תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 09:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אם איכשהו רוצים להציל את העונה
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 14:14 
גם אני חושב שמתן בכלל לא ירצה לעבוד בתחום אחרי הפרישה. אבל כך או כך, הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות היא לתת תפקיד כזה למישהו חסר ניסיון וחסר היכרות עם השוק ועם איך בונים קבוצה, מישהו שגם רחוק מלהיות עכבר כדורסל, בגלל שהוא ״סמל״. מספיק נפלנו מקצועית עם דברים כאלה, החלטות שהתקבלו מהלב ומהרומנטיקה כולל במקרים של מתן.

אין משמעות למנהל מקצועי אלא אם זה מישהו שיש לו באמת ערך מוסף על אנשי המקצוע במערכת בנושא בניית קבוצה, זרים, קידום צעירים וכו׳. להביא סתם עוד מישהו שיצטרף לתהליך קבלת ההחלטות ולקרוא לו ״מנהל מקצועי״ לא יעשה שום דבר חוץ מבזבוז כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 18:07 
Fez כתב:
גם אני חושב שמתן בכלל לא ירצה לעבוד בתחום אחרי הפרישה. אבל כך או כך, הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות היא לתת תפקיד כזה למישהו חסר ניסיון וחסר היכרות עם השוק ועם איך בונים קבוצה, מישהו שגם רחוק מלהיות עכבר כדורסל, בגלל שהוא ״סמל״. מספיק נפלנו מקצועית עם דברים כאלה, החלטות שהתקבלו מהלב ומהרומנטיקה כולל במקרים של מתן.

אין משמעות למנהל מקצועי אלא אם זה מישהו שיש לו באמת ערך מוסף על אנשי המקצוע במערכת בנושא בניית קבוצה, זרים, קידום צעירים וכו׳. להביא סתם עוד מישהו שיצטרף לתהליך קבלת ההחלטות ולקרוא לו ״מנהל מקצועי״ לא יעשה שום דבר חוץ מבזבוז כסף.

AMEN.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 22:51 
אוואנס, סימונס, באטל, גיל אמיתי... לדעתי זה לא כזה משנה. היה לנו מאמן, שאולי יש להרבה אנשים ביקורת עליו, אבל הוא העמיד קבוצה שגם כאשר היא הפסידה, היא תמיד היתה קבוצה.
וזה היה עם סגל הרבה יותר בינוני שכלל את קאונסיל, יותם שירן וכו'. אין בכלל מה להשוות בין הסגלים.
מתסכל שיש השנה כל כך הרבה כישרון והוא פשוט נזרק למגרש אחרי טיים-אאוטים ואין לאף אחד מושג מה לעשות.
אני לא אומר שארז הוא הפתרון היחיד, למרות שממה שאני יודע הוא ישמח לחזור אם נשלם כראוי, אבל הוא היה המאמן שעשה הכי הרבה עם הכי מעט. גם ננו גינזבורג ורמי הדר מצויינים, אבל אם אני ידידיה רפופורט אז מחר אני הולך לרמי כהן ואומר לו שיארגן שיחת שלום קטנה עם ארז כי המועדון מעל לכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
ממה שזכור לי ארז היה עושה ממעט כי הסגל שהוא היה בונה היה מעט, ושידידיה היה מראשי התומכים בסיום דרכו בקבוצה יחד עם כל שאר ההנהלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
יאללה,
נשבר הזין כבר,
תביאו את ארז,
יהיה לי יותר קל להתנתק.

מועדון עם סרטן,
בכדורגל ובכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2015, 23:35 
ארז? אתם השתגעתם? זה מה שחסר לכם? הבן אדם שטינף עלינו ולא מפסיק לטנף? האיש שאחרי 3 שנים אף אחד במועדון לא יכל לראות אותו יותר? ההוא שלא פצה פיו בקשר לסופו כי ידע שהנבחרת באופק?

היה לנו מספיק ממנו, לטוב ולרע - אין שום סיבה שיחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 00:05 
אה
"הוא ישמח לחזור אם נשלם כראוי"
מזל.

לגמור את העונה הארורה הזאת בכדורגל ובכדורסל עם כמה שפחות נזק כספי ותדמיתי ולהתחיל לתכנן את העונה הבאה.

וארז שיהיה בריא וחזק ורחוק מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא רצה את אלישע/איווניר/קלינגר/קשטן בכדורגל יקבל את תומר קשטן עונה הבאה בלאומית.
מי שלא רוצה את ארז סיכוי גבוה שיקבל את יוסי בונן בלאומית.

לגבי ארז יש קונצנזוס בכל המדינה. רק לקהל המטומטם שלנו יש איתו בעיה.
אדלשטיין יכול מבחינתי לעשות מנוי ליד אליהו ולשיר "מה זה הפועל" ביחד עם הדס פורר, כל עוד הוא המאמן הכי טוב שיש בשוק זה לא רלוונטי.
מה שהיה היה, הוא אוהב את המועדון, 99 אחוז מהקהל שלנו אוהב אותו. ממש מזיז ראיון שעשו איתו בערוץ הספורט לפני שנה וחצי.

אני לא מעורב בכל מה שקורה בקבוצה, בחיים שלי לא הייתי באסיפה, לא יודע מי זה ידידיה ומה הבעיה שלו עם ארז, לא יודע גם כמה הוא תורם כדי שתהיה לו מילה לקבוע אם הוא יהיה המאמן או לא. אני אוהד פשוט מהיציע שתורם מה שהוא יכול.
אבל אם נאמץ את השיטה של לבחור מאמנים לפי כמה שהדם שלהם טהור אנחנו נסיים עם ריקבון כמו שיש בכדורגל.

אלפקה אתה רוצה להתנתק? אני אצטט את גדולת הדור. "מי שלא טוב לו, יום טוב לו"
אני מאחל ליום שיבוא רוכש לכדורסל ולכדורגל שינהל אותנו בצורה רצינית ולא לפי גחמות כאלה ואחרות.

"לא פצה פיו בקשר לסופו" קודם כל הוא כן פצה פיו, כל העונה שעברה בתור פרשן. דבר שני אם זאת סיבה למה לא להיות מאמן של הפועל אז תהיו בריאים. מי לא יכל לראות אותו? כמה משתמשים בפורום שדים שהיה קשה להם שלא מחליפים את קאונסיל בשחקן מה"רשימה"? אותה עונה הייתה הכי טובה שלנו מאז שעלינו וגם לא תהיה כזאת בשנים הקרובות אם נמשיך בקו חשיבה של ילדוני אולטראס שומרי טינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
1. הלוואי ואני אצליח.
2. מי זאת גדולת הדור?
מירי רגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 01:49 
לא הבנתי איך הפכו כאן להיות שונאי ארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
מי שלא רצה את אלישע/איווניר/קלינגר/קשטן בכדורגל יקבל את תומר קשטן עונה הבאה בלאומית.
מי שלא רוצה את ארז סיכוי גבוה שיקבל את יוסי בונן בלאומית.

לגבי ארז יש קונצנזוס בכל המדינה. רק לקהל המטומטם שלנו יש איתו בעיה.
אדלשטיין יכול מבחינתי לעשות מנוי ליד אליהו ולשיר "מה זה הפועל" ביחד עם הדס פורר, כל עוד הוא המאמן הכי טוב שיש בשוק זה לא רלוונטי.
מה שהיה היה, הוא אוהב את המועדון, 99 אחוז מהקהל שלנו אוהב אותו. ממש מזיז ראיון שעשו איתו בערוץ הספורט לפני שנה וחצי.

אני לא מעורב בכל מה שקורה בקבוצה, בחיים שלי לא הייתי באסיפה, לא יודע מי זה ידידיה ומה הבעיה שלו עם ארז, לא יודע גם כמה הוא תורם כדי שתהיה לו מילה לקבוע אם הוא יהיה המאמן או לא. אני אוהד פשוט מהיציע שתורם מה שהוא יכול.
אבל אם נאמץ את השיטה של לבחור מאמנים לפי כמה שהדם שלהם טהור אנחנו נסיים עם ריקבון כמו שיש בכדורגל.

אלפקה אתה רוצה להתנתק? אני אצטט את גדולת הדור. "מי שלא טוב לו, יום טוב לו"
אני מאחל ליום שיבוא רוכש לכדורסל ולכדורגל שינהל אותנו בצורה רצינית ולא לפי גחמות כאלה ואחרות.

"לא פצה פיו בקשר לסופו" קודם כל הוא כן פצה פיו, כל העונה שעברה בתור פרשן. דבר שני אם זאת סיבה למה לא להיות מאמן של הפועל אז תהיו בריאים. מי לא יכל לראות אותו? כמה משתמשים בפורום שדים שהיה קשה להם שלא מחליפים את קאונסיל בשחקן מה"רשימה"? אותה עונה הייתה הכי טובה שלנו מאז שעלינו וגם לא תהיה כזאת בשנים הקרובות אם נמשיך בקו חשיבה של ילדוני אולטראס שומרי טינה.

אז אם היית מגיע לאסיפה היית יודע שזה לא כמה משתמשים בפורום שלא יכולים לראות את ארז אלא 6 מתוך 6 חברי הנהלה (כולל אלה שלא באו אתו במגע ישיר) שלא יכולים לראות את ארז ושכנראה גם ארז לא כל כך מסוגל לראות אותם מרוב שנמאסו זה על אלה ב3 השנים שהוא היה כאן.
גם הדרך שבה הוא נפרד כשנגמר לו החוזה והוא בחר בנבחרת לא הוסיפה לפופולריות שלו בהנהלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 08:39 
אני לא מאמין שכולם לא סובלים ומתנגדים לחזרתו של ארז. הפכו אותו לאיזה עוכר הפועל ברמה שזה כבר גובל בהתקרבנות ובמסע הרס עצמי. מה יהיה כשנביא את ננו גינזבורג, אוהד הפועל ידוע, ונגלה שהוא נגד שירי שואה? מה נעשה כשנביא את רמי הדר ונגלה שבעברו אימן קבוצות שעל הגופיות שלהן התנוסס סמל "מכבי" (יו שכחתי לכתוב "מכמבי" או "מ#בי", מקווה שחלק כאן לא נפגעו)? מה נעשה אם נביא את חסין ונגלה שבעברו היו לו כמה תחתונים צהובים במגירה?
אלה שיקולים לא רלוונטיים בקבוצה מקצוענית, וכל אלה שעכשיו יקפצו ויתחילו לקצוף עלי, אני אחד שקופץ מאחורי הסל, חושב שמכבי מושחתת עד יסוד, רציתי לראות את סופו הבהמה מאחורי סורג ובריח ולדעתי גם מקומו של שמעון מזרחי שם.
הנקודה שלי היא שארז לא הסתדר עם רפופורט, כנראה כי ארז היה דומיננטי מדי. בסופו של דבר, ההחלטה, מקצועית לא עשתה טוב למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 08:54 
URIKA כתב:

הנקודה שלי היא שארז לא הסתדר עם רפופורט, כנראה כי ארז היה דומיננטי מדי. בסופו של דבר, ההחלטה, מקצועית לא עשתה טוב למועדון.

זה היה ברור מלכתחילה. עם התקציב שהיה לארז, ולאן שהוא הביא אותנו (שזה אמנם לא תארים, אבל מבחינת מיקום,אחוזי הצלחה, ובעיקר כדורסל יפה לעין) - אף מאמן בארץ לא יצליח לעשות את זה.
זה שהוא לא החליף את קאונסיל וכו' - נכון, פאק שלו.
זה עדיין עדיף על קטש או שרון, שמוציאים 30% בערך מהפוטנציאל של הקבוצה שיש להם, כשהוא הוציא 220%.
כשקטש מונה כתבתי פה שהלוואי ויביא אותנו לאן שהגענו עם ארז, אבל אני לא מאמין שזה יקרה. לצערי אנחנו לא רק שלא קרובים לשם, אנחנו (הרבה) יותר קרובים למקום אחרון מאשר למקום ראשון, בניגוד למה שהיה עם ארז.
ואם אדון ידידיה הנכבד חושב שהוא מבין כדורסל יותר מארז (או אפילו יותר משרון) - שיקח את ה-250 אלף שקל שהביא ויילך לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
ארז הביא אותנו בסופו של דבר פעמיים לאותה נקודה שקטש הביא אותנו בעונה הבראשונה שלו - הדחה מבישה ברבע גמר פלייאוף. בואו לא נהפוך את זה לאיזה סיפור הצלחה מטורף.
ואני מציע לכולם לדבר קצת עם אנשי הקבוצה, ולשמוע עוד על האגדה הזאת ש"רפפורט העיף את ארז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:09 
ארז לא בהפועל בגלל שיקולים רלוונטיים מאוד שהוסברו גם באסיפות עמותה.
כל הקשקוש פה על שירי שואה והתקרבנות הוא לא רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:24 
ארז הוא קונצנזוס בכל המדינה לכן אין לו קבוצה לאמן והוא מתפרנס מפרשנות?

אגב, ארז מחרים את הדרייב אין.לא מגיע למשחקים גם בתור פרשן.
אומר משהו על האיש לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
וואו. אשכרה מאמינים אחד לאחד לשקרים שפיני גרשון ורון קופמן מפיצים בשמו של אדלשטיין. אין גבול לטמטום ולבורות.

ארז אדלשטיין חולה נפש, פרנואיד, סכיזופרן ובנאדם בלתי נסבל ברמות הקשות שאף אחד לא מסוגל לשאת. ואת זה אומר כל מי שאי פעם נאלץ להתמודד איתו. ההנהלה של הפועל החזיקה איתו שלוש שנים שזה שיא גינס, אף הנהלה אחרת לא הצליחה להחזיק עם הגאון הזה כל כך הרבה זמן.
עכשיו, מילא זה היה שווה אם הוא היה כזה מאמן הישגי. אבל הוא לא יותר ממאמן קבוצה מעולה. וזה לא שווה כלום אם הוא בנאדם כל כך מתוסבך שהוא לא מסוגל לקבל החלטות לחיזוק הסגל, וכמובן לא מרשה שיקבעו לו שום דבר. יופי שהוא מצליח לאמן סגל חסר כישרון, זה לא שווה כלום אם הוא אשם בחוסר הכישרון הזה. אתם חושבים שזה מקרי שהוא לא הגיע לאף הישג בקריירה ולא לקח אף תואר? שזה מקרי שהוא ישב בבית שבע שנים עד שהפועל הרימו לו טלפון?
ואפשר לחשוב איזו הצלחה הוא היה בהפועל. אם לא נופל לו לידיים קרלון בראון (בגלל הגאון הזה לא הארכנו לקרלון את החוזה מיד בתחילת העונה, כן?) היינו מעבירים עוד עונה סתמית. וגם עם קרלון בראון ורביב לימונד בעונת קריירה לא מיצינו חצי מהפוטנציאל של הקבוצה ופספסנו הזדמנות לעשות עונה גדולה באמת.
בשורה התחתונה כל מי שרוצה להתעניין במה שקורה ברמה הכי בסיסית מבין מיד שזה בכלל לא משהו שאפשר להעלות על הפרק, ובטח אין לזה קשר לקשקושים כמו שחורציאניטיס או ידידיה רפפורט.

הנקודה החשובה באמת שיש לדבר עליה היא שצריך להיות במועדון מישהו שמבין בכדורסל (וזה לא משנה אם זה בתפקיד מאמן, מנהל מקצועי או חלק מההנהלה), כי לדעתי אין כזה כרגע. וחבל שהדיון מוסט לקשקושים לא רלוונטיים על אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:27 
כנראה שיש סיבות טובות למה ארז לא בקבוצה.
כנראה שיש סיבות טובות למה הדרייב אין נבנה בלי אווירה.
כנראה שיש סיבות טובות למה אוונס הוחלף.
עד כאן הדברים שאני לא מבין בשנתיים האחרונות.

היו גם בדברים שאני כן מבין את הרציונל שעמד מאחוריהם ופשוט לא הצליחו - ההבאה של קטש, ההבאה של שרון כעוזר, ההחלפה של קטש בשרון, ההבאה של רות'ברט, גיל אמיתי.

בשורה התחתונה - הקבוצה בשנתיים האחרונות לא נראית כמו שאני מצפה מהפועל תל אביב בכדורסל, בשנתיים הקודמות היא כן נראתה. כישלון.
יש מי שאחראי לכך. ההנהלה. אז או שההנהלה מסבירה איך היא מתכוונת מעכשיו לקבל החלטות טובות יותר, או שתלך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:31 
ההנהלה בסדר גמור, ועושה עבודת קודש, למעט אחד. רמז: הוא לא ממש היה במשחקים בליגה א' או בארצית. אז הוא "לא אהב את הפועל בכל רמ"ח איבריו".
בליגת העל כבר נשטף אהבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:35 
הפועל כתב:
ארז הביא אותנו בסופו של דבר פעמיים לאותה נקודה שקטש הביא אותנו בעונה הבראשונה שלו - הדחה מבישה ברבע גמר פלייאוף. בואו לא נהפוך את זה לאיזה סיפור הצלחה מטורף.

אוקיי.
ומיקום בטבלה לא קובע? (כרגע אממ, הוא לא משהו)
וכדורסל יפה לעין וכיפי לא קובע? (כרגע אממ, הוא לא משהו)
וחיבור של הקהל לקבוצה לא קובע? (כרגע אממ, הוא לא משהו)
הגביע זה הכל?
וארז גם הגיע לחצי גמר גביע. את ההישגים (יחסית לעכשיו) אוהבים להחביא פה. כרגע אנחנו יותר קרובים לחצי גמר גביע האיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
הכל קובע. אבל מעבר לזה שמאמינים לשמועות של מקורבי ארז בתקשורת על הסיבה שהוא עף, אנשים עושים חתיכת אידיאליזציה לתקופה שלו בהפועל.
אז בואו נעשה סדר -
עונה ראשונה - עליית ליגה בקושי למרות פער תקציבי אדיר מכל שאר הקבוצות בליגה. שרון אברהמי המושמץ למשל עם תקציב קטן יותר מהיריבה העיקרית לעלייה הביא אותנו עם אחלה כדורסל וחיבור מרחק 2 פציעות ברגע האחרון מעלייה ולחצי גמר גביע מרשים מהליגה השניה. את זה פתאום לכולם נוח לשכוח.
אגב את ארז קיללו מהיציע באמצע אותה עונה בלאומית למי ששכח פתאום. החיבור והכדורסל וכל הסיפורים לא היו כאלה משהו אז כנראה.
עונה שניה - בלגן אטומי עם הזרים, מאבק נגד הירידה רוב השנה, והשתחלות ברגע האחרון לפלייאוף מהמקום האחרון. היה אחלה חיבור וכדורסל ואנערף, כזה אחלה שכמעט חצי עונה היינו עם שני זרים כי הוא לא היה מסוגל להחליט, ורק ברגע האחרון הבאנו זרים נורמליים והצלחנו להישאר בליגה.
עונה שלישית - העונה הכי טובה. מקום רביעי ליגה סדירה, אבל הדחה ללא תנאי כמעט ברבע גמר הפלייאוף. וכן היה גם חצי גמר גביע. שחטפנו גם בו בראש בצורה מבישה. ועוד לא הזכרתי את סיפורי הזרים שחזרו גם בעונה הזאת.

סה"כ עונה אחת שאפשר באמת להכתיר כהצלחה מתוך שלוש. וגם היא הסתיימה בקול ענות חלושה, די ישירות בגללו.

אז ארז באמת מאמן אחלה. אבל כמו שיובל אמר לפני - זה לא מקרי שהוא מעולם לא סיים חוזה ארוך כמו בהפועל. זה לא קשור בכלל לאף בנאדם ספציפי בהנהלה שהוא לא בהפועל, אלא לאופן ההתנהלות הכללי שלו שהוביל גם לכך שהוא נבעט כמעט מכל קבוצה שהיה בה בהיסטוריה. ולא צריך לעשות אובר-רומנטיזציה של התקופה שלו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
היא הצלחה כמו שאני גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אני אישית אגב לא חשבתי שצריך להחליף אותו. לא התעצבנתי כשהחליפו אותו, אבל סה"כ חשבתי שהוא מאמן לא רע, ולמרות החסרונות האדירים שלו שווה להשאיר אותו.
אבל אני לא זה שהייתי צריך להתמודד עם השטויות שלו במשך 3 שנים (כאמור שיא שאף קבוצה לא הגיעה איתו אליו), ואני לא זה שהיה צריך לספוג ריקושטים ולילות ללא שינה כי יש לי מאמן שלא מסוגל להחליט על זר חדש בזמן שאנחנו מועמדים לירידה ומשחקים עם 2 זרים, או למצוא דרך לממן הזיות מופרכות כמו הליגה הבלקנית כי הוא מתעקש לשחק פעמיים בשבוע (הזיה שעד היום אגב אנחנו אוכלים את החור שהיא יצרה בתקציב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:02 
הפועל כתב:
הכל קובע. אבל מעבר לזה שמאמינים לשמועות של מקורבי ארז בתקשורת על הסיבה שהוא עף, אנשים עושים חתיכת אידיאליזציה לתקופה שלו בהפועל.
אז בואו נעשה סדר -
עונה ראשונה - עליית ליגה בקושי למרות פער תקציבי אדיר מכל שאר הקבוצות בליגה. שרון אברהמי המושמץ למשל עם תקציב קטן יותר מהיריבה העיקרית לעלייה הביא אותנו עם אחלה כדורסל וחיבור מרחק 2 פציעות ברגע האחרון מעלייה ולחצי גמר גביע מרשים מהליגה השניה. את זה פתאום לכולם נוח לשכוח.
אגב את ארז קיללו מהיציע באמצע אותה עונה בלאומית למי ששכח פתאום. החיבור והכדורסל וכל הסיפורים לא היו כאלה משהו אז כנראה.
עונה שניה - בלגן אטומי עם הזרים, מאבק נגד הירידה רוב השנה, והשתחלות ברגע האחרון לפלייאוף מהמקום האחרון. היה אחלה חיבור וכדורסל ואנערף, כזה אחלה שכמעט חצי עונה היינו עם שני זרים כי הוא לא היה מסוגל להחליט, ורק ברגע האחרון הבאנו זרים נורמליים והצלחנו להישאר בליגה.
עונה שלישית - העונה הכי טובה. מקום רביעי ליגה סדירה, אבל הדחה ללא תנאי כמעט ברבע גמר הפלייאוף. וכן היה גם חצי גמר גביע. שחטפנו גם בו בראש בצורה מבישה. ועוד לא הזכרתי את סיפורי הזרים שחזרו גם בעונה הזאת.

סה"כ עונה אחת שאפשר באמת להכתיר כהצלחה מתוך שלוש. וגם היא הסתיימה בקול ענות חלושה, די ישירות בגללו.

אז ארז באמת מאמן אחלה. אבל כמו שיובל אמר לפני - זה לא מקרי שהוא מעולם לא סיים חוזה ארוך כמו בהפועל. זה לא קשור בכלל לאף בנאדם ספציפי בהנהלה שהוא לא בהפועל, אלא לאופן ההתנהלות הכללי שלו שהוביל גם לכך שהוא נבעט כמעט מכל קבוצה שהיה בה בהיסטוריה. ולא צריך לעשות אובר-רומנטיזציה של התקופה שלו בהפועל.

סבבה, המצב שלנו עכשיו יותר טוב. עד עכשיו לא החלפנו זרים או מאמנים, והעונה אפילו לא בחצי.
שיהיה לנו בהצלחה במאבקי התחתית עם שרון על הקווים וידידיה "זה שקובע בדיוק כמו שאר חברי ההנהלה" רפופורט מאחוריו.
כשהיה ארז, בעטו את הסכיזופרן חולה הנפש, הביאו את קטש, מאמן עם קבלות, בניגוד לארז.
וגם אותו בעטו אחרי שכולם קיללו אותו פה. ואז הגיע שרון. אותו אחד שפוטר כי לא הצליח לעלות לליגת העל, ולא היה מספיק טוב ללאומית. וגם הוא מושמץ פה (בצדק לא פחות מאשר השניים הקודמים).
אולי יש חבורה שלא משנה מי יגיע הוא יהיה לא מספיק טוב, ולא מבין, ואידיוט וכו'?
הלוואי שיגיע רמי הדר, שכרגע באמת נראה אחד הטובים בארץ אם לא הכי טוב. אבל אם זה יקרה, אני בטוח שיהיו פה אותם משפטים, רק עם השם "רמי הדר" בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא יכשל, ברור שיהיו אותם משפטים.
כאילו דה.
אבל מה הנקודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:19 
יש עוד מאמנים בארץ חוץ מארז אדלשטיין. ארז כרגע מיצה את עצמו בקבוצה וההחלטה לשחרר אותו הייתה יותר מלגיטימית. זה שקטש ועכשיו אברהמי הם לא ממש סיפור הצלחה, לא מעלה או מוריד כלום בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:30 
20 כתב:
כנראה שיש סיבות טובות למה ארז לא בקבוצה.
כנראה שיש סיבות טובות למה הדרייב אין נבנה בלי אווירה.
כנראה שיש סיבות טובות למה אוונס הוחלף.
עד כאן הדברים שאני לא מבין בשנתיים האחרונות.

היו גם בדברים שאני כן מבין את הרציונל שעמד מאחוריהם ופשוט לא הצליחו - ההבאה של קטש, ההבאה של שרון כעוזר, ההחלפה של קטש בשרון, ההבאה של רות'ברט, גיל אמיתי.

בשורה התחתונה - הקבוצה בשנתיים האחרונות לא נראית כמו שאני מצפה מהפועל תל אביב בכדורסל, בשנתיים הקודמות היא כן נראתה. כישלון.
יש מי שאחראי לכך. ההנהלה. אז או שההנהלה מסבירה איך היא מתכוונת מעכשיו לקבל החלטות טובות יותר, או שתלך הביתה.

ההנהלה נבחרה בבחירות דמוקרטיות
אתה מוזמן להצביע לאנשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:33 
ranjef כתב:
הפועל כתב:
אז בואו נעשה סדר -

סבבה, המצב שלנו עכשיו יותר טוב. עד עכשיו לא החלפנו זרים או מאמנים, והעונה אפילו לא בחצי.
שיהיה לנו בהצלחה במאבקי התחתית עם שרון על הקווים וידידיה "זה שקובע בדיוק כמו שאר חברי ההנהלה" רפופורט מאחוריו.
כשהיה ארז, בעטו את הסכיזופרן חולה הנפש, הביאו את קטש, מאמן עם קבלות, בניגוד לארז.
וגם אותו בעטו אחרי שכולם קיללו אותו פה. ואז הגיע שרון. אותו אחד שפוטר כי לא הצליח לעלות לליגת העל, ולא היה מספיק טוב ללאומית. וגם הוא מושמץ פה (בצדק לא פחות מאשר השניים הקודמים).
אולי יש חבורה שלא משנה מי יגיע הוא יהיה לא מספיק טוב, ולא מבין, ואידיוט וכו'?
הלוואי שיגיע רמי הדר, שכרגע באמת נראה אחד הטובים בארץ אם לא הכי טוב. אבל אם זה יקרה, אני בטוח שיהיו פה אותם משפטים, רק עם השם "רמי הדר" בפנים.

גם שרון עשה חצי גמר גביע. בקבוצה ששיחקה בלאומית עם 2 זרים
והזלזול בידידה דוחה ברמות. אתה מוכן להביא את הכסף שהוא מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 10:52 
לא, אבל דורון הרציקוביץ' רצה להביא הרבה יותר ולא הגיע. כסף זה ממש לא חזות הכל בכל הפרוייקט הזה. אם כבר ההיפך.
הוא מביא מעט ומזיק הרבה. אני לא רואה שמאז הוא נכנס אנחנו מאיימים יותר על הצמרת. אולי על צמרת ליגה לאומית.
מעדיף קבוצה עם פחות כסף, אבל גם פחות שכונה, פחות נוירוטיות, פחות אחד שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת והוא קובע הכל (זאת הסיבה שהוקמה הקבוצה הזאת בערך, הצלקות משאול),
ובעיקר פחות הדלפות מסריחות לתקשורת. הא נכון שכחתי, זה דור פורת הדליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: