תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 09:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השחרור של אוונס
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
גמר את הקבוצה. חד וחלק.
מי שמסרב להכיר בכך פשוט עוצם עיניים.
וזה לא משנה בכלל אם בזמן אמת ההחלטה הייתה סבירה ולגיטימית. אמרתי כבר שלדעתי לא, אבל גם אם כן, זה לא משנה כרגע. בדיעבד היא גמרה את הקבוצה. החלישה אותה בעשרות מונים.
מקבוצה שמשחקת טוב הרבה פעמים וחסר לה גרוש ללירה (ירושלים וראשל"צ בבית), והתוצאות שלה לא לגמרי משקפות את היכולת, הפכנו לאחת משלוש הקבוצות החלשות בליגה.

בסיבוב הראשון ניצחנו את נס ציונה 16 הפרש והשארנו אותם על 66 נקודות. בסיבוב השני הפסדנו להם בבית וספגנו 94 נקודות. נס ציונה נשארו אותה קבוצה (החליפו זר לא רע בזר שלא שדרג אותם בכלום, וזה הכל). אנחנו החלפנו את ג'אדג' בוויליאמסון, את קטש באברהמי, ואת סימונס באוונס. שלושת השינויים האלה ביחד הפכו אותנו לקבוצה הרבה יותר חלשה. תעשו את השקלול, כמה כל מהלך חיזק או החליש אותנו (כשברור לכולם שוויליאמסון פחות גרוע מג'אדג'), כשהתוצאה הסופית היא שמשלושת המהלכים האלה ביחד נחלשנו מאוד.
בסיבוב השני היינו הרבה יותר טובים נגד ראשל"צ כשהם היו בסגל מלא. רק ג'אדג', בעיית עבירות ושיפוט מפוקפק מנעו מאיתנו ניצחון. היום ניצחו אותנו בצדק מוחלט. והיום, בהשוואה לאז הם היו בלי כריס רייט, מהזרים המובילים בליגה, ונשארו עם שני זרים בלבד. כמו נגד נס ציונה, ההבדלים בין אז להיום היו ג'אדג'/וויליאמסון, אברהמי/קטש ואוונס/סימונס.

למעשה השחרור של אוונס החליש אותנו כל כך, שלמרות שבמקביל להחלפה שלו בסימונס גם קיבלו את לימונד בחזרה, אנחנו יותר חלשים מאשר כשהיינו בלי לימונד. לימונד + סימונס < אוונס, וזה בחוק הרוסי כשאין לנו ישראלים. זה כמה השחרור הזה החליש אותנו.

מכאן מה שצריך לעשות, בהנחה שמודים בטעות ומכירים במציאות במקום לעצום עיניים, זה ברור. מחר בבוקר הוא צריך לעלות על מטוס לתל-אביב, וביום שבת לשחק בנהריה. שיירשם במקום באטל עד שמוצאים גארד אחר. ואז להשאיר אותו במקום וויליאמסון. ובמקביל להביא את ביר-כץ, שלא רואה דקות בנהריה ועכשיו הביאו עליו את אורי קוקיה. זה יהפוך את את הסגל שלנו למאוזן וגמיש, גם מבחינת העמדות של הזרים, גם מבחינת עומק הסגל והחוק הרוסי, וגם ייתן גיבוי בעמדה 5. כל דבר אחר פשוט לא מתקבל על הדעת, ולא עומד בשום מבחן של סבירות.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 29 דצמבר 2015, 00:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השחרור של אוונס
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:38 
כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
מאז שהוא עזב, חמישה משחקים שלא היה אפילו חיתוך אחד לסל שנגמר באלי הופ. כשלפני זה היינו קבוצה חגיגה באספקט הזה של המשחק.
לקחו DNA של קבוצה ולא השאירו ממנו זכר. לא היה חילוף כל כך גרוע של זר מאז שאני זוכר את עצמי רואה כדורסל.
שלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם סימונס. יש לי בעיה עם הזר שהשאירו. ווליאמסון זה חרפה של שחקן וברגע שהוא נפצע היינו צריכים להגיד לו יפה שלום.

כל הכבוד להנהלה שדאגה להדליף שהוא נזק בחדר הלבשה לפני שעוד רשמו זרים למשחק נגד חולון. עכשיו בטוח יש לו מלא מוטיבציה לחזור. אחרי זה יספרו לי סיפורים שאנחנו שונים מכולם ואצלנו באים מאהבה. כשיש אינטרס אז כל האמצעים כשרים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ההנהלה בכלל. זה אברהמי זרק איזה משפט על זה כבדרך אגב באיזה ראיון. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
מתוך כתבה בוואלה כשעדיין לא ידענו מי הזר שהולך.

ציטוט:
בקבוצה יודיעו על זהות השחקן הזר שלא יירשם למשחק רק לאחר אימון הערב , וזאת לאחר שהודיעו למנהלת הליגה ולהפועל חולון את החלטתם כפי שהם מחויבים על פי התקנות החדשות. מי שנמצא בדרכו החוצה למועדון, כפי שפורסם לראשונה בוואלה ספורט, הוא כריס אוואנס, לאור בעיות שנובעות מהחיבור בינו לבין שאר שחקני הסגל.

אני נתקלתי רק בשורה הזאת. יש לך ציטוט של שרון בנושא מלפני החמישי בדצמבר? לא שמעתי או ראיתי. וגם אם כן זה עדיין לא ראוי שזה יוצא החוצה עוד לפני שרושמים זרים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2015, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם בשלב הזה כבר ידעו. הדבר היחיד שאני מכיר און רקורד זה זה
http://sports.walla.co.il/item/2914953
ציטוט:
כריס נתן סטטיסטיקה יפה והיה בסדר גמור, אבל עשינו החלטה שטרה יותר מתאים לשחקנים שמשחקים נגדו. היו בעיות חברתיות קצת, זה חלק מההחלטה, לא היה משהו קיצוני, אבל בעיקר אנחנו חושבים שטרה יותר מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 00:02 
הכישלון הגדול הוא שאנחנו פשוט לא מסוגלים לנצח במשחק עומד, בכדורסל פרופר. וויליאמסון עם כל היתרונות שלו על אוואנס במשחק העומד (ולמרות תצוגת השפל היום - הוא יתרון על אוואנס במשחק העומד) וגם סימונס ורביב עם כל היתרונות והכביכול-יתרונות שלהם על חצי מגרש, לא מספיקים לך כדי לנצח במשחק עומד כמעט אף קבוצה בליגה. האימפוטנציה בדקות האחרונות גם מביאה אותך למצב שלא משנה איזה יתרון אתה משיג במשחק העומד, זה יתרון שמתבטל ברגע במאני טיים ואין לו משמעות אלא אם אתה גומר משחקים. וכדי לגמור משחקים צריך ריצה וקליעה, שני דברים שכמעט לא קיימים בהפועל.
גם הגנתית, ברגע שהפסקת ללחוץ על הובלת הכדור (גם עם הלחץ הגבוה וגם עם שומר סטייל ג'ף/אוואנס על שחקן הפיק אנד רול של היריבה), כל הבלוף נחשף. החורים של רותבארט ובאטל (שהיום כבר הורידו את רוברט לספסל ול-15 דקות של כלום), הגנת הפיק אנד רול המזעזעת, החילופים האוטומטיים בהרכבים שפשוט לא מסוגלים לעשות חילופים אוטומטיים, משם גם התחיל כדור שלג שהוציא את רוברט ובאטל לגמרי מהשטף ההתקפי והשחקנים האלה הפכו להיות נטל. שזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך בערך, שני שחקנים שאתה תלוי בהם תלות מוחלטת.

אני חושב שזה כישלון שאנחנו צריכים לחזור להתבסס רק על אנרגיות, לחץ, ריצה, בלאגן וריבאונד התקפה. זה כישלון ברמת הכדורסל. זה כישלון שכשאתה בנוי "לפי הספר", אין לך יתרונות יחסיים שאתה מסוגל לנצל כדי לנצח משחקים. זה כישלון כי הסגל שקיים פה, עם היתרונות ההתקפיים שלו במשחק העומד כפי שהם, צריך להיות שווה הרבה יותר וזה כנראה כבר לא יקרה במצב הבעייתי שנוצר (הרי לעלות עם הרכב של "מרביצים" עם ג'ף, ג'ון ומתן בלי רוברט וסימונס רק יחמיר את המצב לאורך זמן ויגרום לך להפסיד את היתרונות שכן יש לך ולהפסיד מכל העולמות). לכן אני מסכים עם השורה התחתונה שכנראה אין ברירה אלא לחזור לראן אנד בלאגן עם אוואנס, ולקוות לטוב.
מה שכן, לצערי לא נראה לי שגם זה יביא אותנו רחוק מדי. אולי יחזיר אותנו למצב הבינוני שהיינו בו קודם, אולי ישאיר אותנו בליגה. אבל צריך לזכור כמה היינו חלשים גם אז, כמה קרסנו במאני טיים וכמה מוגבלים היינו ביכולת אישית. צריך במקביל לנחות פה חתיכת שחקן במקום באטל, יחד עם כניסה רצינית של רותבארט וסימונס לעניינים (וזה צריך לבוא מתוך כדורסל קבוצתי הרבה יותר טוב בהתקפה כי אלו שחקנים שלא תלויים בעצמם), כדי שאיכשהו נוכל עדיין להוציא משהו מהעונה הזאת.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 29 דצמבר 2015, 00:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ציטוט:
כריס נתן סטטיסטיקה יפה והיה בסדר גמור, אבל עשינו החלטה שטרה יותר מתאים לשחקנים שמשחקים נגדו. היו בעיות חברתיות קצת, זה חלק מההחלטה, לא היה משהו קיצוני, אבל בעיקר אנחנו חושבים שטרה יותר מתאים

זה מה12 בדצמבר בכלל. הנה, מצאתי לך משהו מה2 בדצמבר, שסימונס בכלל לא היה בארץ. זה בוודאות הפעם הראשונה שהסוגיה הזאת עלתה.

ציטוט:
בהפועל עדיין לא קיבלו החלטה לגבי זהות הזר שישוחרר, אך לוואלה! ספורט נודע כי אפשרות שחרורו של כריס אוונס, שמשחק בעמדה דומה לזו של סימונס, נשקלת ברצינות, לאו דווקא בשל השתלבותו המקצועית, אלא בשל נושאים של חיבור בינו לבין שאר הקבוצה.

מעניין מי הדליף לוואלה ספורט ודאג לפמפם את זה כשהמחליף לא עלה עדיין למטוס. זה בטוח לא מישהו מבפנים, בטח אני הוזה וסכיזופרן כמו ארז.
אבל זאת בכלל לא הנקודה. זה סתם עוד חלק קטן בפאזל של ההתנהלות הלקויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 00:07 
כל מילה של יובל.
(גם) המשחק היום פשוט מרתיח!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 02:17 
אגב, זה פשוט לא יאמן שלקחנו 6 ריבאונד התקפה לעומת 28 ריבאונד הגנה של ראשון לציון. זה מול קבוצה ששיחקה עם יאנגר/חנוכי בתור 4 כמעט כל המשחק, שהיו חסרים לה שני זרים גבוהים, ולא ניצלנו את זה בשום צורה - לא במיסמאצ'ים התקפיים ולא בריבאונד. אין לי מושג מה עבר על וויליאמסון היום (משחק מחפיר שלו מהשניה הראשונה עד האחרונה, במקומו הייתי מתבייש במה שחנוכי עשה לו) אבל שוב במאצ'אפ הזה בין שני גבוהים לבין סמול בול, הסמול בול ניצח. והעניין הוא שאני ממש לא חושב שהגבוהים שלנו שחקנים חלשים כמו שעושים מהם - שלושתם שחקני ליגה טובים שהיו פה עונה שעברה סביב 15 נק' למשחק, אבל אין פה יתרון יחסי.
אני עדיין לא בטוח שאוואנס זה ה3-4 שאנחנו צריכים וכן הייתי מעדיף 3-4 בסגנון קצת שונה, אבל אני בעיקר מקווה שלא נתפתה להביא עוד ביג מן מכל הסיפור הזה. הסמול בול מנצח העונה בליגה פעם אחר פעם, זה לא רק אצלנו וגם שאר הקבוצות שבנו גבוה עם 3 שחקנים בכירים בפנים (חולון, אילת) הן כישלון ענק לעומת אלה שמשחקות באופן קבוע סמול בול עם 4 שחקני פרימטר (נהריה, חיפה) שהן ההצלחות של העונה, ולא במקרה לדעתי.

לגבי המשחקים הקרובים והנושא של באטל - אני חושב שבאטל חלש כבר תקופה ארוכה, וגם לפני זה כשהוא היה טוב זה לא היה זה. למעשה חוץ מרצף של שלושה משחקים מצוינים בתחילת הקדנציה של שרון, הוא לא עבר את ה-15 נקודות באף משחק העונה (למרות שהוא משחק סביב 35 דקות במשחק), לא נתן קליעה מבחוץ, לא השתלט על משחקים, לא תפקד במאני טיים, פשוט לא הוסיף שום דבר משמעותי שמצדיק את השכר והמעמד שלו. והוא גם חור בהגנה. בקיצור, אין לי יותר מדי התלבטויות לגבי הצורך לשלוח אותו הביתה.
העניין לקחת בחשבון כאן הוא שרביב מוסר מזעזע השנה. יחס איבודים-אסיסטים של 1:1 (לעומת 2:1 שנה שעברה), ממש מתקשה להריץ פיק אנד רול בסיסי והרבה כדורים פשוטים שלו הולכים לאיבוד. לשים את הכדור בידיים שלו באופן בלעדי יהיה די מפחיד, למרות שאין ממש ברירה אלא לעשות את זה ולקוות לטוב. אבל יש לי תחושה שנצטרך להביא גארד זר די מהר כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 02:44 
יש הרבה בעיות, העיקרית שבהן היא שאנחנו לא מסוגלים לקנות סל במשחק עומד, בטח במחצית שנייה כששומרים טוב.
אוונס לא יפתור את זה כי אין לו קליעה ולא חדירה בכדרור. להיפך, הוא רק ישתק את סימונס לדעתי.
זה שג׳ון היה חלש היום זה נכון בלי קשר. חייבים גארד אמיתי במקום באטל, אבל אחד שיודע למסור כי באטל היחיד בקבוצה שיודע למסור. אוונס לא יפתור את הבעיה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 03:12 
אוואנס לא ישפר את המשחק העומד, אבל אין ספק שהוא יפחית את התלות שלך במשחק העומד על ידי זה שיוסיף לך קצת משחק ריצה וריבאונד התקפה. אני לא בטוח שעשינו נקודה אחת אפילו ממשחק ריצה היום, מריבאונד התקפה עשינו נקודות בודדות (לדעתי רק 2 של ג'ף), זה פשוט היה שפל מוחלט של אגרסיביות, אנרגיות והאסל. וזה עם כל החמישייה ההגנתית הלוחצת עם ג'ף-ג'ון-מתן וכל השינויים ההגנתיים וכל הלחץ של ג'ף, עדיין לא היית קיים מבחינת האסל פליי. גם מחצית ראשונה צריך להגיד שאמנם שיחקנו טוב אבל גם תפסנו שם סטרוק יוצא דופן של קליעה מבחוץ (6/7 לשלוש) שפשוט התאזן במחצית השניה, וגם עם זה קלענו רק 40 נקודות (מאוד קשה לקלוע יותר בלי נקודות קלות).

אוואנס יכול לשנות קצת את הסגנון של הקבוצה ולהוסיף את האלמנטים האלה, אבל ברור שבלי גארד תותח העסק הזה לא יתניע לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
הפועל כתב:
ציטוט:

זה מה12 בדצמבר בכלל. הנה, מצאתי לך משהו מה2 בדצמבר, שסימונס בכלל לא היה בארץ. זה בוודאות הפעם הראשונה שהסוגיה הזאת עלתה.

ציטוט:
בהפועל עדיין לא קיבלו החלטה לגבי זהות הזר שישוחרר, אך לוואלה! ספורט נודע כי אפשרות שחרורו של כריס אוונס, שמשחק בעמדה דומה לזו של סימונס, נשקלת ברצינות, לאו דווקא בשל השתלבותו המקצועית, אלא בשל נושאים של חיבור בינו לבין שאר הקבוצה.

מעניין מי הדליף לוואלה ספורט ודאג לפמפם את זה כשהמחליף לא עלה עדיין למטוס. זה בטוח לא מישהו מבפנים, בטח אני הוזה וסכיזופרן כמו ארז.
אבל זאת בכלל לא הנקודה. זה סתם עוד חלק קטן בפאזל של ההתנהלות הלקויה.

חיבור לקבוצה לא אומר בהכרח בעיות חברתיות. זה יכול גם לאמר סתם ששחקן לא מסתדר במדינה, או עם המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
כמו שפז כותב וכמו שהיה ברור מהתחלה.
ההחלפה של אוונס בטרה לא רק שפגע בנו בהאסל ובמשחק הריצה ( בגלל אוונס) היא גם לא שיפרה אותנו
במה שהיינו צריכים (גארד יוצר שמסוגל לעשות דברים לבד במשחק עומד). ולכן הפגיעה כל כך חמורה.

מסכים עם יובל אבל עם כל הכבוד אם ניתן להביא 2-3 יוצר עדיף להשאיר את באטל ותשחרר את טרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 13:43 
עוד נקודה חשובה - עד השחרור של אוונס הובלנו את הליגה בריבאונד.

במשחקים האחרונים אנחנו מפסידים כמעט לכל קבוצה בריבאונד.
אתמול היה סוג של שיא כשנגמר 34:33 להפועל. אבל ראל"צ שיחקה רוב הזמן עם זר אחד שבחלק מהזמן זה היה זלמנסון (עם 0 ריבאונד). כשלקחנו רק 6 ריבאונד התקפה - מ-50% מהממוצע.
ההרכב הנמוך של ראשל"צ גם ניצח אותנו בצבע 42 - 18 !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 22:00 
צריך לזכור עוד דבר - שאוונס בלי באטל פשוט לא שווה כלום. תזכרו מי יצר עבורו את כל המצבים ומסר לו לאלי הופים ולחיתוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים נוכחנו לדעת שבאטל לא שווה כלום בלי אוונס, פינישר מעולה (אתלטי, ארוך וחזק, אגרסיבי, נחוש) שיסיים במתפרצות או ימשוך אש ויאפשר לבאטל לסיים בעצמו (כמעט כל המתפרצות שלנו היו עם באטל ואוונס), ויהווה כתובת למסירות של באטל שלא מחפש את הסל עם החיתוכים, ההאלי-הופים וההוצאות כדור לפינה. ההפך גם נכון? יכול להיות, אבל זה טעון הוכחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השחרור של אוונס
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
להחזיר את אוונס, לשחרר את וויליאמסון, להביא מאמן מעל אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 14:33 
יובל כתב:
בינתיים נוכחנו לדעת שבאטל לא שווה כלום בלי אוונס, פינישר מעולה (אתלטי, ארוך וחזק, אגרסיבי, נחוש) שיסיים במתפרצות או ימשוך אש ויאפשר לבאטל לסיים בעצמו (כמעט כל המתפרצות שלנו היו עם באטל ואוונס), ויהווה כתובת למסירות של באטל שלא מחפש את הסל עם החיתוכים, ההאלי-הופים וההוצאות כדור לפינה. ההפך גם נכון? יכול להיות, אבל זה טעון הוכחה.

אני מסכים לחלוטין לגבי ההיפך. אבל מה שאני אומר לדעתי ממש לא טעון הוכחה. הרי שנינו מסכימים שבמשחק עומד הוא לא יצור כלום. גם במתפרצות רוב הסיומת שלו היתה ממסירות של באטל.
שנינו יודעים כמה רביב מסתכל מסביבו ומוסר לשחקנים שחותכים.
אוונס במקום באטל זה לא פתרון. או לפחות לא פתרון מספיק ולדעתי לא ישפר אותנו משמעותית.
אם היית אומר לי שנביא את אוונס במקום אחד הגבוהים ונחליף את באטל בגארד טוב יותר, אז יכול להיות שיפור משמעותי.
החילוף שעליו אנחנו מדברים - כל עוד שרון הוא המאמן - לדעתי לא ישפר אותנו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 14:35 
ודרך אגב - פינישר מעולה במתפרצות זה רק כשהוא מגיע לסיים בדאנק מול אפס הגנה או באלי הופ.
בכל פעם שהיה שחקנן שעמד בדרכו הוא הצליח איכשהו להסתבך ולא לסיים בסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 15:19 
אם מחליפים את באטל באוונס - המשחק שלנו יהיה עוד יותר תקוע ממה שהוא עכשיו, ואוונס לא יכול לעשות סל מיכולת אישית במשחק תקוע.
אלא אם נביא מאמן שישנה את השיטה ופתאום ההתקפה תהיה עם תנועה רצינית ובסיס כמו שהיה אצל ארז, ולא סתם מסירות ואילתורים - אבל אני לא רואה את זה קורה.
אם יהמרו על לתת דקות משמעותיות לבלאט במקום באטל זה יגמור אותנו - כי הוא אמנם היחיד אצלנו שקולע לשלוש, אבל לא שומר וכל קבוצה משחקת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
יובל כתב:

אני מסכים לחלוטין לגבי ההיפך. אבל מה שאני אומר לדעתי ממש לא טעון הוכחה. הרי שנינו מסכימים שבמשחק עומד הוא לא יצור כלום. גם במתפרצות רוב הסיומת שלו היתה ממסירות של באטל.
שנינו יודעים כמה רביב מסתכל מסביבו ומוסר לשחקנים שחותכים.
אוונס במקום באטל זה לא פתרון. או לפחות לא פתרון מספיק ולדעתי לא ישפר אותנו משמעותית.
אם היית אומר לי שנביא את אוונס במקום אחד הגבוהים ונחליף את באטל בגארד טוב יותר, אז יכול להיות שיפור משמעותי.
החילוף שעליו אנחנו מדברים - כל עוד שרון הוא המאמן - לדעתי לא ישפר אותנו משמעותית.

אז אין לנו ויכוח, אנחנו נהיה חייבים רכז בין אם זה באטל או שחקן אחר. זה מקסימום יכול להיות פיתרון זמני אם בכל מקרה באטל אמור לשבת חודש בחוץ. ואז כשבאטל יחזור (או יגיע רכז אחר במקומו) אוונס יישאר במקום וויליאמסון, מה שהיה צריך לקרות מלכתחילה.
אבל בינתיים יום ועוד יום עובר, ולא קורה כלום כאילו הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אם אם הרכז לא מסוגל לשחק כ 3 ולקלוע ולייצר מעצמו הוא לא יפתור לנו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 21:35 
אני לא חושב שוויליאמסון הוא זה שצריך להיות מוחלף. הוא שחקן שיכול לעשות נקודות בעצמו. אלן כרגע מראה שהוא פשוט לא מסוגל לעשות סל. כרגע אני חושב שוויליאמסון עדיף למרות שאם היה אפשר הייתי מחליף את שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 21:55 
לשחרר את ג׳ף זו דרך בטוחה להחליש את הקבוצה עוד יותר.
הריבאונדר הכי טוב בקבוצה ביי פאר, שחקן ההגנה הכי ורסטילי בקבוצה ביי פאר, הכי יעיל במגרש הפתוח מכל מה שיש פה כרגע והזר הכי יעיל שלנו העונה עם כמה שזה עצוב.
תשחרר אותו ובאמת תשאר בלי כלום מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 22:35 
אז יש פה לפחות 5 דעות שונות לגבי מה צריך לעשות ואת מי צריך להחליף אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש.

כולם חושבים שצריך מאמן.
כולם חושבים שצריך סקורר.
כמעט כולם חושבים שצריך מנהל מקצועי.
כמעט כולם חושבים שאם בטאל פצוע ולהרבה זמן, צריך לעשות משהו בנדון.
הרבה חושבים שצריך להחזיר את אוואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 22:46 
צריך סקורר במקום מי?
מי המאמן שצריך להביא?
מי המנהל המקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
תמנה אותי ליו"ר ואני אצטרך למצוא תשובות לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2015, 09:24 
KingAlpaca כתב:
תמנה אותי ליו"ר ואני אצטרך למצוא תשובות לזה.

קודם תתמודד בבחירות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: