תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ הגדול)
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 12:44 
יש כאן כמה אוהדים שהייתי משאיל לקבוצות אחרות עם אופציה לרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע"ש איוואן ארג'יץ הגדול)
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 14:13 
Oleg Neduda כתב:

אם אתה סוגר את הדברים באופן ברור ונכון מבחינה עסקית ומשפטית אין שום בעיה ושום רזולוציה לרדת אליה. כשמדובר על שחקן שהוא לא צעיר בכלל אין בעיה, כי לא צריכה להיות בעיה להגיע להסכמה על מחיר ודרישות שכר בשנה שנתיים הבאות. זה לא שידין או תורג'מן יהפכו להיות כוכבים גדולים וידרשו שכר כפול אחרי חצי עונה בקבוצת תחתית.
מה גם שגם עם שחקנים צעירים זה יכול לעבוד (כמו שלומי אזולאי שהושאל לביתר ואחרי שמומשה עליו האופציה גם נרכש)

"אם" זו מילת המפתח פה נראה לי. אז "אם" אתה עושה את זה, אז גם אין בעיה להשאיל שחקנים ממכבי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 14:16 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

אם אתה סוגר את הדברים באופן ברור ונכון מבחינה עסקית ומשפטית אין שום בעיה ושום רזולוציה לרדת אליה. כשמדובר על שחקן שהוא לא צעיר בכלל אין בעיה, כי לא צריכה להיות בעיה להגיע להסכמה על מחיר ודרישות שכר בשנה שנתיים הבאות. זה לא שידין או תורג'מן יהפכו להיות כוכבים גדולים וידרשו שכר כפול אחרי חצי עונה בקבוצת תחתית.
מה גם שגם עם שחקנים צעירים זה יכול לעבוד (כמו שלומי אזולאי שהושאל לביתר ואחרי שמומשה עליו האופציה גם נרכש)

"אם" זו מילת המפתח פה נראה לי. אז "אם" אתה עושה את זה, אז גם אין בעיה להשאיל שחקנים ממכבי, לא?

לטעמי אין שום בעיה. שוב, כל עוד יש אופציה ריאלית שהקבוצה באמת יכולה לממש.
זה הרי לא היה המצב במקרה של רייכרט ושל גולדברג.
וברור ש"אם" זו מילת המפתח. הרי לעשות מה שעשו עם רייכרט (אופציה לרכישת זכויות על מכירה עתידית כשגם ככה בזמנו היה ברור שהפועל לא תוכל לממש ולא תממש את האופציה הזו) זה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 14:23 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

לטעמי אין שום בעיה. שוב, כל עוד יש אופציה ריאלית שהקבוצה באמת יכולה לממש.
זה הרי לא היה המצב במקרה של רייכרט ושל גולדברג.
וברור ש"אם" זו מילת המפתח. הרי לעשות מה שעשו עם רייכרט (אופציה לרכישת זכויות על מכירה עתידית כשגם ככה בזמנו היה ברור שהפועל לא תוכל לממש ולא תממש את האופציה הזו) זה רע מאוד.

ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 15:46 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
לגמרי. הגיע הזמן שנהיה מקצוענים כמו שאר העולם, שם לקהל של ברצלונה לא היה בעיה לקבל מושאל ממדריד, בנאפולי היו מעודדים השבחות לשחקני רומא, ושאלקה היו חותמים להיות קבוצת הבת של דורטמונד.

או בקיצור, אם יריבות ספורטיבית כל כך לא מעניינת אותך, אולי אתה בתחום הלא נכון

אה, מעניינת, בודאי. פשוט, גם מכבי חיפה היתה יריבה ספורטיבית שלנו עד לא מזמן. אבל אתה צודק, יש בזה משהו, כי הם כבר לא. הקיצור, אז ממכבי לא, ואם אני מבין נכון את הראש, אז גם מנתניה, סכנין, כפ"ס והפועל חיפה לא.
או ששוב, פשוט לא נשאיל שחקנים כמו שמועדון שמתיימר להיות מועדון גדול נוהג. אבל בעצם אנחנו כבר מזמן לא מועדון גדול. נקווה שיענקל'ה יסכים שהוא ישחק נגדם.

לפי מה שאתה אומר,אז גם יונייטד לא מועדון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ינואר העברות הרשמי (ע
הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 16:13 
nati כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
לגמרי. הגיע הזמן שנהיה מקצוענים כמו שאר העולם, שם לקהל של ברצלונה לא היה בעיה לקבל מושאל ממדריד, בנאפולי היו מעודדים השבחות לשחקני רומא, ושאלקה היו חותמים להיות קבוצת הבת של דורטמונד.

אה, מעניינת, בודאי. פשוט, גם מכבי חיפה היתה יריבה ספורטיבית שלנו עד לא מזמן. אבל אתה צודק, יש בזה משהו, כי הם כבר לא. הקיצור, אז ממכבי לא, ואם אני מבין נכון את הראש, אז גם מנתניה, סכנין, כפ"ס והפועל חיפה לא.
או ששוב, פשוט לא נשאיל שחקנים כמו שמועדון שמתיימר להיות מועדון גדול נוהג. אבל בעצם אנחנו כבר מזמן לא מועדון גדול. נקווה שיענקל'ה יסכים שהוא ישחק נגדם.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 16:14 
redrony כתב:
nati כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

למה?

אני מניח שהוא התכוון לזה שהם שאלו בשנה שעברה את פלקאו (שמושאל גם לצ'לסי השנה לדעתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 16:19 
Oleg Neduda כתב:

אני מניח שהוא התכוון לזה שהם שאלו בשנה שעברה את פלקאו (שמושאל גם לצ'לסי השנה לדעתי)

אפשר להמשיך להתפלפל עד מחר. יכול להיות שפה ושם יש יוצאי דופן. אני חושב שלהפועל כמדיניות אסור להשאיל שחקנים מקבוצות אחרות בארץ, אלא אם הדברים סגורים הרמטית לגבי ההמשך.
דרך אגב, הדיון המקצועי לגבי ידין הוא כבר אחר. זה שחקן שלא הייתי נוגע בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2016, 16:32 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

אפשר להמשיך להתפלפל עד מחר. יכול להיות שפה ושם יש יוצאי דופן. אני חושב שלהפועל כמדיניות אסור להשאיל שחקנים מקבוצות אחרות בארץ, אלא אם הדברים סגורים הרמטית לגבי ההמשך.
דרך אגב, הדיון המקצועי לגבי ידין הוא כבר אחר. זה שחקן שלא הייתי נוגע בו

ומצאת פה אחד שחולק על דעתך? נראה לך שיש פה מישהו שחושב שצריך להשאיל שחקנים כדי שהם יחזרו לקבוצת האם שלהם בשנה שאחרי?
עד עכשיו מהתגובות שלך הנחתי שאתה נגד השאלת שחקנים נקודה. אם זו לא דעתך אז אין פה ויכוח עם אף אחד לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
קודם כל, לא באתי לעקוץ את הקהל, אלא לעורר דיון בנושא הההשאלות.
שנית, אני מאוד לא אוהב את מכבי, אבל מצד שני אני גם לא מתעסק בהם רב היום כמו חלק גדול מהאוהדים שלנו.
אז נכון, לקחת מושאל ממכבי זה לא כמו לקחת מושאל מהפועל חיפה, אבל לקחת מושאל זו בעיה. נקודה.
אבל אני מודה, שכרגע, מכבי לא מעניינת אותי בכללל. אנחנו לא בכיוון שלהם ולא בכיוון של כלום

מה הבעיה הגדולה במושאל עם אופציה חוץ מאולי פגיעה קלה באגו?

תאמין לי שאגו זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
קבוצה שמתיימרת להיות קבוצה גדולה, מועדון יציב שמתסכל קדימה, לא יכולה לחיות מארעיות. לקחת שחקן בהשאלה, הוא היה טוב. מה קורה בסוף השנה?
עכשיו נכנסים לרזולוציות של האם יש אופציה על השחקן או לא ואם יש, מה המחיר ה"חדש" של השחקן. ואם כן, זה שוב פעם לסגור איתו חוזה, מפני שהחוזה הקודם היה תקף רק לעונה או לחצי עונה. זה להוציא הרבה אנרגיה שיכולה להיות מתועלת למקומות אחרים.
עכשיו, ברור שיש הבדל אם אתה לוקח שחקן מקבוצה קטנה או גדולה. בואו נגיד שלקבוצה קטנה יש פחות כח להשאיר את השחקן שהוא חוזר אליה ויש פחות סיכוי שהשחקן ירצה להישאר בה.
שאתה לוקח מקבוצה גדולה (שוב, עזבו רגע יש אופציה או אין אופציה), והשחקן היה אצלך טוב, למה שהיא תרצה לשחרר אותו?
אני לא אומר שזה מוחלט. אם באמת יש שחקן ספציפי, בעיקר אם הוא מקבוצה מחו"ל, שאפשר להביא אותו, יש מה לדבר לגופו של שחקן ואם אתה סוגר את העסקה טוב מכל הכיוונים, שזה אומר אופציה לרכישה במחיר שנקבע מראש, וסגירת התנאים של השחקן, אז מילא.

בהרכב של באיירן מינכן (או לפחות ברוטציה עכשיו כשרובן וריברי חזרו) משחק שחקן מושאל מיובנטוס.
באיירן תשחק בשמינית גמר ליגת האלופות נגד יובנטוס.
אין לי מושג מה נסגר בין הקבוצות בנוגע לאפשרות הזאת, אם בכלל.
זה הופך את באיירן מינכן לקבוצה קטנה או למועדון קטן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
תמונה

החלטתי לעשות סדר, יש יותר מדי בלאגן באשכול ינואר
האשכול הזה הוא אשכול העברות הפועל בלבד!
בלי דיונים על קבוצות אחרות בבקשה

6.1.2016 פתיחת חלון העברות
3.2.2016 סגירת חלון העברות

עוד מישהו רוצה לשאול מתי נפתח חלון העברות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 13:13 
איך לעזאזל נתניה הביאו את מנגה ואנחנו עדיין חולמים על הפצוע הרומני? והלוזונים הביאו את פריצה? מה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
איך לעזאזל נתניה הביאו את מנגה ואנחנו עדיין חולמים על הפצוע הרומני? והלוזונים הביאו את פריצה? מה קורה?

מנגה כשיר בכלל ?
ובן כמה פריצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 13:23 
פריצה יהיה 36 בקיץ. מנגה כשיר יום כן יום לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 14:32 
פריצה בן 53 עדיין יותר טוב מדודו ביטון ושגיב יחזקאל.
מנגה בהנחה שעובר בדיקות רפואיות שטוטו לא עבר זה לא החתמה ראויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 14:57 
מדווח עכשיו בוואן פצוע בקרסול, מושבת לחודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 14:59 
להביא!
השחקן לא משחק כבר חצי שנה כדורגל ואנשים כאן חולמים שהוא יגיע. יש לי הרגשה שחלק מהמשתמשים כאן זה גיא לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
מדווח עכשיו בוואן פצוע בקרסול, מושבת לחודשיים

גיד תלוש בעצם. נשמע כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:14 
Asafas כתב:
להביא!
השחקן לא משחק כבר חצי שנה כדורגל ואנשים כאן חולמים שהוא יגיע. יש לי הרגשה שחלק מהמשתמשים כאן זה גיא לוי.

לצערי אני לא עוקב אחרי הקבוצות האחרות, גם אחרי הפועל קשה לעקוב מחו"ל, לא ידעתי שהוא פצוע, אבל גם מכאן רואים שאין לנו חלוץ, בינתיים פריצה שלדעתי היה יכול להתאים לנו חתם במפ"ת ופתאום ראיתי שם של שחקן מצויין מקושר לנתניה. לא ידעתי שהוא לא שיחק העונה, מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:14 
Asafas כתב:
להביא!

לצערי אני לא עוקב אחרי הקבוצות האחרות, גם אחרי הפועל קשה לעקוב מחו"ל, לא ידעתי שהוא פצוע, אבל גם מכאן רואים שאין לנו חלוץ, בינתיים פריצה שלדעתי היה יכול להתאים לנו חתם במפ"ת ופתאום ראיתי שם של שחקן מצויין מקושר לנתניה. לא ידעתי שהוא לא שיחק העונה, מתנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
לוטם זינו חתם. חוץ מזה שיש לו גבות מסודרות למשעי, מישהו יכול להרחיב עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אני יעדכן את האשכול שאהיה מול מחשב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:20 
IdanTheLittle כתב:
לוטם זינו חתם. חוץ מזה שיש לו גבות מסודרות למשעי, מישהו יכול להרחיב עליו?

חוץ מזה שאוהדי ב"ש ממש מחזיקים ממנו לא נראה לי שמישהו יכול לתת יותר מידי פרטים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אוי ההתמכרות הזאת. רוצה עוד החתמה.
גם הטקסט שרותם נותן לשחקן, זה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:

כשמדברים על השאלה עם אופציה(ממשית), מדברים על דברים כמו ההשאלה של יובל אבידור למכבי-שגם בחוזה ההשאלה וגם בחוזה מול השחקן סגורים התנאים לחתימה לטווח ארוך של השחקן בקבוצה המשאילה, והיא היחידה שיש לה SAY בעניין של האם הם ימומשו או לא.
כשמדברים על "השאלה לצורך השבחה" מדברים על השאלה שהקבוצה המשאילה היא זאת שיש לה את הSAY איפה השחקן ישחק בתום תקופת ההשאלה, ובגלל זה היא תקצור את הפירות מההתקדמות שהשחקן יעשה בתקופה הזאת.
קבוצות ששואלות שחקנים בהשאלות מהסוג השני הן בהכרח קבוצות קטנות. קבוצות ששואלות מספר שחקנים בהשאלות כאלה מאותה קבוצה הופכות באופן לא רשמי לקבוצה בת של הקבוצה המשאילה.
השאלות מהסוג הראשון הן אופציה סבירה עבור כל קבוצה, וזאת האפשרות הכי טובה כשמדובר בשחקנים שמצבם ממש לא ברור, כמו ידין או תמוז.
ההשאלות של ארביטמן ובן בסט למיטב זכרוני היו עם אופציה ממשית שבסוף תקופת ההשאלה החליטו(די בצדק בהתחשב בחלוצים שהיו לנו אז) שהם לא שווים את המחיר של מימוש האופציה, וגם ההשאלה של דגני היתה גרסא מעוותת של השאלה כזאת(שהאופציה היתה קיימת אבל העלות הכוללת של ההעברה היתה לא הגיונית, אבל עדיין הSAY היה של הפועל).
אם מחר, לצורך העניין, יש אופציה לשאול את בן בסט ממכבי כשיש לנו אפשרות ראלית להחתים אותו בסוף העונה ואנחנו נהיה אלה שמחליטים אם לממש אותה או לא, אין באמת בעיה עם זה(בהנחה והוא מתאים להפועל כרגע, שלגבי זה אין לי מושג).

ווקבוצה משאילה שחקן שלה לקבוצה אחרת, קבוצה שואלת שחקן מקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:26 
מחתימים שני שחקנים שהפעם האחרונה שראו בה מגרש בצורה סדירה הייתה באמצע העונה שעברה בערך. מלבב ממש. ניצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 16:47 
לוטם זינו לפני הפציעה היה קשר מעולה (אחורי וגם 50/50).
קרע רצועה ומאז שיחק מעט מאוד. הלוואי ויהיה בכושר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 16:50 
לפי אוהדי ב"ש שאני מכיר הוא שחקן טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 16:52 
הוא שחקן חזק עם טכניקה טובה, משהו שאין לנו בקישור. מקווה שהוא בכושר, כבר ראינו מקרים אחרי פציעות שהשחקן נגמר וגם ראינו כאלה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 16:56 
אגב, ניב זריהן ירד אתמול סופית מהפרק אחרי פגישה משולשת בין זריהן, ג'קי ודודו דהאן שבה ג'קי סרב לשחרר את הילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1391 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: