תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קמפיין השתולים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אחד הדברים הכי פאשיסטיים שעברנו פה בישראל
חשבתי שיהיה נכון לשתף עם זה פעולה בצורה מוחלטת -
http://www.filedropper.com/file_105

יאללה, להחליף תמונת פרופיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קמפיין השתולים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 11:06 
ועכשיו השמאל מנסה להוכיח שהוא לא בוגד כי גם הוא התעלל בערבים באינתיפאדה השנייה וגם לו יש גדול. השיח המיליטריסטי כל כך חזק אצל 90% מהאוכלוסייה שזה מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
ועכשיו השמאל מנסה להוכיח שהוא לא בוגד כי גם הוא התעלל בערבים באינתיפאדה השנייה וגם לו יש גדול. השיח המיליטריסטי כל כך חזק אצל 90% מהאוכלוסייה שזה מייאש.

אכן מייאש.. קשה להתגאות פה במשהו שהוא לא שירות צבאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

ואוו.

אנטי ביתר, גם אובמה ואישתו לא מפסיקים להתפאר בצבא וביוצאי צבא שהם מטפחים.

יזה אכן קמפיין מביש בלי קשר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
100%anti beitar כתב:

ואוו.

אנטי ביתר, גם אובמה ואישתו לא מפסיקים להתפאר בצבא וביוצאי צבא שהם מטפחים.

יזה אכן קמפיין מביש בלי קשר.

אופיסר, הנקודה היא שהשמאל נאלץ לשאוב לגיטימציה מהיותו חלק מהתרומה הצבאית. אתה לא רואה את הבעייתיות בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אני חושש שהבעייתיות פה קצת יותר עמוקה מזה שאנשים מתפארים (או נאלצים להתפאר) דווקא בעבר הצבאי שלהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:25 
אופיסר, אובמה וארה"ב באופן כללי לא ממש מהווים מבחינתי מודל לחיקוי.
אם בשביל לא להחשב בוגד ושתול של האויב צריך להוכיח שהיית בעזה או בלבנון, מה עם מי שהיה ג'ובניק או רחמנא ליצלן לא עשה צבא בכלל? יש אלף קריטריונים יותר חשובים ללהיות בן אדם טוב מאשר אם עשה צבא או לא, (לא נכנס אפילו לשאלה של בעד או נגד שירות צבאי). פה הכל מרודד לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:26 
גם שנאת חרדים נובעת הרבה מזה דרך אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך לספר לי את זה, אני מבין את זה לצערי טוב מאוד. עזוב את הקמפיין חסר הבושה, שצמח כאן רק בגלל שאם תרצו זיהו את האווירה הציבורית(וגם נתניהו כמובן), בתור אחד שמכיר את מדינת ישראל וההיסטוריה שלה, אני מצפה שתבין למה החברה הזאת מיליטריסטית. החברה הישראלית הוקמה על האתוס הצבאי, וזה לא משנה ימין או שמאל(הקצוות בשני המחנות מתנגדים לצבא), והעובדה שאנחנו נמצאים בסכסוך תמידי רק מזינה אותו. אל תבלבל את אוהבי הצבא לפאשיסטים של אם תרצו או הצל. הם ממש לא לוקחים שירות קרבי(או אפילו צבאי) כאיזשהו מדד לאהבת המדינה. מי שלא שונא ערבים בצורה תהומית לא שווה מבחינתם, ועמיר בניון המשתמט כדוגמא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שהצל או אם אנשי אם תרצו הם לוחמים גדולים, כן?

*נדמה לי שהיחיד ממקימי אם תרצו שהיתה לו בצבא גישה לנשק גם הורשע בגניבת חומרי חבלה, ויצא מזה בזול רק כי התאגנויות שנועדו לפגוע בערבים לא נחשבות בישראל לארגוני טרור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 12:56 
teknoboy כתב:

* נדמה לי שהיחיד ממקימי אם תרצו שהיתה לו בצבא גישה לנשק גם הורשע בגניבת חומרי חבלה, ויצא מזה בזול רק כי התאגנויות שנועדו לפגוע בערבים לא נחשבות בישראל לארגוני טרור.

מבין את הרעיון שמאחורי תגובות כאלה, אבל תכלס גם זה ליפול בדיוק לאותו השיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
teknoboy כתב:

* נדמה לי שהיחיד ממקימי אם תרצו שהיתה לו בצבא גישה לנשק גם הורשע בגניבת חומרי חבלה, ויצא מזה בזול רק כי התאגנויות שנועדו לפגוע בערבים לא נחשבות בישראל לארגוני טרור.

מבין את הרעיון שמאחורי תגובות כאלה, אבל תכלס גם זה ליפול בדיוק לאותו השיח.

הכוונה לא היתה לתמוך במי ששירת שירות כזה או אחר אלא להזכיר כמה עובדות שנראה שנשכחו, ומאירות את כל ה"צורך" של ה"שמאלנים" להתפאר בצבאיות שלהם באור עוד יותר מגוחך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 13:08 
Officer Barbrady כתב:
אתה לא צריך לספר לי את זה, אני מבין את זה לצערי טוב מאוד. עזוב את הקמפיין חסר הבושה, שצמח כאן רק בגלל שאם תרצו זיהו את האווירה הציבורית(וגם נתניהו כמובן), בתור אחד שמכיר את מדינת ישראל וההיסטוריה שלה, אני מצפה שתבין למה החברה הזאת מיליטריסטית. החברה הישראלית הוקמה על האתוס הצבאי, וזה לא משנה ימין או שמאל(הקצוות בשני המחנות מתנגדים לצבא), והעובדה שאנחנו נמצאים בסכסוך תמידי רק מזינה אותו. אל תבלבל את אוהבי הצבא לפאשיסטים של אם תרצו או הצל. הם ממש לא לוקחים שירות קרבי(או אפילו צבאי) כאיזשהו מדד לאהבת המדינה. מי שלא שונא ערבים בצורה תהומית לא שווה מבחינתם, ועמיר בניון המשתמט כדוגמא.

מבין מצויין. סבא רבא שלי היה בכיר בהגנה (אפילו שהיה כורדי) וכל המשפחה שלי היו במלחמות, גדלתי על החרא הזה בדיוק כמו כל ישראלי אחר. בעייני זה הרסני וחברה שבנויה על אתוס צבאי היא חולה מהשורש. אף אחד לא יגיד לך שהצבא באמת צריך את כל החיילים שיש לו, הצבא פה מתפקד ככלי לשטיפת מוח ועיצוב מחדש של בני נוער, באמתלה שהגיוס חובה יוצר שוויון בחברה (בולשיט) וכור היתוך בין אנשים ממקומות שונים ותרבויות שונות (שזה די נכון, אבל בחיאת אי אפשר למצוא דרך יותר נורמלית לעשות את זה?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
מה שאנטי ביתר אמר.
יש לי כבוד למה ששוברים שתיקה עושים, אבל די מביך התגובה שלהם לקמפיין - להעלות תמונות וואסח בפייסבוק כאילו היו עמוד חיילים מצייצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
מביך וגם אדיוטי, בעיקר כשמי שגם רוצה וגם באמת יכול לפגוע בהם ובלגיטימציה שלהם הם בנט ויעלון שלהם יש עבר קרבי כנראה יותר גדול משל רובם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 17:52 
גם וענונו ואודי אדיב היו בצבא. גם זה מגבעתי שהלך להלחם עבור דעאש. גם ענת קם ועוד. זה ששירתו לא אומר שהם לא יכולים לשרת את האויב. זה בדיוק מה שהם עושים, השתולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אל תשכח את גולדשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 19:34 
קומוניסים כתב:
גם וענונו ואודי אדיב היו בצבא. גם זה מגבעתי שהלך להלחם עבור דעאש. גם ענת קם ועוד. זה ששירתו לא אומר שהם לא יכולים לשרת את האויב. זה בדיוק מה שהם עושים, השתולים.

אתה צודק. אין קשר לשירות הצבאי.
אתה לא שירתת בצבא ועדיין אתה פועל להביא לחורבנה של מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 19:50 
תמשיכו להתעסק בשוברים שתיקה, זה נושא מאוד חשוב.
ביבי הזה פשוט גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
מחאה נגד ארגון שמכפיש את חיילי צה"ל ברחבי העולם - הסתה פרועה וקיצונית
הכפשת חיילי צה"ל בעדויות שחלקן שנויות במחלוקת ברחבי העולם וחיזוק הדה-לגיטימזציה נגד מדינת ישראל - דמוקרטיה.
הדמוקרטיה שייכת רק לצד אחד במפה הפוליטית כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 20:15 
מה שדיסקין כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
בן נעים, יש מחאה ויש סימון אנשים כבוגדים. אולי יום אחד תבין את ההבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
"גרינג: כמובן, אנשים לא רוצים מלחמה. למה שאיכר עני ירצה לסכן את חייו במלחמה שהתוצאה הטובה ביותר שהוא יכול לצפות ממנה היא לחזור למשק שלו בחתיכה אחת? באופן טבעי האנשים הרגילים לא רוצים מלחמה, לא ברוסיה, לא באנגליה, לא באמריקה ולצורך העניין גם לא בגרמניה. אבל אחרי הכל, אלו המנהיגים של המדינה שמכתיבים את המדיניות. וזה תמיד עניין פשוט לגרור את האנשים אחריך, בין אם זאת דמוקרטיה או דיקטטורה פשיסטית, פרלמנט או דיקטטורה קומוניסטית.
המראיין: יש הבדל אחד. בדמוקרטיה האזרחים מביעים את רצונם/דעתם באמצעות נבחרי הציבור שלהם. ובארה"ב רק הקונגרס יכול להכריז על מלחמות.
גרינג: אוי, הכל טוב ויפה, אבל, קול או לא קול, אפשר תמיד לגרום לאנשים ללכת אחרי המנהיגים. זה קל. כל מה שאתה צריך להגיד להם זה שהם מותקפים, ולהאשים את הפציפיסטים בחוסר פטריוטיות ובחשיפת המדינה לסכנה. זה עובד אותו דבר בכל מדינה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
רם אוריון כתב:
אין כאן צילומי זוועה. מה שיש כאן זה צילומי שגרה מהשירות שלי כחייל בפלוגה מבצעית שהוקפצה מרמת הגולן בחזרה לבסיס האם בדרום כדי להכנס לרצועת עזה עם פרוץ האינתפאדה הראשונה. זה לא היה הביקור הראשון שלנו בעזה, למרות שעדיין לא הייתי במחצית השירות שלי, יצא לי להחזיק קו עם הפלוגה ברצועה, על הגבול הירדני ובדרום לבנון אבל מחנות הפליטים באינתפאדה היו ליגה אחרת של טרלול, אבסורד ובעיקר אלימות פרמיטיבית ובלתי פוסקת של אבנים אש מקלות(אלות) גז וגרפיטי. הם לא ירו עלינו, אנחנו השתדלנו לא לירות עליהם. לא לירות תחמושת סטנדרטית, בכל אופן, ככל הניתן. לא הייתי צריך לצלם בסתר. הייתי אחד מהפלוגה. למעשה הייתי אחד מהם לשעבר כי קודמתי לצוות הטנק של המג"ד כך שטכנית הייתי סמל מבצעים ויצאתי לסיורים עם הפלוגה כי רציתי, לא הייתי חייב, תפקידי היה להיות בקשר במשמרות של 4-8-4 ובאתי לסיורים גם כי רציתי להיות עם החברים וגם כי היה משעמם במחנה וההכשרה העיקרית שלך כחייל קרבי סדיר היא לרצות כמה שיותר אקשן (בעזה גם ראיתי עד כמה זה שונה אצל המילואימניקים) . האנשים המאד צעירים בצילומים הם חברים שלי לפלוגה וכשאתה בפלוגה- הם החברים שלך לחיים ובתמונות אפשר לראות מה היתה שגרת החיים האלו בעזה של האינתפאדה הראשונה. ואם זו השגרה שאותה לאף אחד מחברי או מפקדי לא היה אכפת שאצלם, תחשבו איך נראו הדברים שלא העזתי להוציא מולם מצלמה.

https://www.facebook.com/ram.orion.3/me ... nref=story

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:09 
Noam כתב:
ביבי הזה פשוט גאון.

זה לא רק שוברים שתיקה אלא מערך שלם של ארגונים המוציאים דיבת ישראל רעה בעולם תוך שהם מקבלים מימון ממדינות זרות ו/או ארגונים זרים (אינטרסים זרים ולעיתים אנטי ישראלים). אתה לא חושב שזאת בעיה? אתה לא מבין שזה נושא חשוב לטיפול? זה לא אמור להיות עניין של ימין ושמאל. אני חושב שכל מי שמגדיר עצמו כיהודי ישראל וציוני אמור להבין שפעילות כזאת משרתת את אויבי ישראל ופוגעת בישראל, מדינית וגם כלכלית חברתית (חיזוק התומכים בחרם הבינלאומי על ישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Noam כתב:
ביבי הזה פשוט גאון.

זה לא רק שוברים שתיקה אלא מערך שלם של ארגונים המוציאים דיבת ישראל רעה בעולם תוך שהם מקבלים מימון ממדינות זרות ו/או ארגונים זרים (אינטרסים זרים ולעיתים אנטי ישראלים). אתה לא חושב שזאת בעיה? אתה לא מבין שזה נושא חשוב לטיפול? זה לא אמור להיות עניין של ימין ושמאל. אני חושב שכל מי שמגדיר עצמו כיהודי ישראל וציוני אמור להבין שפעילות כזאת משרתת את אויבי ישראל ופוגעת בישראל, מדינית וגם כלכלית חברתית (חיזוק התומכים בחרם הבינלאומי על ישראל).

יש לך את זה ביותר ילדותי, שטחי ורדוד?

(בלי קשר לזה שנעם צודק)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
תקשיב,
אני לא מבין למה אתה מנסה לשכנע אותנו,
האח הגדול וגרינג כבר לגמרי תומכים בך,
מה אתה צריך יותר מהענקים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:19 
אני מסכים בהחלט שכדאי שהם לא יסתובבו בעולם. מתי רושמים אותם להרצאות בבתי ספר ובצה"ל ובאוניברסיטאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2015, 19:20 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:
ביבי הזה פשוט גאון.

יש לך את זה ביותר ילדותי, שטחי ורדוד?

(בלי קשר לזה שנעם צודק)

גם אם לצורך העניין ביבי רכב על הגל כדי נניח להעביר בשושו את מתווה הגז. נגיד.
זה אומר שהנושא לא חשוב?
למה אתה חושב שזה שטחי ורדוד? ומה הקשר ילדותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: