תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1045 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות הפועל דצמבר (דיונים)
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 18:17 
KingAlpaca כתב:
אממממממממ...
זה מה שעושים ברוב המדינות.

נכון
עושים את זה בהרבה מדינות, למשל צרפת, ספרד ואיטליה
עושים את זה גם בקפריסין
עכשיו בוא תגיד לי איך יותר סביר שהליגה פה תראה אחרי שהמהלך הזה ייצא לפועל- כמו הליגה האיטלקית או כמו הליגה בקפריסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:11 
בסוף שנות השישים היינו כאן 2 מיליון תושבים, רק היהודים משחקים, ערבים לא שיחקו בקבוצות ליגת העל (ואני מתייחס רק לכמות השחקנים והאוכלוסייה)
בליגת העל 16 קבוצות, בלי זרים בכלל, 11*16 = 176 ישראלים משחקים כל שבת. מתאמנים פעמים שלוש בשבוע אחרי יום עבודה.
נבחרת ישראל עושה חייל באולימפיאדה 1968 אח"כ במונדיאל 1970 במקסיקו. גם במונטריאול 1976 לא נראינו רע. אליפויות אסיה גם לקבוצות מת"א, אחת מהן אהובה עלי מאוד, השנייה פחות... גם אותה ניצחנו די הרבה!

כיום 8.5 מיליון תושבים, גם היהודים וגם הערבים שותפים באופן מלא. צריך רק להפחית את מספר החרדים מהפוטנציאל.
בליגת העל 14 קבוצות, 5 זרים, 6 ישראלים, 6*14 = 84 ישראלים משחקים כל שבת (גם אם חל ביום ראשון או שני). מתאמנים כל יום ועובדים עלינו בעיניים...

איפה הרמה של היום ואיפה של אז? אליפות אסיה? אולי מונדיאל?

איך שחקן צעיר יקבל ניסיון?

הפוך גוטה, הפוך!

ושמקקי יחפשו את החברים שלהם במקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
KingAlpaca כתב:
אממממממממ...

נכון
עושים את זה גם בקפריסין
עכשיו בוא תגיד לי איך יותר סביר שהליגה פה תראה אחרי שהמהלך הזה ייצא לפועל- כמו הליגה האיטלקית או כמו הליגה בקפריסין

אני כל כך שונא דיונים בפורום הזה...
מה הקשר בין מה שדיברנו להודעה הזאת?
כתבת משהו בסגנון "רק בישראל" כשעובדתית זה כמעט ההיפך. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:36 
ג'ורדי הבין מהר שהשיא שהוא יגיע אליו בישראל זה שלב הבתים של האלופות.
בעקרון זו הדרך היחידה של קבוצה ישראלית להצליח יותר באירופה.
מצד אחד זה יפגע בליגה (בגלל ההבדלים התהומיים מבחינת תקציב בין הקבוצות) זה יפגע בנבחרת ומכבי כנראה תשלוט בליגה בגלל שהיא כרגע זו שיש לה הכי הרבה כסף.
מצד שני גם עכשיו יש פה חרא של ליגה חרא של נבחרת ומכבי שולטת בליגה בזכות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 19:46 
אדום עתיק כתב:

נבחרת ישראל עושה חייל באולימפיאדה 1968 אח"כ במונדיאל 1970 במקסיקו. גם במונטריאול 1976 לא נראינו רע. אליפויות אסיה גם לקבוצות מת"א, אחת מהן אהובה עלי מאוד, השנייה פחות... גם אותה ניצחנו די הרבה!

נבחרת ישראל העפילה למשחקים האולימפיים ב-1968 מבית שכלל את ישראל ואת ציילון, שני המשחקים של הבית הזה שוחקו בישראל. החיל שישראל עשתה במשחקים עצמם כלל נצחונות על אל סלבדור ועל גאנה (שכשלה במוקדמות, אך החליפה את מרוקו שפרשה מסיבות פוליטיות).

ההעפלה לאליפות העולם ב-1970 היתה בשני שלבים. בשלב ראשון: ישראל העפילה מהמקום הראשון בבית שכלל את ישראל וניו זילנד. כל משחקי הבית שוחקו בישראל. בשלב שני ישראל גברה על אוסטרליה בצמד משחקים בשיטת בית/חוץ.

באליפות אסיה ב-1967 זכינו על ידי עלית שלב ללא משחק בסיבוב הראשון, בסיבוב השני, ובחצי הגמר. בגמר שנערך בבנגקוק הפועל ניצחה את סלנגור ממלזיה 2-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 20:14 
KingAlpaca כתב:
pogi כתב:
KingAlpaca כתב:
אממממממממ...

נכון
עושים את זה גם בקפריסין

גם אני שונא דיונים בפורום הזה
לפעמים אני שוכח שבגלל רמת האינטיליגנציה של חלק מהאנשים פה צריך לפשט את התוכן לרמה הכי מינימלית שאפשר.
אז בוא אני אתרגם לך: מעניינת לי את התחת השאלה אם ברוב המדינות יש או אין הגבלת זרים.
הכוונה שלי הייתה ש"רק בישראל" מנסים לפתור בעיות מהותיות בעזרת פתרונות טכניים שבמקום לשפר את המצב הם רק מחמירים אותו עוד יותר.
המצב של הכדורגל הישראלי נמצא היום בשפל ובזמן שאנחנו עומדים במקום (או יותר נכון הולכים אחורה) מדינות כמו אלבניה עוקפות אותנו בסיבוב.
במקום לטפל בשורש הבעיה ולהשקיע באקדמיות, בתשתיות ובצוותי אימון זרים שיעבדו עם שחקני הנוער כדי להגדיל את היצע השחקנים הישראלים, מתאים לנו כל כך לבוא ו"לפתור" את הבעיה בהגדלת מספר הזרים מ-5 ל-7, כאילו שזה מה שיעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
מתן כתב:
אדום עתיק כתב:

נבחרת ישראל העפילה למשחקים האולימפיים ב-1968 מבית שכלל את ישראל ואת ציילון, שני המשחקים של הבית הזה שוחקו בישראל. החיל שישראל עשתה במשחקים עצמם כלל נצחונות על אל סלבדור ועל גאנה (שכשלה במוקדמות, אך החליפה את מרוקו שפרשה מסיבות פוליטיות).

ההעפלה לאליפות העולם ב-1970 היתה בשני שלבים. בשלב ראשון: ישראל העפילה מהמקום הראשון בבית שכלל את ישראל וניו זילנד. כל משחקי הבית שוחקו בישראל. בשלב שני ישראל גברה על אוסטרליה בצמד משחקים בשיטת בית/חוץ.

באליפות אסיה ב-1967 זכינו על ידי עלית שלב ללא משחק בסיבוב הראשון, בסיבוב השני, ובחצי הגמר. בגמר שנערך בבנגקוק הפועל ניצחה את סלנגור ממלזיה 2-1.

:ROSE:
משעשע שאנשים באמת חושבים שהחובבנים שהתרוצצו פה על המגרשים בשנות ה-60 היו כל כך הרבה יותר טובים מהשחקנים של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
KingAlpaca כתב:
pogi כתב:
KingAlpaca כתב:
אממממממממ...

נכון
עושים את זה גם בקפריסין

לפעמים אני שוכח שבגלל רמת האינטיליגנציה של חלק מהאנשים פה צריך לפשט את התוכן לרמה הכי מינימלית שאפשר.
אז בוא אני אתרגם לך: מעניינת לי את התחת השאלה אם ברוב המדינות יש או אין הגבלת זרים.
הכוונה שלי הייתה ש"רק בישראל" מנסים לפתור בעיות מהותיות בעזרת פתרונות טכניים שבמקום לשפר את המצב הם רק מחמירים אותו עוד יותר.
המצב של הכדורגל הישראלי נמצא היום בשפל ובזמן שאנחנו עומדים במקום (או יותר נכון הולכים אחורה) מדינות כמו אלבניה עוקפות אותנו בסיבוב.
במקום לטפל בשורש הבעיה ולהשקיע באקדמיות, בתשתיות ובצוותי אימון זרים שיעבדו עם שחקני הנוער כדי להגדיל את היצע השחקנים הישראלים, מתאים לנו כל כך לבוא ו"לפתור" את הבעיה בהגדלת מספר הזרים מ-5 ל-7, כאילו שזה מה שיעזור.

שוב, זה כל כך מתאים לנו ולכל מדינה אחרת שאני יכול לחשוב עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה השטות הזאת עם פירס.
מה זה השחקן הזה? העוגן במרכז השדה של נועלת הטבלה... ממש יאיא טורה מעיר היהלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2015, 23:36 
כל מילה של פוגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
מה זה השחקן הזה? העוגן במרכז השדה של נועלת הטבלה... ממש יאיא טורה מעיר היהלומים.

תן כבוד לסקאוט ניר אפרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות הפועל דצמבר (דיונים)
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
אם הפועל באמת הייתה רוצה אותו לא נראה לי שהיא הייתה מזכירה את השם של דודו ביטון במו״מ.

אגב, שוב מזכיר שבעוד חודש אפשר יהיה להחתים את מנגה לעונה הבאה. בחינם. מקווה מאוד שעובדים על זה כבר עכשיו. איפה הוא ואיפה אנטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 04:22 
סמל אישי של המשתמש
שונא ביטר ירושלים כתב:
הייתי מברר לגבי חמדי סליחי והחלוץ הצעיר של אשדוד - דין דוד.
חמדי סליחי זה חלוץ שאני מאוד אוהב את הסגנון שלו והוא שחקן שיודע למצוא את השאר (סטייל דמארי), את דין דוד פחות יצא לי לראות
אבל סבא שלי אוהד אשדוד ואומר שהבחור מבריק וכובש הרבה יחסית.
כמובן ששניהם לא על חשבון חלוץ בכיר.

מקשיבים לי שם :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 08:31 
מנגה פצוע כבר שנתיים, בגלל זה לא רצים להאריך לו חוזה בק"ש.
סליחי מוצע לחצי מקבוצות הליגה, זה שהסוכן שלו "מדליף" שהוא הוצע להפועל לא אומר כלום.
דין דוד שחקן ששווה בליגה לאומית 10 שערים ובליגת העל כל היתרונות שלו לא שווים אפילו הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג לגבי השחקן המדובר של נתניה אבל אם הידיעה מדויקת
אז לפחות הכיוון הוא נכון - לשחרר את כל השחקנים הבינוניים/חלשים מהסגל
ולהביא במקומם שניים-שלושה שחקנים טובים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
להציע את שלושת השחקנים האלה לשעריים בטרייד על אבוטבול, טועמה ודדי בן דיין, למרות שסביר להניח שגם הם יסרבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

אוהדי נתניה לא סובלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 09:32 
מצידי שלא יביאו אף אחד ולא איזה שחקן בינוני.
אם יש שחקן אחד שאני מאוד אשמח אם יגיע זה גאדיר ומצידי שיבזבזו את כל התקציב לחיזוק בינואר (שלא יהיה גדול) עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/

פה גם רשום על טרייד מתבשל בין נתניה והפועל רק ששמות השחקנים קצת שונים.
הפועל מציעה שלושה מושאלים- שגיב, שיימן ולינגאנה בתמורה לאחד מהשניים- פאדי נג'אר המגן השמאלי או טל איילה
לא כל כך מובן לי גם הטרייד המתבשל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:16 
טל איילה אחלה של שחקן.
יש להם גם שחקן שחור באמצע ששמתי לב שהוא טוב אבל לא זוכר את שמו. יש מצב שזה הברזילאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
טל איילה אחלה של שחקן.
יש להם גם שחקן שחור באמצע ששמתי לב שהוא טוב אבל לא זוכר את שמו. יש מצב שזה הברזילאי.

חמזה בארי? גנאי
איילה שחקן נחמד. לא משהו שיחזק אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
אם כל הנתניה הזה אחלה ומוכשרים איך הם פאקינג מקום אחרון ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:26 
חמזה בארי הוא שחקן ששווה להביא או לפחות לקנות ולהשאיל, גם אם זה לא הדבר הכי דחוף כרגע מבחינת צרכי הסגל. יהיה שחקן ענק לפי דעתי.
שאר השמות שעלו נשמעים די סתם. טל איילה שחקן לא רע אבל לא איזה משהו מדהים. על המגן השמאלי הזה לא שמעתי אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:26 
לא הכל. אבל יש איזה 4 שחקנים טובים.
בלי קשר לדעתי הם משחקים יותר טוב מאיתנו, מייצרים המון מצבים אבל מחמיצים. בהגנה הם כנראה חלשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות הפועל דצמבר (דיונים)
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
בארי חמזה זה שחקן שאנחנו מאוד צריכים. 50-50 שאשכרה משחק כרגע כדורגל. כל עוד רייכרט נראה כמו שהוא נראה אנחנו חייבים שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בארי חמזה זה שחקן שאנחנו מאוד צריכים. 50-50 שאשכרה משחק כרגע כדורגל. כל עוד רייכרט נראה כמו שהוא נראה אנחנו חייבים שחקן כזה.

נתניה לא ימכרו או יתנו לך את בארי. הם בכל זאת רוצים להתחזק ולא להחלש והם לא נראים כמו כאלו שרוצים לעשות מכירת חיסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
לפני הכל אנחנו צריכים חלוץ מצוין, אמנם הקישור שלנו לא מבריק בלשון המעטה, אבל אני מאמין שהסיבה הכי גדולה לברדק שיש לנו מקדימה והנסיון ללכת עם הראש בקיר ולהסתמך על יכולת אישית נובע מהיעדר אופציה התקפית בחוד. דווקא בתחילת העונה הקישור שלנו נראה רעב וטוב, עד שהם הבינו שאין להם שום סיכוי לייצר שער ממהלך התקפי קבוצתי כי מי שאמור לסיים אותו זה במקרה הטוב דודו ביטון, והוא נראה חלש גם ביחס ל"כוכבים" כמו ורוצ'ינה או עדן שרם. כשיהיה לקישור הזה שחקן לשאוף אליו בשפיץ הם ידעו להוציא הרבה יותר מהקיים. כל התקציב המיועד שלנו לחיזוק בינואר חייב ללכת לכיוון הזה, ואח"כ אפשר להתפנות למותרות כמו קשר 50/50 (שאנחנו מדברים עליו מאז נאתכו ונופלים שוב ושוב) או עוד קשר התקפי צעיר עם פוטנציאל לעתיד.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהפירסומים לא נכונים, אנחנו לא צריכים שום שחקן ממכב* נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 12:34 
pogi כתב:

לא שאני בא להגן פה על משהו שקשור לכדורגל הישראלי, אבל איפה אתה רואה שמנסים "לפתור את הבעיות" עם הגדלת מספר הזרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1045 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: