the worker כתב:
יש פה חבר'ה חסרי מושג.
מה אתם באים בטענות תגידו לי?
איזה רכש המועדון שלנו עשה בינואר לדורותיו שאתם מאוכזבים מהשחקנים שחתמו?
הליגה פה היא החלשה ביותר שהייתה אולי אי פעם. ברור שהחיזוק הזה וזה שעוד יבוא משנה את התמונה של העונה הזו.
אתם יכולים להמשיך לספר סיפורים על הישארות בליגה אבל כדי לסיים במקומות 4-8 זה בדיוק החיזוק שאנחנו צריכים וזה מה שיקרה כנראה - כי גם אם זינו, ידין, אסולין ותורג'מן חלשים הם הרבה יותר טובים מלינגאנה,פינטילי,לקס,שקל,ספורי,יחזקאל,אנטל ודודו ביטון שפתחו השנה בהרכב הקבוצה.
תנשמו עמוק ותגידו תודה לכבירי שכנראה גואל אותנו מעונה סיוטית מאוד.
בוא נתחיל עם מה שהבאנו "בינואר לדורותיו"
א. בינואר 98 הבאנו את גאבור מרטון ועידן טל ששידרגו את הקבוצה שזכתה בגביע.
ב. ב2005 הבאנו את יבוריאן ששדרג את כל משחק ההתקפה ועזר לנו לזכות בגביע ולסיים במקום השני.
ג. ב2007 הבאנו את טלקיסקי וטופוזקוב שהרבה בזכותם נשארנו בליגה.
אלה, ידידי חסר המושג,
עובדות. כי מה לעשות, כשאתה מביא שחקנים שמגיעים בכושר משחק ולעמדות שאתה באמת צריך, יש סבירות גבוהה שהקבוצה שלך תשתדרג.
לעומת זאת מה שאתה כותב אלה לא עובדות אלא זיבולי מוח, כי בלי להכיר אותך אני בטוח ב100% שאין לך מושג מי זה לוטם זינו, את אסולין אתה בחיים לא ראית משחק בקבוצה בוגרת ואין לך מושג אם אביחי ידין נמצא בכלל במצב של לשחק כדורגל. ככה שהקביעה הנחרצת לך שכל אלה "הרבה יותר טובים מלינגאנה, פינטילי, לקס, שקל, ספורי,יחזקאל, אנטל ודודו ביטון" מונפצת מהתחת.
האמת שאין לי בעיה עם אוהדים חסרי מושג, הבעיה שגם בהנהלה יש חסרי מושג כבר כמה שנים וככה המועדון הזה נראה