תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1045 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל דצמבר (דיונים)
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אולי יש לו פגישה עם סיימון כץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:13 
נועם שחם כתב:
בוא, עברנו כבר את שלב התמימות. מי שעוצם עיניים להתנהלות כספית מטופשת ולא אחראית, שלא יתפלא שימצא את עצמו בסוף עם לזמי ודדו בהרכב.

מודה שבימים אלה אחרי טווח זמן מספק, אני מתקשה להעריך האם הדאגה לקבוצה מצד אוהדים, קרי ימי טביב, עשתה יותר נזק למועדון או שבאמת שידרגה אותו. וכן כנראה שזו לא הדעה הרווחת, אבל מאז ימי הקמפיין נגד טביב, הקבוצה מרוסקת מבחינה מקצועית וכלכלית. האיפיון החדש של אוהד הכדורגל, שהוא גם הרואה חשבון וגם מבקר התנהלות, כאשר התוצאות המקצועיות מונחות בצד, בעייתית מאוד. אני לא רואה איך אנחנו שיפרנו במשהו את ההתנהלות, כאשר יכול להיות מאוד שהישגנו תוצאה הפוכה, אולי הניהול והצד הכלכלי ישתפר יום אחד, ואני מחזיק אצבעות לכיביר.
אבל אולי נתי צודק? אולי קודם כל לנו בתור אוהדים צריך לדאוג שיגיעו השחקנים הכי טובים? הניהול חשבונות ניתן לאחרים, גם כאלה שאנחנו יודעים בביטחון מסיבה כזאת או אחרת, שהם לא ראויים? נראה שעדיין לא מצאנו את האיזון הנכון.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 10 דצמבר 2015, 14:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:16 
גיא לוי מאשר שניר ענבר יצא כדי לדבר עם טוטו.
על פינטילי "אין עשן בלי אש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:19 
"חמדי סליחי הוא לא מועמד מבחינתי, ארביטמן הוא כרגע שחקן של ב"ש. לגבי טוטו אתם יודעים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
מה סליחי לא מועמד מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההר
:ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
לפחות אנחנו יודעים שגיא לא לוקח כל מה שנותנים אלא מחפש את מה שהוא צריך.
סליחי היה האופציה הפשוטה ביותר להבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:25 
מקווה שאף אחד לא שואל את גיא לוי מי יחזק את הקבוצה, גם ככה בסוף העונה הוא חוזר לפרשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
דיי מוזר מאמן שמדבר ככה בגלוי על כל השמועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
חבל. סליחי נראית האופצייה הטובה והקלה להשגה. מה הוא בדיוק אמר על פינטלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
חבל. סליחי נראית האופצייה הטובה והקלה להשגה. מה הוא בדיוק אמר על פינטלי?

שאם יש כ"כ הרבה פרסומים בתקשורת, אין עשן בלי אש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:04 
אם על פניטילי אין עשן בלי אש,
ועל סליחי יש מלא פרסומים אבל הוא לא באמת מועמד,
איזה סוג מיוחד של עשן זה סליחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:06 
מציע להנמיך ציפיות לגבי ינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אם על פניטילי אין עשן בלי אש,
ועל סליחי יש מלא פרסומים אבל הוא לא באמת מועמד,
איזה סוג מיוחד של עשן זה סליחי?

זה העניין, את האש עם העשן של סליחי הוא כיבה, את של פינטילי הוא השאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:16 
bruno conti כתב:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:35 
זהו? טוטו כבר לא נכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
bruno conti כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
טכנית אפשרי שחלוץ, נניח תמוז יוחתם וישחק לפני ינואר הלא כן אכן? אם הוא משוחרר מהחוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 18:33 
עד שעשיתם לי דודא לסליחי, מביאים עכשיו את טוטו? האמת, מבאס. תחושת הבטן שלי אומרת שטוטו יותר יישב ביציע מאשר ישחק (ועוד יקבל חוזה ל-3 שנים וחצי... מה נראה להם שהם נותנים לו חוזה כזה?!) :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 18:36 
זה די ברור שפנטילי יעזוב בינואר
כמו שגיא לוי אמר - אין עשן בלי אש
וכמו שרואים על המגרש - שחקן נבחרת רומניה צריך להיות יותר אפקטיבי ויעיל. במיוחד בכסף שהוא מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 20:53 
עד המ!!ת הפועל כתב:
עד שעשיתם לי דודא לסליחי, מביאים עכשיו את טוטו? האמת, מבאס. תחושת הבטן שלי אומרת שטוטו יותר יישב ביציע מאשר ישחק (ועוד יקבל חוזה ל-3 שנים וחצי... מה נראה להם שהם נותנים לו חוזה כזה?!) :cry:

תחושת הבטן שלי - יהיה החלוץ הטוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה שכחו שמדובר בליגת פח אשפה. ליגה שבה חיפה לרגע מועמדת לירידה ואחרי 3 מחזורים מדברים שם על אירופה. ליגה שמכבי פ"ת יכולה להיכנס לבצורת של חצי סיבוב בלי ניצחון ועדיין להיות במקום של פליי אוף עליון. ליגה שיוסי מזרחי מכניס לחוזה שלו בונוס לפליי אוף עליון עם בני יהודה והוא לא אופטימי חסר תקנה או טמבל - הוא יודע לקרוא את המצב נהדר.

בליגה כזו, טוטו עם ברך אחת יכול לעשות כמעט כל מה שהוא רוצה מול האין הגנות של רוב הקבוצות בליגה. יכול להיות שהוא לא מה שהיה (ואף אחד כאן באמת לא יודע מה מצבו הרפואי אבל אני נוטה להאמין שהפועל תבדוק את המצב שלו לפני שיוחתם סופית) אבל זולת מכבי ובא"ש אין פה באמת קבוצות שהן בהכרח בכמה דרגות מעל הפועל.

צדק שלמה שרף בתכנית פתיחת העונה בערוץ הספורט כשאמר שיש את מכבי ובא"ש ושאר הקבוצות האחרות פחות או יותר באותה רמה. טוטו עם הניסיון, חוש הריח לשערים והמאסה שלו יכול להיות בדיוק השחקן שיעשה את ההבדל.

בקיץ טוטו וכבירי עשו שרירים אחד לשני. עכשיו שניהם מבינים שהם צריכים אחד את השני - טוטו צריך לשקם את הקריירה והפועל צריכה להציל את העונה. לדעתי הוא ישחק בהפועל והרבה "רופאים ורואי חשבון בגרוש" שכותבים פה יאכלו את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
וכמו שרואים על המגרש - שחקן נבחרת רומניה צריך להיות יותר אפקטיבי ויעיל. במיוחד בכסף שהוא מקבל.

זוכרים את התקופה שחשבו פה שישראל תוכל להגיע ליורו?
אז כל מיני ליגיונרים הבינו שעדיף לחזור לישראל ולשחק, ולהצטיין ולהיכלל בסגל של גוטמן מאשר לחמם את הספסל באירופה ולהיות רחוקים מהעין של המאמן הלאומי.

כנ"ל פינטילי. הוא לא מצליח בארץ, ואני לא נכנס כרגע לשאלה למה - האם כי הפועל גרועה, אולי הוא גרוע כי לא התאקלם וכו'. בשורה התחתונה פינטילי לא מספק את הסחורה. לא אתפלא אם קיבל מסר מהמאמן הלאומי הרומני שאם זה ימשיך ככה - מקומו בסגל הנבחרת ליורו בקיץ מוטל בספק. מיחאי כבר לא ילד, זה הטורניר הגדול האחרון שלו בקריירה כנראה, ואם כדי לשחק בנבחרת הוא צריך לחזור לעצמו ולשחק בקבוצה רומנית גדולה כמו סטיאווה, אז זה מה שיהיה, עם כל הכבוד להפועל.

אכן, אין עשן בלי אש. לא בטוח שהמעבר אכן יתרחש בשל עניינים כספיים אבל לדעתי כל עוד זה תלוי בשחקן, בעוד חודש מהיום הוא יקום בבוקר ויסע למתקן האימונים של סטיאווה בבוקרשט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 22:45 
טוטו לא מוכן לוותר על שקל מהשכר שלו, לא מבין למה ענבר נסע לשם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
red_o כתב:

אז כל מיני ליגיונרים הבינו שעדיף לחזור לישראל ולשחק, ולהצטיין ולהיכלל בסגל של גוטמן מאשר לחמם את הספסל באירופה ולהיות רחוקים מהעין של המאמן הלאומי.

כנ"ל פינטילי. הוא לא מצליח בארץ, ואני לא נכנס כרגע לשאלה למה - האם כי הפועל גרועה, אולי הוא גרוע כי לא התאקלם וכו'. בשורה התחתונה פינטילי לא מספק את הסחורה . לא אתפלא אם קיבל מסר מהמאמן הלאומי הרומני שאם זה ימשיך ככה - מקומו בסגל הנבחרת ליורו בקיץ מוטל בספק. מיחאי כבר לא ילד, זה הטורניר הגדול האחרון שלו בקריירה כנראה, ואם כדי לשחק בנבחרת הוא צריך לחזור לעצמו ולשחק בקבוצה רומנית גדולה כמו סטיאווה, אז זה מה שיהיה, עם כל הכבוד להפועל.

אכן, אין עשן בלי אש. לא בטוח שהמעבר אכן יתרחש בשל עניינים כספיים אבל לדעתי כל עוד זה תלוי בשחקן, בעוד חודש מהיום הוא יקום בבוקר ויסע למתקן האימונים של סטיאווה בבוקרשט.

מסכים איתך .. הוא במצב שונה מבומבה ואנטל מכיוון שהוא שחקן הרכב.
אבל מה איתם הם לא רוצים לשחק ביורו ?
כל השלישיה הזו היתה צריכה לסחוף אותנו קדימה ועם כל הערכה הם לא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול חדשות הפועל דצמבר (דיונים)
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 23:37 
אדום כתב:
זהו? טוטו כבר לא נכה?

ההחלמה המהירה בהסטוריה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
Charlie כתב:
red_o כתב:

כנ"ל פינטילי. הוא לא מצליח בארץ, ואני לא נכנס כרגע לשאלה למה - האם כי הפועל גרועה, אולי הוא גרוע כי לא התאקלם וכו'. בשורה התחתונה פינטילי לא מספק את הסחורה . לא אתפלא אם קיבל מסר מהמאמן הלאומי הרומני שאם זה ימשיך ככה - מקומו בסגל הנבחרת ליורו בקיץ מוטל בספק. מיחאי כבר לא ילד, זה הטורניר הגדול האחרון שלו בקריירה כנראה, ואם כדי לשחק בנבחרת הוא צריך לחזור לעצמו ולשחק בקבוצה רומנית גדולה כמו סטיאווה, אז זה מה שיהיה, עם כל הכבוד להפועל.

מסכים איתך .. הוא במצב שונה מבומבה ואנטל מכיוון שהוא שחקן הרכב.
אבל מה איתם הם לא רוצים לשחק ביורו ?
כל השלישיה הזו היתה צריכה לסחוף אותנו קדימה ועם כל הערכה הם לא .

בומבה - כל עתידו לפניו. לא ישחק ביורו הזה, אולי במונדיאל בעוד שנתיים או ביורו הבא וכן הלאה. הוא עוד לא קרע זול נעליים.
אנטל - בכלל לא בסגל, כל עניין היורו לא רלוונטי אליו בכלל.

פינטילי היחידי שיש לו מה להפסיד אם ימשיך להציג יכולת כזו בהפועל. לכן אם יש מישהו שאני מהמר שיחפש לברוח בינואר - זה הוא. (ואולי גם וינטרה, אבל זה סיפור אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 23:45 
אם נקבל עליו 600 אלף יורו זה שוד לאור היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

יהיה יותר פלופ משכטר בחיפה אם זה בכלל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 10:36 
Charlie כתב:
אנשים פה שכחו שמדובר בליגת פח אשפה . ליגה שבה חיפה לרגע מועמדת לירידה ואחרי 3 מחזורים מדברים שם על אירופה. ליגה שמכבי פ"ת יכולה להיכנס לבצורת של חצי סיבוב בלי ניצחון ועדיין להיות במקום של פליי אוף עליון. ליגה שיוסי מזרחי מכניס לחוזה שלו בונוס לפליי אוף עליון עם בני יהודה והוא לא אופטימי חסר תקנה או טמבל - הוא יודע לקרוא את המצב נהדר.

בליגה כזו, טוטו עם ברך אחת יכול לעשות כמעט כל מה שהוא רוצה מול האין הגנות של רוב הקבוצות בליגה . יכול להיות שהוא לא מה שהיה (ואף אחד כאן באמת לא יודע מה מצבו הרפואי אבל אני נוטה להאמין שהפועל תבדוק את המצב שלו לפני שיוחתם סופית) אבל זולת מכבי ובא"ש אין פה באמת קבוצות שהן בהכרח בכמה דרגות מעל הפועל.

צדק שלמה שרף בתכנית פתיחת העונה בערוץ הספורט כשאמר שיש את מכבי ובא"ש ושאר הקבוצות האחרות פחות או יותר באותה רמה. טוטו עם הניסיון, חוש הריח לשערים והמאסה שלו יכול להיות בדיוק השחקן שיעשה את ההבדל.

בקיץ טוטו וכבירי עשו שרירים אחד לשני. עכשיו שניהם מבינים שהם צריכים אחד את השני - טוטו צריך לשקם את הקריירה והפועל צריכה להציל את העונה . לדעתי הוא ישחק בהפועל והרבה " רופאים ורואי חשבון בגרוש " שכותבים פה יאכלו את הכובע.

זה נכון שזאת ליגה פח העניין הוא שעכשיו אתה כבר במרוץ נגד הזמן
ובפיגור נק משמעותי ממקומות 3/4.
בשביל להצליח בליגת פח שלנו בכל זאת צריך מינימום של התנהלות נכונה בטרום עונה
ולנו לא היה את זה כמעט עד אמצע העונה ...
כמובן שעדיין יש מצב להיכנס לפלייאוף מבחינת נק אבל השינוי צריך לבוא על המגרש
לא בדיבורים ולא במסיבות עיתונאים .
אנחנו עוד לא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Gili כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

יהיה יותר פלופ משכטר בחיפה אם זה בכלל אפשרי.

יכול להיות שתהיה צודק בסוף, אבל זה ניחוש ולא יותר מזה. יש הבדל תהומי בין שכטר לטוטו - שכטר נתן פלוס מינוס עונה טובה אחת (ענקית אפילו, אבל אחת) בכל הקריירה שלו עם עוד כמה שבועות של מוקדמות צ׳מפיונס. טוטו נתן כמה וכמה עונות גדולות. על העונה המדהימה של שכטר אפשר לטעון שזה מקרה כשמסתכלים עליו בשנים האחרונות, על טוטו אי אפשר להגיד את זה.

כרגע טוטו בן 27, אם הוא יבוא לפה בגישה רצינית ויכנס לכושר הוא יכול להיות אפילו יותר טוב ממה שאנחנו זוכרים. הוא לא יהיה השחקן הראשון שחוזר מפציעה ארוכה ונראה כמו שחקן כדורגל, ורמוט עשה את זה אצלנו, יצחקי עם רצף פציעות הרבה יותר קשות עשה את זה במכבי. הכל יקום ויפול על הגישה של טוטו, כמו תמיד.

אם זו בחירה שלי הייתי מעדיף את גאדיר, אבל אם הוא לא על הפרק (והוא לא, אחרי שמכבי וב״ש נכנסו לתמונה) אני לא רואה אופציות טובות יותר בשוק הישראלי. ועדיין, גם אם מביאים את טוטו חייבים חלוץ כנף או חלוץ ״שני״ בנוסף לטוטו. ביטון חייב להיות מושאל לקבוצת תחתית שיקבל בה דקות בשביל הסיכוי שהביטחון שלו יחזור והוא ילמד שוב לשחק כדורגל, ומחמיד צריך להיות משולב מהספסל בלי הלחץ שיש עליו כרגע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1045 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: