תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 37  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC193
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז כולם ראו (כולל רמתיים שנמצא במיונים לדעא"ש) ועכשיו אפשר קצת לנתח מה היה.
1. יוריה הול אכזב מאוד ואחרי הנצחון המאוד מרשים שלו על מוסאסי הוא היה פאסיבי מאוד אתמול והפסיד בצורה די ברורה לוויטיקר שמצדו כנראה יקפוץ לעשיריה הראשונה.
2. האנט וביגפוט היה כלום כצפוי. מכה אחת מעל האוזן של ביגפוט והקרב נגמר. לא יודע עוד כמה יש לשניהם במחסנית, האנט אולי ימשוך עוד שנה-שנתיים גג.
3. ג'ואנה עשתה את מה שהיתה צריכה לעשות כדי לנצח בקרב שהיה כולו קרב קיקבוקסינג בלי טייק דאונס ובלי עבודת קרקע. דיינה אמר שקלאודיה גאדלה היא הבאה בתור, אני מעריך שזה יהיה ב ufc 199 שצפוי להיות ב memorial day או אולי עוד הגנה על התואר באירופה.
4. את הרעש של פיצוץ הבלון של ראוזי שמעו ממלבורן עד לראש העין. גיים פלאן מזעזע שכלל התקפה בכל מחיר נגד סטרייקרית מהמדרגה הראשונה, פשוט שיחקה לידיים ובעיקר לרגליים של הולם. עוד יותר מחפיר זה מה שאמרו לה בפינה שלה בין הסיבוב הראשון לשני, או יותר נכון מה לא אמרו לה. אחרי סיבוב כזה ההוראה היתה צריכה להיות חד משמעית לעזוב את הסטרייקינג , לתת להולם לבוא אליה ולגרור אותה לקלינצ' ואז לקרקע. במקום זאת, היא פשוט הלכה קדימה עם אף מדמם ובלי להגן על הפנים שלה, ואפילו פספוס המכה והירידה לברכיים לא עצרה אותה. פשוט טמטום והיה ברור שהולם מחכה להזדמנות הראשונה כדי לשחרר את השמאלית שלה שהזכרתי בפוסט לפני הקרב, והשמאלית הזו אכן הגיעה וגמרה את הקרב.
ניצחון הכי מוצדק בעולם, הולם עשתה לראוזי מה שדילשאו עשה לבראו, באה עם גיים פלאן נכון ותכליתי שניצח את הקרב. דיינה כבר הכין את הקרב החוזר, כנראה זה יקרה במגה אירוע של ufc 200 שצפוי לכלול גם את קונור, ג'ון ג'ונס ואולי גם את GSP ואנדרסון סילבה. כל הכבוד להולם ולצוות האימון שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC193
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
הולם לא היתה באה אליה. זו היתה תכנית המשחק שלה, לתפוס מרחק ולשלוח בעיטות ואגרופים.
זה מה שעשתה בקרבות האחרונים שלה. סבלנות לא חסרה לה.
היא אפילו לקחה אותה לרצפה פעם אחת (!) (לא שעשתה עם זה משהו) ובכמה פעמים שנכנסו לקלינצ' היא יצאה מזה יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אז רונדה היתה צריכה לחכות גם. היא האלופה, קשה מאוד לקחת חגורה מאלוף מכהן בקרב של חמישה סיבובים, מספיק לזכור את גוסטה נגד ג'ונס, הנדריקס נגד gsp ובערך כל קרב של אלדו...
פשוט גיים פלאן מחפיר, ועוד יותר מחפיר זה שלא עשו שום דבר בין הסיבובים. בשביל מה יש צוות אימון אם לא בשביל זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אז רונדה היתה צריכה לחכות גם. היא האלופה, קשה מאוד לקחת חגורה מאלוף מכהן בקרב של חמישה סיבובים, מספיק לזכור את גוסטה נגד ג'ונס, הנדריקס נגד gsp ובערך כל קרב של אלדו...
פשוט גיים פלאן מחפיר, ועוד יותר מחפיר זה שלא עשו שום דבר בין הסיבובים. בשביל מה יש צוות אימון אם לא בשביל זה ?

היתה צריכה...אחרי שגמרה כל קרב בכמה שניות פתאום הקרב נמשך ככה ומשם לך תדע... מסכים שחגורה לא עוברת בקרב צמוד וזה גם היה החשש שלי.
אחרי הסיבוב הראשון היתה הרגשה של הפתעה באוויר, אבל בתור אוהד הפועל למוד אכזבות (אתה מוביל על מכבי 20 הפרש בכדורסל או 2:0 בכדורגל וזה עדיין לא מבטיח ניצחון) חששתי שרונדה תשלוף איזה ארמבאר מהכובע.

לגבי צוות האימון, לא מזמן היה לי ויכוח על זה עם חבר בנוגע למה אומרים - האם בין הסיבובים לומר ללוחם את האמת ואז אתה עלול להוריד לו מוטיבציה או לייפות אותה.

תגיד, צפיתי בכמה הילוכים והאגרוף של האנט (בקושי) שפשף את סילבה, מה גרם לו להתמוטט ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כמו האגרוף שקונור הוריד לפוירייה ב 178 וגמר את הקרב. הנקודה הזו מעל לאוזן מאוד רגישה ופוגעת בשיווי המשקל, ביגפוט כבר לא ילד ומכה אחת לאזור הזה פשוט קיפלה אותו. האמת שהבעיטה של הולם הזכירה לי את הגול של לאלה בקללה, לקח שתיים שלוש שניות להבין שזה על אמת. אגב, לדעתי גם הרב דין נכנס להלם קל, רונדה כבר היתה גמורה אחרי הבעיטה ועוד לפני המכות שהולם הורידה עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 14:31 
http://www.foxsports.com/ufc/gallery/ro ... 515#img_13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2015, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אתם יוצאים מהנחה שראוזי רצתה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
לקראת 12.12 , מי הפייבוריט ? קונור או אלדו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה יוצא מנקודת הנחה שאלדו יופיע לקרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2015, 23:46 
מתי הדייביוט של פיליפ ברוקס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
כנראה במגה אירוע של ufc 200 שיהיה ב 9/7/2016

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 10:02 
מי זה פיליפ ברוקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתם יוצאים מהנחה שראוזי רצתה לנצח.

http://sports.walla.co.il/item/2907573
אלוף ה-WWE לשעבר טוען: "הקרב בין רונדה ראוזי להולי הולם היה מכור"
למרות הנוקאאוט האדיר של הולם בקרב האליפות של ה-UFC, המתאבק לשעבר, טז, טוען שהתוצאה הייתה ידועה מראש:
"ככה זה עובד - אלוף או אלופה רוצים לקחת הפסקה, או שהם סובלים מפציעה שצריך לטפל בה, לא משנה הסיבה, אז לוקחים להם את החגורה. אף אחד לא רוצה אלוף שיושב בבית במשך כמה חודשים ומשחק בסרטים או פרסומות. ראשי ה-UFC בוודאי לא רצו שהיא תיקח הפסקה ארוכה, זה היה פוגע בהם מאוד. בכל מקרה, אם שואלים אותי, השופט לא היה מעורב בקרב. יכול להיות שכן, אבל קשה לי להאמין. ראוזי הייתה מעורבת בוודאות, אבל לגבי הולם אני לא בטוח".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שטויות.
הקרב הבא של הולם הוא קרב חוזר מול ראוזי ב ufc 200 , כך שבכל מקרה היתה אלופה לא פעילה עד לתאריך הזה.
גם קורמיה לא הולך להילחם באף אחד עד לאירוע הזה, כשהקרב האחרון שלו מול גוסטפסון היה בכלל בתחילת אוקטובר.
כל מה שקורה כרגע ב UFC נמדד לפי האירוע בקיץ הבא, המטרה שלהם היא לשבור שיא עם למעלה מ 70 אלף צופים ומעל 50 מיליון דולר הכנסות.
בשביל זה הם צריכים לבנות קארד עם כל השמות הכי גדולים ומושכי קהל שיש :
קורמיה-ג'ונס 2, הולם-ראוזי 2, אנדרסון סילבה-ויטור בלפורט 2, גם קונור יהיה בוודאות בקארד הזה (השאלה היחידה היא מול מי), ויש גם דיבורים על חזרה של GSP מול מי שינצח בין לאולר לקונדיט בתחילת ינואר.

נועם,
פיל ברוקס הוא cm punk, אמור לעשות את הופעת הבכורה שלו בקטגורית MW באירוע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2015, 15:00 
אה. לא מעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
נגיד עכשיו שאנחנו 12 ימים לפני הקרב , הוא מאה אחוז יתקיים ?
כמה זמן לפני הקרב ביולי אלדו פרש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2015, 16:58 
אני לא רואה מצב שאלדו יפרוש, אלא אם יקרה משהו ממש דרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 11:28 
איזה סופ"ש מטורף מצפה לנו.

הקארד של UFC 194 הוא לדעתי הקארד הכי פסיכי אי פעם מאז שאני עוקב. כולם מדברים על הקרב של קונור ואלדו ובצדק, אבל רוקהולד מול ווידמן זה קרב לא פחות גדול.

זה בנוסף לרומרו מול סוזה, שיכול להיות מיין אוונט כמעט בכל ארוע, והולוואי מול סטפנס.

יום לפני כן אדגר מול מנדס בקרב מאד חשוב לשניהם, בארוע שבו יהיה גם קרב מרתק בין ברבוסה לפרגוסון, שני סטרייקרים אדירים שכל קרב שלהם הוא חוויה.

יום קודם לכן ארוע קצת פחות נוצץ (הכל יחסי) עם פייג' ואן זאנדט בקרב מסקרן, וסייג' נורת'קט במבחן מעניין. בנוסף קרב של אלג'מין סטרלינג, מדורג 5 בקטגוריית bantamweight ובלתי מנוצח ב-11 קרבות, מול המדורג 10, גו'ני אדוארדס. הולך להיות אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כמעט חודש אחרי שספגה את ההפסד הראשון בקריירה שלה, רונדה ראוזי נאלצת להתרגל למציאות חדשה. את התקופה האחרונה היא מעבירה בטיפולים רפואיים עקב הפגיעות שספגה מהולי הולם, שלקחה ממנה את אליפות הנשים של UFC.

בראיון מיוחד לתקשורת האמריקאית, חשפה ראוזי שהיא עלולה להיעדר חצי שנה מהזירה עקב חבלה קשה בשיניים שספגה בקרב מול הולם. "ייקח לי מספר חודשים עד שאוכל לנגוח בתפוח", סיפרה על הכאבים. כחלק משלב ההחלמה, הדבר היחיד שמעסיק את ראוזי הוא נקמה צפויה בזו שגברה עליה. "אני מרגישה מבוכה", הודתה, "עליי לחזור לזירה ולנצח אותה. אני חייבת לעשות זאת".

"זה לא משנה אם שוב ישברו לי השיניים או הלסת, או שהשפה שלי תקרע פעם נוספת. אני מוכרחה את הקרב החוזר הזה", הוסיפה ראוזי, שאושפזה בבית חולים לאחר הקרב. נשיא UFC, דנה ווייט, אמר כי הוא לא ממהר לקבוע קרב חוזר בין השתיים ויחכה שהאלופה לשעבר תחלים מפציעתה: "אני חושב שכעת, אחרי ההפסד, היא יותר גדולה מאשר לפניו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
היום:
Women's Strawweight Paige VanZant vs. Rose Namajunas
Lightweight Jim Miller vs. Michael Chiesa
Lightweight Sage Northcutt vs. Cody Pfister
Middleweight Elias Theodorou vs. Thiago Santos

יום ששי:
Featherweight Frankie Edgar vs. Chad Mendes
Featherweight Artem Lobov vs. Ryan Hall
Lightweight Edson Barboza vs. Tony Ferguson
Welterweight Ryan LaFlare vs. Mike Pierce
Heavyweight Gabriel Gonzaga vs. Konstantin Erokhin

שבת:
Featherweight José Aldo (c) vs. Conor McGregor
Middleweight Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold
Middleweight Ronaldo Souza vs. Yoel Romero
Welterweight Demian Maia vs. Gunnar Nelson
Featherweight Max Holloway vs. Jeremy Stephens

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC194
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, מתחילים.
סוף השבוע העצום ב UFC יוצא הלילה לדרך עם אירוע ראשון מתוך שלושה, כולם בלאס וגאס, ועם כמה קרבות די מסקרנים במה שהוגדר כאירוע של ברבי וקן (פייג' וסייג') :

1) במיין איבנט רוז נמיונס (מדרוגת שלישית, מאזן 3-2) תפגוש את האישה וההייפ הבלתי נגמר פייג' ואן זנט (מדורגת שביעית, מאזן 6-1), קרב שאמור להיות חזק מאוד וכנראה יקבע מי תילחם מול טישיה טורס על הזכות לפגוש במנצחת בין ג'ואנה לקלאודיה גאדלה. במילים אחרות - פייג' ואזן זנט, אחרי שנה בדיוק ב UFC, על סף קרב על החגורה. כדי להגיע לשם היא תצטרך להימנע מטייק דאונס כי על הקרקע זה יגמר מהר מאוד בחניקה או בריח של נמיונס המעולה, פייג' תשאף לשמור את הקרב בעמידה ולבעוט בנמיונס בכל דרך אפשרית, אני צופה החלטת שופטים, בתקווה לטובת פייג'.

2) בצד הגברי של ההייפ, סייג' נורת'קאט יפגוש בקרב השני שלו ב UFC עוד לוחם חלש בדמות קודי פיסטר שאמור גם הוא לקרוס כבר בסיבוב הראשון ולהיות עוד אבן דרך במסלול של נורת'קאט אל הפיסגה. דיינה וויט וה UFC מקדמים את הילד הזה בטירוף (כולה בן 19) ויזרקו לו עוד כמה לוחמים אלמונים ולא מוכרים כדי להאדיר את הרזומה שלו ולתת לו עוד ביטחון לפני שיפגוש את הגדולים באמת. יהיה מעניין לראות איך הוא יתפתח.

3) עוד קרב חזק מאוד יהיה דווקא במוקדמים, כאשר אלחמין סטרלינג (מדורג חמישי, מאזן 11-0) יפגוש את ג'וני אדוארדו הותיק (מדורג עשירי, מאזן 27-9) אחרי שכבר איים שאם הוא לא יקבל קרב בקרוב הוא יעזוב את ה MMA לטובת לימודים. סטרלינג פשוט לוחם מפחיד על הקרקע ובעמידה, כושר גופני וסיבולת אדירים (את שני הקרבות האחרונים שלו הוא ניצח בסיבוב השלישי) והוא מהווה איום כל כך גדול עד שאף לוחם לא הסכים להילחם מולו מאז הקרב האחרון שלו באפריל. אם הוא מנצח את אדוארדו (והוא ינצח) אני בכלל לא אופתע אם הוא יקבל את המנצח בין קרוז לדילשואו בחודש הבא.

המיין קארד מתחיל בחמש בבוקר וישודר כרגיל ברקנאטי, האירוע עצמו מתחיל ברבע לשתיים הלילה וישודר בלינק הבא :
http://tinyurl.com/pjxjs9y

מחר נעלה פוסט על האירועים של שישי (גמר TUF המצ'עמם) ושבת (UFC 194 העצום)

תהנו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
יצאתי קצת מזועזע מהקרב. קשה לי לראות בחורות מדממות ככה ועוד יפיפיה כמו פייג'.
לא מבין איפה היו המאמנים שלה, למה לא הכינו אותה ל-TD של רוז?
רוז הפגינה שלמות בכל האספקטים וכל הכבוד לה, אבל תשמעו, לילדה יש חתיכת נשמה...
לצאת ככה מ-RNC ועוד משני ארמבאר :SHOCK3:

לגבי הקרב של סייג', אין הרבה מה להוסיף כשהקרב הוא נגד יריב בהזמנה.
לא אהבתי את ההפרדה, הרגיש לי קצת מכור.
יהיה מעניין לראות אותו מול יריב מהעשיריה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
יצאתי קצת מזועזע מהקרב. קשה לי לראות בחורות מדממות ככה ועוד יפיפיה כמו פייג'.
לא מבין איפה היו המאמנים שלה, למה לא הכינו אותה ל-TD של רוז?
רוז הפגינה שלמות בכל האספקטים וכל הכבוד לה, אבל תשמעו, לילדה יש חתיכת נשמה...
לצאת ככה מ-RNC ועוד משני ארמבאר :SHOCK3:

לגבי הקרב של סייג', אין הרבה מה להוסיף כשהקרב הוא נגד יריב בהזמנה.
לא אהבתי את ההפרדה, הרגיש לי קצת מכור.
יהיה מעניין לראות אותו מול יריב מהעשיריה השניה.

לא חושב שזה קשור להכנה לטייקדאונס, נמיונס פשוט עלתה עליה בכל אספקט. פייג' ניסתה להשאיר את הקרב בעמידה ונמיונס פגעה בה בדיוק מפחיד, כל מכה שלה היתה מתוזמנת היטב, היא לא בזבזה אנרגיות מיותרות ושלטה לחלוטין באיפה הקרב יהיה. ההייפ סביב פייג' יצר מציאות מדומה שבה היא פייבוריטית מול יריבה שמדורגת מעליה, גם פייג' בעצמה הודתה במסיבת העיתונאים (מומלץ לראות את כולה) שזה היה מוקדם מדי בשבילה להיכנס לאוקטגון עם יריבה ברמה הזו. מה שכן, הראתה הרבה לב ונשמה, לא ויתרה לרגע, לא הפסיקה ללכת קדימה ולנסות להפתיע את נמיונס וזכתה להרבה מחמאות על הנחישות שלה. אגב, אני בכלל לא יצאתי מזועזע אלא עם הרבה כבוד לשתיהן באחד מקרבות הנשים היותר טובים שראיתי אי פעם.
מת לראות את נמיונס נגד טישיה טורס, זה מיין איבנט קל ופוטנציאל לאחד הקרבות הכי חזקים שנראה השנה.

כזכור, הלילה יערך האירוע השני :

Featherweight Frankie Edgar vs. Chad Mendes
Lightweight Artem Lobov vs. Ryan Hall
Lightweight Edson Barboza vs. Tony Ferguson
Lightweight Joe Lauzon vs. Evan Dunham
Featherweight Tatsuya Kawajiri vs. Jason Knight
Lightweight Julian Erosa vs. Marcin Wrzosek

אירוע של שני קרבות :
1) במיין איבנט פרנקי אדגר (מדורג 2, מאזן 19-4) יפגוש את צ'אד מנדס (מדורג 3, מאזן 17-3) בקרב שכנראה יכריע מי יהיה הבא בתור אחרי המפגש בין קונור לאלדו. קשה מאוד לנבא איך הקרב הזה יתגלגל, מנדס עם עוצמה בלתי רגילה בידיים ויכולת התאבקות מהטובות בענף, פרנקי עם BJJ ברמה הכי גבוהה שיש, עם סנטר הרבה יותר חזק ממנדס ומסוגל למשוך חמישה סיבובים בקלות גם בגיל 34 והוא מגיע אחרי ניצחון בחמישה סיבובים על יוריה פייבר המנטור של מנדס.
אני מאמין שפרנקי ינסה להתיש את מנדס במשך שניים-שלושה סיבובים ואז יעלה הילוך ברגע שהוא יראה שמנדס מתעייף, השאלה אם זה יגיע לשלב הזה. מחזיק לפרנקי אצבעות, מגיע לו עוד קרב על החגורה.

2) בקרב המסקרן השני טוני פרגוסון (מדורג 7, מאזן 19-3) שנמצא ברצף של שישה נצחונות סוף סוף יקבל יריב רציני בדמותו של אדסון ברבוסה הברזילאי (מדורג 6, מאזן 16-3), בקרב שבקלות יכול לגנוב את ההצגה הערב. שני לוחמים מאוד מלהיבים שמשלימים אחד את השני - פרגוסון עם יכולת הגנה משובחת וטכניקת חניקה קרובה לשלמות (שלושה מתוך ששת הנצחונות הגיעו בחניקה), ברבוסה אתלט בחסד ולוחם מוי טאי משובח, נראה מי יצליח לכפות את הסגנון שלו ולאן הקרב הזה ילך, סביר מאוד להניח שמי שינצח כאן יקבל את המנצח בין פטיס לאלברז בקרב שיערך בבוסטון בחודש הבא. אני הולך עם פרגוסון.

המיין קארד יתחיל בשעה 5 וישודר ברקנאטי, כל האירוע יתחיל בשתיים בלילה וישודר בלינק הבא :
http://ypulivecom.blogspot.it/p/0.html

שעה לפני שיתחיל האירוע תתקיים השקילה הרשמית של UFC 194, יהיה מסקרן לראות האם אלדו באמת יצליח להגיע למשקל. לינק למעוניינים - https://www.youtube.com/watch?v=TTUpgAVwrXE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
הקרב המתוכנן היה כידוע נגד קלדרווד, לא יודע אם היתה יכולה לחזור בה מהחתימה.
לא יודע איך זה הולך מהבחינה הזו, שאלו אותה לפני שהחליפו יריבה? זה תלוי בה בכלל?

מה אתה אומר על ההשתחררויות מהארמבאר?
התרשמתי שהיא ננעלה עליה יפה ובד"כ די קשה לצאת מזה.
אמרו משהו על כך שיש לה מפרקים גמישים?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
היא לא ממש יכלה לסגת מהקרב אבל ההייפ סביבה הפך אותה לפייבוריטית, יכול להיות שבאיזשהו מקום היא גם האמינה לזה.
המפרקים שלה מאוד גמישים, ההשתחררות השניה היתה ממש הזויה ואני לא בטוח שהיא לא פגעה בעצמה שם. נמיונס אמרה במסיבת העיתונאים שהיא התכוננה לזה לפני הקרב וידעה שיקרו מצבים שבו היא תיכנס לבריח אבל ואן זנט תשתחרר ועבדה על עצמה כדי שזה לא יתסכל אותה. אגב הייפ, אני מאוד מקווה שדיינה הפיק לקחים מהמקרה של פייג' ולא יזרוק את סייג' נורת'קאט למים העמוקים, הילד הוא כשרון בלתי רגיל אבל הוא ילד בן 19, זה הוזכר כמה פעמים במסיבת העיתונאים אחרי הקרב וכנראה שהכיוון הוא לתת לו עוד 2-3 קרבות נגד יריבים לא מדורגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול ה-UFC הרשמי ע"ש קובסטר - UFC194
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
הקרב של פרגוסון וברבוסה היה אדיר כצפוי, מומלץ מאוד לראות :
http://forum.mmatd.com/f1-f38/tony-ferg ... 83696.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל מראש אם פספסתי את הדיון על זה כבר, פשוט ממש אין לי מושג בתחום- מישהו יכול לתת סקירה מקצועית לקרב מקגרגור נגד אלדו? מי פה הפייבוריט בכלל וכו'? מקגרגור באמת כזה תותח כמו הרעש שהוא עושה או שאלדו יכול להביס אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז אחרי מנה ראשונה מצוינת ומנת ביניים נחמדה מאוד, מגיעה המנה העיקרית עם אחד הקארדים המבטיחים והחזקים ביותר שאני זוכר בשנים האחרונות - UFC 194 סוף סוף כאן :

(Featherweight José Aldo (c) vs. Conor McGregor (ic
Middleweight Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold
Middleweight Ronaldo Souza vs. Yoel Romero
Welterweight Demian Maia vs. Gunnar Nelson
Featherweight Max Holloway vs. Jeremy Stephens

כל אחד מהקרבות במיין קארד (ואפילו הקרב הראשי במוקדמים) הוא קרב שיכול להחזיק אירוע שלם בעצמו, נתמקד בשלושת הראשונים -

1) בקרב המרכזי היריבות שהתחילה לפני שנה וחצי בערך מגיעה לנקודת רתיחה. ג'וזה אלדו, הלוחם שמדורג במקום הראשון בדירוג P4P, האלוף היחידי בהיסטוריה של ה UFC בקטגורית FW, שההפסד האחרון שלו היה בנובמבר 2005, מגיע אולי לקרב חייו מול קונור מקגרגור, האלוף הזמני והפה הכי גדול ב UFC.
אלדו עם מאזן 25-1, קונור עם מאזן 18-2 ובלתי מנוצח ב UFC, אלדו עם בעיטות נמוכות שנכנסות בעוצמה בלתי רגילה וקונור עם זוויות הבעיטה שרק הוא יודע איך לבצע, אלדו עם סטרייקינג מטורף וקונור עם העמידה בשמאל שמצליחה לטלטל כל אחד עד עכשיו, אלדו עם חגורה שחורה ב BJJ וקונור עם תנועה פנטסטית וגמישות מטורפת.
אי אפשר לדעת לאיזה כיוון הקרב הזה ילך ועד כמה הטראש טוק הבלתי נגמר של קונור באמת הצליח להיכנס לראש של אלדו, בשקילה אלדו נראה הרבה יותר טוב מקונור שנראה כחוש ומיובש אבל דבר אחד בטוח - קונור לא ירצה ללכת לחמישה סיבובים ויתקוף מההתחלה, אלדו יחפש להתיש אותו ולגרור את קונור כמה שיותר זמן לעבר הסיבובים האחרונים, בטח לאור המצב הגופני של קונור אתמול. אלדו פייבוריט ממש בקטנה (1.92 לעומת 2.03 לקונור), אני ממשיך עם התחזית שלי והולך עם קונור.

2) הקרב המרכזי השני הוא על הניר הקרב הכי איכותי בקארד ופוטנציאל גדול לקרב השנה. כריס וידמן (מאזן 13-0) האלוף הבלתי מעורער יפגוש את לוק רוקהולד (מדורג 1, מאזן 14-2), כנראה היריב הכי חזק איתו הוא התמודד עד עתה, כולל אנדרסון סילבה שהיה כבר מעבר לשיא שלו. רוקהולד הוא מכונת מלחמה קרובה לשלמות - הוא גבוה (1.91), אתלט על, סטרייקר מטורף, בעיטות גבוהות בשתי הרגליים שנכנסות חזק מאוד ויכולת עבודה על הקרקע משובחת ביותר שעזרה לו לחסל את כל שלושת היריבים האחרונים שלו בחניקה (מצ'ידה, ביספינג, בוטש). וידמן הוא זהה לרוקהולד כמעט לחלוטין רק שהוא האלוף ויש לו כוח רצון ורעב שאין לאף אחד בקטגוריה ואולי בארגון כולו. גם כאן האלוף הוא פייבוריט ממש בקטנה (1.8 לוידמן, 2.2 לרוקהולד), גם כאן אני הולך עם האנדרדוג. רוקהולד אלוף, ובצדק.

3) גם הקרב האחרון לפני הקרבות המרכזיים הוא ברמה הכי גבוהה שיש ויקבע מי יהיה הלוחם הבא על החגורה נגד מי שניצח בקרב הקודם שסקרנו. ג'קארה סאוזה הברזילאי (מדורג 2, מאזן 22-3) יפגוש את יואל רומרו :HEART2: הקובני (מדורג 3, מאזן 10-1) וכאן נראה מאבק מעניין מאוד בין שני סגנונות שונים - ג'קארה יקח את רומרו לקרקע בכל הזדמנות שתהיה לו ורומרו ינסה לשמור את הקרב בעמידה ולהשתמש בכוח הבלתי רגיל שלו בפלג הגוף העליון כדי למוטט את סאוזה, וגם אם סאוזה יקח את זה לקרקע מדובר כאן על רומרו - מדליסט הכסף בהיאבקות מסידני 2000, כך שלסאוזה יהיה קשה מאוד לכפות על רומרו את הסגנון שלו. אני הולך עם הקובני.

כמובן שגם שני הקרבות האחרים במיין קארד הולכים להיות מאוד חזקים - בקטגורית WW דמיאן מאיה הותיק (מדורג 6, מאזן 21-6) ינסה להמשיך את רצף שלושת הנצחונות שלו מול גונאר נלסון האיסלנדי (מדורג 12, מאזן 14-1) שינסה לחזור לטופ 10, בקטגורית FW מקס הולוואי (מדורג 5, מאזן 14-3) ינסה להמשיך את הרצף המטורף שלו שעומד על 7 נצחונות (ההפסד האחרון היה לקונור) מול ג'רמי סטיבנס (מדורג 8, מאזן 24-11), הנמצח כאן שם את עצמו במסלול ישיר לחגורה, אולי עם עוד קרב אחד על הדרך נגד מנדס או לאמאס.
גם בקרבות המקדימים יש שני קרבות מאוד מעניינים עם יוריה פייבר שיפגוש את פרנקי סאנז וטישיה טורס שתפגוש את ג'וסלין ג'ונס-ליברגר. אם פייבר מנצח הוא הבא בתור נגד המנצח בין קרוז לדילשואו, אם טורס מנצחת היא כנראה מול נמיונס על הבאה בתור אחרי הקרב של ג'ואנה וקאלודיה גאדלה. הרבה על מה להילחם.

כאמור, קארד פסיכי שיתחיל בשעה 5 בבוקר בין שבת לראשון וישודר בערוץ 58. כל האירוע יתחיל ב 1:30 שעוננו וישודר בלינק הבא : http://ypulivecom.blogspot.it/p/0.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2015, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אפשר קישור להפסד של צ'אד ופייג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
HOLY FUCKING SHIT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1098 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: