תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול חדשות ינואר 2016 (מידע)
הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

זינו וידין סיכמו עקרונית, הפועל תרד מז'אורז'יניו?
שני הקשרים יחתמו בשבוע הבא, גם תורג'מן עשוי להצטרף בעסקה מול מכבי חיפה. סכנין לא מתפשרת בדרישות על הברזילאי, האדומים ממתינים לארבייטמן

לאחר עזיבתו של מיחאי פינטילי ואי צליחת העסקה עם טוטו תמוז, בהפועל תל אביב ממשיכים בניסיונות שלהם להתחזק כשנראה שכבר אפשר לסמן 'ווי' על שני שחקנים, הקשרים לוטם זינו ואביחי ידין, שסכימו עקרונית את תנאיהם בקבוצה.

עם ידין עדיין צריכים להיסגר מספר פרטים מול חיפה, כאשר בעסקה אמור להיכלל גם החלוץ אלון תורג'מן, אותו רוצים בקבוצה. סגירה של פרטים אחרונים וחתימה צפויה רק בתחילת השבוע הבא. בכל מקרה, השחקנים לא יכולים לעבור עד פתיחת החלון בעוד כשבוע.

בגזרת ז'אורז'יניו נראה היה שאתמול חלה התקדמות, אך שוב סכנין עלתה בדרישות ורוצה שלושה שחקנים עבור הקשר הברזילאי, כשבהפועל לא מתכוונים להיענות לכך ועשויים להודיע בקרוב שהם יורדים מהעסקה, למרות שהבעלים אמיר כבירי נחוש להחתימו.

בנוסף, במועדון עדיין בוחנים את האפשרות להחתים את שלומי ארבייטמן, אך זה תלוי במהלכים שתעשה הפועל ב"ש שגם היא מחפשת חלוץ. אם הקבוצה מהדרום אכן תצרף שחקן לחוד, הסבירות שארבייטמן יעבור להפועל היא גבוהה.

למרות שעסקת טוטו תמוז לא יצאה אל הפועל, האדומים הבהירו כי הם מוכנים לחתום עם החלוץ על חוזה לחצי עונה ולשבת לדבר שוב בסוף השנה. בשלב זה יש נתק בין הצדדים, אך אם תמוז לא ימצא קבוצה בקרוב, לא מן הנמנע שישוב אל שולחן המשא ומתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (מידע)
הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
סוכמה עסקת ידין, חשש שווינטרה יעזוב
הקשר צפוי לחזור לקדנציה נוספת בהפועל ת"א, שסיכמה עקרונית עם מכבי חיפה ותחתים אותו על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הבלם היווני יוכל לנצל סעיף בחוזהו ולהשתחרר מיידית, במקביל בקבוצה עובדים על צירופים של לוטם זינו ומוחמד גדיר

הפועל תל-אביב סיכמה עקרונית עם מכבי חיפה על מעברו של אביחי ידין. בחיפה החליטו להציב ברשימת ההעברות את הקשר, לו חוזה לשנה וחצי הקרובות במהלכן אמור היה להרוויח כ-300 אלף דולר. אחרי שיחות בין הצדדים אמש (ה') הוחלט על המעבר, כשנותרו פרטים קטנים שייסגרו בראשון הקרוב. ידין יוחתם בהפועל בכפוף לבדיקות הרפואיות אותן עבר גם טוטו תמוז, ויחתום על חוזה עד לסיום העונה עם אופציה לעונה נוספת.

מנגד, בהפועל חוששים כי הבלם היווני לוקאס וינטרה ינצל סעיף בחוזהו המאפשר לו להודיע בכתב במהלך סוף-השבוע על עזיבת המועדון באופן מיידי. ביוון פורסם כי וינטרה לא מרוצה בישראל, אליה הגיע מהליגה הספרדית, בין היתר בשל לחץ מצד אשתו. לאחרונה הוא דווקא החל לחפש דירה חדשה בת"א, אולם ביוון פורסם כי פאוק סלוניקי ואפטרומיס מעוניינות בו, מה שהדאיג את הפועל שחוששת להישאר ללא בלם בכיר בטווח המיידי.

בשבוע הקרוב הפועל מתכוונת להתחזק בארבעה שחקנים, אותם תוכל לשתף כבר במשחק הליגה מול בני יהודה. סיכומים עקרוניים כבר הושגו עם ידין ועם הקשר לוטם זינו
מתון השווייצרית. מי שעוד עשוי להגיע לחודרוב ממכבי חיפה הוא אלון תורג'מן, שאמנם הביע את רצונו לשחק בבית"ר ירושלים אך בשלב זה נראה כי יושאל לאדומים, שגם מציעים לו הצעה כספית גבוהה יותר. כרגע יש מחלוקת לגבי צירופו של ז'אורז'יניו מבני סכנין, ומקביל ישנם מאמצים לסגור את עסקת מוחמד גדיר, היום שחקנה של לוקרן.

מי שלא ישחקו בראשון נגד הפועל חיפה הם ליביו אנטל, שייעדר כחודש בשל הפציעה בקרסול, ואיאד אבו עביד המורחק. המאמן גיא לוי החליט כי שמואל שיימן יישאר במועדון עד לסיום העונה.

YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/160996

ידין עבר בהצלחה את הבדיקות וכבר הושג סיכום לגבי שכרו
לוטם זינו גם מתקרב, כשאם לא יצליחו להביאו, ניקולה דרינצ'יץ' מועמד(כבר מתקיימות שיחות איתו).
שחקנים מבני סכנין רמזו להפועל לבדוק רפואית גם את ז'ורז'יניו שמוגדר כפצוע כרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2016, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
ידין וזינו עברו את הבדיקות הרפואיות בהפועל
השניים עברו בהצלחה את הבדיקות ויחתמו במועדון עד תום העונה. גורם: "לא צפויות בעיות מיוחדות". שיימן בהרכב לקראת הפועל חיפה מחר ב-20:15

הפועל תל אביב תוכל בקרוב לברך על המוגמר, כשהערכה היא כי ב-48 השעות הקרובות, לאחר שייסגרו כל הפרטים מול מכבי חיפה ות'ון השווייצרית, אביחי ידין ולוטם זינו יהפכו באופן רשמי לשחקני הפועל תל אביב.

ביממה האחרונה שני הקשרים עברו בהצלחה את הבדיקות הרפואיות במועדון ונותרו מספר סעיפים קטנים שאותם יצטרכו לסגור עורכי הדין של השחקנים עם הקבוצות, אך גורם המקורב לעסקה אמר: "לא צפויות בעיות מיוחדות, יש מספר סעיפים לסגור אבל יהיה בסדר".

בתוך כך, האדומים סיימו את ההכנות לקראת המשחק מול הפועל חיפה מחר ב-20:15 כאשר גיא לוי יחסר בסגל את איאד אבו עביד המורחק וליביו אנטאל שנפצע השבוע בקרסול.

אל ההרכב יחזור שמואל שיימן שיחליף את אבו עביד בעמדת המגן השמאלי וישלים את חוליית ההגנה ביחד עם עופר ורטה, לוקאס וינטרה ואדי גוטליב.

לוי ייתן את הקרדיט לסיראז' נסאר שישוב להרכב במקומו של עומרי אלטמן, זאת לאחר שהציג יכולת טובה ואף כבש את השער היחיד של האדומים ב-1:1 בשבוע שעבר מול מכבי נתניה.

משה אוחיון ימשיך ב-11, כמו גם בן רייכרט ואיסומעילה לינגאנה. קלאודיו בומבה ושגיב יחזקאל ישלימו את חוליית ההתקפה.

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 14:44 
גיא לוי לבן רייכרט: "אתה שערורייה"
שמח בהפועל ת"א: המאמן התנפל על הקשר בהפסקת המשחק מול הפועל חיפה. בין היתר אמר לו: "מי אתה חושב שאתה בכלל? אם אתה ממשיך ככה אתה עף מכאן עוד עשר דקות". לוטם זינו חתם בקבוצה עד לסיום העונה, אביחי ידין יצטרף אליו ביממה הקרובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4748369,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2016, 21:44 
גיא אסולין חתם: http://www.htafc.co.il/%D7%92%D7%99%D7% ... %AA%D7%90/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום-יום שלישי 5/1/16
ביי גיא, היי גיא
הפועל ת"א צפויה לפטר את המאמן גיא לוי בימים הקרובים, אולי עוד לפני המשחק מול בני יהודה בשבת: "הוא בורח מאחריות" • גיא אסולין ולוטם זינו חתמו • נתניה: גיא גומברג, אילן בוקרה וטיאגו דוס סנטוס פריירה הצטרפו • הקבוצה תבקש לאזרח את ארון שונפלד
שי ארצי
גיא לוי צפוי לסיים את תפקידו
כמאמן הפועל ת"א כבר בימים הקרובים, וטרם הוחלט אם המאמן יפוטר לפני או אחרי המשחק מול בני יהודה בשבת.
הרקע לפיטורים המתקרבים של המאמן, שהגיע לקבוצה לפני חודשיים, נובע לא רק מהתוצאות המאכזבות שלו (ניצחון אחד בשבעה משחקים,( ולטענת גורמים המקורבים לראשי הפועל יש מתיחות גדולה בין ההנהלה הבכירה לבין המאמן. זאת עקב אמירות מסוימות מצד לוי, ולכאורה גם בשל רמת אימונים נמוכה מאוד, כשלטענתם, במצב הקיים, אין מנוס מפרידה. "גיא קיבל הזדמנות ענקית לקריירה שלו, ולא רק שהוא נכשל הוא בורח מאחריות," אמר אותו גורם המקורב לראשי המועדון, "עכשיו נשאר להיפרד ממנו בצורה מכובדת."
עדיין לא ברור מי יחליף את לוי, שעימו יצטרכו האדומים לדון על פיצוי כספי, ועדיין לא נעשתה פנייה למאמנים אחרים. עם זאת, המועמד האולטימטיבי הוא אלי גוטמן, שהיה הבחירה הראשונה של הקבוצה עוד לפני לוי. גורם בהפועל התייחס בקצרה לנושא כשאמר "הכל אפשרי." ולמרות הכל, עדיין יש גורמים במערכת שמאמינים כי לוי יצליח לעשות שינוי עם החיזוק שיגיע בחלון ההעברות הנוכחי ולכן יש להמתין עם פיטוריו.
בלי קשר לעמדת המאמן, הקבוצה החלה בהחתמות חודש ינואר כשצירפה את גיא אסולין, שבקיץ האחרון כבר סיכם במועדון וברגע האחרון העיסקה התפוצצה. משפחתו של אסולין וההנהלה שמו בצד את המשקעים מהקיץ והקשר חתם אתמול לשנה וחצי ואמר: " "המצב לא טוב כרגע, אבל אני בטוח שנצליח להוציא את הקבוצה לדרך חדשה, ובטווח הארוך יותר גם להגיע להישגים." שחקן נוסף שחתם אתמול עד לתום העונה עם אופציה לשנתיים נוספות הוא לוטם זינו, שעל מועמדותו ועל המו"מ מולו פורסם לראשונה כאן במדור. "אנחנו צריכים לעבוד קשה כדי לייצב את הקבוצה ולשפר את המשחק הקבוצתי," אמר זינו לאחר החתימה. אביחי ידין, שסיכם את תנאיו, צפוי לחתום היום או מחר, כשבמקביל האדומים גם החלו בחיפושים אחר חלוצים זרים, בד בבד עם הניסיונות להחתים שחקני התקפה ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 08:29 
הפועל ת"א מתעניינת בניקולה דורדיץ'
האדומים מכוונים לרכש הכי משמעותי שלהם בחלון ההעברות בדמות החלוץ הסרבי של אאוגסבורג, אשר הושאל העונה למאלמו השבדית. "אלה עלויות מטורפות, אבל נעשה הכל כדי שיגיע לפה". מעמדו של גיא לוי תלוי בתוצאות שני המשחקים הקרובים

ממשיכה להתחזק? הפועל תל אביב בוחנת להחתים את חלוצה הסרבי של מאלמו, ניקולה דורדיץ', אשר הושאל למועדון השבדי מאאוגסבורג.

הקבוצה סימנה את החלוץ בן ה-29 כאפשרות לרכש האיכותי ביותר של חלון ההעברות. השחקן ששייך לסגל הרחב של נבחרת סרביה, שיחק בשנים האחרונות בעיקר בסקנדינביה. תחילה עבר לנורבגיה, המשיך להלסינבורג בה כבש בליגה האירופית נגד טוונטה והאנובר, מה שהקנה לו מקום בגרויתר פירת' מהבונדסליגה.

ביולי 2014 הוא עבר לשחק באאוגסבורג, בה חתם על חוזה לשלוש שנים וביולי האחרון עבר בהשאלה למאלמו. הליגה השבדית הסתיימה עתה ולכן בהפועל ינסו להנחית את החלוץ האיכותי בארץ. "הלוואי שנצליח בזה, כרגע מדובר בניסיונות שלנו, אלו עלויות מטורפות, אבל נעשה הכל שיגיע לפה", אמרו במועדון.

מעמדו של גיא לוי בהפועל תלוי בתוצאות שני המשחקים הקרובים נגד בני-יהודה והפועל כפ"ס, כפי שפורסם אתמול ב-ynet ספורט, כשבמידה שלא יושגו בו תוצאות טובות יחד עם שיפור ניכר ביכולת, הוא עשוי לקבל הודעת פיטורים. לוי התעמת בחדר ההלבשה של האדומים במחצית המשחק מול הפועל חיפה עם בן רייכרט. לוי זעם על היכולת של הקשר במשחק, ובין היתר אמר לו: "אתה שערורייה, לא עובד על המגרש. מי אתה חושב שאתה בכלל? אם אתה ממשיך ככה אתה עף מכאן עוד עשר דקות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4748673,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 09:57 
הפרסה של הפועל ת"א: חודשו המגעים עם תמוז

לחלוץ הוצע חוזה רק עד סוף העונה, אך כרגע הוא מסרב ודורש הסכם לשלוש שנים וחצי. לחץ למינוי גוטמן

ספורט5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 10:08 
Meitar כתב:
הפרסה של הפועל ת"א: חודשו המגעים עם תמוז

פרסה או פארסה אם אתם מבינים למה התכוונתי חחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 10:28 
נעשתה פנייה לגוטמן(ספורט5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
מרקו בלבול מועמד להפועל במקרה וגיא לוי יפוטר
הפועל מאשרת שפנתה לגוטמן, אבל רק לגבי העונה הבאה
שיחה קשה בין כבירי לגיא לוי, שלא מרוצה מההתנהגות של הפועל

ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 13:48 
הפועל תל אביב מנהלת מו"מ עם מרכוס רודן
פרסום ראשון: הקשר השבדי בן ה-24 מאלפסבורג, שהיה מועמד בקיץ למכבי חיפה, אמור לחזק את האדומים. רודן רשם 3 הופעות בנבחרת שבדיה.
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/263357.html?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן נוטה לקבל את הצעת הפועל ת"א
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03343.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 20:26 
הפועל תל אביב: גיא לוי יסיים את דרכו, אלי גוטמן יהיה המנג'ר
החלה הפגישה בין המאמן לבעלים אמיר כבירי, שכנראה יבשר לגיא לוי על הכוונה למנות את גוטמן לתפקיד המנהל המקצועי. לוי לא מוכן להמשיך תחתיו, מרקו בלבול או פליקס נעים מועמדים להחליפו

http://sports.walla.co.il/item/2922412

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 1:
ציטוט:
הפועל ת"א עלולה לספוג עונש איסור העברות בעקבות חוב ישן

האדומים חויבו לשלם לגבריאל דוס סנטוס לא פחות משני מיליון שקלים, אופ"א מאיימת באמברגו. תגובת המועדון: "מדובר בחוב ששייך לתקופת אלי טביב"
אביתר לנג

לספורט1 נודע שבספטמבר האחרון נתבע לשלם יותר משלושה מיליון שקל לשחקנו לשעבר, הבלם הברזילאי גבריאל דוס סנטוס. עו"ד יוסי גאייר, שייצג את הפועל תל אביב בתביעה, הצליח להוריד את הסכום לשני מיליון שקל.

אלא שעד כה לא שילמו האדומים את הסכום וגורמים המעורבים בסוד העניינים טוענים כי למועדון אין כרגע את הכסף הדרוש. בינתיים כבר קיבלה הפועל תל אביב התראה חמורה מאופ"א לפני ביצוע סנקציה בפועל. הסנקציה היא אמברגו על החתמת שחקנים בינואר.

מהפועל תל אביב נמסר בתגובה: "מדובר בתביעה נוספת מהקדנציה של אלי טביב והעניין בטיפול. בכל מקרה לא יהיה שום סיכוי לסנקציה כלשהי". אלא שמבדיקת אתר ספורט1 עולה כי השחקן שיחק בתקופת כהונתו של מוני הראל כיו"ר וכי החוב מוטל בראש ובראשונה על הפועל תל אביב, שאחר כך תצטרך לבצע את הקיזוזים הפנימיים שלה עם מי שצריך.

דוס סנטוס הגיע להפועל בקיץ 2007 וגיא לוזון בנה עליו במרכז ההגנה לצד רמי דואני. באימון המסכם לפני המשחק בגביע אופ"א מול אלבורג השבדית הוא קרע את הרצועות בברך והושבת לשלושה חודשים. האדומים נאלצו להקפיא את חוזהו של השחקן ולהביא מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2016, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2815657 (לינק לא נעול)
ציטוט:
אלי גוטמן ימונה למנג'ר הפועל תל אביב
יתחיל לעבוד ביום ראשון. גיא לוי יודיע ב-24 השעות הקרובות אם הוא מעוניין להמשיך תחתיו, ואם יעזוב - וואליד באדיר יחזור לעמדת המאמן

עיקרי הדברים:
1. גוטמן מנג'ר, לא כמו קרויף. יישב על הספסל, יהיה נוכח באימונים
2. גוטמן הרים טלפון לכבירי כשהבין שלא ימונה למכבי
3. גוטמן אישר חלק מהרכש שגיא לוי תכנן, וחלק פסל
4. ינסו לשכנע את טוטו להגיע עד סוף העונה (כתוב שבין טוטו לגוטמן יש קשר טוב, אני דווקא זוכר את תאקל כאבי השיניים בקמפיין הנבחרת האחרון)
5. שני זרים יגיעו לקראת סוף חלון ההעברות
6. שגיב יחזקאל, ראמזי ספורי ועמרי שקל ישוחררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2016, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
וולקאם לאלון תורגמן :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2016, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/Mobile/Article/15-16 ... 63413.html

רודן השוודי צפוי לסגור בהפועל.
גוטמן טען שישב ביציע ולא על הספסל.

בידיעה נפרדת תורג'מן ואסולין באימון בכורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2016, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן סגור בהפועל ת"א לשלוש שנים וחצי
המנג'ר והאדומים סגרו את כל התנאים וכעת נשארו רק ניסוחים משפטיים אחרונים, הפגישה של גיא לוי עם גוטמן נדחתה לסוף השבוע. ידין סגר בקבוצה

אלי גוטמן סגר את כל התנאים שלו כמנג'ר הפועל תל אביב וכעת נשארו רק ניסוחים משפטיים קטנים. גוטמן סגור אצל האדומים לתקופה של שלוש שנים וחצי וההערכה היא כי עד סוף השבוע גוטמן יוכרז רשמית כמנג'ר הפועל ת"א.

פורמלית, אלי גוטמן אמור להתחיל לעבוד ביום ראשון, אך לא מן הנמנע שהוא אף יגיע למתחם בוולפסון קודם לכן. הערכה היא כי גוטמן ירוויח כ-260 אלף יורו לעונה ויקבל את כל הסמכויות המקצועיות.

גוטמן מגיע להפועל ת"א רעב מאוד להצליח ומגיע נחוש להוביל את האדומים בחזרה לצמרת הכדורגל הישראלי. המנג'ר החדש יקבל מהבעלים אמיר כבירי את כל הסמכויות המקצועיות.

מי שיצטרף מחר (חמישי) באופן רשמי לאימוני הקבוצה הוא אביחי ידין שמגיע בהשאלה עד לסוף העונה כאשר להפועל ת"א יש אופציה לרכישת הכרטיס שלו תמורת כ-450 אלף יורו בסיום העונה ממכבי חיפה. ידין הופך הערב רשמית לשחקן הפועל ת"א.

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 08:14 
כבירי לאלי גוטמן: נחזיר את דמארי בעונה הבאה
המנג'ר עדיין לא הצטרף רשמית, אבל תכניות לעתיד כבר יש. האדומים מחכים להחלטתו של גיא לוי, אם להישאר או לעזוב

בהפועל ת"א מחכים גם הבוקר (חמישי) לתשובתו הסופית של המאמן גיא לוי, שצריך להחליט - נשאר לעבוד תחת המנג'ר אלי גוטמן או עוזב אחרי חודשיים בלבד במועדון? גוטמן סיכם אתמול את תנאיו לשלוש שנים וחצי, והאדומים מחכים לגיא לוי כדי להודיע רשמית על מינויו של מאמן הנבחרת היוצא, שזכה עם הפועל בדאבל.

בינתיים, גוטמן כבר החל לעבוד ומעודכן בכל נושא הרכש בחלון העברות. כבירי והמנג'ר החדש כבר שוחחו לגבי העונה הבאה, כשהבעלים הבהיר לגוטמן כי בעונה הבאה הציפייה היא לבנות קבוצת צמרת שתתמודד על האליפות. לשם כך, המטרה העליונה שלו היא להחזיר את עומר דמארי, כוכב הקבוצה לשעבר, שמשחק כיום ברד בול זלצבורג האוסטרית.

לאתר ערוץ הספורט נודע כי כבירי כבר שוחח עם דמארי, שהביע נכונות לחזור ארצה בשנה הבאה. כזכור, גם בקיץ היו ניסיונות להנחית את החלוץ בחודורוב, אולם הוא העדיף להישאר באירופה. לבעלים ברור כי להחזרת דמארי תהיה לא רק תרומה מקצועית אדירה, אלא גם תרומה מוראלית למועדון בכלל. דמארי ידוע בתור אחד השחקנים האהובים על הקהל האדום, שזוכר כי טרם יציאתו לאירופה הוא לא עבר למכבי ת"א למרות החיזור של הצהובים.

בתוך כך, אביחי ידין יגיע הבוקר למתחם חודורוב על מנת לחתום על החוזה שלו בהפועל תל אביב. הקשר יגיע בהשאלה ממכבי חיפה עד תום העונה, כשלאדומים תהיה אופציה לרכוש אותו לקראת העונה השנה הבאה.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03440.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 10:22 
וואלקאם לאביחי ידין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"יש סיכוי גדול שמרכוס רודן יעבור להפועל ת"א"
המנהל המקצועי של אלפסבורג טוען שאם האדומים "ינקבו בסכום הנכון", לא מן הנמנע שהקשר השבדי יעבור. הרוש ביקש לשחק, הרופאים הורו לו לנוח שבוע

http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
אחרי סחבת של שנים: הפועל תל אביב שילמה את חובה לקייזרסלאטורן
האדומים שילמו את 700 אלף השקלים שהיו חייבים לגרמנים על רכישתם של איתי שכטר וגילי ורמוט.

http://sports.walla.co.il/item/2922947

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2016, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן סיכם סופית בהפועל ת"א, יחתום בראשון
המאמן הלאומי לשעבר חוזר לאדומים אחרי שסיכם סופית על חוזה לשלוש שנים וחצי עם שכר של 250 אלף יורו לעונה, מסיבת העיתונאים החגיגית - ככל הנראה בשני. גוטמן, שהיה מעורב בהחתמות האחרונות עוד לפני שסגר, ייפגש עם גיא לוי והאחרון יחליט על המשך דרכו

גוטמן סיכם סופית בהפועל ת"א, יחתום בראשון
המאמן הלאומי לשעבר חוזר לאדומים אחרי שסיכם סופית על חוזה לשלוש שנים וחצי עם שכר של 250 אלף יורו לעונה, מסיבת העיתונאים החגיגית - ככל הנראה בשני. גוטמן, שהיה מעורב בהחתמות האחרונות עוד לפני שסגר, ייפגש עם גיא לוי והאחרון יחליט על המשך דרכו
נדב צנציפרפורסם: 07.01.16 , 18:41

אלי גוטמן חוזר להפועל תל אביב . בתום פגישה שנערכה הערב (ה') סיכם המאמן הלאומי לשעבר עם ראשי האדומים על שובו למועדון, ואחרי לחיצת הידיים נותרה רק החותמת הסופית שתינתן ככל הנראה ביום ראשון, אז גם יעביר את האימון. בשני, ככל הנראה, תתקיים מסיבת העיתונאים החגיגית.

גוטמן ירוויח 250 אלף יורו לעונה ויהפוך למשתכר השני מבין המאמנים אחרי פטר בוס, המאמן החדש של מכבי תל אביב. זו תהיה הקדנציה השנייה שלו במועדון אחרי שהוביל אותו לאחת התקופות המוצלחות בתולדותיו בין השנים 2007-2011.

במהלך סוף השבוע צפויה פגישה בין גוטמן לבין גיא לוי, שיצטרך לקבל החלטה אם הוא נשאר בהפועל ת"א או עוזב. אם גיא לוי יחליט לעזוב, לא ימונה מאמן אחר תחת גוטמן ו-וואליד באדיר יהיה העוזר שלו. אם גיא לוי
יבחר בכל זאת להישאר, גוטמן יחליט אם יעמוד על הקווים או יישב ביציע במהלך המשחקים.

יש לציין כי עוד לפני החתימה היה המאמן הלאומי לשעבר מעורב במהלכים שנעשו בהפועל ת"א. שחקני הרכש החדשים של האדומים, גיא אסולין, אלון תורג'מן, אביחי ידין ולוטם זינו, הגיעו רק אחרי שהתקבל האישור של גוטמן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4749970,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (מידע)
הודעהפורסם: 08 ינואר 2016, 00:20 
נערך החוצה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 09:43 
שגיב יחזקאל שנפצע באף ופונה לבית חולים סובל משבר באף- שבר ללא תזוזה- מה שאומר שבעוד כמה ימים הוא יוכל לשחק כבר עם מסיכה מיוחדת. ייתכן כי יעדר במשחק הגביע מול נצרת עלית על מנת שלא לסכנו.

ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2016, 10:49 
http://m.ynet.co.il/Articles/4750783
בומבה ביטון ולינגאנה בדרך החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: