תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: DERBY
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לשמור גבוה עם וויליאמסון ואלן וללחוץ נגד חולון וקרית גת.
כשאתה עושה את זה מול סוללת קלעים כאלה זה בלתי אפשרי. וגם אם ניסית, הרוטציה בהגנה חייבת להיות יותר מתואמת.
היה קשה לראות את מה שהיה היום על הפרקט. לא יכול להיות ש5 דקות לסוף רבע שלישי אנחנו בלי פאולים. אין סרט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 23:57 
ובנוהל, רביעיית זרים מהחלשה בליגה. אפשר לחלק לבבות לג'ף אלן, אבל זה לא שחקן שאיתו אפשר להגיע למשהו. כנ״ל וויליאמסון. סמל הבינוניות. וגם באטל. מחבב אותו והכול, אבל רכז זר לא יכול להיות כל כך אנמי. בטח לא ברמת הכישרון שיש בקבוצה הזו. גארד זר צריך להיות בעל יכולת סקורינג. ולבאטל אין את זה.
אז הנה, חלםה עוד שנה ושוב אנחנו עם רביעיית זרים לא מספיק טובה.
ולקבוצה הזו גם אין שום ספסל. מתן היה נהדר היום וזה רק הדגיש את זה. כי חוץ ממנו לא היה כלום. מי שהביא את אמיתי לקבוצה הזו, באמת, נגמרו לי המילים. איך לעזאזל הדבר הזה קרה. הליכה בעיניים עצומות לתוך תהום. חובה לשחרר ולהביא מישהו במקומו, אחרת הקבוצה הזו תיאבק על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
Nishri כתב:
מה כתוב בתחתית השלט בצבע אדום?
לפי מה שהצלחתי לראות, "תלמדו אותנו איך להתנהג" או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 00:13 
פרוויס יש התערבות על זה שלט נתמודד נגד הירידה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
לקבוצה בלי משחק ריצה ובלי קלעים אין זכות קיום בכדורסל המודרני נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
איתי שגב עשה צחוק גם מרוטבארט וגם מאלן . פשוט בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 00:35 
פרוויס אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות.
יש להפועל אחלה רביעיית זרים. וויליאמסון ואלן אחלה שחקנים לליגה הזאת, באטל וסימונס נהדרים.
הספסל של הפועל מאוד מאוד בעייתי. שם אתה נופל בעיקר.
ועדיין, אין סיבה שלא נעשה פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שיותר מביך, מביש ושערורייתי מההגנה של הפועל היום זה התגובה הזאת של פרביס.
בכמה שורות הצליח להכניס יותר זיוני שכל מצוות השידור בנוגע למחאה מול הדון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 01:10 
מכבי, ירושלים וראשון. (לא בהכרח בסדר הזה). וחוץ מזה כל השאר קבוצות פלוס מינוס שוות.

יש עוד 22 מחזורים. צריך להתחיל לאסוף ניצחונות ויהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלנו היא הרבה יותר עם הישראלים מאשר עם הזרים. התלות שלנו ברביב ורוברט הוא מוחלטת, ביום שהם לא טובים אין לנו מה למכור. מתן היה מצוין היום אבל ברור שזו הבלחה, נראה שאמיתי כבר נמחק מהרוטציה (11 דקות נגד ירושלים בלי רביב, 6 נגד חולון וחצי דקה היום), ובלאט לא יכול לתת שום דבר מעבר לשלשות פנויות (שאותן הוא קולע באחוזים מפתיעים עד עכשיו אבל זה גם יתיישר) והוא גם לא יכול לשמור, אי אפשר להגיד שהתרומה שלו משמעותית או שאפשר לבנות עליו.

ועדיין השחרור של אוונס הייתה טעות עצומה, ואולי בגלל החולשה של הישראלים אפילו עוד יותר. וויליאמסון שחקן לא רע שגם היה היום טוב (בעיקר קלע היום באחוזים גבוהים שזו הייתה הבעיה העיקרית שלו עד עכשיו), אבל המבנה של הסגל פשוט עקום ויוצר לנו המון בעיות. ליד רוברט ואלן שהם שני שחקני פנים, אוונס היה הרבה יותר מתאים בתור מי שיכול לשחק גם 4 וגם 3, ובמקום זאת נשארנו עם וויליאמסון שאין לנו בו שום צורך מיוחד מלבד השתקה של איזו היסטריה מטופשת ממצב קיצון שבו שני הגבוהים האחרים בבעיית עבירות. בגלל שוויליאמסון ואלן דורכים על אותה עמדה אין לנו שום גמישות בחוק הרוסי. אלן יכול להחליף רק את וויליאמסון ורוברט ובגלל החוק הרוסי אז גם את רוברט הוא לא יכול להחליף ברוב המקרים, וכך נוצר מצב שהוא שיחק היום 19 דקות למרות שהוא כרגיל השפיע הכי הרבה על הקבוצה בדקות שבהן הוא שיחק. כבר הפסדנו משחק על אותו דבר נגד הרצליה שהוא נתן משחק מושלם ועדיין שיחק רק 25 דקות בגלל מבנה עקום של הסגל. בגלל ששחררו את אוונס זה גם גורם לכך שסימונס יכול לשחק אך ורק בעמדה 3 (ואכן בשני המשחקים עד עכשיו הוא לא שיחק דקה בעמדה 2), אז לא קיבלנו שום שדרוג לקו האחורי או גיבוי כלשהו לרביב ובאטל. סימונס במקום אוונס נותן לנו קליעה (על חשבון הרבה פחות אתלטיות) אבל בסופו של דבר בסך הכל החלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין אחר בדיוק על אותה עמדה, ולא נעשה שום תיקון למבנה העקום של הסגל ולדעתי זה גם מה שישאיר אותנו עם תקרת זכוכית די ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
טבק או איך שלא קוראים למאמן של מכבי בתגובה הזויה (איך אפשרו לו להגיד שהייתה אווירה טובה?)

הייתה אווירה טובה, כמו כל דרבי ששיחקתי בקריירה שלי. הכל היה נורמלי, המשחק לא הופרע, הם עודדו את הקבוצה שלהם ואני אוהב את האווירה הזאת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
סימונס במקום אוונס נותן לנו קליעה (על חשבון הרבה פחות אתלטיות) אבל בסופו של דבר בסך הכל החלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין אחר בדיוק על אותה עמדה, ולא נעשה שום תיקון למבנה העקום של הסגל ולדעתי זה גם מה שישאיר אותנו עם תקרת זכוכית די ברורה.

זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 03:07 
רביעיית הזרים של הפועל עם מדד משותף בטופ 2 גם של המחזור הזה (למרות שהפסדנו בו) וגם של המחזור הקודם. אם מחברים את שני המחזורים אז הזרים שלנו במקום הראשון.
לא נשמע לי כמו רביעיית זרים מהחלשות בליגה. אפשר אולי לטעון שחסר שם סופרסטאר, שאף אחד מהם לא "שובר שיוויון" וכו', אבל רביעיית זרים מהחלשות בליגה הם בטוח לא.

סה"כ כרגע מה שחסר לנו בעיני כדי להתמודד על הפיינל פור זה סטו דגלאס. ישראלי קלעי מהספסל שיוכל לשחק בכמה הרכבים, יתן לנו הרבה יותר עומק וגמישות וישפר את רמת הקליעה של הקבוצה שנשארה די מחרידה (היום ביום שיא שגם מתן וגם רביב קולעים 2 שלשות, עדיין סיימנו רק עם חצי מהשלשות של מכבי בכמות דומה של זריקות).

הסיבוב הזה נגמר כשניצחנו את 4 הקבוצות שמתחתנו בטבלה והפסדנו ל-7 הקבוצות מעלינו, כלומר ניצחנו רק קבוצות די שבורות והפסדנו לכל קבוצה ששיחקה כדורסל סביר. יש בקבוצה הרבה יותר פוטנציאל מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: DERBY
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 06:19 
רק אני שמתי לב לשילוש ה״מקודש״ ש.ש.ל צבוע באדום על גבי השלט?
למה אנחנו חייבים לירות לעצמנו ברגליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:02 
האותיות האדומות נבחרו באקראיות.
זה רצון האל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:06 
Asafas כתב:
רק אני שמתי לב לשילוש ה״מקודש״ ש.ש.ל צבוע באדום על גבי השלט?
למה אנחנו חייבים לירות לעצמנו ברגליים?

רק אתה. שלח מייל לגלדסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:07 
מצטער יובל, אני לא מסכים בכלל.
החטא הקדמון שגרם לבנייה העקומה לא היה בהחתמת שני גבוהים זרים אלא בבניית קבוצה ללא אף יוצר טבעי או קלעי בקו האחורי. את זה תיקנת וזה הדבר החשוב ביותר.
חוץ מזה, רוברט הוא שחקן מאוד בעייתי מעבר לבעיית עבירות כזו או אחרת. יש לו חסרונות גדולים כמו הגנה, רכות וחוסר יציבות שגורמים לכך שבחלק מהמשחקים הוא מביא יותר נזק מתועלת (כמו אתמול). היתרון של וויליאמסון על אוואנס הוא שג'ון מסוגל למעשה להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך. מעבר לזה ג'ון נותן לקבוצה הזאת דברים שמאוד חסרים לה כמו הגנה אישית וחוכמת משחק לעומת אוואנס שהוא אחד השחקנים הטיפשים שנתקלתי בהם.
אני גם ממש לא מסכים עם האמירה שהחלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין. בעיני אוואנס שחקן לא רע בכלל אבל סימונס רמה אחת לפחות מעליו.

בשורה התחתונה יש לא מעט טיעונים לכאן ולכאן אבל אני לא רואה פה טעות עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
החטא הקדמון שגרם לבנייה העקומה לא היה בהחתמת שני גבוהים זרים אלא בבניית קבוצה ללא אף יוצר טבעי או קלעי בקו האחורי. את זה תיקנת וזה הדבר החשוב ביותר.
חוץ מזה, רוברט הוא שחקן מאוד בעייתי מעבר לבעיית עבירות כזו או אחרת. יש לו חסרונות גדולים כמו הגנה, רכות וחוסר יציבות שגורמים לכך שבחלק מהמשחקים הוא מביא יותר נזק מתועלת (כמו אתמול). היתרון של וויליאמסון על אוואנס הוא שג'ון מסוגל למעשה להחליף את רוברט ולתפקד כגבוה יחיד במקרה הצורך. מעבר לזה ג'ון נותן לקבוצה הזאת דברים שמאוד חסרים לה כמו הגנה אישית וחוכמת משחק לעומת אוואנס שהוא אחד השחקנים הטיפשים שנתקלתי בהם.
אני גם ממש לא מסכים עם האמירה שהחלפנו שחקן מצוין בשחקן מצוין. בעיני אוואנס שחקן לא רע בכלל אבל סימונס רמה אחת לפחות מעליו.

מעניין אותי על סמך מה עפים פה על סימונס? מה גורם לך לחשוב שהוא רמה מעל אוונס? אולי לפני עשר שנים בחולון הוא היה רמה אחת מעל אוונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שזו קצת הגזמה. הוא שומר יותר טוב בלי ספק.
אבל האחוזים משלוש שלו לא יותר טובים. ובחירת הזריקות לא פחות אנוכית. בינתיים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:51 
הא? סימונס הפגין יכולת קליעה נהדרת אתמול. כל פעם שקיבל מטר הוא קבר את הזריקה. הבעיה הייתה בפעמים שהוא היה צריך לייצר לעצמו זריקה תחת לחץ. עדין, הפגין יכולת קליעה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני גם חושב שזו קצת הגזמה. הוא שומר יותר טוב בלי ספק.
אבל האחוזים משלוש שלו לא יותר טובים. ובחירת הזריקות לא פחות אנוכית. בינתיים לפחות.

מסכים עם מה שכתבת לגמרי, עם זאת גם כשומר אני לא חושב שהוא עולה על אוונס. אוונס אומנם ממש לא שומר גדול אבל הוא חיפה על זה במשחק הלחץ בהגנה ובזריזות ידיים שלו שהניבה חטיפות ואי אפשר היה לחשוב לרגע שהוא לא נותן האסל. תשימו לב במשחקים כמה פעמים סימונס מזייף בהגנה ועושה כאילו. אפשר להתווכח על היעילות ההתקפית של זה מול זה, אבל אני פשוט לא מבין את ההתלהבות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
סימונס אולי לא שומר גדול אבל גישת החטיפה-בכל-מחיר של אוואנס עלתה לנו ביוקר לעתים קרובות, ואתמול כנראה היתה עולה לנו ביוקר בענק. כן, הוא השיג מספרים מרשימים של חטיפות למשחק, אבל בכל כך הרבה מקרים הוא הפעיל את הלחץ הזה על פארש, במצבים חסרי סיכוי, ואז עברו אותו והשאירו אותנו במינוס שומר.

בהתקפה עד עכשיו סימונס נראה כמו מה שחסר לנו. שימח אותי שהוא לא פחד להוריד כדור לרצפה, גם אם ברור שיותר נוח לו עם סט-שוטס.

הוויתור האמיתי שנעשה כאן, וזה לא ויתור חסר משמעות, הוא על פינישר אתלטי במתפרצות ובמשחק מעבר. גם אחרי חטיפות או החטאות של מכבי אתמול היה לנו הרבה יותר קשה לצאת קדימה ולתקוף את הסל, בין היתר כי לאף אחד מהשחקנים שלנו אין את הקפיציות של אוואנס. זה משהו שצריך לקחת בחשבון ולמצוא לו פתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה מדבר על זה שהוא פינישר אתלטי במתפרצות- על איזה מתפרצות בדיוק אתה מדבר? אין לנו משחק ריצה בכלל. אח"כ אתה גם כותב שקשה לנו לצאת קדימה, אז כנראה שגם שמת לב שאין לנו משחק ריצה, ואיך בדיוק ימצאו פתרון להעדר האתלטיות של אוונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
מתן וג׳ף סיימו עם פלוס מינוס חיובי (1 ו 4 בהתאמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 11:49 
הוקיץ' כתב:

מסכים, להביא שני גבוהים זרים זה לא חטא קדמון. במבט אחורה לפגרה זה היה מתבקש (גם באשכול הזרים ובכל הדיונים המקדימים יצאנו מנקודת הנחה שיגיעו שני זרים גבוהים). סה"כ כל עוד הזרים האלה הם 4-5 מגוונים יחסית שמאפשרים לפחות את הגמישות המינימלית ליד רותבארט (ולא ג'אדג'ים מגעילים כאלה שמשחקים רק מטר מהסל) אין בזה בניה עקומה, 3 גבוהים על 2 עמדות זה סבבה. הבעיה נוצרה כי הספסל שלנו מאוד חלש וזה יוצר בעיה לוותר על רותבארט ואז תוקע אותנו גם מבחינת יכולת לנצל את ג'ף וג'ון באופן מלא, אבל זה בגלל ההחתמות של מתן ואמיתי (מתן היה אתמול הכי טוב בהפועל אבל לאורך העונה הוא חלש) שיצרו בעיה קשה של עומק בחוק הרוסי, ואז התחלנו לחשוב על כל מיני אילתורים של אוואנס כ-4 עם סמול בול וכו' כדי לפתור את הבעיות בקו האחורי. כרגע הקבוצה בנויה הרבה יותר מאוזן מתחילת העונה בלי ספק בכלל, אפילו הייתי אומר שהקבוצה מאוזנת מבחינת עמדות וזו לא הבעיה שלנו אלא כאמור מחסור בישראלי אחד תורם מהספסל במקום אמיתי.
אני מחבב את אוואנס אבל לא צריך להגזים בהערכה אליו, ג'ון בשני המשחקים האחרונים יותר טוב ממנו ואם ימשיך לתרום ברמה הזאת מבחינתי עשינו החלטה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אתה מדבר על זה שהוא פינישר אתלטי במתפרצות- על איזה מתפרצות בדיוק אתה מדבר? אין לנו משחק ריצה בכלל. אח"כ אתה גם כותב שקשה לנו לצאת קדימה, אז כנראה שגם שמת לב שאין לנו משחק ריצה, ואיך בדיוק ימצאו פתרון להעדר האתלטיות של אוונס?

היו לא מעט נסיונות לשחק מהר אתמול, בחלק מהמקרים כתוצאה מחטיפות/חסימות ובמקרים אחרים אחרי החטאות של מכבי. הם פשוט נתקעו לעתים קרובות כי, כאמור, החיסרון בפינישר אתלטי מורגש. לא שאני חושב שהיה צריך להשאיר את אוואנס: האיש חירב רבעים שלמים במו ידיו. אבל זו בעיה שצריך למצוא לה פתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים, להביא שני גבוהים זרים זה לא חטא קדמון. במבט אחורה לפגרה זה היה מתבקש (גם באשכול הזרים ובכל הדיונים המקדימים יצאנו מנקודת הנחה שיגיעו שני זרים גבוהים). סה"כ כל עוד הזרים האלה הם 4-5 מגוונים יחסית שמאפשרים לפחות את הגמישות המינימלית ליד רותבארט (ולא ג'אדג'ים מגעילים כאלה שמשחקים רק מטר מהסל) אין בזה בניה עקומה, 3 גבוהים על 2 עמדות זה סבבה. הבעיה נוצרה כי הספסל שלנו מאוד חלש וזה יוצר בעיה לוותר על רותבארט ואז תוקע אותנו גם מבחינת יכולת לנצל את ג'ף וג'ון באופן מלא, אבל זה בגלל ההחתמות של מתן ואמיתי (מתן היה אתמול הכי טוב בהפועל אבל לאורך העונה הוא חלש) שיצרו בעיה קשה של עומק בחוק הרוסי, ואז התחלנו לחשוב על כל מיני אילתורים של אוואנס כ-4 עם סמול בול וכו' כדי לפתור את הבעיות בקו האחורי. כרגע הקבוצה בנויה הרבה יותר מאוזן מתחילת העונה בלי ספק בכלל, אפילו הייתי אומר שהקבוצה מאוזנת מבחינת עמדות וזו לא הבעיה שלנו אלא כאמור מחסור בישראלי אחד תורם מהספסל במקום אמיתי.
אני מחבב את אוואנס אבל לא צריך להגזים בהערכה אליו, ג'ון בשני המשחקים האחרונים יותר טוב ממנו ואם ימשיך לתרום ברמה הזאת מבחינתי עשינו החלטה נכונה.

אני תוהה, אם וכאשר נצליח לארגן טרייד על אמיתי (ואם הוא משחק 10 שניות בדרבי אני מניח שזו הכוונה), מי יכול להחליף אותו? הרי אם אנחנו ונ"צ נהפוך את הטרייד על אסה ניתקע עם 3 גארדים נמוכים במיוחד, שלא לדבר על זה הקליעה המאוד לא יציבה של אסה. תיאורטית, אילו עוד אופציות יש לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 12:35 
בשקלול - סימונס (כרגע) רמה אחת מעל אוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
בשקלול - סימונס (כרגע) רמה אחת מעל אוונס.

איזה שקלול? מה המדדים שלך בשקלול- משחק נגד חולון עם הזרים הכי בדיחה בליגה ועוד משחק נגד מכבי? מדברים על סימונס כאילו הוא עשו לנו רוצ'סטי אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2015, 13:12 
השקלול הוא - קליעה, הגנה, יכולת לייצר נקודות בכידרור, והכי בולט בהבדלים בין שניהם (לפחות אצלי) - אחריות והבנה של המשחק.
בכל אלה סימונס גובר, אוונס גובר באופן בולט באתלטיות, וזהו בערך.
וזה עוד בלי לדבר על מחויבות לקבוצה, אופי, וחדר הלבשה.
רק מקצועי נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: