תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אם יום אחד יערכו טקס לכבוד העיד אל פיטר אצלנו, וצוף בן משה יעניק בקלאווה לילד מיפו, זה מאוד ירגיז אותי. על אמת.
מבטיח לך שאני מספיק בוגר כדי לסתום את הפה.

יותר מזה אין לי מה להוסיף. תעשו מה שטוב לכם ואם אנטיגונה חושב שהמילים של מעוז צור נוראיות אני מבטיח לנסות לארגן טקס שבו יעניקו לו שי קטן לפני המשחק במקום הילדים מעמותת מחוברים לחיים כאות התנצלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 02:16 
איבדתי אותך לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 03:07 
אני יכול להעיד על עצמי ועל מס' חברים שנפגעו מהעניין,אמנם קרה בשנים קודמות ואולי רק עכשיו עולה לדיון,כנראה תהליך מסויים ואזירת אומץ מסויים עד שאפשר לדון בנושא הזה ובכל זאת..
את הטענה שהטקס לא מתאים,אני יכול להסכים איתה בצורה חלקית,אמנם טקס שרובכם רואים בו כ"דתי" אבל כפי שמשתמשים נוספים כתבו,מדובר סה"כ בדבר "מסורתי",זה לא שכל שבוע בא רב ויש הסבר על פרשת שבוע
אלא טקס שאורך כ2 דקות של הדלקת נרות,אולי איזה הסבר קצר.
במה אשם הרב שספג בוז וקללות? שמעתי טוב מאוד את הקללות שיוחסו וכוונו לרב באופן ספציפי.
הטענות פה צריכות להגיע למנהלת בסופו של דבר,לא שמעתי שקיללו את המנהלת או את אנשיה וכו',אפשר לשיר "אנטיוכוס" או "מוות למכבים" וזה גם מצחיק,זה הקהל של הפועל,חד כתער.
אבל יש הבדל בין לשיר לפני או אחרי הברכה בקטע מצחיק לבין לשיר במהלך הברכה,לעשות רעש,לקלל ולשרוק בוז כדי להפריע לברכה.
אפשר לכבד ולא לענות "אמן",גם אם היה טקס של הדת הנוצרית או המוסלמית וכד',הייתי מכבד,בטח שלא שורק בוז או מקלל,יש דרך ויש צורה.
לנושא אחר,מה העניין שבפסקי זמן אין מוזיקה בכלל והמעודדים/ות רוקדות ללא צלילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 03:55 
יאללה הפועל מלחמה כתב:
.

כדי למנוע פגיעה ברצף של העידוד, כפי שהיה בעבר שהושמעה מנגינה בקולי קולות ופגעה בעידוד.

המנהלת דורשת רקדנים כנראה שכחה לדרוש גם מוזיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד, לך תגמור בשיר מזמור בחנוכת המזבח שלך.
אל תשכח להביא כבש מת בכדי לרצות את האלוהים שלך למעמד הטקס בבית המקדש השלישי.
עוד דביל שלא מבין ולא מנסה להבין מה הוא שר, ומה המטרה של כל השירים, התפילות והטקסים האלה.
ציבור ריק ומטומטם, שרק בגללו המדינה הזאת הופכת לדתית יותר ויותר משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

במשחק רגיל שרים שירים X, בדרבים שרים שירים Y ומקללים את שמעון, בחנוכה שורקים בוז.
אני לא מבין בכלל איפה הדיון, הרי אמרת כבר שאף אחד לא נפגע

זה בדיוק הענין אתה לא מבין.
אבל בשביל לא להגיד את זה אתה עסוק בלספר סיפורים. גם על השואה שרו כל משחק, גם X הומו הייתה קללה אבל זה ששרו את זה לא הופך את זה ללגיטימי.
ולא רק זה, אתה מנסה לשחק לי על כפיה ודת אבל בחנוכה אתה שורק בוז לא בגלל הדת אלא בגלל מכבי ומקבי, אבל היסטוריה ידע וכו לא מענין ואתה פשוט מתגאה בזה שאתה מגניב וקיצוני גם על חשבון פגיעה במסורת ובאמונה של היושבים לידך.

אומרים שדרך ארץ קדמה לתורה, אבל היא קדמה גם לאי תורה. והיא דבר שחלקכם שכח .

יום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
חנוכה - חג - יהדות - ישראל - כולם אוהבים את זה - אני חייב לשרוק בוז.

זה המנגנון שעובד בראש של 99% מהאוהדים ששורקים בוז באירועים מהסוג הזה. היתר מוצאים לעצמם אח״כ סיפור כיסוי אחר.
פתטי ברמות מביכות. דו פרצופי ברמות מדאיגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:04 
אין בעיה אחי. אפשר לרשום את אותו דבר הפוך.

חנוכה-חג-כולם אוהבים את זה- אני חייב להיות בעד- אאמממן
מעודדות- כולם אוהבים את זה- אני חייב להיות בעד- הו לט דה דוגס אאוט, הו? הו הו הו
מכבי באירופה-כולם אוהבים את זה-אני חייב להיות בעד

פתאטי ברמות מביכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:07 
ואני מבטיח לכולם שאם רמי כהן היה מדליק נרות ואומר חג שמח ומסייים ביאללה הפועל אף אחד לא היה שורק בוז.
רב חב"דניק עם שיעור תורה שיעשה את זה בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
שמוליקיפוד, לך תגמור בשיר מזמור בחנוכת המזבח שלך.
אל תשכח להביא כבש מת בכדי לרצות את האלוהים שלך למעמד הטקס בבית המקדש השלישי.
עוד דביל שלא מבין ולא מנסה להבין מה הוא שר, ומה המטרה של כל השירים, התפילות והטקסים האלה.
ציבור ריק ומטומטם, שרק בגללו המדינה הזאת הופכת לדתית יותר ויותר משנה לשנה.

כבר ציינתי בהודעה הראשונה שלי באשכול שהדלקת נרות זה מזיז. לדעתי פעם אחרונה שביצעתי את זה מיוזמתי אצלי בבית היתה איפשהו בגיל 12.
ובכל זאת אם אני אצטרך לגמור בשיר מזמור ולסתום את הפה ל3 דקות כדי לכבד חלקים מהקהל שלי ואת הרוב המוחלט של הקהל ממול אני אעשה זאת.
מאידך, אתה בא לי עם הודעה מצתדקת שלא נאמר הזויה שהיא לא יותר מהעתק הדבק של כתבה מynet. הילדים שקיללו את הרב לא עשו את זה כי מעוז צור זה שיר משחית כמו השירים של מיילי סיירוס. הם עשו את זה כי הם קופים כמו הלה פמיליה. זאת אותה גזענות ושום שקר שתספרו לעצמכם לא ישנה זאת.

אגב, הטקס שהמצאתי לכבוד העיד אל פיטר שמעניקים בו בקלאווה לילד מיפו, אם אני אשרוק בוז ואז אתרץ את זה בכתבה של חלי ממן מעיתון לאישה שבה היא מתארת איך סוכר זה הרוצח השקט, כמה פעמים אתה חושב שהיית שולח אותי ליציע המזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:28 
אם הייתי מרגיש שחלק כל כך גדול מהקהל שלי הם "קופים כמו הלה פמיליה" הייתי בכנות שוקל להפסיק לבוא. לשיקולך.

אבל אולי בעצם אתה סתם כותב את זה כדי לנסות לעצבן. לה... אתה בטוח מאמין לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין בלב שלם שלאותם אנשים יש בעיה עם היהדות כמו שלעוזי גופיה יש בעיה עם האיסלם.
ושוב אני אחזור על זה בפעם השלישית, אם היו עורכים טקס לכבוד העיד אל פיטר עם נציג מהמגזר שהיה אומר כמה מילים, אז היה מתחיל פה פסטיבל מציצות עצמי והם היו מספרים לעצמם כמה אנחנו ליברלים וקבוצה של שלושת הדתות ויודעים לכבד אדם באשר הוא.
אבל זה סך הכל ״עוד פעם ההוא עם הכיפה״ כמו שנכתב פה כבר. למדתי לחיות עם הצד הזה של האוהדים שלנו ולא נראה לי שאני אשקול לא להגיע בעקבות זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 09:55 
עוזי גופיה לא מקבל שחקנים מוסלמים בקבוצה שלו. מה נשאר מהטענה שלך חוץ מפרובוקציה מגניבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי, אתה מנסה לעשות תחרות מי חרא יותר גדול? עוזי מנצח בנוק אווט.
מקהל שמתיימר להיות הכי ערכי בארץ אני מצפה שידע לכבד גם את ״ההוא עם הכיפה״.
יאללה עזוב אותך זה לא הולך לשום מקום וכמו שאתם לו תחנכו את הקהל של בית״ר אני לא אלמד אתכם איך להתנהג. רק אזכיר שהשמש לא זורחת לכם מהתחת.
מעסלאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 10:52 
שמוליקיפוד כתב:

אני בטוח במיליון אחוז שאם היה טקס בן 2 דקות מול קבוצה מהמגזר לכבוד סיום צום הרמאדן ומחיאת כפיים, לא היתה שריקת בוז אחת.
כי שם זה לא מגניב ולא אנרכיסטי מספיק.
אפרופו כפיית דת ובלבולי מוח אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 11:29 
beny כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
.

כדי למנוע פגיעה ברצף של העידוד, כפי שהיה בעבר שהושמעה מנגינה בקולי קולות ופגעה בעידוד.

לא שכחה ולא נעליים- בתור מי שמשמיע את המוזיקה הזו במשחקים, אני וחברי נתונים כל משחק לחבר'ה המקרקרים של המנהלת עם ה"תגביר, תגביר" שלהם.
ראשית, אין לנו ברירה אלא להישמע לתכתיבים שלהם, בעיקרון עננה של קנסות מרחפת מעלינו.
בנוגע למוזיקה בפסקי זמן, בשל האקוסטיקה של האולם, כאשר יש עידוד טוב אני צריך להגביר את המוזיקה לסאונד בלתי נסבל בשביל שישמעו את זה כמו שצריך ואני בוחר שלא להתעלל באוהדים שמעודדים. המוזיקה הכי יפה היא של האוהדים ואין מקום להחריש אוזניים בשביל לרצות את התרנגולים של המנהלת.
בנוגע לטקס חנוכה- אני יכול להראות לכם את הליינאפ אבל זה לא משנה שאי-ציות לליינאפ או פגיעה בו עלול לגרור קנסות. לדעתי טקס צנוע, רק חנוכייה ורוברט רותבארט יכל להיות בסדר גמור. אבל כל השטויות מסביב, כולל המוזיקה שחייבים לשים והרב חב"ד( :PUKE: ) גורמות לאנטי.
עוד שבועיים יש לנו משחק שנופל על חג המולד, וכנראה נמשיך במסורת של שי-צנוע לאמריקאים, אבל זה לא יהיה טקס ולא נתפלל לישו. מחווה קטנה. כמו בשנה שעברה.

:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 11:33 
ranjef כתב:
שמוליקיפוד כתב:

אני בטוח במיליון אחוז שאם היה טקס בן 2 דקות מול קבוצה מהמגזר לכבוד סיום צום הרמאדן ומחיאת כפיים, לא היתה שריקת בוז אחת.

אבל זה סתם שטויות ואתה יודע את זה. טקס שכזה היה מתחיל ונגמר ב"רמאדן קרים" ו"עיד סעיד". לא יותר מזה.
גם כשעושים מחווה צנועה לשחקנים האמריקאים בחג המולד.
אפשר לעשות דברים באופן מקורי, שלא פוגעים באף אחד ואם המנהלת הייתה דורשת מהפועל לעשות משהו כזה, היינו עושים משהו מקורי, מגניב, שלא היה גורר שום תגובה שלילית. הם בחרו להנחית עלינו טקס הזוי, שיתמודדו עם הרתיעה. יש דרך לעשות דברים, והדרך של המנהלת היא הנחתה מלמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
וחשוב מזה, זה באמת היה במסגרת פלורליזם דתי כבחירה של הנהלת הקבוצה ולא ככפייה חבדניקית בלי לשאול את הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 13:58 
מי שמכניס רב של חב"ד למקומות שאינם פרטיים ( גם אצלי בעבודה לצערי יש היום טקס עם רב שלהם ) שלא יצפה לשום דבר אחר, לצערי נכנסתי באיחור אחרת גם אני הייתי צועק כי זו בושה וחרפה. לסתם הדלקת נר חנוכה עם שחקן של הקבוצה לא צריך לעשות כלום, התייחסות למחלה ותו לא בדיוק כמו השורה בהמנון על קלינגר וזה סתם קליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 14:51 
beny כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
.

תודה על התשובה,
כך קיוויתי וחשבתי אבל עם המנהלת אי אפשר להיות בטוח בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא יודע אם מישהו נפגע. אבל להראות שינאה וזילות בערכים של אחר זה לא דבר שיש להתגאות בו.

ולכפות על אחר ערכים שלך זה כן משהו שיש להתגאות בו? כי יש יותר מדי אנשים שמתגאים בו ויותר מדי אנשים שאדישים לזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
שמוליקיפוד כתב:

או כי שם לא היו מביאים כהן דת כלשהו שיסביר לנו על חשיבות הצום לאחדות העם או מה שאדון רבי נאם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2015, 17:33 
http://red-fans.com/Article.asp?id=10669

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:37 
ranjef כתב:
האנטי (נגד הכל בערך) של אוהדי הפועל בכלל הוא מדהים, סתם לצורך האנטי, סיבות כבר נמצא בהמשך. אין לי בעיה עם שירת אנטיוכוס, אבל הבוז היה מגעיל.
הסיבה ההיסטורית היחידה שכולנו נמצאים דווקא פה מכל קצוות תבל - היא קודם כל היהדות. אח״כ בא כל השאר, וקל לשכוח את זה. ואם יש חרדים בארץ (ואני לא מת על חרדים), שעושים רק טוב (כולל ללא יהודים אגב), בלי לבקש שום תמורה - זה חב״ד. הרבה מאוד ישראלים בעולם, שטיילו יותר מסוף שבוע בלונדון, חייבים להם הרבה. קצת כבוד לא יזיק, וזה לא יוריד מהמגניבות.

:bang: :bang: :bang:

אם הגענו לשלב שבו צריך להסביר לאוהד הפועל ת"א למה המסיונרים המחורבנים האלו לא צריכים לקבל במה במגרש הביתי שלנו, המצב באמת חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 18:42 
ranjef כתב:
שמוליקיפוד כתב:

גם אם היה טקס דתי של חייזרים מהחלל אף אחד לא היה שורק בוז. זה בערך ריאלי כמו הטקס המוסלמי שהמצאת.

לאף אחד אין בעיה עם הדלקת הנרות, הבעיה היא בזה שמשתמשים בפלטפורמה הזו כדי לתת במה למיסיונרים וכדי לדחוף לנו מסרים דתיים (שכידוע נורא חסרים במדינה שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2015, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ranjef כתב:
האנטי (נגד הכל בערך) של אוהדי הפועל בכלל הוא מדהים, סתם לצורך האנטי, סיבות כבר נמצא בהמשך. אין לי בעיה עם שירת אנטיוכוס, אבל הבוז היה מגעיל.
הסיבה ההיסטורית היחידה שכולנו נמצאים דווקא פה מכל קצוות תבל - היא קודם כל היהדות. אח״כ בא כל השאר, וקל לשכוח את זה. ואם יש חרדים בארץ (ואני לא מת על חרדים), שעושים רק טוב (כולל ללא יהודים אגב), בלי לבקש שום תמורה - זה חב״ד. הרבה מאוד ישראלים בעולם, שטיילו יותר מסוף שבוע בלונדון, חייבים להם הרבה. קצת כבוד לא יזיק, וזה לא יוריד מהמגניבות.

:bang: :bang: :bang:

אם הגענו לשלב שבו צריך להסביר לאוהד הפועל ת"א למה המסיונרים המחורבנים האלו לא צריכים לקבל במה במגרש הביתי שלנו, המצב באמת חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: