redrony כתב:
נועם שחם כתב:
לא הבנתי את ה"חלאס עם הינואר הזה". אתה טוען שאין טעם להחליף בינואר שחקנים כי בשנים הקודמות זה לא עבד?
מה זה בדיוק מוכיח? לפעמים החלפה בינואר עובדת ולפעמים לא. זה תלוי בהרבה גורמים, אבל לטעון שחילופי שחקנים זה לא דבר שיכול לסייע למועדון, זה בעיני טיעוןם שאין בו הרבה הגיון.
אני בדעה שאם מה שיש לך לא עובד, מותר וצריך לעשות שינויים, וינואר זו הזדמנות מצויינת. זה עובד יופי בכל העולם, אין סיבה שלא יעבוד גם אצלך, הכל ענין של סקאוטינג מתאים, תקציב וטיפה מזל.
אני טוען שכשכותבים ש"אם לא יהיה שינוי של 5-6 שחקנים שינואר נהיה מועמדים לירידה" זה חוסר הבנה של המציאות.
ברור שצריכים לעשות שינויים וברור שצריך להביא חיזוק, אני עדיין אומר שהסגל של הקבוצה הזו הוא סביר פלוס. הקבוצה בזבזה 4 חודשים בלי מאמן וסגל של 20 שחקנים חדשים. זו הבעיה העיקרית.
לסמוך על ינואר זה לא עובד וגם לא נכון. ינואר מגיע מרגישים שאפשר לעשות מהפכות ולהציל את העונה בזמן שסטטיסטית קשה להביא שחקנים טובים בינואר ועד שהם משתלבים עובר עוד חודש, והעונה נגמרת. יש לך סגל שרץ, הוא אמור להיות טוב, תביא שחקן, מקסימום שניים נקודתיים (חלוץ זה ברור שהכי דחוף)
מסכים.
לפעמים אני לא מבין איך אנשים פה חושבים, החליפו סגל שלם שבקושי התחבר עד עכשיו
אז רוצים להוסיף על זה עוד מהפכה בינואר עם עוד 5/6 שחקנים .
הסגל סביר פלוס ושחקנים שעד עכשיו לא ״נתנו ״ מה שציפו מהם ייראו אחרת כאשר הקולקטיב יתחבר.
חלוץ זה המצרך הכי חשוב אפילו שניים אם אפשר אחכ קשר אמצע .
לגבי שיימן הוא חלש מאד כרגע אבל יש לי הרגשה שהוא עוד ישתפר