תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 17:29 
its-sick כתב:
אסור לכבד כפייה.
אם המנהלת לא היתה מתערבת והנהלת הקבוצה היתה יוזמת כזה טקס, לא היה מקום לבוז.
אבל אם הקבוצה ואוהדיה אינם רוצים בכך וזה נכפה עליהם ע"י המנהלת באיומי קנס, אז בוז זו התגובה הכי ראויה בעולם.

נ.ב.
מעניין אם תגענה לליגת העל שתי קבוצות מיישובים ערביים וייפול משחק ביניהן בחנוכה, אם גם אז תכפה עליהן המנהלת טקס יהודי דתי.

שחררו אותנו מהטקסים של המנהלת ומהרב שלא מבין את מקומו.
אנשים באים כדי לראות כדורסל. כל מה שמעבר (בהכרח משהו שנכפה על הקבוצה) מיותר ורק מפריע ולכן התגובה של הקהל.
תנו לראות כדורסל וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים מטומטמים שחייבים להראות כמה הם מגניבים ואנטי כל דבר שכל השאר בעדו. טונות של חסכים בילדות מתנקזים לבוז מטומטם בגיל מתקדם במסווה של ״עקרונות״ או ״מלחמה בכפייה דתית״. תהיו בריאים (ומגניבים, הכי חשוב).

* האמור מתייחס כמובן לכל אותם האוהדים שמתרצים את הבוז במאבקם בכפייה דתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה מאד יפה, מכובד ונעים שעושים טקס הדלקת נר של חנוכה, בין אם זה בבית הלבן, ובין אם זה לפני משחק כדורסל.
באותה מידה, אני חושב שזה היה נפלא שבשנים הקודמות העניקו לשחקנים הזרים מתנות לחג המולד בשילוב של 'סנטה קלאוס'. זה תענוג.
אם יש דברים יפים בדת, מחממי לב, בהחלט רצוי ואפשר לשלב אותם בהווי הקבוצה, ממש כמו שקבוצות באנגליה (ארסנל, בראש ובראשונה) דואגות לברך את אוהדיהן לרגל חגים דתיים (יהודיים, מוסלמים וכו').
יחד עם כך, לא אהבתי את השילוב של הרב מחב"ד. אפילו התרגזתי. מי שרוצה לשמוע 'דבר תורה', שיילך לבית חב"ד.
ותודה לרוברט על הדלקת הנרות. איש מקסים ושחקן אהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
its-sick כתב:
ושוב אתה מתחמק מהאופציה הברורה של כפיית טקסים יהודים על אולם שכולם בו מוסלמים.

זה לא קשור למה שהיה אתמול, ובגלל זה אני לא רואה סיבה להתייחס לזה.
ובכל זאת, אם כל הקהל באולם מוסלמי אני לא רואה סיבה לערוך את הטקס הזה. בסופו של דבר הטקס משרת את הקהל(או לפחות את רובו) וכשכל הקהל מוסלמי הוא בעצם לא תורם לאף אחד.
אתמול אחוז האנשים ששרקו בוז הוא ממש לא גדול כמו שאתה חושב.. זה בערך אותו אחוז האוהדים ששרים ש.ש.ל.

הטקס הזה לא נועד לשרת את הקהל.
הטקס הזה הוא הנחתה של המנהלת, בדיוק כמו שלשים דיסק שירי חנוכה במקום אריק איינשטיין בחימום זה הנחתה של המנהלת.
הטקס הזה היה מתקיים גם במשחק בין שמשון ג'לג'וליה להפועל אום אל פאחם לו היו שתיהן כפופות למרותה של מנהלת ליגת העל, גם אם כל השחקנים, אנשי הצוות, העסקנים, האוהדים, השופטים והמשקיף לא היו יהודיים, ואם לא היה מתקיים הקבוצה המארחת הייתה נקנסת בלי קשר לזה שכל בן אדם עם הגיון היה רואה שאין לזה שום הצדקה. בנוסף, אם באולם נטול יהודים אין שום הצדקה (ואתה מבין את זה) אז גם באולם עם יהודים אין לזה שום הצדקה במובן והם לא רוצים לערוך טקס או לשים דיסק מסוים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
ומי קבע שהם לא רוצים? ההנהלה? ה״די אן איי״ הידוע של המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
כן חילונים יקרים, תשירו את השירים האלה ותתרצו שזאת "מסורת".
כל שורה ושורה שם צריכות לקומם כל אדם חילוני, אבל אתכם הרגילו כבר מהגן שצריך לשיר ולהגיד מה שאומרים לכם לשיר ולהגיד, וכמו תוכי למלמל את השירים והתפילות האלה, בלי לנסות להבין מה זה אומר, בלי לשאול את עצמך אם זה תואם למערכת הערכים ולאי האמונה שלך, ולדקלם את ה"זה מסורת" ו"צריך לכבד".

בית ראשון: השתוקקות לנקמה וגאולה

מָעוֹז צוּר יְשׁוּעָתִי/ לְךָ נָאֶה לְשַׁבֵּחַ - מעוז צור או צור ישועה מופיעים ככינויים לאלוהים בכמה מקומות במקרא, למשל: "מהרה הצילני, היה לי לצור מעוז" (תהילים לא, ג). הכוונה היא שהקדוש-ברוך-הוא הוא המגן עלינו, ואנו מצפים שתגיע הישועה לכל הטרגדיות שמופיעות בשיר, וגם לאלה שיגיעו אולי בעתיד.

תִּכּוֹן בֵּית תְּפִלָּתִי - בית תפילתי זהו בית המקדש, שעליו נאמר "כי ביתי - בית תפלה יקרא לכל העמים" (ישעיהו נו, ז). הפייטן מייחל לבניית בית המקדש השלישי.

וְשָׁם תּוֹדָה נְזַבֵּחַ - נקריב את קורבן תודה (מהצאן ומהבקר)

לְעֵת תָּכִין מַטְבֵּחַ - הפייטן עושה שימוש במטבע לשון המופיע אצל הנביא ישעיהו "הכינו לבניו מטבח" (יד, כא), ומתכוון לטבח שיעשה אלוהים באויבי ישראל.

מִצָּר הַמְנַבֵּחַ - מנבח זה שורש ייחודי, המופיע רק פעם אחת במקרא - ושוב אצל ישעיהו ("לא יוכלו לנבוח" (נו, י). משמעותו, כמו בימינו, היא נביחה של כלב, ובמקרה שלנו זה אויב שנובח. הכוונה היא כמובן להביע זלזול באויבי ישראל.

אָז אֶגְמֹר בשיר מזמור - על פי מה שמסופר בגמרא, כשבית המקדש נשרף - הלויים היו בדיוק באמצע שיר מזמור ליום רביעי. פה הפייטן מייחל לכך שכשאלוהים יעשה טבח באויב והגאולה תגיע, אז נוכל לגמור את המזמור שנקטע.

חֲנֻכַּת הַמִּזְבֵּחַ - הביטוי חנוכת המזבח מופיע במקרא בחנוכת המשכן: "ויקריבו הנשיאים את חנוכת המזבח". כאן הכוונה להקמתו של בית המקדש השלישי.

ברכה ראשונה

"ברוך אתה ה', אלוקינו מלך העולם, אשר קידשנו במצוותיו, וציוונו להדליק נר של חנוכה".

ברכה שניה

ברוך אתה ה', אלוקינו מלך העולם, שעשה נסים לאבותינו, בימים ההם בזמן הזה".

ברכה שלישית

"ברוך אתה ה', אלוקינו מלך העולם, שהחיינו, וקיימנו, והגענו לזמן הזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אה הא! עכשיו ברור לי למה אנשים שרקו בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אתה רציני? איפה אתה חי בדיוק? היית פעם במשחקים? אתה חושב שהשירים "אנטיוכוס" ו"מוות למכבים" לאורך כל השנים היו בגלל שנאה לדת או לחנוכה? זה נשמע כאילו גיליתי לך הרגע את אמריקה.
ובין אם מישהו צריך להתבגר או לא (אני כבר בוגר, תודה, והדבר היחיד שעשיתי בזמן הטקס זה להרגיש מבוכה מכל הסיטואציה), הגיע הזמן שקודם כל האנשים בחליפות שמנהלים את הליגה הזו יתבגרו ולא יכפו על קבוצות לקיים טקסים דתיים או אחרים.

אני חושב שהיה הבדל בין שירת האנטיוכוס המסורתית ושריקות הבוז שכוונו לטקס עצמו.
מצד שני זה לא באמת מעניין אז עדיף לא לפתח את זה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 19:35 
נועם שחם כתב:
אבא של קידר כתב:
מה הקטע שלכם? מה מניע אתכם להפוך כל דבר לויכוח פילוסופי? מה העניין? כולה הדלקת נרות חנוכה. מה רע בהדלקת נרות? גם בגני ילדים חילוניים, גם בקיבוצים, מדליקים נרות חנוכה, מדוע צריך תמיד לקלקל? מדוע תמיד לחלק מאיתנו יש דחף-לאו-בר-כיבוש להתעסק עם כל עניין פעוט עם זוטי דברים, מדוע להפוך את השנאה לאידאולוגיה, מה הקטע?

הו התמימות.

הסיבה היא פשוטה - הדתיים במדינה הזו מנסים לדחוף את הנושא הדתי לכל מקום, הכל בשיטת "מה יקרה אם תדליק חנוכיה, מה אתה לא יהודי?". בבית שלי אני מדליק נרות בשביל הכיף, אבל אין שום סיבה בעולם לדחוף לנו טקס עם רב חב"דניק במשחק כדורסל. אלו בדיוק מסוג הדברים שגורמים לי להיות אנטי.

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
מה לגבי שירי חנוכה והדלקת חנוכיה בגני ילדים? סוגרים את האוזניים לילדים שלכם? שורקים בוז? מי קבע שהילד צריך לשמוע שירים דתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 20:19 
הייתי שמח אם גם בגנים ובבתי ספר יימנעו מטקסים דתיים. בשביל הילדים החנוכיה הסופגניות ולשיר זה כיף, אבל ברגע שיגידו לו להגיד ברוך אתה ה' ולמלמל "אמן" זה הופך לכפיה. לשאול אם הייתי מגיע לשרוק בוז בגן זאת סתם דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
כפו עליך להגיד ברוך אתה ה' ולמלמל אתמול?
אגב דמגוגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 20:55 
גביזון כתב:
מה לגבי שירי חנוכה והדלקת חנוכיה בגני ילדים? סוגרים את האוזניים לילדים שלכם? שורקים בוז? מי קבע שהילד צריך לשמוע שירים דתיים?

אני עובד בבית ספר.
היום הילדים שיחקו במשחק "דגלים - יוונים (באדום, אגב) נגד מכבים (בצהוב, אגב), תלמידי י"ב הכינו לכל בית הספר סופגניות,
אתמול ילדי היסודי הכינו לביבות והייתה פינת יצירה בה הכינו חנוכיות. לא רב, לא דברי דת.
הילדים מאוד נהנו, אף אחד מהם לא נאלץ להגיד "אמן" על מילים שהוא בכלל לא מבין.

רוצים לציין את חנוכה במנהלת? חלקו סביבונים/חנוכיות/סופגניות/לביבות לילדים. תעשו הפנינג יצירה..אנאעראף.
אל תחייבו אותנו להקשיב לרב מחב"ד כשבאנו לראות משחק כדורסל. אל תחייבו אותנו לחגוג את חנוכה כמו שאתם רוצים. אנחנו רוצים לשמוע בחנוכה שירים שיטריפו את השחקנים, בבית שלכם תשמעו "מעוז צור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 20:57 
האנטי (נגד הכל בערך) של אוהדי הפועל בכלל הוא מדהים, סתם לצורך האנטי, סיבות כבר נמצא בהמשך. אין לי בעיה עם שירת אנטיוכוס, אבל הבוז היה מגעיל.
הסיבה ההיסטורית היחידה שכולנו נמצאים דווקא פה מכל קצוות תבל - היא קודם כל היהדות. אח״כ בא כל השאר, וקל לשכוח את זה. ואם יש חרדים בארץ (ואני לא מת על חרדים), שעושים רק טוב (כולל ללא יהודים אגב), בלי לבקש שום תמורה - זה חב״ד. הרבה מאוד ישראלים בעולם, שטיילו יותר מסוף שבוע בלונדון, חייבים להם הרבה. קצת כבוד לא יזיק, וזה לא יוריד מהמגניבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 21:00 
אני דיברתי על גן ילדים.
לא יכריחו אותו אבל באותה מידה גם לא מכריחים אישה במגזר החרדי לשים על עצמה כיסוי ראש. היא עושה את זה לבד.

כשאתה בוגר המערכת היא קצת אחרת. כפייה זה משהו יותר רחב. אתמול כפו עליי להשתתף בטקס שאין לי עניין בו ואפילו קצת מעצבן אותי. עכשיו, אתה יכול להגיד שאני יכול לצאת, אבל באופן שקול גם אתה יכול לצאת.

אגב, אני לא שרקתי, ועדיין זה מבחיל אותי שדחפו את זה למשחק של הפועל.
הרפיסות החילונית הזאת יכולה להוציא אותי מהכלים. יאללה זה בקונצנזוס להגיד אמן אז מה אתה כבד.
אין לי שום אמפתיה וסימפטיה לדת, לקחו את זה ממני באותה שנייה שכפו עליי להתחתן ברבנות או לעצור טרמפים בשבתות.
בשם הדת לוקחים לנו זכויות בסיסיות אבל אנחנו האנטי. שיקח הרב הזה את הרגליים שלו ויחזור לציבור שלו. מעניין לי את התחת שהוא קיבל בוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
בן אדם שלא מסוגל לחנך את ילדיו או לא בטוח בדעותיו יכול לראות בטקס הדלקת נרות כפיה. שידליקו וישרפו מה שבא להם. כל עוד איש לא נפגע מזה זה נמצא בגבול בין מה לזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בן אדם שלא מסוגל לחנך את ילדיו או לא בטוח בדעותיו יכול לראות בטקס הדלקת נרות כפיה. שידליקו וישרפו מה שבא להם. כל עוד איש לא נפגע מזה זה נמצא בגבול בין מה לזיז.

לחלוטין.
כילד שגל בבית שנקניק חזיר היה קבוע במקרר, היה לי כיף להדליק נרות ולשיר שירי חנוכה עם הורי. לא מבין מתי זה הפך לעקרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 22:11 
el dudernio כתב:

ומהשריקות בוז, מישהו נפגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם מישהו נפגע. אבל להראות שינאה וזילות בערכים של אחר זה לא דבר שיש להתגאות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 22:47 
צור ש. כתב:

אל תחייבו אותנו להקשיב לרב מחב"ד כשבאנו לראות משחק כדורסל. אל תחייבו אותנו לחגוג את חנוכה כמו שאתם רוצים. אנחנו רוצים לשמוע בחנוכה שירים שיטריפו את השחקנים, בבית שלכם תשמעו "מעוז צור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 22:48 
אני לא מתגאה בכלום.
תעשו איזה טקסים שאתם רוצים, עם כפייה דתית או בלי כפייה דתית, לא מעניין אותי. אם אף אחד לא נפגע מהטקס, אף אחד גם לא ייפגע משריקות בוז.
מאז שאני זוכר את עצמי ביציעים היו שירים והיה בוז בכל טקס חנוכה, ואף אחד לא עשה מזה עניין. השנה, משום מה, עשו מזה עניין.
אני יכול להבטיח לך, בשמי ובשם חבריי ליציע, שתשמע את אותם שירים ואותן שריקות גם שנה הבאה. לא יהיה טקס, יהיו רק שירים. יהיה טקס, נבזה את הטקס. חי נפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
יחי הפלורליזם.... וגם אם תגיד שאתה לא מתגאה ההודעה אומרת בדיוק אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:08 
מה מתגאה בדיוק? במה פה אני אמור להתגאות?
במשחק רגיל שרים שירים X, בדרבים שרים שירים Y ומקללים את שמעון, בחנוכה שורקים בוז.
אני לא מבין בכלל איפה הדיון, הרי אמרת כבר שאף אחד לא נפגע (או שמא טקסים זה דבר שלא פוגע באיש ושריקות בוז שורטות למאמינים את ציפור הנפש), אז איפה המניעה לשיר?
היחיד שאולי נפגע זה רותבארט, וזאת ללא ספק תופעת לוואי מצערת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
יחי השופט נועם אשר הציב קריטריון חדש למעשה מטומטם - האם מישהו נפגע.

שרוק בוז בטקס לזכר רבין, שרוק בוז במסגד, שרוק בוז בבית כנסת, שרוק בוז בצפירה, שרוק בוז בהמנון. אף אחד לא נפגע? נו, אז איפה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:26 
אני לא זה שהציב את הקריטריון. אל דודרינו הציב תבנית של קהות חושים, אני נכנסתי לתוכה.
אני עדיין מחכה לשמוע סיבה אחת למה אני לא אמור לשרוק בוז בטקס חנוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
איזה ויכוח של אידיוטים :LOL2:
אנטיוכוס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
מחר אוהדי בית״ר ישרקו בוז באיזה טקס לרבין או באיזה טקס בדוחא בחג כלשהו ואז הבהמות מהצד שלנו יטענו שהלה פמיליה זה נאצים.
אותו חרא במסווה של נאורות וליברליזם.
יצור כמו אנטיגונה מספר לי סיפורים על הברכות בהודעה הכי מטומטמת והזויה שקראתי בפורום מאז ומעולם. כאילו שהילדים ששרקו בוז באמת עשו את זה מתוך כעס עצום על המילים של ״מעוז צור״.

שורה מעליי יושב אוהד עם כיפה שמגיע עם הילדים הקטנים שלו, פרצוף קבוע ביציע. כמוהו יש עוד עשרות. אני בטוח שזה הפריע להם. רק בשביל למנוע אי נעימויות כאלה היה אסור לכם לשרוק בוז. ואני מבחינתי הדלקת נרות זה מזיז.

תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים שאתם שונים מהזבלים מחולון ששרו לפני המשחק ״תנו לצהל לנצח״.

שבתאי, לשיר אנטיוכוס לפני או אחרי המשחק זה מצחיק ונחמד. לבזות טקס זה שמור לבהמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 23:59 
עוד פעם ההוא עם הכיפה שזה מפריע לו ולילדים שלו.

לי מפריע הטקס. מישהו היה מדבר על זה שיש ציבור שהטקס הפריע לו אם לא היינו שורקים בוז? מה עם הרגשות שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 00:00 
שישירו מה שהם רוצים. אני קובע לחולון מה לשיר?
כשעושים טקס זיכרון למישהו צריך להיות ממש בהמה בשביל לשרוק בוז. אני לא חושב שזה דבר שמצדיק עונש, אבל זה חתיכת כתם מוסרי, ואני בחיים לא הייתי חושב על לעשות דבר כזה.
אבל טקס הדלקת נרות?? בחייאת רבאק. היו כאלה שנפגעו מזה, היו כאלה שנפגעו מהטקס. אנחנו לא המקהלה של מרכז פרס לשלום, אנחנו קהל של קבוצת כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, בוא נשווה טקס לרבין או שירת ההמנון הצרפתי להדלקת נרות המלווה בברכות ובמיני שיעור תורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: