chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
KingAlpaca כתב:
צודק,
או ברצלונה או כלום.
לשחקנים שמשחקים, אין משמעות.
מה עוד?
זה שאין להם משמעות זו עובדה תסתכל על הטבלה חמוד .
רוצה להידבק למשה אוחיון ? סבבה גם אני חושב שהוא צריך לשחק
אבל לא הוא יפתור את הבעיות לטווח הארוך .
להאשים את גיא לוי זה חוסר הבנה בסיסי בכדורגל ואני לא הולך לחזור
עכשיו מי אשם כי זה כבר לא רלוונטי .
יש מצב קיים שצריך לראות איך יוצאים ממנו , המאמן כבר לא יוחלף זה המאמן
וצריך לתת לו גב זה הכל .
הרי אף מאמן לא מספיק טוב בשבילנו ...
כי הרי מדובר כאן במשחק של אקדמיה, אני מת על הגישה הזאת. בוא נתקדם מהנקודה של "אין מה לעשות, זה הסגל" ונחליט שאנחנו לא צריכים מאמן, כי הרי לשיטתך גם בהרכב אופטימלי, אין לקבוצה הזאת יכולת לשחק כדורגל. במה זה יעזור אם אני אתן לגיא לוי גב? זה ישפר את המצב שלנו? הוא יפסיק לשנות הרכבים? לינגאנה יתגלה כסופר סטאר? ואין מאמן ביקום הכדורגל שיכול לקבל יותר שקט מהקהל במצב הנתון, כמו שמאמנים כאן מקבלים בהפועל תל אביב, וזה כולל את רן בן שמעון והסרייה האומללה שהגיעה אחריו.
אני בניגוד אליך, כן חושב שניתן להוציא תוצאות יותר טובות, עם שחקנים שיש להם קשר לכדורגל, ועם הרכב קבוע ועם טיפה יותר מחויבות, אני מאמין שאנחנו יכולים להגיע לרמה של רעננה עם בומבה, נסאר, יחזקאל, עבד, וינטרה, אוחיון, אנטל, אולי אפילו רייכרט ופינטלי. אבל כשיש לך גונבי דעת, במקום פיגורה שתדע לקחת את הניהול המקצועי הכושל של כל המערכת אתה יכול להיות בטוח שלא תראה התקדמות, גם עם כל התמיכה האקסטרא שגיא לוי יקבל מהקהל. תמיכה לא תהפוך אותו לאישיות ואותנו לקבוצה, נגיד גוטמן כזה שבא לנו במצב הרבה יותר קשה.
לא אקדמיה אבל גם לא מנג'ר מחשב סטייל שבאים קונים מכל הבא ליד
וחושבים שבונים אימפריה...
מה זה הרכב אופטימלי? זה שכמה פה חושבים שמישהו מסויים צריך להיות בהרכב
אומר שהוא צריך להיות בהרכב? על סמך האימונים שהם מעבירים? על סמך הנסיון הרב
בניהול אנשים? בהעברת אימונים?
אל תשווה אותנו לרעננה , קודם כל ברעננה אין את הלחץ שיש אצלך דבר שני מקצועית
רעננה רצה כבר שנה שניה שלישית עם סגל פחות או יותר זהה עם שינויים קוסמטיים פה ושם
וככה זה צריך להיראות , ככה בונים משהו לטווח ארוך משהו יציב וזו עובדה שהם מצליחים.
האמת שאני לא מכיר מקרה בעולם להשוות את הסיטואציה הנוכחית בהפועל , מועדון גדול שעשה
כזו מהפיכה ונקלע למצב הזה . כי זה לא קורה יותר מדי ... או בכלל!
לגבי גיא לוי , אני תמיד בעד לתת למאמן לעבוד, רציתי את קשטן כי חשבתי שדרוש פה
מישהו בעל נסיון רב שידע לגבש כמה שיותר מהר הרכב וירוץ איתו , שידע לתת שקט למערכת
וביטחון לשחקנים .
זה לא קרה וחבל , אנשים פה פינטזו על כדורגל שמח ולא קראו בכלל את המפה
שיש פה אסופה מוכשרת יותר או פחות לא מאומנת בלי חלק התקפי בכלל ובמצב של אפס ביטחון ויחד
עם כל זה הציפיות מהם בשמים כי זה הפועל תא.
לא אקדמיה אבל גם לא משחק ילדים...