תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השחרור של אוונס
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 11:37 
מילפורד כתב:
KingAlpaca כתב:
תמנה אותי ליו"ר ואני אצטרך למצוא תשובות לזה.

קודם תתמודד בבחירות...

ואז הוא יחזור לארץ
Haven't the Jewish people suffered enough ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אני לא חושב שוויליאמסון הוא זה שצריך להיות מוחלף. הוא שחקן שיכול לעשות נקודות בעצמו. אלן כרגע מראה שהוא פשוט לא מסוגל לעשות סל. כרגע אני חושב שוויליאמסון עדיף למרות שאם היה אפשר הייתי מחליף את שניהם

מצטער אבל להגיד שוויליאמסון עדיף על אלן זה הזוי בכל קנה מידה.
אפילו בהתקפה ששם אמור להיות היתרון היחסי של וויליאמסון, אלן הוכיח את עצמו כיעיל יותר. קולע יותר נקודות בפחות דקות ובאחוזים הרבה יותר טובים (ווילאמסון קולע בפחות מ-40% מהשדה עם 1/9 בשני המשחקים האחרונים שזה פשוט מחפיר). ביכולת הנוכחית של שניהם, אלן אפילו מייצר נקודות לא פחות יעיל ממנו, גם בפוסט-אפ וגם בפייס-אפ. וזה אפילו לא צריך להיות שיקול, כי גם ככה מהלכי הפוסט-אפ והזריקות מחצי מרחק הן זריקות כל כך לא יעילות שהולכות ונעלמות מהכדורסל (ולראייה האחוזים של וויליאמסון) שמראש ההתקפות לא צריכות ללכת לאיזורים האלה, אפילו בהתחשב במשחק ההתקפה המוגבל שלנו. אבל כאמור גם שם אלן הוכיח את עצמו בפועל כיעיל יותר.
וכמובן בכל מה שקשור להגנה אישית וקבוצתית, ריבאונד, ורסטיליות, אתלטיות אלן כל כך הרבה יותר טוב שההשוואה ביניהם היא מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
אז יש פה לפחות 5 דעות שונות לגבי מה צריך לעשות ואת מי צריך להחליף אם בכלל.

מה שאומר שבטוח, איזו החלטה שלא תתקבל, תהיה גרועה לדעת הרוב :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 15:44 
באופן כללי אני לא חושב שג'ף וג'ון הם בעיה גדולה כמו שעושים מהם. עם כמה שהם בינוניים, הם צמד הגבוהים הזרים הכי נורמלי שהיה פה מאז שאנחנו בליגת העל (אולי למעט החודשים הספורים שקרטיס ובריאן רנדל שיחקו ביחד). אני מעדיף אותם על שחקנים כמו גייטס וקרטיס שלא מכירים את המונחים הגנה וריבאונד, לא מתאימים בכלל ליד רותבארט וגם התרומה ההתקפית שלהם לא ממש יציבה (למרות שהם סקוררים יותר טובים בלי ספק). על הארפר ומיימון אין בכלל מה לדבר, שניהם לא תרמו כלום ואפילו ג'וש שאני סה"כ מחזיק ממנו לא היה שחקן ליגה יותר טוב מג'ף (שניהם שחקנים יעילים בהגנה ובריבאונד עם כישרון התקפי מוגבל), שתורם יותר נקודות ויותר ריבאונד בפחות דקות.
עד המשחק מול ראשל"צ ג'ף וג'ון גם היו בתקופה טובה ולא היו אחראים לאף הפסד. מול קרית גת בגביע הם עשו מדד יותר גבוה מקילינגסוורת' ואוסבי בפחות דקות, מול נס ציונה הם עשו מדד יותר גבוה מאסקה וסימפסון (שקלעו ביחד באיזה 30% מהשדה) בפחות דקות, מול מכבי כנ"ל.

אני כן חושב שיש לנו בעיה קשה מאוד בקו האחורי. פשוט קו אחורי אנמי להחריד וזה מתחיל באדון באטל, שבחודש האחרון היכולת שלו מבישה. כבר 5 משחקים ברצף הוא לא מגיע ל-15 נקודות, מחריד בדקות ההכרעה, לא שומר, תוקע אותנו בחילופים וברוטציות, חוטף סלים מכריעים על הראש. טרה די בינוני עד עכשיו, כשהוא בין השאר סובל מהחולשה הנוראית של באטל (במחצית היחידה שבאטל שיחק איכשהו כדורסל וייצר משהו בחודש האחרון טרה היה עם 3/3 לשלוש) והספסל חלש מאוד. כל הקו האחורי הזה לא יוצר לחץ אפקטיבי בהגנה, לא יוצר ריצה בהתקפה, לא נותן קליעה ברמה טובה, לא מייצר מספיק עם הכדור. מי שניצחו אותנו זה רוצ'סטי ופניני (43 נק' ביחד), נעימי ואדווין (סביב 50 נקודות ביחד), ליונס ודאוסן (41 נק' ביחד), טפירו ודילייני (כמעט כל הנקודות ברבע האחרון באו מהם). אנחנו מפסידים את המשחקים קודם כל בקו האחורי, שם הבעיה העיקרית שלנו וזו המגבלה הכי גדולה במשחק של הפועל העונה. אני לא מבין איך לא רואים את זה ולא מבינים את זה, וכל היום רק מתעסקים במה עשה הגבוה הזה והגבוה ההוא.
מי שמנצח פה משחקים זה הקו האחורי, נקודה. עד שלא נבין את זה וננהג בהתאם נמשיך לדשדש עמוק למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 16:36 
ולכן אני אומר שהחלפה של באטל באוונס תחליש עוד יותר את הקו האחורי החלש ממילא.
נישאר רק עם רביב כמוביל כדור ומוסר יחידי - שזה בדיחה עצובה.
את בלאט ואמיתי לצערי אי אפשר להחשיב כמובילי כדור רציניים או מוסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 17:20 
הפועל צריכה להחליף את באטל בגארד ברמה גבוהה. ווינר. סקורר. שמסוגל לנצח משחקים. שיש לו יכולת אישית. זה זועק לשמיים כבר כל כך הרבה זמן.
במקביל הייתי מחזיר את אוואנס. אבל קודם כל להביא גארד ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים לא נראה שמנסים לעשות משהו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 21:17 
יובל כתב:
רדנקו כתב:
אני לא חושב שוויליאמסון הוא זה שצריך להיות מוחלף. הוא שחקן שיכול לעשות נקודות בעצמו. אלן כרגע מראה שהוא פשוט לא מסוגל לעשות סל. כרגע אני חושב שוויליאמסון עדיף למרות שאם היה אפשר הייתי מחליף את שניהם

מצטער אבל להגיד שוויליאמסון עדיף על אלן זה הזוי בכל קנה מידה.
אפילו בהתקפה ששם אמור להיות היתרון היחסי של וויליאמסון, אלן הוכיח את עצמו כיעיל יותר. קולע יותר נקודות בפחות דקות ובאחוזים הרבה יותר טובים (ווילאמסון קולע בפחות מ-40% מהשדה עם 1/9 בשני המשחקים האחרונים שזה פשוט מחפיר). ביכולת הנוכחית של שניהם, אלן אפילו מייצר נקודות לא פחות יעיל ממנו, גם בפוסט-אפ וגם בפייס-אפ. וזה אפילו לא צריך להיות שיקול, כי גם ככה מהלכי הפוסט-אפ והזריקות מחצי מרחק הן זריקות כל כך לא יעילות שהולכות ונעלמות מהכדורסל (ולראייה האחוזים של וויליאמסון) שמראש ההתקפות לא צריכות ללכת לאיזורים האלה, אפילו בהתחשב במשחק ההתקפה המוגבל שלנו. אבל כאמור גם שם אלן הוכיח את עצמו בפועל כיעיל יותר.
וכמובן בכל מה שקשור להגנה אישית וקבוצתית, ריבאונד, ורסטיליות, אתלטיות אלן כל כך הרבה יותר טוב שההשוואה ביניהם היא מצחיקה.

לומר שאין מייצר יותר ממנו זו השטות הכי גדולה שיצאה מהפה שלך מאז שאני זוכר שאתה כותב כאן. אולי אתה צריך להסתכל שוב על כל משחקי השנה. האיש לא מסוגל לעשות סל עם הגב לסל גם אם באטל ישמור עליו ולהשוות אותו מבחינה התקפית לוויליאמסון זו בדיחה. זה שוויליאמסון היה רע בהתקפה בשני המשחקים האחרונים לא מייצג אותו. הו5 נתן משחקים עם מספרים נהדרים ולא מגארבג' אלא מפוסט אפשר ומצבים שיצר לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:08 
היה דיבורים על אופציה של אוונס חזרה להפועל.

חתם היום בעירוני נהריה.

אולי יקזז קצת מהשכר שאנחנו משלמים.

חבל, הייתי שמח לראות אותו שוב בהפועל במקום וויליאמסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
גמר את הקבוצה. חד וחלק.
מי שמסרב להכיר בכך פשוט עוצם עיניים.
וזה לא משנה בכלל אם בזמן אמת ההחלטה הייתה סבירה ולגיטימית. אמרתי כבר שלדעתי לא, אבל גם אם כן, זה לא משנה כרגע. בדיעבד היא גמרה את הקבוצה. החלישה אותה בעשרות מונים.
מקבוצה שמשחקת טוב הרבה פעמים וחסר לה גרוש ללירה (ירושלים וראשל"צ בבית), והתוצאות שלה לא לגמרי משקפות את היכולת, הפכנו לאחת משלוש הקבוצות החלשות בליגה.

בסיבוב הראשון ניצחנו את נס ציונה 16 הפרש והשארנו אותם על 66 נקודות. בסיבוב השני הפסדנו להם בבית וספגנו 94 נקודות. נס ציונה נשארו אותה קבוצה (החליפו זר לא רע בזר שלא שדרג אותם בכלום, וזה הכל). אנחנו החלפנו את ג'אדג' בוויליאמסון, את קטש באברהמי, ואת סימונס באוונס. שלושת השינויים האלה ביחד הפכו אותנו לקבוצה הרבה יותר חלשה. תעשו את השקלול, כמה כל מהלך חיזק או החליש אותנו (כשברור לכולם שוויליאמסון פחות גרוע מג'אדג'), כשהתוצאה הסופית היא שמשלושת המהלכים האלה ביחד נחלשנו מאוד.
בסיבוב השני היינו הרבה יותר טובים נגד ראשל"צ כשהם היו בסגל מלא. רק ג'אדג', בעיית עבירות ושיפוט מפוקפק מנעו מאיתנו ניצחון. היום ניצחו אותנו בצדק מוחלט. והיום, בהשוואה לאז הם היו בלי כריס רייט, מהזרים המובילים בליגה, ונשארו עם שני זרים בלבד. כמו נגד נס ציונה, ההבדלים בין אז להיום היו ג'אדג'/וויליאמסון, אברהמי/קטש ואוונס/סימונס.

למעשה השחרור של אוונס החליש אותנו כל כך, שלמרות שבמקביל להחלפה שלו בסימונס גם קיבלו את לימונד בחזרה, אנחנו יותר חלשים מאשר כשהיינו בלי לימונד. לימונד + סימונס < אוונס, וזה בחוק הרוסי כשאין לנו ישראלים. זה כמה השחרור הזה החליש אותנו.

מכאן מה שצריך לעשות, בהנחה שמודים בטעות ומכירים במציאות במקום לעצום עיניים, זה ברור. מחר בבוקר הוא צריך לעלות על מטוס לתל-אביב, וביום שבת לשחק בנהריה. שיירשם במקום באטל עד שמוצאים גארד אחר. ואז להשאיר אותו במקום וויליאמסון. ובמקביל להביא את ביר-כץ, שלא רואה דקות בנהריה ועכשיו הביאו עליו את אורי קוקיה. זה יהפוך את את הסגל שלנו למאוזן וגמיש, גם מבחינת העמדות של הזרים, גם מבחינת עומק הסגל והחוק הרוסי, וגם ייתן גיבוי בעמדה 5. כל דבר אחר פשוט לא מתקבל על הדעת, ולא עומד בשום מבחן של סבירות.

עכשיו כבר אפשר להגיד שהשחרור של אוונס לא רק גמר לנו את הקבוצה, אלא גמר לנו את העונה. זאת הייתה הנקודה שבה נגזר גורלה של העונה הזאת, הסיכוי שעוד היה לנו לצאת עם משהו מהעונה הזאת נעלם לחלוטין.
עכשיו גם אם ימצאו 3-4 מספיק טוב במקום וויליאמסון כמו שמחפשים (למרות שכבר היה לנו ביד אחד כזה), זה יהיה מאוחר מדי.
כי בגלל הטמטום שבשחרור של אוונס במקום וויליאמסון כבר איבדנו יותר מדי משחקים שאין סרט שהיינו מאבדים עם אוונס, גג אחד: נס ציונה בבית, ראשל"צ עם שני זרים, קריית גת בבית, אילת בבית. עם אוונס היינו היום עם לפחות שני ניצחונות יותר בליגה (אם לא שלושה), ועם סיכוי להגיע לחצי גמר הגביע (היינו מגיעים לפחות לרבע).
כי הסיכוי למצוא עכשיו שחקן טוב כמו אוונס, שנותן 17 נקודות למשחק באחוזים מצוינים, ריבאונד התקפה, סיומת בצבע, אתלטיות, משחק לחץ, ורסטיליות, משחק ריצה, קליעה מבחוץ מדי פעם, הוא כל כך נמוך.
כי אם היינו רצים עם באטל-סימונס-אוונס-אלן ממחזור 10 במקום להמשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמנו עד סוף הסיבוב השני לפחות, אולי היה לנו מספיק זמן להתגבש מבחינה מקצועית כקבוצה (שיש לה שחקנים מספיק טובים).
ואם היינו רצים עם רביעיית הזרים הזאת ממחזור 10, אולי הזרקור על כך שטיילור "שחקן יורוליג" באטל הוא אחד הזרים הכי חלשים בליגה היה מואר מספיק חזק ולאורך מספיק זמן, כך שהיה נופל האסימון שהוא בעיה בפני עצמה. כרגע אין סיכוי, אנחנו עוד בשלב שמחליפים את וויליאמסון, משהו שהיה צריך לקרות כבר לפני חודשיים.

אפשר להמשיך לתקוף את ההנהלה ואת האחרים בטענות לא קשורות מצד אחד, או לסנגר בעיניים עצומות מצד שני - השחרור של אוונס, זה האקדח המעשן. זה מה שגמר אותנו, זה מה שגמר לנו את העונה כולה, זה היה המהלך המקצועי הכי מטומטם שהסב הכי הרבה נזק לקבוצה כלשהי בליגה בכל השנים האחרונות. דבר כזה עוד לא היה.

אגב, רדנקו, אתה עדיין רוצה להתווכח מי בכושר הנוכחי יוצר לעצמו יותר טוב ויש לו סיכוי לעשות סל כשהוא לוקח את הכדור לבד, אלן או וויליאמסון? זה הפרמטר היחידי שבו את ההבדלים ביניהם אפשר למדוד בקילומטרים ולא בשנות אור, אבל כן, אפילו בזה אלן מוביל בקילומטרים (גם אם לא בשנות אור כמו הריבאונד בשני צידי המגרש, ההגנה, הסיומת באיזור הצבע, משחק ריצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:45 
כל מילה.
והדבר המכעיס ביותר זה, שזה היה ברור. ברור לגמרי. שקוף לחלוטין.
אבל הפועל תל אביב, זו שיודעת יוצר טוב מכולם, כרגיל העדיפה ללכת בעיניים פתוחות לתוך הבור. וגם כשהיתה לה האפשרות לתקן ולהחזיר את אוונס, זה לא קרה.
פשוט התנהלות מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2016, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה ששנה הבאה לא נביא 3 בכלל.
אין לי כוח יותר לשברון לב כמו סקוט ואוואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 12:53 
יובל כתב:
יובל כתב:
גמר את הקבוצה. חד וחלק.
מי שמסרב להכיר בכך פשוט עוצם עיניים.
וזה לא משנה בכלל אם בזמן אמת ההחלטה הייתה סבירה ולגיטימית. אמרתי כבר שלדעתי לא, אבל גם אם כן, זה לא משנה כרגע. בדיעבד היא גמרה את הקבוצה. החלישה אותה בעשרות מונים.
מקבוצה שמשחקת טוב הרבה פעמים וחסר לה גרוש ללירה (ירושלים וראשל"צ בבית), והתוצאות שלה לא לגמרי משקפות את היכולת, הפכנו לאחת משלוש הקבוצות החלשות בליגה.

בסיבוב הראשון ניצחנו את נס ציונה 16 הפרש והשארנו אותם על 66 נקודות. בסיבוב השני הפסדנו להם בבית וספגנו 94 נקודות. נס ציונה נשארו אותה קבוצה (החליפו זר לא רע בזר שלא שדרג אותם בכלום, וזה הכל). אנחנו החלפנו את ג'אדג' בוויליאמסון, את קטש באברהמי, ואת סימונס באוונס. שלושת השינויים האלה ביחד הפכו אותנו לקבוצה הרבה יותר חלשה. תעשו את השקלול, כמה כל מהלך חיזק או החליש אותנו (כשברור לכולם שוויליאמסון פחות גרוע מג'אדג'), כשהתוצאה הסופית היא שמשלושת המהלכים האלה ביחד נחלשנו מאוד.
בסיבוב השני היינו הרבה יותר טובים נגד ראשל"צ כשהם היו בסגל מלא. רק ג'אדג', בעיית עבירות ושיפוט מפוקפק מנעו מאיתנו ניצחון. היום ניצחו אותנו בצדק מוחלט. והיום, בהשוואה לאז הם היו בלי כריס רייט, מהזרים המובילים בליגה, ונשארו עם שני זרים בלבד. כמו נגד נס ציונה, ההבדלים בין אז להיום היו ג'אדג'/וויליאמסון, אברהמי/קטש ואוונס/סימונס.

למעשה השחרור של אוונס החליש אותנו כל כך, שלמרות שבמקביל להחלפה שלו בסימונס גם קיבלו את לימונד בחזרה, אנחנו יותר חלשים מאשר כשהיינו בלי לימונד. לימונד + סימונס < אוונס, וזה בחוק הרוסי כשאין לנו ישראלים. זה כמה השחרור הזה החליש אותנו.

מכאן מה שצריך לעשות, בהנחה שמודים בטעות ומכירים במציאות במקום לעצום עיניים, זה ברור. מחר בבוקר הוא צריך לעלות על מטוס לתל-אביב, וביום שבת לשחק בנהריה. שיירשם במקום באטל עד שמוצאים גארד אחר. ואז להשאיר אותו במקום וויליאמסון. ובמקביל להביא את ביר-כץ, שלא רואה דקות בנהריה ועכשיו הביאו עליו את אורי קוקיה. זה יהפוך את את הסגל שלנו למאוזן וגמיש, גם מבחינת העמדות של הזרים, גם מבחינת עומק הסגל והחוק הרוסי, וגם ייתן גיבוי בעמדה 5. כל דבר אחר פשוט לא מתקבל על הדעת, ולא עומד בשום מבחן של סבירות.

עכשיו כבר אפשר להגיד שהשחרור של אוונס לא רק גמר לנו את הקבוצה, אלא גמר לנו את העונה. זאת הייתה הנקודה שבה נגזר גורלה של העונה הזאת, הסיכוי שעוד היה לנו לצאת עם משהו מהעונה הזאת נעלם לחלוטין.
עכשיו גם אם ימצאו 3-4 מספיק טוב במקום וויליאמסון כמו שמחפשים (למרות שכבר היה לנו ביד אחד כזה), זה יהיה מאוחר מדי.
כי בגלל הטמטום שבשחרור של אוונס במקום וויליאמסון כבר איבדנו יותר מדי משחקים שאין סרט שהיינו מאבדים עם אוונס, גג אחד: נס ציונה בבית, ראשל"צ עם שני זרים, קריית גת בבית, אילת בבית. עם אוונס היינו היום עם לפחות שני ניצחונות יותר בליגה (אם לא שלושה), ועם סיכוי להגיע לחצי גמר הגביע (היינו מגיעים לפחות לרבע).
כי הסיכוי למצוא עכשיו שחקן טוב כמו אוונס, שנותן 17 נקודות למשחק באחוזים מצוינים, ריבאונד התקפה, סיומת בצבע, אתלטיות, משחק לחץ, ורסטיליות, משחק ריצה, קליעה מבחוץ מדי פעם, הוא כל כך נמוך.
כי אם היינו רצים עם באטל-סימונס-אוונס-אלן ממחזור 10 במקום להמשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמנו עד סוף הסיבוב השני לפחות, אולי היה לנו מספיק זמן להתגבש מבחינה מקצועית כקבוצה (שיש לה שחקנים מספיק טובים).
ואם היינו רצים עם רביעיית הזרים הזאת ממחזור 10, אולי הזרקור על כך שטיילור "שחקן יורוליג" באטל הוא אחד הזרים הכי חלשים בליגה היה מואר מספיק חזק ולאורך מספיק זמן, כך שהיה נופל האסימון שהוא בעיה בפני עצמה. כרגע אין סיכוי, אנחנו עוד בשלב שמחליפים את וויליאמסון, משהו שהיה צריך לקרות כבר לפני חודשיים.

אפשר להמשיך לתקוף את ההנהלה ואת האחרים בטענות לא קשורות מצד אחד, או לסנגר בעיניים עצומות מצד שני - השחרור של אוונס, זה האקדח המעשן. זה מה שגמר אותנו, זה מה שגמר לנו את העונה כולה, זה היה המהלך המקצועי הכי מטומטם שהסב הכי הרבה נזק לקבוצה כלשהי בליגה בכל השנים האחרונות. דבר כזה עוד לא היה.

אגב, רדנקו, אתה עדיין רוצה להתווכח מי בכושר הנוכחי יוצר לעצמו יותר טוב ויש לו סיכוי לעשות סל כשהוא לוקח את הכדור לבד, אלן או וויליאמסון? זה הפרמטר היחידי שבו את ההבדלים ביניהם אפשר למדוד בקילומטרים ולא בשנות אור, אבל כן, אפילו בזה אלן מוביל בקילומטרים (גם אם לא בשנות אור כמו הריבאונד בשני צידי המגרש, ההגנה, הסיומת באיזור הצבע, משחק ריצה).

זה כמו להשוות אפס לאפס יותר גדול. אבל כמו שאמרת - בכושר הנוכחי. אם הייתי יכול הייתי מחליף את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
דעתך על אלן והרצון שלך להחליף אותו מדברים בעד עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 16:18 
לא חושב שצריך להיות ספק בנוגע לשחרור של אוונס. טעות פטאלית. מי משחרר את הסקורר המוביל שלו? מי משחרר שחקן שעושה נקודות באחוז גבוה, שלמעשה, בדקות הטובות שהיו להפועל העונה - אלה היו דקות בצלמן של שני שחקנים: אלן ואוונס. את הדבר החיובי שהיה בהפועל העונה שיחררו. לא ייאמן.
בזמן שכל הקבוצות מסביב הולכות ומתחזקות הפועל התנדבה להחליש את עצמה. שיחררה את הסקורר המוביל שלה והשאירה שחקן כמו וויליאמסון, שמעבר לעובדה שהוא במקרה הטוב שחקן בינוני, הוא גם לא בעמדה שצריך. לא תורם כלום. לא ריבאונד, לא גב לסל, אפילו הקליעה מחצי מרחק כבר לא שם. פשוט כלום. אוונס עם כל חסרונותיו (ויש כאלה לא מעט) הוא שחקן כדורסל טוב. מה וויליאמסון? מה טיילור באטל?
פשוט החלטה איומה, שאי אפשר להבין אותה. החלטה שעלולה לגרום לירידת ליגה.
וברור שאת אלן צריך היה להשאיר ולא את וויליאמסון. אין פה שום התלבטות בכלל.
כמו שעכשיו ברור שצריך להחליף את באטל בגארד זר, אז מן הסתם זה לא יקרה. כמיטב המסורת. שחקן היורוליג יישאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 16:30 
יובל כתב:
דעתך על אלן והרצון שלך להחליף אותו מדברים בעד עצמם.

נכון. בדיוק כמו המחשבה שלך שאלן הוא שחקן יותר מבינוני עבור קבוצה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 16:40 
לאלן יש את המגבלות שלו, אבל בוא נאמר שהוא הבעיה האחרונה בקבוצה. אם יתר הזרים היו תורמים כמוהו, היו לנו עוד 3-4 נצחונות בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2016, 16:43 
נועם שחם כתב:
לאלן יש את המגבלות שלו, אבל בוא נאמר שהוא הבעיה האחרונה בקבוצה. אם יתר הזרים היו תורמים כמוהו, היו לנו עוד 3-4 נצחונות בשקט.

אם בהפועל, במקום וויליאמסון ובאטל היו אוונס ומארק ליונס הקבוצה הייתה מקום 6 ומעלה. בלי בעיה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: