dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
השאלה האמיתית היא האם נפסיק סוף סוף לשמוע את זיוני המוח שלכם על "משט הטרור" המסוכן להחריד של המרמרה ועל סכנת-משטי-הטרור שמתגלמת בחנין זועבי.
לא שאי פעם הכאפות שהמציאות הורידה לכם לפנים שינו במשהו, אבל אולי הפעם - כשזיוני המוח הריקים שלכם נמצאים מרחק דפדוף קצר אחורה - תבינו סוף סוף כמה מפגרים אתם יוצאים, ועוד לעיני כולם.
אולי הוא לא היה מסוכן להחריד אבל גם לא היו שם בדיוק ילדי פרחים.
שוב,
אם אכן ממשלת ישראל תבקש סליחה על האלימות שהופעלה שם ותפצה את הנפגעים כפי שפורסם - מי אנחנו הקטנים שנגיד אחרת, ומה הטעם שנקיא שוב את התעמולה שאותה ממשלה שטפה לנו איתה את הראש לפני שהיא שינתה לגמרי את דעתה והתהפכה ב180 מעלות?
עריכה: אני יודע שיש פה כמה שמתקשים בקריאה, שלא לדבר על הבנה, אז אני חוזר ואומר - הטענה המוזרה שלי צצה כי קראתי שעומד להיחתם הסכם כזה וכזה. בינתיים למדתי פה שלא היה ולא נברא, ומדובר בכלל בגישושים. במידה והפרסומים יתבררו כנכונים - השאלה שלי תעמוד בעינה. יתברר שהכול עורבא פרח - אין לי שום טרוניה חדשה או מיוחדת למי שממשיך להקיא את התעמולה שהאכילו אותו.