GATE7 כתב:
התחושה היא שלשער 5 מזמן לא אכפת משאר היציעים. מצידם להישאר שם לבד זה האידיאל. כל השאר סתם מפריע, לפעמים גם העובדה שיש משחק על המגרש.
הם הגוש המעודד, הם צריכים להרים קהל של אלפי אנשים שרבים מהם לא "מטורפים" כמוהם, הם צריכים להרים תפאורה.
זה לא דבר קל בכלל. אבל לדעתי רק על זה נמדד "כוחו" של האולטראס. אפשר להגיד שכרגע שלנו חלש מאוד.
אתמול בדרבי למשל, אחרי שהוכרע סופית המשחק בהפסד, מן הסתם מורגשת אצלי ואצל אנשים תחושה של באסה שכזאת, עכשיו האולטראס מתנהג כאילו ניצחנו, "התאהבתי בך הפועל", "אדום עולה בבלומפילד" ותחושה של שמחה רגילה כאילו לא קרה דבר וזה קורה למשל גם בפיגור 3:0 או 4:0 שהעידוד מתחזק.
עכשיו אני לא אמרתי שלא היה צורך לעוד דאת השחקנים אחרי ההפסד אתמול ואפשר למחוא קצת כפיים ולשיר הפועל עולה בסוף, לא מבין מה הקטע בלעודד כאילו ניצחנו.
לאנשים באולטראס קל לעודד באופן שגרתי גם בבאסה או בעצבים אבל הם במיעוט, לי למשל ולעוד רבים אני חושב קשה לעודד במצבים כאלה וזה לא אומר ש"אנחנו אוהדי הצלחות" וכד' וגם לאלו שיושבים בשער 7,8 וכ'ו.
הדבר הכי חשוב שהאולטראס צריך לשנות בגישה שלו ולהבין זה שהטירוף והאווירה במגרש לא תקבע לפי כמה חזק יעודד שער 5 אלא לפי כמה יצטרפו היציעים האחרים לעידוד ולשים מתופף של האולטראס בשער 7 עם מכשיר קשר זה דרך טובה למשל כמו גם בחירת שירים נכונה
ופרסום השירים החדשים כאן בפורום (זה לא קורה אם לא מבקשים בניגוד לעבר) והכנסתם לאט לאט בזמנים מתאימים.