטמן היה מעורב בהחתמה שלהם.
רוקי למשל הגיע כי טביב לא פתח את הכיס להחתמה בכירה יותר.
אלרואי הגיע כשחקן מבטיח. לא זוכר כמה היו נגד ההעברה (אותי עיצבן שנתנו 20% משכטר אבל זה עניין אחר) מי ידע שככה ייגמר איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גוטמן - !Welcome Home
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 16:05 
Charlie כתב:
אסף, לגבי 2009 אתה צודק. להפועל היה אז את התקציב ה5 בליגה (אחרי ביתר, מכבי, נתניה וחיפה) והעובדה שכמעט לקחנו אליפות נזקפת לזכותו של גוטמן.
אבל בשנתיים שאחרי להפועל היה תקציב גבוה יותר, ה3 בליגה וזה לא שונה בהרבה מהפועל של קשטן (גם לה היה התקציב ה3 בליגה אחרי חיפה ומכבי וב2001 הרביעי כי לביתר היה התקציב הגבוה בליגה).
אלא שהליגה אצל קשטן היה טובה ותחרותית הרבה יותר.
לגבי אירופה, טכנית קשטן הצליח יותר אבל לדעתי ההישגים של גוטמן משמעותיים לא פחות.
קשה להכריע מי היתה טובה יותר אבל אני לא מסכים שהכדורגל של 2000 או 2002 בהכרח פחות "מלהיב" מ2010 או 2011. היו משחקים והיו משחקים בכל אחת מהעונות הללו. פשוט קל יותר לזכור מה שהיה לפני 5-6 שנים ולא 15 שנים.

הפועל של קשטן היתה חזקה, אבל מאוד אפורה. זו של גוטמן שיחקה כדורגל מעולה ומלהיב.
נכון שהליגה היתה יותר חלשה, אבל עדיין בדאבל כבשנו 87 שערים בליגה (לעומת 55 אצל קשטן) והיינו טובים באירופה.
בליגה, לא הפסדנו 31 משחקים ברצף ותוסיף לזה גם נצחונות בגביע.
כל הקבוצות רעדו מאיתנו ואת הדרבי של ה-2-4 אני לא אשכח בחיים.
גוטמן אחראי לתקופה מדהימה שקשה לי להאמין שתחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 16:10 
כן, אל תשאלו איזו ליגה חזקה הייתה ב-2000, עם מעצמות כמו הפועל ירושלים, מכבי הרצליה ומכבי נתניה בעונה מחרידה. בצמרת חוץ מעם חיפה הייתה לנו התמודדות מול הפועל פתח תקווה, שהייתה קבוצה די בינונית. בסך הכל הליגה הישראלית שמרה על אותה רמה בינונית ב-20 השנים האחרונות, מה שהשתנה בדרך אלה היכולות של הפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 16:45 
אפשר לחשוב שהמאמנים הכי גדולים בעולם לא טועים עם השחקנים שהם מביאים.
אין מישהו יותר טוב להביא מגוטמן ואני שמח מאוד שהוא חוזר אלינו,תמיד אמרתי שהדבר הכי חשוב לקבוצה ולסגל הזה זה מאמן שיודע גם לשפר שחקנים ודמות שהשחקנים ידעו שמי שמזייף במשחקים ובאימונים טס ליציע.
אני רק מקווה שהוא יהיה על הקווים ולא ישב ביציע,כי אז לא עשינו בזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אין מישהו יותר טוב להביא מגוטמן ואני שמח מאוד שהוא חוזר אלינו,תמיד אמרתי שהדבר הכי חשוב לקבוצה ולסגל הזה זה מאמן שיודע גם לשפר שחקנים ודמות שהשחקנים ידעו שמי שמזייף במשחקים ובאימונים טס ליציע.

מחזק.

לא מבין כל כך על מה הויכוח, ומה הרעיון בקרב מי שמתנגד למינוי אם יש פה בכלל. איזו אופציה יש יותר טובה כעת מגוטמן?, מה אתם הייתם עושים אם הייתם עכשיו מנהלים את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 18:07 
ב2000 הפועל הבקיעה 76 ב39 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
דל פיירו כתב:
הפועל של גוטמן היתה אחת הקבוצות הטובות ביותר שהליגה הזאת ראתה. אי אפשר לומר שזה היה רק קובץ של שחקנים טובים, תמיכת אוהדים ומזל. הייתה לנו דרך משחק, היתה שיטה, הקבוצה שיחקה כדורגל שמעבר לזה שהוא היה מאוד יפה הוא היה גם יעיל ומוצלח. קשה לקחת את זה מגוטמן. זה בלי קשר שגם הקבוצה של קשטן בדאבל הראשון הייתה מוצלחת מאוד.

בעונה וחצי הראשונות של גוטמן, אולי יותר מזה, הכדורגל שלנו היה משעמם למדי אבל יעיל. הייתה לגוטמן שיטת משחק כזאת של להעביר כדור במרכז המגרש מצד לצד במשך דקות ארוכות עד שמעייפים את היריב ומוצאים פרצה שמאפשרת מהלך לכיוון השער. הכדורגל היפה והמלהיב הגיע כשגוטמן הבין שיש לו חומר שחקנים נדיר ביד ואפשר לעשות של יותר, למיטב זכרוני הוא גם אמר שהאסימון נפל לו רק אחרי המשחק בהמבורג (מקווה שאני לא מתבלבל).

אבל לזכותו יאמר שהקבוצה תמיד נראתה מאומנת ותמיד היה נדמה שיש לנו שיטת משחק. בכושר, אגב, לא הצטיינו בתקופתו אבל אני רוצה להאמין שהצוות כושר שקיים היום במועדון טוב יותר מזה שהיה אז (ובוודאי מדרור ״שריר ירך אחורי״ שמשון שהחליף אותם).

אכן אחרי המבורג, החילוף של שכטר במקום ביז'ו במצב של 2-0 להם.

ואגב - יגאל הצעיר או דדי של הדאבל ? (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 19:02 
רועי כתב:
mbracha כתב:
דל פיירו כתב:
הפועל של גוטמן היתה אחת הקבוצות הטובות ביותר שהליגה הזאת ראתה. אי אפשר לומר שזה היה רק קובץ של שחקנים טובים, תמיכת אוהדים ומזל. הייתה לנו דרך משחק, היתה שיטה, הקבוצה שיחקה כדורגל שמעבר לזה שהוא היה מאוד יפה הוא היה גם יעיל ומוצלח. קשה לקחת את זה מגוטמן. זה בלי קשר שגם הקבוצה של קשטן בדאבל הראשון הייתה מוצלחת מאוד.

בעונה וחצי הראשונות של גוטמן, אולי יותר מזה, הכדורגל שלנו היה משעמם למדי אבל יעיל. הייתה לגוטמן שיטת משחק כזאת של להעביר כדור במרכז המגרש מצד לצד במשך דקות ארוכות עד שמעייפים את היריב ומוצאים פרצה שמאפשרת מהלך לכיוון השער. הכדורגל היפה והמלהיב הגיע כשגוטמן הבין שיש לו חומר שחקנים נדיר ביד ואפשר לעשות של יותר, למיטב זכרוני הוא גם אמר שהאסימון נפל לו רק אחרי המשחק בהמבורג (מקווה שאני לא מתבלבל).

אבל לזכותו יאמר שהקבוצה תמיד נראתה מאומנת ותמיד היה נדמה שיש לנו שיטת משחק. בכושר, אגב, לא הצטיינו בתקופתו אבל אני רוצה להאמין שהצוות כושר שקיים היום במועדון טוב יותר מזה שהיה אז (ובוודאי מדרור ״שריר ירך אחורי״ שמשון שהחליף אותם).

אכן אחרי המבורג, החילוף של שכטר במקום ביז'ו במצב של 2-0 להם.

ואגב - יגאל הצעיר או דדי של הדאבל ? (:

שו ביז'ו?
ויגאל או דדי שאלה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

זה בדיוק העניין.
בתור בונה סגל היו לו בעיקר כשלונות (בערך עם כל מי שהוא רצה להביא אחרי ינואר 2008) וגם ההצלחות היו כאלה שהונחתו עליו (שכטר, ורמוט, יבואה של 2009, ידין שב2009 נרקב על הספסל, דה סילבה שב2009 החליף עמדה כל משחק כי הוא לא ידע מה לעשות אתו, תמוז), כאלה שכבר היו בסגל כשהוא הגיע (אניימה ונאתכו) או כאלה שהיו עודפים והוא השתמש בהם רק כשלא הייתה ברירה (מישהו אמר זהבי?).
בתור מאמן הוא הקפיץ בכמה רמות בערך כל שחקן שהוא נגע בו (חוץ מאלרואי כהן ויוסי שבחון).
אם מביאים אותו בתור בונה סגל ולא בתור מאמן אז לא מרויחים את היתרונות שלו וכן "מרויחים" את החסרונות שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להביא אסמכתא לזה שהוא רצה את אבידור במקום שכטר?
כי אני זוכר הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 21:07 
19 כתב:
ב2000 הפועל הבקיעה 76 ב39 משחקים.

אני כתבתי על הדאבל ב-2010. היתה לנו קבוצה מפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר לכולם שגם אברם גרנט וזנדברג סגרו עם לבייב שיגיעו להפועל.
כשיחתום, אם בכלל, אני בהחלט אשמח, על אף שהעדפתי מאמן זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2016, 01:24 
מתי נגמר הקמפיין הזה שבנאדו הבריז לנו בגללו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 02:35 
אם זכרוני אינו מטעני אז גם בגלגול הקודם
של גוטמן המשחק הראשון שלו היה נגד כפס בבית
(0-2 אם אאל״ט )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 08:04 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הפועל של גוטמן קלאסית. 3-0 במחצית ומורידים הילוך.
פחדן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אם זכרוני אינו מטעני אז גם בגלגול הקודם
של גוטמן המשחק הראשון שלו היה נגד כפס בבית
(0-2 אם אאל״ט )

הפסד ביתי לנתניה.
נגד כפ"ס בבית זה היה המשחק הראשון של הבולגרים- טופצ'ה החליף כמגן ימני את בונדר שגמר את העונה באותו משחק, מאצ'ו עלה במחצית במקום רובנובד, עוזר המאמן שלנו החמיץ פנדל דקה 88 והפסדנו 2:1.
אחרי זה הביאו את קנדה (יותר נכון הקושר האחורי הביא אותו) ואת ארבייטמן בהשאלה והתחלנו לעוף קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
מה שקובי אמר
וואלה!NEWS ספורט ,הפועל כפ"ס ניצחה 1:2 את הפועל ת"א

האדומים הובילו מול הקבוצה של אוחנה, ספגו צמד מלוז וקיבלו הזדמנות להשוות מהנקודה הלבנה, אך באדיר החמיץ מול אוהד לויטה המצוין

http://sports.walla.co.il/item/1221000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
לא אשכח את המשחק הזה. טלקיסקי נתן שם הופעה משוגעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 08:43 
Eros Ramazzotti כתב:
לא אשכח את המשחק הזה. טלקיסקי נתן שם הופעה משוגעת

כן זה גם מה שאני זוכר
הפסדנו ויצאנו עם הרגשה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
תפקיד המנג'ר זה לא קרוייף.
ברוך הבא ובהצלחה :ROSE:

העם דורש מסיבת עיתונאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 12:45 
:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 12:46 
בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 12:48 
מה זה אומר בעצם? מי על הקווים? עד כמה גוטמן קובע הרכבים,חילופים וכו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
מה זה אומר בעצם? מי על הקווים? עד כמה גוטמן קובע הרכבים,חילופים וכו?

עוד לא ברור ולא נאמר כלום מטעם המועדון. נמתין למסיבת עיתונאים מחר ב18:00. אם כי יש כנראה הבדל בין לכתוב מנג'ר למנהל מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 06:55 
כמובן גם לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 08:02 
קובע הכל

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא לוי יאמן וגוטמן יהיה קרוייף יותר מעורב קצת, שמופיע לאימונים ונותן את דעתו וקובע את הדרך המקצועית, כמובן גם לאיזה רכש צריך. כך מסתמן, אבל נמתין סופית למסיבת העיתונאים.
מניח שזה יהיה כך בהתחלה, עד שלא ילך טוב או עד סיום החוזה של גיא לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
אבל גם לפני חודשיים כשדיברו איתו הוא דיבר על תפקיד המנג'ר המקצועי ושבאדיר יישאר מאמן.
זה נראה ונשמע כבר הרבה זמן שלא בא לו על המשרוקית והלוח, אלא אם כן כמובן מדובר בקבוצה באירופה או במכבי.
זה באמת נראה למישהו שהוא חם על לאמן את הפועל, אבל כבירי בא אליו ואמר לו: שמע, יש לי בעיה איך להיפטר מגיא לוי. בוא חכה קצת, הוא יילך מרצונו תוך שבועות מספר, ואז תוכל להגשים את משאת נפשך - להעביר את האימונים בהפועל ולעמוד על הקווים במשחקים.
משום מה זה לא נראה לי כך, ומה שאנחנו שומעים מגוטמן זה באמת מה שהוא מתכוון אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
כי אני זוכר הפוך.

http://sports.walla.co.il/item/1598476

לפחות לפי הכתבה הזאת על שכטר מ- 2009 נטען שגוטמן התעקש על שכטר בזמן שבהנהלה ניסו להוריד אותו מזה אחרי שהם כבר סגרו עם אבידור. מאוד יכול להיות שהדיעה הרווחת על כך שגוטמן העדיף את אבידור הגיעה מאחד מחבורת המדליפים שהייתה לנו בהנהלה שניסה לנכס לעצמו את ההבאה של שכטר או לנסות לעקוץ את גוטמן (ויש יותר מדי מועמדים לכך בימים של שני בעלים שרבים ביניהם על שליטה, כל אחד וחבורת הליצנים הפרטית שלו ושלל הבוחשים מאחורי הקלעים שהיו אז במועדון).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
kruvi1 כתב:
כי אני זוכר הפוך.

http://sports.walla.co.il/item/1598476

לפחות לפי הכתבה הזאת על שכטר מ- 2009 נטען שגוטמן התעקש על שכטר בזמן שבהנהלה ניסו להוריד אותו מזה אחרי שהם כבר סגרו עם אבידור. מאוד יכול להיות שהדיעה הרווחת על כך שגוטמן העדיף את אבידור הגיעה מאחד מחבורת המדליפים שהייתה לנו בהנהלה שניסה לנכס לעצמו את ההבאה של שכטר או לנסות לעקוץ את גוטמן (ויש יותר מדי מועמדים לכך בימים של שני בעלים שרבים ביניהם על שליטה, כל אחד וחבורת הליצנים הפרטית שלו ושלל הבוחשים מאחורי הקלעים שהיו אז במועדון).

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: