שחר כתב:
pogi כתב:
Adom Bdam כתב:
הטעות הייתה שלקח זמן רב למנות מאמן
מה יעזור לך לפטר עכשיו מאמן ולחפש עוד 4 מחזורים מאמן כושל אחר ואז לפטר אותו אחרי עוד 4 מחזורים חוץ מהעמקת הגרעון?
כרגע זה ממש לא משנה מה הייתה הטעות ולא משנה הגרעון
מה שמשנה זה שהמאמן הנוכחי לא מתאים למצב של הפועל ואין לו את היכולות המקצועיות להוציא אותנו מהבוץ
תבין את זה עכשיו- הסיכויים להישאר בליגה יהיו גבוהים יותר
תבין את זה עוד חודש וחצי- הסיכויים יהיו נמוכים יותר
זה הכל
הסיכויים להשאר בליגה יהיו גם עם מאמן אחר, כלומר די נמוכים למרות הפסימיות גם שלי.
הסיכויים להגיע לפליאוף עליון ובטח לאירופה, הם קלושים.
עדיף לגמור את העונה, לנסות לייצב שלד כלשהו לעונה הבאה וכשנבטיח השארות , להתחיל לתכנן אותה.
העניין הוא שאני ממש לא חושב שהגענו למצב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לתכנן את העונה הבאה, אם היינו במצב כזה הייתי אומר כמוך.
אבל ברגע שאתה עולה למשחק תחתית ומול 10 שחקנים של נתניה אתה אפילו לא נראה כמו קבוצת כדורגל, זה אומר משהו רע מאוד.
הקבוצה הזו צריכה מאמן שירוץ על הרכב קבוע, יטמיע שיטת משחק ויעבוד על התיאום בין השחקנים. במקום זה גיא לוי כבר חודש וחצי משחק בלשנות הרכבים וככה אנחנו נראים (ואני לא מאשים אותו כי זה מה שהוא יודע לעשות).
אנחנו כרגע צריכים מאמן כמו קשטן או אלישע לוי על הקווים. לא כי הם איזה מאמני על אלא כי הם פשוט מה שאנחנו צריכים כדי להתייצב ולעבור את העונה הזו בשלום. זה היה נכון ללפני חודשיים וזה נכון גם היום.