Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
טיילור באטל זה גארד עם יכולת אישית הכי רעה בליגה, אני כבר מעדיף את גיל אמיתי באחד על אחד. זה לא יאמן שמגיעים למצב שכל התקפה בדקות האחרונות הכדור ביד שלו 24 שניות כדי שינסה לאלתר משהו על השומר שלו, זה שחקן בלי יכולת אישית, פשוט אפס. לא מסוגל להגיע לטבעת, לא יכול לעלות לקליעה מעל חסימה, אין לו שום יכולת לייצר משהו בהתקפה. זה נורא. אין בעיה לסחוט את השעון בסוף אבל לא עם שחקן כזה, הוא לא מסוגל לעשות שום דבר.
אני כל כך מאוכזב ממנו, שחקן פשוט רע. חייבים להחליף אותו.
בלי טיילור אנחנו בחיים לא מנצחים.
מה שניצח לנו את המשחק זה הרבע השלישי שבו באטל התעורר ונתן את הדקות הטובות הראשונות שלו מאז הדרבי בערך.
די נו תתעורר כבר.
הוא הורג אותנו. באמת תודה שהוא נתן רבע טוב היום ו-15 דקות טובות מול ראשון (שגם בהן הוא בקושי עשה נקודות).
הוא הבעיה הכי גדולה של הקבוצה, אפס יכולת אישית, קליעה מזעזעת. חור שחור.
קודם כל אני אמרתי אחרי שהוא נפצע שצריך להחליף אותו כי הבן אדם לא תורם ככה. אז לא יודע מה אתה רוצה כל כך.
חוץ מזה, הקבוצה הזאת משחקת כדורסל מזעזע. מעבר לאפס תרגילים שיש לנו בארסנל, מדובר באוסף של שחקנים עם אינטליגנציית משחק שואפת לאפס.
הדקות היחידות שהקבוצה הזאת משחקת כדורסל זה כשטיילור אקטיבי וטוב. היום זה מה שניצח לנו את המשחק.
בלי קשר, מאז שהוא נפצע אני לא חושב שהוא קלע שלשה אחת וככה אי אפשר להמשיך.
כן, אינטליגנציה זאת הבעיה שלנו. בחיאת בן אדם תתעורר. באטל, סימונס, מתן, בלאט זה שחקנים שנחשבים הכי אינטליגנטיים בליגה - זה הקו האחורי שלך. אתה חושב שאינטליגנציה זו הבעיה שלהם? מה עם יכולת אישית? יכולת פיזית ואתלטית שלהם שהיא פשוט רעה אחד אחד וגם עושה אותם חורים בהגנה ולא יעילים במשחק המעבר? אם אתה חושב שאינטליגנציה זו הבעיה של השחקנים האלה אז אתה על אוטומט.
אתה פשוט מדקלם את הסיפור הזה עם האינטליגנציה גם בכדורסל וגם בכדורגל, זה לא מבחן פסיכומטרי בן אדם. הבעיה שלנו זה קו אחורי עם יכולת אישית מאוד מאוד חלשה שלא מייצר כלום ולא קולע, וזה מתחיל בבאטל.
פז בחיים לא חשבתי שאני אשמע ממך כזו דמגוגיה מביכה.
מתן זה בכלל לא שחקן לליגת על. שחקן שמיני ברוטציה. למי זה עוזר אם הוא חכם? ואגב, יחסית לשחקן חכם זה די מדהים שהוא לא מבין שכל השלשות של היריבה מגיעות ממנו.
בלאט? שחקן שכל מה שהוא עושה זה לעמוד בפינה ולקלוע שלשות פנויות ברמה שגם מול אולם ריק הוא לא יקבל. וגם אותם הוא קולע באחוזים בינוניים אגב.
השחקנים המרכזיים של הקבוצה הזאת אלה ארבעת הזרים, רביב ורוטבארט. מתוכם לארבעה שחקנים יש אינטליגנציית משחק אפסית והשניים האחרים אלה טיילור וסימונס. סימונס בינתיים נורא נורא אנמי ואז קבלת ההחלטות הטובה שלו לא ממש עוזרת לנו. זאת אגב גם שאלה למה בקבוצה עם יכולת אישית כל כך נמוכה הבאת שחקן כמו סימונס אבל זה היה ידוע מראש.
מה שאני כותב עכשיו זה לא איזה גילוי חדש. מתחילת העונה אנחנו טובים רק כשטיילור טוב והתלות שלנו בו היא עצומה פשוט.
אגב, אין ספק שיכולת אישית נמוכה זאת בעיה עצומה בקבוצה הזאת, אבל זה לא מונע מחיפה לשחק כדורסל ואפילו מנהריה שחוץ מאומה יש לה כלום ושום דבר.