תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוונס
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
היה ממש קשה לראות את הפרצוף שלו היום
מצד אחד ממש שמח שניצחנו
מצד שני הוא מרגיש שהוא בחוץ
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוונס
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
מצב נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:45 
באמת חרא.
בתור שחקן שנורא התחבר לקהל ולאווירה, כאב מאוד לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:46 
למה לא להשאר במצב כמו עונה שעברה? 5 זרים ואחד לא מתלבש כל שבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:

כי זה לא עבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 00:50 
וגם אין בשביל זה כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 01:13 
עומרי קנדה כתב:
Adom Bdam כתב:

כי זה לא עבד?

זה שזה לא עבד לא אומר שזה לא יעבוד גם העונה, אם ככה אז למה החתימו את סימונס בכלל אחרי שנכשלו עם תומפסון?

אם הבעיה היא כספית אז זה משהו אחר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 11:32 
שוחרר לפי מה שכתב בטוויטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 11:58 
קראתי איפשהו שאמרו שזה בגלל "אינטליגנצית כדורסל נמוכה".
קשה לי להתווכח עם זה. הוא לא הוכיח אחרת. הרבה האסל חטיפות ודאנקים, אבל מעט חכמה, קור רוח והחלטות נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:01 
Adom Bdam כתב:
עומרי קנדה כתב:
Adom Bdam כתב:

כי זה לא עבד?

זה שזה לא עבד לא אומר שזה לא יעבוד גם העונה, אם ככה אז למה החתימו את סימונס בכלל אחרי שנכשלו עם תומפסון?

אם הבעיה היא כספית אז זה משהו אחר כמובן.

כי אין לזה שום הצדקה מקצועית. אם אתה לא משחק באירופה אתה לא יכול להושיב שחקן זר שבועיים בחוץ בלי משחק. אתה יוצר בלאגן בסגל ומייצר אילוצים למאמן שיכולים לפגוע יותר מאשר להועיל לדעתי. וגם כמובן השיקול הכספי הוא משהו שצריך לקחת בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:05 
Chris Evans ‏@CEvans__23
Thank you for my time in @HapoelUTA but sadly with the decision made upon me I won't be returning

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:10 
Hapoel Tel Aviv BC

הפועל SP מצרפלס ת"א מודיעה על שחרורו של הפורוורד כריס אוונס, שחתם בקבוצה בקיץ וסיים את דרכו בקבוצה. 

אנו מודים לכריס על תקופתו במועדון, ומאחלים לו הצלחה בהמשך דרכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
פועל SP מצרפלס ת"א מודיעה על שחרורו של הפורוורד כריס אוונס, שחתם בקבוצה בקיץ וסיים את דרכו בקבוצה.

אנו מודים לכריס על תקופתו במועדון, ומאחלים לו הצלחה בהמשך דרכו

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:12 
ועדיין, אני מוצא טעם לפגם שכלי תקשורת בכלל והערוץ המסריח הזה בפרט, מדווחים על זה לפני שהשחקן יודע על זה.
לא מכובד.

"כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט, כריס אוונס יהיה זה שיפנה את מקומו במצבת הזרים של שרון אברהמי, בעקבות כניסתו של טריי סימונס, כאשר הנהלת הפועל תתכנס הבוקר ותחליט רשמית על שחרורו. לאחר מכן השחקן יקבל את ההודעה על כך."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
עצוב עצוב עצוב.

עמדה מקוללת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:20 
החלטה קשה ונכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:23 
ranjef כתב:
ועדיין, אני מוצא טעם לפגם שכלי תקשורת בכלל והערוץ המסריח הזה בפרט, מדווחים על זה לפני שהשחקן יודע על זה.
לא מכובד.

"כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט, כריס אוונס יהיה זה שיפנה את מקומו במצבת הזרים של שרון אברהמי, בעקבות כניסתו של טריי סימונס, כאשר הנהלת הפועל תתכנס הבוקר ותחליט רשמית על שחרורו. לאחר מכן השחקן יקבל את ההודעה על כך."

לא בשביל משהו, אבל השחקן ידע לפני כולם, כולל אמצעי התקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:36 
ranjef כתב:
לא מכובד.

אוי נו באמת, ניחוש מושכל גם אני יכול לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
החלטה קשה ונכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:41 
Karl Marx כתב:
מהפכה כתב:
החלטה קשה ונכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 12:51 
אוונס שחקן מצויין. יכל להיות בקלות בין הזרים הטובים בליגה.
לדעתי זאת הפעם הראשונה מאז שחזרנו לליגה שאנחנו מחליפים זר ולא בגלל שהוא חלש ולא קשור לענף.
זה אומר הרבה על הסגל שלנו. יש לנו ארבעה זרים מצויינים והציפיות מהמאמן צריכות להיות בהתאם.
על להגיע לפליאוף אין בכלל מה לדבר, אבל העונה יש את הציפייה לעשות את הקפיצת מדרגה ולהגיע ל4 האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:16 
מבחינת חומר שחקנים ועם ישראלי בכיר נוסף במקום עמיתי ונאור (נאור חייב להישאר לא בגלל היכולת המקצועית אלא בגלל שהוא מתן נאור/הפועל), ובשיטה הנהוגה בארץ, אתה בשקט יכול להגיע לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 13:22 
הזר הכי פרודוקטיבי ששוחרר מהפועל שאני זוכר. באמת שחקן טוב, קצת עצוב עליו.
באמת בעייתי בעמדה ובסגנון אבל זר ליגה טוב עם הרבה יתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 15:56 
כמה שאני מנסה לשכנע את עצמי בראש שיש בקבוצה אנשי מקצוע שכל החיים שלהם בענף ושטובת הקבוצה אצלם
היא מעל הכל, אני פשוט לא מבין איך אפשר לוותר ככה על הטופ סקורר של הקבוצה הזאת, שחקן הפאסט ברייק הכי טוב שהיה אצלנו מאז קרלון (כולל), שחקן שיודע לחטוף כדורים ולתרגם אותם לנקודות מהירות ( טופ 10 בליגה העונה בחטיפות).
אתלט 5 רמות מעל כל הליגה... אני מצליח להבין את זה. :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 16:08 
hapoel15 כתב:
כמה שאני מנסה לשכנע את עצמי בראש שיש בקבוצה אנשי מקצוע שכל החיים שלהם בענף ושטובת הקבוצה אצלם
היא מעל הכל, אני פשוט לא מבין איך אפשר לוותר ככה על הטופ סקורר של הקבוצה הזאת, שחקן הפאסט ברייק הכי טוב שהיה אצלנו מאז קרלון (כולל), שחקן שיודע לחטוף כדורים ולתרגם אותם לנקודות מהירות ( טופ 10 בליגה העונה בחטיפות).
אתלט 5 רמות מעל כל הליגה... אני מצליח להבין את זה. :bang: :bang: :bang:

יופי אז עכשיו אולי תבין שבכדורסל לפעמים צריך לבלוע רוק ולקחת החלטה אמיצה וקשה בין אם היא נכונה ובין אם לא, יש דברים חשובים יותר מכמה הוא קלע או חטף ומה לעשות שזה המחיר שצריך לשלם על הבנייה העקומה של הסגל.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 16:41 
ראצ'ו כתב:
Karl Marx כתב:
מהפכה כתב:
החלטה קשה ונכונה

מעבר לכך שהייתה לי תחושה לפי התגובות במשחקים שהיה כאן גם משהו חברתי ,אבל זה באמת סתם ניחוש
אני שמח על ההחלטה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2015, 03:25 
היה רגע עצוב לשיר לו שיר שחקן כשהוא יושב על אזרחי בספסל בידיעה כנראה שזה המשחק האחרון שלו בקבוצה,בכל זאת.
החלטה נכונה ושמח שקיבלו אותה על אף הקושי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 18:03 
על פי גלדסטון:

בדרך לראשל"צ: אוונס נפגש עם שרון דרוקר
"הפורוורד כריס אוואנס, שנחתך בימים האחרונים מהפועל תל אביב לאחר שטרה סימונס הוחתם במקומו, נפגש עם מאמן מכבי ראשל"צ שרון דרוקר, שמעוניין להחתימו על חוזה עד תום העונה, במקומו של רומרו אוסבי ששוחרר ועבר למכבי קרית גת.
אפשרות נוספת שנשקלת בראשון לציון היא החתמתו של אוונס לחודש אחד בלבד, ולאחר מכן להכריע אם להאריך את החוזה עד לתום העונה. מקורבים לסוכנו של אוואנס, לו דאימונד, מציינים כי בהפועל תל אביב הבהירו לו שאם יחתום בקבוצה אחרת בארץ, הם לא ישלמו לו את הפיצוי עליו סיכמו הצדדים אחרי הפרידה.
בנוסף, לאוואנס יש חוזה בהפועל תל אביב גם לעונה הבאה,שמוערך ב-140 אלף דולר, כאשר האדומים יכולים לבחור בקיץ הקרוב שלא לממש את האופציה, ולשלם לו 15 אלף דולר. גם הסכום הזה נכלל בפיצוי שאמור לקבל השחקן. בימים אלה דאימונד מנהל מו"מ עם אנשי הפועל תל אביב כדי שלא יימנעו מהשחקן לחתום במועדון אחר בארץ, ובכל להאיץ את המגעים עם ראשל"צ.
בסביבתו של השחקן הביעו מורת רוח מכך שמצד אחד הפועל תל אביב חתכה אותו מהסגל, ומצד שני מפריעה לו ללכת למועדון אחר שרוצה אותו. בראשון לציון מקווים שלמרות הקשיים יימצא פיתרון, ואוואנס יוכל ללבוש את המדים הכתומים בקרוב"

לדעתי, מאד מתאים לשיטת המשחק שלהם ויכול להשתלב שם. עוד שחקן אתלטי שישחק מעל הטבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 18:14 
למה לא להשאיל אותו לראשון? לתת להם לשלם את השכר שלו ולראות איך הוא מתבשל שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2015, 22:18 
אם ילך לראשל"צ אנחנו רק נבכה על שיחרורו עוד יותר...
אוואנס אחד השחקנים הכי אתלטים שהיו פה בעשור האחרון, שחקן שמתאים לבאטל מאוד ולא ברור לי למה שיחררו אותו ולא את אחד הגבוהים.
בליגה כמו שלנו היה עדיף למצוא איזה גבוה ישראלי נגר מחליף ו/או להריץ צעיר גבוה ולשמור על עוד סמול פורוורד זר.

היום אנחנו רק יכולים לבכות על שחרורו של יונתן שהיה יכול להשלים את הסגל בצורה נהדרת במצב הנוכחי.

כל זה מוביל לנקודה הכי חשובה במועדון - צריך דחוף מנהל מקצועי! במיוחד היום שהמאמן הוא צעיר וחסר ניסיון.
לקראת העונה הבאה אם לא נביא מנהל מקצועי נמצא את עצמנו אחרי חודש שוב באותו מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: