תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע - קריית גת,בית,24.12. יום חמישי. 19:00.
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
איפה ננו גינזבורג בימים אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
בשניה ששמעתי ששרון אברהמי מונה במקום קטש,
הראש שלי לקח אותי ישר למשחק ההוא נגד הבקעה בפליאוף.
מופע ליצנות הכי מביך שראיתי ממאמן כדורסל, ברמה של לראות ולא להאמין.
שרון אברהמי זיין לנו עונה שם עונה שלמה באחד מהמשחקים הכי שוברי לב שזכורים לי אי פעם.
ועם מי הוא לא הצליח להתמודד? פול דילייני.
אני זוכר את ההליכה לאוטו אחרי המשחק... כמות הקללות שהוצאתי מהפה הייתה גבוהה מאוד. הגעתי לרמות תסכול שהרגשתי שהוא דפק אותי אישית. שהוא זיין את אחותי, את אמא שלי, ואותי. פעמיים.
ואחרי שהפלאשבקים מהטראומה הזו חלפו, שכנעתי את עצמי להאמין בו. כי הוא כבר חלק מהקבוצה, ואולי הוא למד, ואולי הוא בא רעב, ואולי הוא צבר נסיון, ואולי כי יש לו תכניות חכמות איך להוציא את הקבוצה מהמשבר, וכי אולי הריענון יביא לו מומנטום, אולי כי יש לו חיבור טוב עם השחקנים.

אחרי היום אני כבר פשוט מבין שהוא לא מאמן. לא מספיק טוב בזה. לא מספיק מוכשר. לא מספיק מנוסה.
למה שרון אברהמי מאמן את הפועל תל אביב שלי בזמן שקבוצות פיקציה בלי זכות קיום נהנות משועלי קרבות עם כישרון אימון?!
אני ככ מיואש מהמצב הזה.

אתה מדבר על המשחק ההוא בחוץ עם הריבאונד העצמי בעונשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:42 
אבו-דגל כתב:
hapoel15 כתב:
בשניה ששמעתי ששרון אברהמי מונה במקום קטש,
הראש שלי לקח אותי ישר למשחק ההוא נגד הבקעה בפליאוף.
מופע ליצנות הכי מביך שראיתי ממאמן כדורסל, ברמה של לראות ולא להאמין.
שרון אברהמי זיין לנו עונה שם עונה שלמה באחד מהמשחקים הכי שוברי לב שזכורים לי אי פעם.
ועם מי הוא לא הצליח להתמודד? פול דילייני.
אני זוכר את ההליכה לאוטו אחרי המשחק... כמות הקללות שהוצאתי מהפה הייתה גבוהה מאוד. הגעתי לרמות תסכול שהרגשתי שהוא דפק אותי אישית. שהוא זיין את אחותי, את אמא שלי, ואותי. פעמיים.
ואחרי שהפלאשבקים מהטראומה הזו חלפו, שכנעתי את עצמי להאמין בו. כי הוא כבר חלק מהקבוצה, ואולי הוא למד, ואולי הוא בא רעב, ואולי הוא צבר נסיון, ואולי כי יש לו תכניות חכמות איך להוציא את הקבוצה מהמשבר, וכי אולי הריענון יביא לו מומנטום, אולי כי יש לו חיבור טוב עם השחקנים.

אחרי היום אני כבר פשוט מבין שהוא לא מאמן. לא מספיק טוב בזה. לא מספיק מוכשר. לא מספיק מנוסה.
למה שרון אברהמי מאמן את הפועל תל אביב שלי בזמן שקבוצות פיקציה בלי זכות קיום נהנות משועלי קרבות עם כישרון אימון?!
אני ככ מיואש מהמצב הזה.

Vאתה מדבר על המשחק ההוא בחוץ עם הריבאונד העצמי בעונשין?

כן. ו7 שניות לפני זה טהר חיימוביץ הולך לליי אפ במקום להוריד שעון כשהוא לבד ולנצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
דשנו בזה המון בזמנו, אבל הוא היה מוריד בקושי שניה עד שסקוורר היה עושה עליו עבירה, ואז במקרה הטוב של שתי קליעות מדויקות היית מוצא את עצמך בערך באותו מצב כמו במשחק.
ולמי שמתעניין, הנה הסטטיסטיקה מהערב:
http://ibasketball.co.il/league/4043/ga ... -400$t&0=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 22:45 
כמובן שהוא מאשים את המזל בסל של טפירו.
מה אתה רציני? אפילו מאיר אומר שהוא ראה רק את הסל. שזה גם היה ברור לכל אחד שראה את טפירו משחק אי פעם. אז אתה ממשיך עם החילופים האוטומטיים? לא מביא עליו שומר גבוה? רמת אימון של בתי ספר...

נערך לאחרונה על ידי קאונסיל בתאריך 24 דצמבר 2015, 23:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
מזל???!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:37 
מזל?
אולי ההחלטה בכלל להעלות את באטל למהלך הגנתי אחרון? מי עושה דבר כזה?
למה לא לעלות עם רביב, סימונס, מתן, אלן ווויליאמסון? הרכב גבוה שבאמת יכול לעשות חילופים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:40 
KingAlpaca כתב:
מזל???!!!

כך צוטט הקואץ':
"בסיום המשחק זה שהכדור של מאיר נכנס או לא זה משהו של מזל ונכון לעכשיו המזל הולך נגדנו."
הזייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:44 
purvis short כתב:
מזל?
למה לא לעלות עם רביב, סימונס, מתן, אלן ווויליאמסון? הרכב גבוה שבאמת יכול לעשות חילופים?

לוויליאמסון היו חמש עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 23:50 
20 כתב:
purvis short כתב:
מזל?

אז רוברט, או אפילו אמיתי.
אגב, הסל זה גם טעות של אלן, שהיה ליד ופשוט לא בא לעזור. דגלאס בכלל לא היה בכיוון של לקבל מסירה. אלן פשוט עמד ליד ולא עזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
KingAlpaca כתב:
מזל???!!!

כך צוטט הקואץ':
"בסיום המשחק זה שהכדור של מאיר נכנס או לא זה משהו של מזל ונכון לעכשיו המזל הולך נגדנו."
הזייה

יאללה, הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 00:42 
האמת שבמשחק היום חשבתי שנעשה להם מה שברק נתניה עשתה לנו בחצי גמר ההוא, מה שקרה בדקה האחרונה הזכיר קצת את הלחץ שם והחוסר התמודדות שהייתה שם למרות ששם הייתה עבירה מטופשת 2 שניות לסוף.
פשוט מדהים שהקבוצה מגיעה למשחק צמוד היא לא יודעת מה לעשות בהתקפה וכל דבר הולך קשה עוד יותר מהקושי הרגיל במהלך המשחק.
אני באמת לא מבין למה לא עשו עבירה כשהיו 12,11, אפילו 9 שניות בשעון?
אתה באמת נותן לבאטל לשמור על שחקן כמו טפירו ונותן לו לבזבז שעון עד הסוף?
מה זה לסמוך על המזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
האמת שבמשחק היום חשבתי שנעשה להם מה שברק נתניה עשתה לנו בחצי גמר ההוא, מה שקרה בדקה האחרונה הזכיר קצת את הלחץ שם והחוסר התמודדות שהייתה שם למרות ששם הייתה עבירה מטופשת 2 שניות לסוף.
פשוט מדהים שהקבוצה מגיעה למשחק צמוד היא לא יודעת מה לעשות בהתקפה וכל דבר הולך קשה עוד יותר מהקושי הרגיל במהלך המשחק.
אני באמת לא מבין למה לא עשו עבירה כשהיו 12,11, אפילו 9 שניות בשעון?
אתה באמת נותן לבאטל לשמור על שחקן כמו טפירו ונותן לו לבזבז שעון עד הסוף?
מה זה לסמוך על המזל?

לעשות עבירה? באמת? אתה סומך על הקבוצה הזאת שתגיע למצב זריקה טוב ב 9 שניות? על מי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל בנקודה שהכי כואבת לי. כמות הקהל מביכה. כשאמרתי בתחילת העונה שקצב מכירת המנויים קטסטרופה ובדיעבד היה עדיף הדר יוסף אמרתם לי שאני משוגע. אנשים גם ככה עושים מנוי בשביל ירושלים ודרבי. יש יותר קרחות ביציע מקרחות של שופטים.
היום נשברו כל השיאים, הרגשה של משחק תחתית בליגה לאומית או איזה מכבי נגד מ.כ הבקעה שהאולם מלא רק בילדים שחילקו להם הזמנות. פאקינג גביע, משחק העונה עד עכשיו. אין סרט כזה שבמקום הקבוע שלי יבואו חבורה של יצורים שיבקשו ממני לשבת ואם כבר אני עומד אז להשתדל לא לזוז ולקפוץ כי זה מסתיר.

דבר שני מי שאחראי על השחרור של אוונס מחר בבוקר שיהיה גבר וישים את המפתחות. המועדון הזה מלא באנשים טובים. אבל זה לא מספיק כדי להעמיד קבוצה עם יומרות בליגת העל. ולא מעניין אותי אם זה רמי, ידידיה, אברהמי או נתי.
גם ככה עודד חירבן את העונה עם בנית סגל של עיוור, אז גם את נקודת האור היחידה זרקתם הביתה.
הפכנו מקבוצה שלא נופלת מראשון במשחק ריצה לקבוצה שכל מתפרצת, אבל כל מתפרצת עוצרים את הקצב ומוסרים לבאטל שעומד בפינה על קשת השלוש ואז מתחיל מופע של נסיונות לתרגיל שבסוף נגמר בזריקה לא טובה מקום ליאפ קליל. תראו שידור חוזר תבינו על מה אני מדבר.

משהו אחרון, מחר בבוקר, בבקשה, טלפון לאדלשטיין שיחזיר את הרוח למועדון הזה. הפכנו להיות רוחות רפאים. מועדון מת שלא מצליח לנצח משחק צמוד מאז ימי קאונסיל העליזים.
מי שקרא לו סכיזופרן בטוח נורא נהנה לראות אותנו בימים אלה.

עצוב לי מאוד שכל הפרויקט היפה הזה הולך אחורה במקום קדימה. בקצב הזה בעונה הבאה אין 1000 מנוים ואז הדרך לאבדון תהיה קצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו בהנהלה אפילו שוקל להחזיר את ארז, שוקל,
אז הוא בן זונה מכביסט מטונף,
וכל הפועל תל אביב צריכה לטוס לעזאזל אפילו יותר מהר מהשיקוץ של שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 01:54 
purvis short כתב:
20 כתב:
purvis short כתב:
מזל?

אגב, הסל זה גם טעות של אלן, שהיה ליד ופשוט לא בא לעזור. דגלאס בכלל לא היה בכיוון של לקבל מסירה. אלן פשוט עמד ליד ולא עזר.

די נו, אתה אומר שהיה צריך להעלות עם הרכב הגנתי למהלך אחרון ומשפט אחרי זה אתה טוען שצריך להעלות את רוברט שלא שיחק כל הרבע הרביעי ולא הצליח לשמור כמו שצריך חודש שלם או את גיל אמיתי שלא שותף עד לאותה התקפה.
אתה היית שם את באטל גם במקום שרון, אין מה להיות פרופסורים בדיעבד.

אם כבר הטעות של שרון זה החילופים האוטומטיםם המפגרים שהביאו למאיר את באטל המקום ג'ף שזה כמו ההבדל בין מלון חמישה כוכבים לאוהל בטח שקוראים לך טפירו ומגיע מילה טובה גם לנתי כהן שמוכיח שאפשר לקחת טיים אוואט ולחזור ממנו ממושמעים ויודעים מה התפקיד של כל אחד. איך הקריאה לשחקן של באטל לחסימה זה הוראה מלמעלה, ויודעים איך לשחק על היתרונות כל הזמן ושהוא ציוות את דגלאס קרוב לטפירו כדי למנוע עזרה/לייצר מצב זריקה.
חוץ מזה אין מה לבוא בטענות למהלך הזה, סה"כ הוציא זריקה קשה, זה מאיר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 10:47 
KingAlpaca כתב:

יאלה יאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
נתחיל בנקודה שהכי כואבת לי. כמות הקהל מביכה. כשאמרתי בתחילת העונה שקצב מכירת המנויים קטסטרופה ובדיעבד היה עדיף הדר יוסף אמרתם לי שאני משוגע. אנשים גם ככה עושים מנוי בשביל ירושלים ודרבי. יש יותר קרחות ביציע מקרחות של שופטים.
היום נשברו כל השיאים, הרגשה של משחק תחתית בליגה לאומית או איזה מכבי נגד מ.כ הבקעה שהאולם מלא רק בילדים שחילקו להם הזמנות. פאקינג גביע, משחק העונה עד עכשיו. אין סרט כזה שבמקום הקבוע שלי יבואו חבורה של יצורים שיבקשו ממני לשבת ואם כבר אני עומד אז להשתדל לא לזוז ולקפוץ כי זה מסתיר.

דבר שני מי שאחראי על השחרור של אוונס מחר בבוקר שיהיה גבר וישים את המפתחות. המועדון הזה מלא באנשים טובים. אבל זה לא מספיק כדי להעמיד קבוצה עם יומרות בליגת העל. ולא מעניין אותי אם זה רמי, ידידיה, אברהמי או נתי.
גם ככה עודד חירבן את העונה עם בנית סגל של עיוור, אז גם את נקודת האור היחידה זרקתם הביתה.
הפכנו מקבוצה שלא נופלת מראשון במשחק ריצה לקבוצה שכל מתפרצת, אבל כל מתפרצת עוצרים את הקצב ומוסרים לבאטל שעומד בפינה על קשת השלוש ואז מתחיל מופע של נסיונות לתרגיל שבסוף נגמר בזריקה לא טובה מקום ליאפ קליל. תראו שידור חוזר תבינו על מה אני מדבר.

משהו אחרון, מחר בבוקר, בבקשה, טלפון לאדלשטיין שיחזיר את הרוח למועדון הזה. הפכנו להיות רוחות רפאים. מועדון מת שלא מצליח לנצח משחק צמוד מאז ימי קאונסיל העליזים.
מי שקרא לו סכיזופרן בטוח נורא נהנה לראות אותנו בימים אלה.

עצוב לי מאוד שכל הפרויקט היפה הזה הולך אחורה במקום קדימה. בקצב הזה בעונה הבאה אין 1000 מנוים ואז הדרך לאבדון תהיה קצרה.

ההנהלה אשמה שלא מזהה מגמות ורואה שבמצב של הקבוצה היו חייבים להכניס את המשחק במנוי. אם הייתה עונה טובה בליגה, גם המשחק אתמול היה מלא בלי קשר לאם כלול במנוי או לא, אבל מה לעשות שהם בתחרות עם הכדורגל על מי יותר מגעיל לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להכניס את המשחק הזה למנוי, חייבים למכור כרטיסים כי ההכנסות מתחלקות בין הקבוצות.
זה בדיוק הסיפור שהיה לנו עם מכבי שנה שעברה למי ששכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 14:26 
KingAlpaca כתב:

אתה עכבר מקלדת טיפש ובלתי נסבל, של נעליך לפני שאתה קורא מכביסטים, אפילו היפותטית, לאנשים שנתנו להפועל בהתנדבות יותר ממה שתיתן כל החיים.
אתה יודע לעשות משהו חוץ מלטנף עם המקלדת יא טרול וירטואלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אירוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 17:33 
בוריס כתב:
purvis short כתב:
20 כתב:
purvis short כתב:
מזל?

די נו, אתה אומר שהיה צריך להעלות עם הרכב הגנתי למהלך אחרון ומשפט אחרי זה אתה טוען שצריך להעלות את רוברט שלא שיחק כל הרבע הרביעי ולא הצליח לשמור כמו שצריך חודש שלם או את גיל אמיתי שלא שותף עד לאותה התקפה.
אתה היית שם את באטל גם במקום שרון, אין מה להיות פרופסורים בדיעבד.

אם כבר הטעות של שרון זה החילופים האוטומטיםם המפגרים שהביאו למאיר את באטל המקום ג'ף שזה כמו ההבדל בין מלון חמישה כוכבים לאוהל בטח שקוראים לך טפירו ומגיע מילה טובה גם לנתי כהן שמוכיח שאפשר לקחת טיים אוואט ולחזור ממנו ממושמעים ויודעים מה התפקיד של כל אחד. איך הקריאה לשחקן של באטל לחסימה זה הוראה מלמעלה, ויודעים איך לשחק על היתרונות כל הזמן ושהוא ציוות את דגלאס קרוב לטפירו כדי למנוע עזרה/לייצר מצב זריקה.
חוץ מזה אין מה לבוא בטענות למהלך הזה, סה"כ הוציא זריקה קשה, זה מאיר.

אם היה לך קצת מושג בכדורסל היית יודע שכל מאמן במצב הזה עושה חילופים אוטומטיים. אתה צריך לעלות עם הרכב שמסוגל לעשות אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 18:07 
יש לך בעיה שגם באטל וגם רותבארט שחקנים שתוקעים אותך בהגנה מול פיק אנד רול ולא מאפשרים לך הגנת חילופים. שרון ניסה קצת להחביא את זה עם איזורית כשרוברט שיחק (וגם בדקות שבלאט ובאטל שיחקו ביחד) וזה עבד איכשהו סביר, אבל בטווח הארוך זו הגנה פחות יעילה והיא גם יוצרת לנו בעיה בריבאונד הגנה (קשה מאוד לעשות בוקס אאוט כמו שצריך באיזורית).
מנגד ראינו במשחק הקודם את נס ציונה עולים עם הרכב מוגבל התקפית ברבע הרביעי מולנו אבל עם הגנת חילופים שהיה לנו קשה מאוד להתמודד איתה (עם טל דן, קרפלס ואדווין שיכולים לשמור כמה עמדות) וגם קרית גת עם ליין אפ הגארדים הגבוהים שלהם (דילייני, טפירו, טישמן, בחלקים מסוימים טאקר) עושים לנו הרבה בעיות. אנחנו מתקשים מאוד לייצר מיסמאצ'ים ולעומת זאת ליריבה זה הרבה יותר קל בדקות שרותבארט, באטל או בלאט משחקים. באטל במשחקים האחרונים הפך להיות חיסרון גדול מאוד גם בהגנה וגם בהתקפה ואתמול קרית גת פשוט חגגו עליו, כמו שאמרו פה כל הסלים המכריעים שלהם בסוף היו עליו.
הפיתרון היחיד אתמול בהתקפה האחרונה (בגלל החיסרון של וויליאמסון) היה לעלות עם גיל אמיתי שהוא פיתרון הגנתי טוב במקום באטל, אבל בעייתי מאוד להעלות שחקן למהלך מכריע אחרי שלא שיחק דקה כל המשחק ואני חושב שמעטים המאמנים שהיו עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 04:17 
הפועל כתב:
אי אפשר להכניס את המשחק הזה למנוי, חייבים למכור כרטיסים כי ההכנסות מתחלקות בין הקבוצות.
זה בדיוק הסיפור שהיה לנו עם מכבי שנה שעברה למי ששכח

בוודאי שאפשר והיה צריך, ראשלצ הכניסה את המשחק למנוי. בשלב זה מתחשבנים על הרווחין דרך מתן כרטיסים חינם לקבוצה האורחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: