תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:43 
אוהדי חולון אומרים שדווקא במאני טיים היה לא משהו.
אמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:55 
red pepper כתב:
אוהדי חולון אומרים שדווקא במאני טיים היה לא משהו.
אמת?

הם גם אומרים איך הפועל הצליחה להחתים אותו וחולון לא ואיזו הנהלה חרא יש לחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:56 
וכולם פה אחלה עם שחרור של אוונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
וכולם פה אחלה עם שחרור של אוונס?

אני בעד השחרור שלו אבל מאיפה אתה יודע שהוא שוחרר?
לדעתי מדובר בשחקן שכונתי ולא יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:19 
אוונס זה השחקן שצריך להיות משוחרר. לי אין ספק בזה.
כל דבר אחר יצור בעיות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
לשחרר את ויליאמסון ואמיתי, להביא את קוקיה. זהו.
קבוצה בסדר גודל שלנו לא מתמודדת עם דאור פישר וטוני גפני. היא מתמודדת עם צארלס תומס וביר כץ. ובשביל זה לא צריך 3 גבוהים איכותיים שיתחרו על 2 עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 14:48 
עם כל הצער שבדבר, או אוואנס או וויליאמסון.
אני חושב שאוואנס יכול לתת הגנה כ-4, אבל אני מבין את מי שאומר שצריך לשחרר אותו בשביל לרווח את עמדה 3 למתן+אמיתי ולדחוק את הזרים לעמדות 1-2 ו-4-5. כרגע אוואנס מצדיק את השכר שלו ווויליאמסון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:24 
הפועל כתב:
לשחרר את ויליאמסון ואמיתי, להביא את קוקיה. זהו.
קבוצה בסדר גודל שלנו לא מתמודדת עם דאור פישר וטוני גפני. היא מתמודדת עם צארלס תומס וביר כץ. ובשביל זה לא צריך 3 גבוהים איכותיים שיתחרו על 2 עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה סיבה להשאיר את כריס אם סימונס נכנס טוב. אם אינני טועה הוא יותר מתאים לשחק 3 משאוונס מתאים לשחק 4.
עד עכשיו גם ג'ון וגם ג'ף נותנים תרומה יפה (כשבמקרה של ג'ון יש גרף שיפור מתמיד) ובניגוד לכריס לא מחרבים משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:30 
בהנחה שרביב + רוברט ישחקו רוב הזמן בתור הישראלים בחוק הרוסי, ובאטל הוא באנקר להרבה מאוד דקות, אם אוונס יישאר,
הוא או סימונס, אחד מהם יהיה על הספסל כמעט בכל רגע נתון, אז ככה ששיחרור של ג'ון לא יפתור את הבעיה של "שני זרים שדורכים אחד על השני".
שלא נדבר על הדקות של מתן שיושב בדיוק על אותה משבצת, שיצטרך לשחק בכל מקרה בשביל התאמות החוק הרוסי.
אם סימונס בכושרו הנוכחי יידע לתת תפוקה בהתקפה (בהגנה להיות יותר טוב מאוונס לא יהיה לו כזה קשה) - אוונס צריך ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:32 
שחרור של אוואנס יפגע ב-DNA של הקבוצה שהוא לחץ, חטיפות, ריצה, ריבאונד התקפה, קצת בלאגן. זה ה-DNA של המאמן ושל רוב השחקנים בסגל הנוכחי, זו הדרך להסתיר את החולשות של חלק מהסגל ולנצל יתרונות מסוימים של הקבוצה. לא בטוח ששווה להקריב את זה.
חוץ מזה שחרור שלו גם ישאיר אותך שוב עם שחקן וחצי שקולעים מבחוץ. ברור שהקליעה של סימונס טובה משל אוואנס שנות אור אבל עדיין תהיה מאוד תלוי בה ולא יהיו עוד אופציות חוץ מבאטל.
ובנוסף זה גם שוב יתקע אותך מבחינת רוטציה עם הרבה פחות גמישות כששני הגבוהים הזרים מתחלקים ב-50 דקות כשהזרים בקו החוץ נשחקים 35 דקות.
יש גם את העניין הפעוט שכריס הטופ סקורר שלנו העונה ואחד המובילים בליגה.

אני אוהב את וויליאמסון ולא חושב שזו החלטה פשוטה, כל אחת מהאופציות בעייתית בדרך שלה. אי אפשר לפתור את כל הבעיות בחילוף אחד של זר. אבל כרגע אני הייתי משאיר את אוואנס ונותן לקונספט הזה צ׳אנס, מקסימום עוד חודש-חודשיים מביא במקומו 4 עם קליעה שיכול לשחק גם 3 (דומיניק מגווייר כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
מתן לא צריך לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:58 
Fez כתב:
שחרור של אוואנס יפגע ב-DNA של הקבוצה שהוא לחץ, חטיפות, ריצה, ריבאונד התקפה, קצת בלאגן. זה ה-DNA של המאמן ושל רוב השחקנים בסגל הנוכחי, זו הדרך להסתיר את החולשות של חלק מהסגל ולנצל יתרונות מסוימים של הקבוצה. לא בטוח ששווה להקריב את זה.

נכון שזה מה ששרון מנסה להנחיל, אבל אוונס לא השחקן שעליו זה מתבסס. זה בעיקר באטל,אלן, ואפילו ג'ון. אוונס אולי השומר הכי גרוע בין השחקנים הבכירים שלנו. בעצם לא אולי, בוודאות.
אם משחררים את ג'ון, נשארים עם רוברט ואלן לעמדות 4-5. מתן לא יכול לשחק 4, וגם לא אוונס. שניהם גם לא מסוגלים לקחת ריבאונד משחקנים גבוהים.
במצב כזה אלן ורוברט ישחקו כל אחד 30 דקות לפחות, אני לא מבין איפה נמלא עוד 20 דקות של 2 גבוהים, וזה עוד בלי לדבר על פציעות ועבירות, ושניהם נוטים לבצע עבירות לפי משקל.
זה שאוונס הסקורר המוביל זה סבבה, בגלל זה התניתי את זה בכושר של סימונס. אם סימונס לא מסוגל לעשות סל כרגע - ברור שזה מסבך את העניינים הגם ככה מסובכים.
אוונס לא שומר, נוטה לחוסר יציבות גדול, והפסיד כבר כמה משחקים.
אם סימנוס יספק 5 נקודות פחות ממנו למשחק, אבל יפתח את המשחק, ישמור, ויאפשר יותר נקודות לרוברט ולרביב - אז בשורה התחתונה הרווחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
שחרור של אוונס יהיה טעות עצומה שתעשה יותר נזק מתועלת מכל כך הרבה סיבות.

1. הדברים שעובדים אצלנו הכי טוב העונה הם האנרגיות, האתלטיות, משחק הלחץ, משחק הריצה. זה הדבר היחיד שמחזיק אותנו עם הראש מעל המים, עוזר גם לחפות על החסרונות של באטל ורוברט. אוונס יחד עם ג'ף עם האתלטיות האדירה שלהם הם אלה שגורמים לכך, בלי אוונס אנחנו נאבד את כל זה וזו פשוט לא תהיה אותה קבוצה, נזק עצום.
2. זיכרון קצר. אוונס היה מעולה עד עכשיו, משחק וחצי לא טוב וכבר שוכחים את האיכויות שלו? עד עכשיו הוא עם 17 נקודות למשחק באחוזים מצוינים. מקום 8 בליגה, רק לראות את השמות שלידו בטבלה ולהבין באיזו רמה הוא משחק. היכולות שלו להשיג נקודות, גם במשחקים לא גדולים (ביעילות מפתיעה לטובה), לסיים מצוין באיזור הטבעת, להגיע המון לקו ולקלוע משם באחוזים טובים (למרות אתמול), לתת את השלשה כל משחק. שחקן אנדרייטד, ויכולות סקורינג שאסור לוותר עליהן.
3. הקליעה שלנו מבחוץ, האלמנט הכי חשוב במשחק היום, היא מחפירה. אתמול עשינו 2/15 בבית. אחרי כמעט סיבוב שלם, אנחנו עם 5.5 שלשות למשחק ב-30% - מקום לפני אחרון בליגה בשני הפרמטרים, גם בקליעות וגם באחוזים. אלה נתונים עלובים שמציבים אותנו בצדק בתחתית. אוונס, למרות שהוא קלעי שלשות בינוני, עדיין מהווה איום מבחוץ ומסוגל לקלוע שלשה במשחק. וויליאמסון לעומת זאת לא קולע לשלוש בכלל. במצבנו אנחנו זקוקים לכל גרם של יכולת קליעה מבחוץ ואסור לוותר אפילו על הקליעה של אוונס. אם משאירים את אוונס אז גם יהיה לנו 4 שקולע מבחוץ וזה דבר חשוב.
4. אוונס נפגע עד עכשיו מכך שהוא שיחק אך ורק בעמדה 3 (או יותר גרוע, לפעמים גם בעמדה 2). מנע ממנו לקבל שומרים איטיים וכבדים, שהוא יכול לקחת לסל יותר בקלות (ואתמול כשהוא קיבל שחקן כמו אליהו הוא לקח אותו יפה לסל והוציא ממנו נקודות או עבירות, למרות האחד-על-אחד הבינוני שלו), או לקלוע מבחוץ יותר בקלות. כשהוא קיבל גארדים לא היה לו מה לעשות נגדם, אין לו איך להשתמש ביתרון הגובה והפיזיות כי הוא לא שחקן פוסט והוא גם לא היה יכול לקלוע מעליהם כי אין לו קליעה מכדרור. הוא גם קיבל על עצמו תפקידים שהוא לא צריך לעשות (לייצר מכדרור למשל), זה נגמר לא טוב והוא ספג את האש על כך שלא באשמתו. אם הוא ישחק בעמדה 4 זה אמור לשחרר אותו ולהבליט יותר את היתרונות שלו.
5. המחסור בגארד זה דבר אחד, אבל בלי קשר, אין שום סיבה להחזיק שני זרים כמו וויליאמסון ואלן על אותו תפקיד, 4 שיכול לשחק 5 ומשלים את רוברט. זה פשוט בזבוז, התפוקה שאנחנו יכולים לקבל משניהם ביחד מוגבלת מאוד, ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את זה רק בשביל הגיבוי למקרה שאלן ורוברט נכנסים לבעיית עבירות ואין גבוה אחר (שגם זה לא סוף העולם, כבר הפסדנו פעמיים העונה לקבוצות ששיחקו עם סמול פורוורד בעמדה 5). לנוכח התפוקה שאנחנו מקבלים משאר הישראלים, רוברט חייב להיות שחקן של 30 דקות למשחק. אנחנו לא יכולים להישאר בסיטואציה שבה שני זרים משחקים 22-23 דקות למשחק.
6. אם מחליפים את אוונס בסימונס, אנחנו נשארים עם זר אחד שיכול לשחק בעמדה 3. זה אומר שהאלטרנטיבה היחידה בעמדה הזאת היא מתן או אמיתי. ביכולת של שניהם זה לא בא בחשבון. אוונס ישאיר אותנו עם הרבה יותר ורסטיליות וגמישות בסגל, ויפחית את התלות שלנו בשחקני הספסל. יהיה אפשר לשחק עם סימונס או עם אוונס בעמדה 3, ועם שניהם ביחד בעמדות 2-3 או 3-4.

וויליאמסון שחקן לא רע בכלל, שמתחיל להיכנס לעניינים ומראה גרף שיפור מסוים, גם אם דברים עדיין לא הולכים לו והוא לא מתקרב ליכולת של שנה שעברה בנהריה. אבל במצב העניינים הנוכחי אין ברירה אלא לוותר עליו. שחרור של אוונס תהיה התאבדות שיכולה לגמור לנו את העונה.

לגבי סימונס עצמו, המקרה של תומפסון לא רלוונטי. יש הבדל עצום בין החתמה של שחקן בנובמבר להחתמה של שחקן בפברואר. סימני השאלה הם לגבי רמות ההגנה, האינטנסיביות, האתלטיות שהוא יכול לתת לנוכח הגיל שלו. באידאל הייתי מעדיף מישהו יותר צעיר ואתלטי שיוכל להשתלב מהבחינה הזאת בקבוצה ובנוסף ייתן את הסקורינג והקליעה שאנחנו צריכים, אבל זה מה יש. נצטרך לראות איך זה מתחבר. לפחות סוף סוף הגיעה ההבנה שאנחנו צריכים 2-3 עם קליעה ויכולת אישית, גם אם באיחור היסטרי שכבר עלה לנו בכמה ניצחונות. אם כבר משווים את ההחתמה הזאת להחתמה של תומפסון, צריך לזכור שהחתמה שעושים בפברואר היא כבר החתמה שממנה אין דרך חזרה. החתמה בנובמבר זו החתמה שיש זמן לתקן אחר כך אם דברים לא ילכו כמצופה (ואני לא אומר שזה יהיה המצב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 16:12 
מה עם לעשות כמו עונה שעברה? 5 זרים שאחד לא מתלבש כל שבוע? ריאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 16:13 
ranjef כתב:
Fez כתב:

נכון שזה מה ששרון מנסה להנחיל, אבל אוונס לא השחקן שעליו זה מתבסס. זה בעיקר באטל,אלן, ואפילו ג'ון. אוונס אולי השומר הכי גרוע בין השחקנים הבכירים שלנו. בעצם לא אולי, בוודאות.
אם משחררים את ג'ון, נשארים עם רוברט ואלן לעמדות 4-5. מתן לא יכול לשחק 4, וגם לא אוונס. שניהם גם לא מסוגלים לקחת ריבאונד משחקנים גבוהים.
במצב כזה אלן ורוברט ישחקו כל אחד 30 דקות לפחות, אני לא מבין איפה נמלא עוד 20 דקות של 2 גבוהים, וזה עוד בלי לדבר על פציעות ועבירות, ושניהם נוטים לבצע עבירות לפי משקל.
זה שאוונס הסקורר המוביל זה סבבה, בגלל זה התניתי את זה בכושר של סימונס. אם סימונס לא מסוגל לעשות סל כרגע - ברור שזה מסבך את העניינים הגם ככה מסובכים.
אוונס לא שומר, נוטה לחוסר יציבות גדול, והפסיד כבר כמה משחקים.
אם סימנוס יספק 5 נקודות פחות ממנו למשחק, אבל יפתח את המשחק, ישמור, ויאפשר יותר נקודות לרוברט ולרביב - אז בשורה התחתונה הרווחנו.

אוואנס מספר 1 בליגה במשחק המעבר על כל האספקטים שלו.
הוא שומר חלש באישית אבל בלחץ על כל המגרש הוא שומר פנטסטי. הדבר הראשון ששרון הכניס לקבוצה עוד בימי קטש זה הלחץ שלו ושל ג׳ף על מובילי הכדור של היריבה.
הוא שחקן שתפור על סגנון המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני אוהב את וויליאמסון ולא חושב שזו החלטה פשוטה, כל אחת מהאופציות בעייתית בדרך שלה. אי אפשר לפתור את כל הבעיות בחילוף אחד של זר. אבל כרגע אני הייתי משאיר את אוואנס ונותן לקונספט הזה צ׳אנס, מקסימום עוד חודש-חודשיים מביא במקומו 4 עם קליעה שיכול לשחק גם 3 (דומיניק מגווייר כזה).

קודם כל אין לי ספק שעזיבה של אוונס זה לא משהו שעל הפרק.
זה וויליאמסון או ג'ף. כשג'ף זאת אופציה רק אם וויליאמסון יושב על חוזה שיהיה קשה כלכלית להתיר.

דבר שני קיבלתי צמרמורת קלה רק מלחשוב על רצף נוסף של הפסדים שיגרום לנו להחליף את אוונס ב4 עם קליעה עוד חודשיים.
גם ככה המצב שלנו פח, לא רואה איך אנחנו משתחלים לפלייאוף אם החילוף של סימונס בכנראה וויליאמסון הולך לא לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 18:37 
אף מילה על זה שטרה סימונס לא מסוגל לשים כדור על הריצפה? עוד מימיו במכ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 19:59 
אוונס שחקן מצוין ולמרות זאת בסגל הנוכחי לדעתי הוא צריך להיות משוחרר או כמו שכתבו פה להביא ישראלי גבוה.
רוטבארט ואלן הסתבכו בעבירות ברוב המשחקים ורוטבארט גם שחקן פציע.אסור להישאר בלי 3 גבוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 20:00 
אגב גם יניב גרין בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם פז ויובל. זו תהיה טעות אדירה לשחרר את אוונס. פשוט ירייה ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
אגב גם יניב גרין בבית

אז שיחטוף שפעת וישאר שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מהפכה כתב:
אגב גם יניב גרין בבית

אז שיחטוף שפעת וישאר שם

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 23:19 
פישונט כתב:
אף מילה על זה שטרה סימונס לא מסוגל לשים כדור על הריצפה? עוד מימיו במכ'

זה גם מה שאני זוכר. מקסימום כדרור אחד והליכה עד הסוף או עליה לג'אמפ. ממש לא מה שהיינו צריכים. אבל נקווה שהזכרון שלי חלש.
ולמי שחושב שאוונס יעבור שחקנים בעמדה 4 באחד על אחד - אני מקווה שלא יתבדה כמו שאני חושש שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 23:50 
הקבוצה טובה שהיא משחקת מהר ועם אתלטיות
ווליאמסון לא ממש משתלב בזה ולכן אני חושב שהוא צריך ללכת הביתה
מה גם שבמקרה כזה לא רואה סיבה לא לתת לאוונס לשחק 4 ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
חבל אבל נראה שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים.

לא מאפשר לשחרר בלב של את גון. אבל גם לא מספיק ודאי כדי להחליף את אוונס.

בחלקים לא קטנים של המשחק האחרון גף היה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת סוג השחקן זה בדיוק מה שהיינו צריכים. שחקן שיכול לשחק באופן טבעי גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3 (שחקן עם יכולות של 2 בסייז של 3), והכי חשוב, שחקן שהוא גם עם יד טובה מאוד משלוש שאמור לתת את השתי שלשות במשחק לפחות אבל גם שחקן עם יכולת אישית גבוהה שיכול לייצר לעצמו ולפתוח את המשחק לאחרים, כשאלה שתי הבעיות הכי גדולות שלנו - קליעה מבחוץ, ויכולת לייצר סלים במשחק עומד. בעיקרון הוא שחקן די מושלם בשיאו חוץ מהעובדה שהוא אתלט בינוני, ולכן השאלה האם בגילו הוא יכול לתת הגנה ולשחק ברמות של אינטנסיביות, חדות ופיזיות מספיקות גבוהות. אם כן, הוא ישפר אותנו המון (בהנחה שלא עושים איזו טעות ענקית ומוותרים על אוונס/אלן).

לגבי הכושר שלו, מצאתי סרטון אימונים שלו מלפני חודשיים: https://www.youtube.com/watch?v=P4GrBgl1a9w. נראה שהבחור שמר על כושר כמו שצריך, במקרה כזה הוא אמור להיכנס לעניינים מהר מאוד. כנראה שבסך הכל מדובר במקרה של שחקן שלא מצא קבוצה מתאימה בפגרה אבל המשיך להתאמן כרגיל וחתם בחודשיים איחור, אין שום קשר למקרה של תומפסון שהחליט לקח חופשה של חצי עונה וכשהגיע אלינו היה לגמרי לא בעניינים מבחינת חדות ופיזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 07:33 
עוד כמה מילים מבחינה מקצועית על סימונס.

טרה הוא בראש ובראשונה קלעי, וככזה הוא ברמה גבוהה מאוד. קלעי אבסולוטי עם שחרור נקי ומהיר, שיכול לעלות לזריקה כמעט מכל מצב (מכדרור, מחסימה או מהמקום) באפקטיביות. לא מפחד מזריקות קשות עם יד על הפרצוף או מטר מאחורי הקו (לא חסר מצפון ברמת אייזיה סוואן או קאליף ווייאט אבל יש לו את היכולת הזאת לקחת ולתפור זריקות קשות), נפח זריקות מאוד גבוה שזה מה שהקבוצה האימפוטנטית שלנו צריכה מבחינת קליעה. שם המשחק כאן הוא היכולת לשחרר את הזריקה ברמות הגבוהות, כדי לשחרר זריקה ברמה שבאמת משפיעה על המשחק (ולא רק לקלוע את הזריקות הפנויות) צריך יכולות טכניות מסוימות שאת רובן כאמור יש לסימונס. בנוסף קלעי עונשין נהדר של סביב 85-90%.
טרה הוא גם שחקן חכם וקבוצתי (סביב 3 אס' למשחק בשנתיים האחרונות) שיודע להפעיל את יתר הקבוצה, הוא לא מוביל כדור טבעי ולא יראה שינויי כיוון יוצאי דופן מכדרור אבל יש לו יכולת בסיסית להריץ פיק אנד רול ולמצוא את האיש הפנוי כמו שעשה לא מעט בנימבורק. לפחות בימיו הטובים הוא הביא יכולת אישית ברמה די גבוהה בלי השכונתיות וחוסר המצפון שבאים עם זה בדרך כלל ברמות המחירים שלנו, כלומר ידע לעשות את זה בתוך המסגרת הקבוצתית.

לגבי מה סימונס הוא לא. אז קודם כל הוא לא שחקן אחד על אחד גדול, אין לו לא את הכדרור ולא את האתלטיות כדי לתקוף את הטבעת ביעילות. בשיאו הוא לא היה כזה ובגיל 33.5 הוא כנראה לא יתחיל. בעונה שעברה ביורוקאפ הוא הגיע לקו רק 1.6 פעמים במשחק, נתון נמוך מאוד שמעיד על סגנון המשחק שלו שלא בדיוק מחפש את המגע (לזכותו ב-VTB הגיע לקו פי 2, אם כי זה עדיין לא מרשים). גם זרק ביורוקאפ כמעט אותו מספר זריקות ל-3 כמו ל-2, מה ששוב מעיד קצת על הנטייה שלו להתפשר יותר על קליעה מבחוץ. גם בתקופתו בארץ סחט רק סביב 3 עבירות למשחק והתמקד בעיקר בקליעה, זה סגנון משחק שיכול להקשות על שחקנים לתת את האימפקט המקסימלי.
סימונס גם לא שומר גדול. היו הרבה דיבורים על זה לאורך הקריירה שלו ובעיקר בתקופתו במכבי, שם עניין ההגנה היה הסיבה העיקרית לייבוש שלו ומוטיב חוזר בביקורות שהיו כלפיו. אין לו את הרגליים הכי זריזות בעולם וגם זה לא מסוג הדברים שמשתפרים לפתע בגיל 33. כן יש לו סייז טוב לתפקיד, יחד עם רצון וחכמה שעוזרים לו קצת לחפר על זה. הוא משחק במסגרות בכירות באירופה כבר הרבה שנים בלי להיות חור בהגנה, אבל הוא גם רחוק מלהיות סטופר הגנתי.
בנוסף צריך לקחת בחשבון שאמנם יש לו יכולת מסוימת לייצר לעצמו את הזריקה, אבל בסופו של יום הוא קלעי שצריך שהקבוצה והמאמן יעבדו בשבילו. תרגילים, חסימות וכו'.

שורה תחתונה, סימונס בשיאו הוא שחקן ב-level אחד מעל קלעים אחרים שהיו פה כמו אובאנון, ועם יכולת אישית גבוהה יותר. אבל צריך לראות איזו תפוקה נקבל ממנו בהתחשב בנסיבות הגיל והעדר ההכנה, וצריך להבין שגם אם הוא בכושר הוא כנראה לא יפתור לנו את כל הבעיות (עדיין חייבים את רביב בחזרה בכושר עם היכולת שלו לתקוף את הטבעת מהקו האחורי ולהשלים את הפאזל הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
החתמה מסקרנת מאוד.
שאלה לסקאוטים, האם אתם הייתה מחתימים אותו בשקלול הפלוסים והמינוסים ולמרות היותו הימור?
שורה תחתונה, כל הכבוד להנהלה.
ופז, כתבת על הבעיה באתלטיות שלו ובחדירות. אני באמת חושב שלא כל כך צריך שסימונס יכנס לטבעת, כשלימונד חוזר ובהנחה שלא משחררים את אוואנס, יש לנו מספיק כניסות לצבע בדמות רביב אוואנס ואלן וכמובן רוטבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2015, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
כל אלה לא חודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: