א.ב כתב:
ארדיטי כתב:
א.ב כתב:
gigs כתב:
אחלה ראיון, שמעון לדעתי יכול להביא ערך מוסף גדול למועדון כמנהל מקצועי.
הוא רק צריך להבין שזה הקהל (לצערי) היום, כמה ילדים מפגרים שהתאהבו בעצמם ובלהיות "אולטראס".
זה לא מה שהורג את הקבוצה (מה שהורג אותה הוא מקצועי נטו) אבל בהחלט פוגע בכללי במועדון.
לא ברור מה עדיף, ילדים מפגרים שהתאהבו בעצמם או מבוגרים (?) מפגרים שחושבים שאפשר למנות למנהל מקצועי מישהו שאין לו את הכישורים לזה רק כי הוא שחקן עבר שמזוהה עם המועדון כאילו זה חוג לילדים במתנ"ס.
בא לך למנות את הכישורים הדרושים ומה חסר לאמסלם? רק בשביל הדיוטות כמוני שלא מבינים למה אתה מתכוון.
בכיף.
הבנה (יותר מבסיסית) בכדורסל, קריאה נכונה של המשחק והבנה מה הבעיות והליקויים של כל קבוצה בכלל ושחקן בפרט, כמו כן כמובן שמומלץ למנות לתפקיד מישהו שעובד בכדורסל (מנהל מקצועי עם רזומה של יותר משנה אחת, מאמן לשעבר עם קבלות) ולא מישהו שמחלטר מדי פעם בתור פרשן, שזה אגב המקום שבו היה ניתן להיחשף להגיגיו של אמסלם.
אז אתה מניח שאמסלם לא מבין בכדורסל בגלל הדרך שבא הוא מתבטא בתור פרשן בשידור? הבן אדם שיחק, אימן ניהל והיה סביב כדורסל כבר 30 שנה אני רוצה להניח שיש לה הבנה (יותר מבסיסית) בכדורסל. לא שאני קורא להעסיק אותו בתור מנהל מקצועי אבל אם ימצאו לאמסלם תפקיד במועדון בו הוא יוכל לתרום זה יהיה נהדר. אמסלם הוא הסמל הגדול שידע המועדון ולמקום כמו הפועל זה לבדו אומר המון, הוא גם אדם מהסוג שכל מי שעבד איתו או שיחק איתו מעריץ אותו. מהאנשים הנדירים האלה שאהבה ונשמה וסמל הם באמת הדרך שבה הוא חי (אני לא גר בארץ בשנתיים האחרונות אבל שמעתי שגם בהשרדות להבדיל התקבל אותו רושם בדיוק).