שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
אני לא הייתי נוגע בסגל ולא עושה שינויים, לא שחקנים ולא מאמן.
ליגה לא נרד וממילא כל השמות שעולים כרגע הם סתם עוד שחקנים אפורים שרק יעלו כסף.
מה שנדרשת כרגע היא יציבות, יציבות ,יציבות..גם אם המצב חרא, שיהיה לפחות חרא יציב ושאותם שחקנים ישחקו בהרכב ןובעמדות שלהם.
העונה הזו גמורה, צריך לנסות להגיע למצב שמבטיחים השארות כמה שיותר מהר ולנסות לחשוב איך בונים סגל בצורה נורמלית ובעיקר איך מביאים רוכש למעדון הזה.
מה זאת אומרת "ליגה לא נרד"? אתה יכול להסביר את המשפט הזה<
זו קבוצה מספיק טובה כדי לשרוד בליגה הזו, עם מועדונים מפורקים כמו עכו ומכבי נתניה בניהולו של גאון הדור, אוסידון. הדבר הכי טוב שיכול לקרות לה זו יציבות.
עוד טלטלה לא תוסיף שום דבר לאף אחד.
זאת אומרת שאתה בונה על עכו ונתניה, שזה בסדר וזה אכן יכול להתרחש, אבל להגיד "לא נרד ליגה" על קבוצה שהבקיעה 10 גולים ב-17 משחקים וניצחה שלושה משחקים בפורס בדקות האחרונות, זה נראה לי זחוח מדי.
הפועל הקבוצה הגרועה בליגה, עם עוד 2-3 קבוצות. אם השם היה אחר ולא "הפועל ת"א" זו קבוצה שהייתי חותם שתרד.
לא צריך טלטלה. צריך להביא קודם 2 חלוצים שמסוגלים לתת גול. הייתי אומר שגם צריך מאמן, כי גיא לוי הזוי, אבל לא בשביל שיביאו לי את פרדי דוד, אלא מאמן שאשכרה מסוגל לשנות משהו.
אבל שלא תטעה, בצורה הזו, להישאר בליגה יהיה נס. יכול להיות שלנס הזה קוראים עכו ונתניה ואולי גם כפ"ס והפועל חיפה. אבל אתה לא יותר טוב מהם בסנטימטר