תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שרון אברהמי
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
איזה מינוי מביך.
היאיר שרון והגדי קידר של שנות האלפיים (ושניהם הגיעו ליותר הישגים ממנו בקריירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:17 
ועוד דבר: אכזבה או לא, אל תהיו הנבלות מהצד השני ותתחילו לערוף ראשים בתקשורת.
"שוקלים אולי לפטר את שרון", "לא מן הנמנע". מהיכרותי עם רמי, אני בספק גדול מאוד אם הוא האיש שהדליף זאת לתקשורת. והרי מישהו הדליף.
אז שלום לך ידידיה. אתה רוצה לפטר - תפטר, ואל תבזה אנשים כמו סמרטוטים.
שלא יזרוק סיסמאות ערפל בתקשורת, כי אם הוא לא הבין, זה מלחיץ עוד יותר את המאמן הלחוץ וחסר הנסיון
שלו ממילא.
מה הוא ציפה, שברגע שנזרקת ידיעה כזאת לאוויר, שרון יתפקד טוב יותר, והודעה כזאת היא זו שתגרום לקור הרוח שלו להגיע משום מקום?
אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
מאמן חלש לצערי. שני המשחקים האחרונים היו פשוט מביכים מבחינתו מההתחלה עד לסיום, כבר אין לי כוח לפרט את כל הטעויות שלו אתמול.
מה שהוא עשה עם אמיתי, הקרדיט התמוה לבלאט, ההצבה שלו על נעימי, הקרדיט המופרך למתן ובכלל ניהול רוטציות וחילופים רעים מאוד שלא קשורים למשחק, ויותר חמור מזה, נראים כאילו הוא לא יודע מה הוא רוצה מהקבוצה שלו. אין שום היררכיה בסגל: אמיתי עולה בחמישייה ואחרי 4 דקות עף לספסל עד הסיום. בלאט יכול לשחק פתאום את כל הרבע השני. אלן עולה בחמישייה ומוחלף אחרי שתי דקות. פתאום שלושת הגבוהים ביחד על המגרש. במשחקים קודמים אלן משחק 20 דקות למשחק למרות שהוא הכי טוב בקבוצה ואין לו בעיית עבירות.
העובדה שהוא צריך לקבל 44 נקודות ב-15 דקות מתחילת המחצית השנייה כדי לקחת טיים אאוט ראשון במחצית (לא ראיתי דבר כזה). להגיד "קח טיים אאוט" זה הרבה פעמים קלישאה חסרת תוכן, אבל גם בהרבה מקרים זה נחוץ והכרחי. איך מאמן יכול לראות את הקבוצה שלו לא מתפקדת הגנתית במשך 15 דקות רצופות, ולא לעשות שום דבר בנידון. בין הרבע השלישי לרביעי הוא אפילו שלח את השחקנים חזרה למגרש אחרי בקושי דקה.
העובדה שנס ציונה, קבוצה של ארבעה שחקנים מתפקדים בערך, עולה לרבע הרביעי כשסימפסון ואדווין עם ארבע עבירות ולא נעשה ניסיון אחד, אחד, להוציא אותם מהמשחק בזמן שהם תופרים אותנו בצד השני (אבל העיקר שיש לנו שחקני פנים. אחלה).
ההשתוללויות חסרות הפשר על הקווים. מביך. מתנפל על שופטים אחרי שריקות טריוויאליות לגמרי (אין לי מושג איך הוא לא מקבל טכניות). משתולל על סלים שאנחנו חוטפים כאילו הוא אוהד ביציע. אולי תעשה משהו בנידון במקום ההצגות האלה על הקווים? קח טיים אאוט, תעיף שחקן לספסל, רק תעשה משהו אם אתה כל כך לא מרוצה.

ועם זאת, להתמקד עכשיו בהחלפת מאמן במקום בחיזוק הסגל זו תהיה טעות. כמו כל מהלך מתחילת הפגרה ועד עכשיו. שישימו את הכסף על שחקנים במקום על עוד מאמן, יגמרו את העונה עם אברהמי נגיע לאן שנגיע, ושבקיץ יביאו את רמי הדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 11:47 
עידן הסוהר כתב:
אריק שיבק עשה עבודה נפלאה באילת עונה שעברה וניסיון יש לו.
הייתי מביא את שיבק עד לתום העונה ובהתאם לתוצאות שוקל אם להמשיך איתו עוד שנה.

נראה לי שאתה צעיר מידי ולא זוכר אותו הקדנציה הקודמת (לפני ארז בסיבוב הראשון שלו) מהמאמנים הנוראים שהיו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מאמן חלש לצערי. שני המשחקים האחרונים היו פשוט מביכים מבחינתו מההתחלה עד לסיום, כבר אין לי כוח לפרט את כל הטעויות שלו אתמול.
מה שהוא עשה עם אמיתי, הקרדיט התמוה לבלאט, ההצבה שלו על נעימי, הקרדיט המופרך למתן ובכלל ניהול רוטציות וחילופים רעים מאוד שלא קשורים למשחק, ויותר חמור מזה, נראים כאילו הוא לא יודע מה הוא רוצה מהקבוצה שלו. אין שום היררכיה בסגל: אמיתי עולה בחמישייה ואחרי 4 דקות עף לספסל עד הסיום. בלאט יכול לשחק פתאום את כל הרבע השני. אלן עולה בחמישייה ומוחלף אחרי שתי דקות. פתאום שלושת הגבוהים ביחד על המגרש. במשחקים קודמים אלן משחק 20 דקות למשחק למרות שהוא הכי טוב בקבוצה ואין לו בעיית עבירות.
העובדה שהוא צריך לקבל 44 נקודות ב-15 דקות מתחילת המחצית השנייה כדי לקחת טיים אאוט ראשון במחצית (לא ראיתי דבר כזה). להגיד "קח טיים אאוט" זה הרבה פעמים קלישאה חסרת תוכן, אבל גם בהרבה מקרים זה נחוץ והכרחי. איך מאמן יכול לראות את הקבוצה שלו לא מתפקדת הגנתית במשך 15 דקות רצופות, ולא לעשות שום דבר בנידון. בין הרבע השלישי לרביעי הוא אפילו שלח את השחקנים חזרה למגרש אחרי בקושי דקה.
העובדה שנס ציונה, קבוצה של ארבעה שחקנים מתפקדים בערך, עולה לרבע הרביעי כשסימפסון ואדווין עם ארבע עבירות ולא נעשה ניסיון אחד, אחד, להוציא אותם מהמשחק בזמן שהם תופרים אותנו בצד השני (אבל העיקר שיש לנו שחקני פנים. אחלה).
ההשתוללויות חסרות הפשר על הקווים. מביך. מתנפל על שופטים אחרי שריקות טריוויאליות לגמרי (אין לי מושג איך הוא לא מקבל טכניות). משתולל על סלים שאנחנו חוטפים כאילו הוא אוהד ביציע. אולי תעשה משהו בנידון במקום ההצגות האלה על הקווים? קח טיים אאוט, תעיף שחקן לספסל, רק תעשה משהו אם אתה כל כך לא מרוצה.

ועם זאת, להתמקד עכשיו בהחלפת מאמן במקום בחיזוק הסגל זו תהיה טעות. כמו כל מהלך מתחילת הפגרה ועד עכשיו. שישימו את הכסף על שחקנים במקום על עוד מאמן, יגמרו את העונה עם אברהמי נגיע לאן שנגיע, ושבקיץ יביאו את רמי הדר.

מסכים עם כל מילה. ניהול משחק כושל מאוד וההשתולליות זה אמנם החלק הפחות חשוב, אבל זה כבר נהיה פתאטי, עם כל קלישאת ה"חי את המשחק" הזו, שמתרגמת לזה שכל פוזשיין שאנחנו בהגנה הבנאדם "מכוון" את ההגנה בצרחות היסטריות שלעניות דעתי תורמות לשום דבר מלבד אקסטרה לחץ על קבוצה עם מנטליות סופר פריכה. חלאס כבר עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 12:24 
beny כתב:
עידן הסוהר כתב:
אריק שיבק עשה עבודה נפלאה באילת עונה שעברה וניסיון יש לו.
הייתי מביא את שיבק עד לתום העונה ובהתאם לתוצאות שוקל אם להמשיך איתו עוד שנה.

נראה לי שאתה צעיר מידי ולא זוכר אותו הקדנציה הקודמת (לפני ארז בסיבוב הראשון שלו) מהמאמנים הנוראים שהיו בהפועל.

אני זוכר את הקדנציה הקודמת. לפני שנים רבות ואי אפשר ללמוד ממנה כלום להיום.
בינתיים הוא עשה עונות יפות ובוודאי יהיה שיפור לעומת מה שיש כיום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
מה שבטוח אגב זה שחבר ההנהלה שמדליף ומדבר עם התקשורת בעילום שם על זה שאברהמי מועמד לעוף פשוט עושה לקבוצה נזק טהור. גועל נפש שפוגע במועדון ובשמו הטוב.
איכסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 15:49 
מעניין מי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
מעניין מי זה

כן, כנראה שלא צריך לנחש יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
הלינצ'טרנט שאתם עושים פה ברועי הוא לא לעניין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 16:59 
אני מקווה שפשוט העונה הזאת תיגמר באופן סביר ונביא את ננו גינזבורג בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2015, 19:21 
ה"אוירה" כאן היא כאילו מחוסנים מירידה.
אז אפסימי שבי מאד חושש . אנחנו בסהכ עם 4 נצחונות. ככל שהליגה מתקדמת הקבוצות יותר מתגבשות והמלחמה תהייה מלחמת חפירות. בקרבות האלה השנה הפסדנו. שנה שעברה "ניצלנו" מפליאוף תחתון בזכות הסיבוב הראשון הנהלדר שלנו.
השנה אין גם אצת הביטוח הזה.
תראו מה מאמן טוב (שרף) מסוגל לעשות עם קבוצה מאד בינונית.
אני הייתי הולך כבר עכשיו על מאמן ולא ממתין לקרבות על הירידה.
אין לי גם מושג מהו עומק הבור התקציבי שאנו נמצאים בו כבר עכשיו לאור חוסר האטרקטיביות ומיעוט הצופים. אבל זה גם נושא שכחבר עמותה חייבים להסתכל עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 20:51 
לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
מיצינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 20:57 
קום לבד, תגיד נכשלתי, גדול עליי ולך הביתה.
אין לו שום דרך להוציא את הקבוצה מהמצב הזה. הוא בעיקר לא יודע מה לעשות.
כל כך הרבה טעויות בסיסיות. כל משחק מחדש. עצוב לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:31 
קאונסיל כתב:
קום לבד, תגיד נכשלתי, גדול עליי ולך הביתה.

כן, בטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
מאמן כזה כישלון מקצועי, אין בו כלום.
אם הוא היה מאמן בחוג כדורסל של הבן שלי הייתי מעביר אותו חוג. לא יאמן שהוא עדיין מאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2015, 21:49 
כמו בכדורגל אנחנו הקבוצה החלשה בליגה.המאמן חייב ללכת לא היום אלה עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שרון אברהמי
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 09:36 
להפיל הכל על המאמן, חלש ככל שיהיה זה פשוט לוותר לחסרי המושג שעולים על הפרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
התחלנו כמו הכדורגל?
רביב לא חסר מושג,
רוברט לא חסר מושג,
אוונס לא חסר מושג,
באטל (בריא) לא חסר מושג,
אלן לא חסר מושג,
ג'ון לא חסר מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2015, 18:48 
גם שרון (לדעתי) לא חסר מושג.
אבל כולם חייבים להתעורר ולהשתפר משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: