chimpfive כתב:
אם הוא מעדיף את ב״ש, חבל מאוד. למרות שכנראה מדבור בבחור בעייתי, ואני לא רואה למה ב״ש תרצה שחקן כזה שיכניס אי שקט בחדר ההלבשה שלה, אבל What ever. סליחי וארבייטמן חייבים להגיע אחרת חבל לנו על הזמן.
לפני שבוע פגשתי אדם המקורב לכדורגל הישראלי. כשהוא שמע שאני אוהד הפועל הוא אמר לי שכל הפירסומים אודות תמוז בתקשורת הם קישקוש שכבירי מאכיל את העיתונאים. מנסים לשכנע את השחקן לעבור להפועל אבל
השחקן רוצה לשחק בבא"ש! עדיפות השניה שלו היא חיפה. רק בחוסר ברירה ועם הצעה גבוהה במיוחד הוא ישקול מעבר להפועל. לא ממש התייחסתי לדברים שלו כי לא ראיתי בכלל איזכור של בא"ש בעניינו של טוטו אבל עכשיו כשאני קורא כאן שבא"ש בתמונה - אז נזכרתי בדברים שאמרו לי.
אם אכן השחקן רוצה בא"ש ואלונה מוכנה לשלם לו ובכר רוצה אותו בסגל שלו, טוטו ישחק בבאר שבע. מילים כמו "מועדון דרג ב'" לא ישנו את העובדה, כי בשנים האחרונות בא"ש היא קבוצת צמרת שמנוהלת נכון ועם הרבה כסף ואילו הפועל בכלל לא שם. טוטו רוצה לבוא למועדון שרץ לאליפות ומסודר כלכלית ולא לברדק שיש היום בוולפסון ובמצב המקצועי הנוכחי של הקבוצה.
אגב, אם אכן טוטו חותם בבאר שבע אז אפשר כבר לסגור את פרטיי החוזה של
ארבייטמן, כי די ברור שהוא לא ימשיך שם והפועל כבר מכוונת לכיוון שלו (ללא קשר לתמוז).
ונוגע למה שכתבו פה על בור באמצע המגרש - אם מביאים חלוץ או אפילו שניים אבל לא מחתימים קשר זר שיבנה התקפות, חבל על הזמן ועל הכסף.