תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 אוגוסט 2025, 20:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
כאילו, אשכרה כל הודעה שלכם עוסקת בלעקוץ את טכנו/אלפקה, ואתם עוד אומרים שהם רק מחפשים אתכם?
תתבגרו כבר

ככה זה, הם מעריצים אותנו, זה יוצר אצלם רגשי נחיתות, ובגלל הבעיות שלהם עם עיבוד רגשות הם לא יודעים איך להגיב.
כמו ילדים בני שבע שמושכים בצמות של הילדות שהם מאוהבים בהן.

עריכה: תודה למשתמש תתאבד כבר

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 28 נובמבר 2015, 13:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 10:51 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
כאילו, אשכרה כל הודעה שלכם עוסקת בלעקוץ את טכנו/אלפקה, ואתם עוד אומרים שהם רק מחפשים אתכם?
תתבגרו כבר

ככה זה, הם מעריצים אותנו, זה יוצר אצלם רגשי נחיתות, ובגלל הבעיות שלהם עם עיבוד רגשות הם לא יודעים איך להגיב.
כמו ילדים בני שבע שמושכים בצמות של הילדות שהן מאוהבים בהן.
זה בהחלט מסביר למה חולה הרוח פתח אשכול שלם על זה שאני לא קורא את ההודעות שלו, וחצי מההודעות שם שלו (לא יודע מה יש לו לכתוב כל כך הרבה בנושא, אני הרי לא קורא).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 13:20 
teknoboy כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
תתבגרו כבר

:LOL2:
שמע אתה גדול אחי.באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מקדוניה: הצבא החל להקים גדר מתכת בגבול יוון כדי למנוע כניסת מהגרים

חיילים מצבא מקדוניה החלו היום (שבת) לפרוס גדר בגבול הדרומי של המדינה עם יוון, אף שמקדוניה הודיעה כי היא אינה מתכוונת לסגור לגמרי את הגבול בפני פליטים הבורחים ממדינות מוכות מלחמה בדרכם למזרח אירופה. מקדוניה, נזכיר, היא נקודת מעבר ראשית של מהגרים בדרכם לאירופה בחודשים האחרונים, והם מגיעים אליה מיוון – שאליה הם מגיעים בדרך כלל בסירות מהים התיכון.

דובר ממשלת מקדוניה אמר היום כי מטרתה של הגדר החדשה היא "לנתב את זרם האנשים לעמדות המעבר המפוקחות כדי לנהל רישום מסודר שלהם ולהגיש להם סיוע הומניטרי במקרה הצורך. אנחנו רוצים להדגיש שהגבול יישאר פתוח ונאפשר מעבר של אנשים שבאים מאזורים מוכי מלחמה כפי שעשינו עד כה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
teknoboy כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
תתבגרו כבר

:LOL2:
שמע אתה גדול אחי.באמת.

אני יודע שזה הזוי. גם לי זה נשמע דפוק עד כדי בעיה נפשית (אם כי יש להודות שזה לא חריג ביחס לחלק מהמשתמשים המדוברים).
אם יש לך הסבר יותר טוב לזה שהם מתעסקים כל כך הרבה באיציק, בי, באלפקה ובעוד כמה משתמשים שמצטיינים (כפי שהגדיר זאת פאביו) במחשבה עקבית וכתיבה רהוטה, אתה מוזמן לשתף אותנו.

אה, ואם התכוונת סתם להודות לי על זה שהעליתי חיוך על שפתיך, אז בבקשה ואין בעד מה. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
צריך להבדיל בין סוג התגובות,
התגובות של פאביו ואופטימי מאוד שונות.
מה שתיארת מאוד נכון לפאביו, לא לאופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
תתבגרו כבר

לא מחפש אף אחד
לא אני דיברתי על שופכה או קיללתי/התבלבלתי
סהכ מתאר מה קורה באירופה ומשווה את הטיפול בטרור האיסלאמי הקיצוני .
חבל לי שאחרים נגררים לפסים אישיים כי חושבים אחרת מהם.
מבחינתי טקנו מתוק אמיתי ועלקפה אין לי מושג מי זה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 28 נובמבר 2015, 15:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
חולה רוח ופסיכופט זה אותו דבר?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא קיללת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 15:35 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

חיילים מצבא מקדוניה החלו היום (שבת) לפרוס גדר בגבול הדרומי של המדינה עם יוון, אף שמקדוניה הודיעה כי היא אינה מתכוונת לסגור לגמרי את הגבול בפני פליטים הבורחים ממדינות מוכות מלחמה בדרכם למזרח אירופה. מקדוניה, נזכיר, היא נקודת מעבר ראשית של מהגרים בדרכם לאירופה בחודשים האחרונים, והם מגיעים אליה מיוון – שאליה הם מגיעים בדרך כלל בסירות מהים התיכון.

דובר ממשלת מקדוניה אמר היום כי מטרתה של הגדר החדשה היא " לנתב את זרם האנשים לעמדות המעבר המפוקחות כדי לנהל רישום מסודר שלהם ולהגיש להם סיוע הומניטרי במקרה הצורך. אנחנו רוצים להדגיש שהגבול יישאר פתוח ונאפשר מעבר של אנשים שבאים מאזורים מוכי מלחמה כפי שעשינו עד כה".

זה כבר לא קליק-באיטינג, זה פשוט לסתור את עצמך באופן מוחלט בפסקה השנייה.
בחיים לא אבין אתרי תקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:

דובר ממשלת מקדוניה אמר היום כי מטרתה של הגדר החדשה היא " לנתב את זרם האנשים לעמדות המעבר המפוקחות כדי לנהל רישום מסודר שלהם ולהגיש להם סיוע הומניטרי במקרה הצורך. אנחנו רוצים להדגיש שהגבול יישאר פתוח ונאפשר מעבר של אנשים שבאים מאזורים מוכי מלחמה כפי שעשינו עד כה".

זה כבר לא קליק-באיטינג, זה פשוט לסתור את עצמך באופן מוחלט בפסקה השנייה.
בחיים לא אבין אתרי תקשורת.

עוד יותר מדהים מהעורכים באתרי החדשות זה האנשים שאשכרה טורחים להעתיק ציטוט לפורום בלי לשים לב שהציטוט הזה כורת את ענף השמחה והעליצות שהם יושבים עליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
החליט מי שהחליט שהבאתי ידיעה לפורום כחלק ממפלס העליצות. נו שויין.
יורה כדורים ואחר כך מחפש מטרה.

קראתי ידיעה . הייתי יכול להביא את חלקה בלבד. הבאתי את שתי הנקודות המרכזיות שבה כדי שזה יהיה מאוזן.

teknoboy כתב:

אתה גם צודק כשאתה כותב שאני אישית משתתף יותר מדי בהסחות הנ"ל, אבל אם תשים לב, לאחרונה אני משתדל לא להיגרר. :)

וואהו . מה היה קורה ללא ההשתדלות
ציטוט:
נחיה וניראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הסכם: טורקיה תחסום מהגרים, אירופה תשלם לה בכסף ופטור מוויזה
טיוטת החלטה אירופית-טורקית שעשויה להביא לפריצת דרך בהתמודדות עם זרם המהגרים ששוטף את אירופה: האיחוד ישלם לטורקיה 3 מיליארד אירו, יקדם פטור לטורקים מוויזה ויאיץ את המשא ומתן על צירופה לאיחוד. בתמורה יסייעו הטורקים להשתלט על זרם המהגרים שעוברים בשטחם בדרך ליבשת

איזה גזען...
ציטוט:
נשיא מועצת אירופה, דונלד טוסק, אמר בצהריים לפני פתיחתה של הפסגה האירופית-טורקית כי מטרת הפסגה היא לעצור את
זרם המהגרים לאירופה. "גיבשנו הסכם שאני מקווה שיתקבל על-ידי כל הצדדים היום", הוא אמר בהגיעו לשיחות. טוסק הוסיף כי ההסכם עם טורקיה לא יספיק לבדו כדי להתמודד עם משבר המהגרים הקשה ביותר של אירופה מאז מלחמת העולם השנייה, וכי בנוסף לכך חייבות מדינות האיחוד האירופי לשלוט באופן הדוק בגבולות החיצוניים של האיחוד. הוא אמר כי אם הדבר לא יקרה – "אזור שנגן" יהפוך להיסטוריה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ציטוט:
הסכם: טורקיה תחסום מהגרים, אירופה תשלם לה בכסף ופטור מוויזה
טיוטת החלטה אירופית-טורקית שעשויה להביא לפריצת דרך בהתמודדות עם זרם המהגרים ששוטף את אירופה: האיחוד ישלם לטורקיה 3 מיליארד אירו, יקדם פטור לטורקים מוויזה ויאיץ את המשא ומתן על צירופה לאיחוד. בתמורה יסייעו הטורקים להשתלט על זרם המהגרים שעוברים בשטחם בדרך ליבשת

איזה גזען...
ציטוט:
נשיא מועצת אירופה, דונלד טוסק, אמר בצהריים לפני פתיחתה של הפסגה האירופית-טורקית כי מטרת הפסגה היא לעצור את
זרם המהגרים לאירופה. "גיבשנו הסכם שאני מקווה שיתקבל על-ידי כל הצדדים היום", הוא אמר בהגיעו לשיחות. טוסק הוסיף כי ההסכם עם טורקיה לא יספיק לבדו כדי להתמודד עם משבר המהגרים הקשה ביותר של אירופה מאז מלחמת העולם השנייה, וכי בנוסף לכך חייבות מדינות האיחוד האירופי לשלוט באופן הדוק בגבולות החיצוניים של האיחוד. הוא אמר כי אם הדבר לא יקרה – "אזור שנגן" יהפוך להיסטוריה.

מזכיר מאוד את הפעילות ההומניטרית של הבריטים שלא איפשרו לניצולי השואה להגיע לארץ הקודש ושלחו אותם למחנות בקפריסין.
הפעם לאסטרטגייה אחראית אירופה באמצעות "מועצת אירופה" ולביצוע הטורקים. נו טוב מה לא עושים תמורת כסף והטבות אחרות. ממש הומניטרים הטורקים האלה.

מעניין האם ההחלטה היא על דעת הקלנצלרים של גרמנייה ושל אוסטרייה קולטות הפליטים או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:31 
החתול של שרדינגר כתב:
פאביו כתב:
אם אירופה חלילה תתחיל לחטוף פיגועים נוראיים שכאלו עקב הכיבוש אני תוהה איפה יהגרו כל הקשקשנים?
ארהב?אוסטרליה?מה האופציות?

רוב האנשים שבורחים או מעוניינים לברוח מהארץ לא בורחים מהטילים או הפיגועים, שהסיכוי להפגע מהם הוא פחות או יותר כמו הסיכוי שאותו מטוס יתרסק, אלא מהמדינה שנהיית פה בזכות ה"שפויים" כמוך וכמו כל הליורון האדום אופטימיים למינהם וה"פחות שפויים" כמו הנאוניסימים שהרבה בזכות הגיבוי שלכם הולכים ונהפכים לרוב.
לירון האדום כתב:
קובסטר אפשר לרצות שלום יחד עם הרצון לחיות בבטחון.
אפשר לרצות שלום תמורת בטחון ולא ״שלום״ חד צדדי.
אפשר לקוות שהאירופאים יתעוררו ויבינו שיש כאלו שמקדשים את המוות ולא את החיים.
דאע״ש=חמאס=אל קאידה
אנחנו מתמודדים עם זה יום יום.
אז הנה, חלקם מרגישים על בשרם את שאנחנו חווים.
לפעמים צריך לחטוף מכה כדי להבין..

דאע"ש=חמאס זאת אחלה סיסמא, רק שלמרבה הצער עוד לא בכל העולם הבינו שכל הערבים אותו הדבר, ומצד שני ייתכן הם שמעו על זה שבפעם האחת שהיתה אינטרקציה בין חמאס לדאע"ש זה היה טבח של דאע"ש בחמאס, לא יבינו שלמעשה היה מדובר סך הכל בכמה חמאסדאעשניקים שירו לעצמם בראש.
בגלל שהאירופאים עוד לא הבינו שכל הערבים אותו הדבר, הם עוד עלולים לרחם על חמאס, שמצד אחד נטבחים על ידי הפסיכים שביצעו אתמול את הפיגועים בפריז, ומצד שני יש צריכים להתמודד עם הפסיכים שהסיבה היחידה שלא יוצאים לחגוג את הפיגועים ברחובות היא שהם עסוקים מדי בלאונן עם כל הדם הזה.

בחיאת חתול בתור מומחה לענייני ארגוני טרור, איך תסביר שמפקד דאע״ש בסיני נמצא עכשיו בעזה ונפגש
עם מפקדי חמאס??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
איך הוא יכול להסביר אם נשיא ארה"ב לא יכול להסביר וחי באשליות. ראש המעצמה הגדולה בעולם , לפחות תיאורטית.
לפני פחות משבוע אמר נשיא ארה"ב כי הטרור יתקשה לפגוע בארה"ב.
אתמול באורח פלא נירצחו כ- 20 חפים מפשע .

לפי דיווח בתקשורת הציונית שבלינק , נימצא מטען צינור בבית אחד מהטרוריסטים. והנשיא עדיין חושב שזה בגלל שקל להחזיק נשק בארה"ב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4734709,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
איך הוא יכול להסביר אם נשיא ארה"ב לא יכול להסביר וחי באשליות. ראש המעצמה הגדולה בעולם , לפחות תיאורטית.

לפי דיווח בתקשורת הציונית שבלינק , נימצא מטען צינור בבית אחד מהטרוריסטים. והנשיא עדיין חושב שזה בגלל שקל להחזיק נשק בארה"ב.

הכותרת כבר לא רלבנטית
תשנה ל"נחמד מה שקורה לאירופאים ולאמריקאים ולמצב הנפשי שלי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 21:55 
אדום אופטימי כתב:

אם יש לך מידע על מניעי הפיגועים ואם אתה יודע את מה שאובאמה עוד לא יודע, יהיה זה מן הראוי שתתקשר לFBI ותדווח להם את מה שאתה יודע. יש לך את המספר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אם יש לך מידע על מניעי הפיגועים ואם אתה יודע את מה שאובאמה עוד לא יודע, יהיה זה מן הראוי שתתקשר לFBI ותדווח להם את מה שאתה יודע. יש לך את המספר?

אני לא דיברתי על מניעים וגם לא התייחסתי לארגון טרור כזה או אחר.

מה שאירע בארה"ב הוא טרור. מניח שאין על זה ויכוח.
ע"י מי ? כנראה שלא על ידי הליגה להגנת יהודים.

דווח כי בבית הרוצח נתגלו מטעני צינור. אני לא חי בארה"ב אבל אני מניח שבד"כ גם מי שמחזיק אקדח לא מחזיק בביתו מטעני צינור.

ואני מניח שאובמה יודע גם יודע בדיוק כמו שהוא יודע שהטורקים מסייעים לדא"ש למכור דלקים לעולם אבל הוא טוען אחרת, כי מתאים לו לטעון אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:04 
בשיח האמריקאי כאשר עובד ממורמר פותח בירי במשרד של המעסיק שלו או נער מעורער פותח בירי בבית הספר שלו או בבית קולנוע, זה לא מכונה טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
בארה"ב יש אירוע טרור כל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל על בורות.
לא ידעתי שבכל יום מתגלה מטען צינור בבית של אזרח שרצח 20 אנשים חפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
חוסיין אמר שהמתקפה על ההיפר כשר לא הייתה אנטישמית, הוא גם סירב לכנות את האירוע בבנגאזי "טרור". לא הייתי לוקח אותו כמשתנה בלתי תלוי במערכה. ויגבה אותי מייקל אורן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
:SMOKE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 22:46 
Officer Barbrady כתב:
חוסיין אמר שהמתקפה על ההיפר כשר לא הייתה אנטישמית, הוא גם סירב לכנות את האירוע בבנגאזי "טרור". לא הייתי לוקח אותו כמשתנה בלתי תלוי במערכה. ויגבה אותי מייקל אורן.

מזל שעובדות לא יכולות לבלבל אותך:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אני לוקח את המייקל אורן שלך
ומעלה בגיא בכור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
מודה ועוזב. זכרתי את זה מהעימותים ב-2012, לאחר חיפוש קל מסתבר שכל מה שיש זה קונספירציות רפובליקניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2015, 23:08 
Officer Barbrady כתב:
מודה ועוזב. זכרתי את זה מהעימותים ב-2012, לאחר חיפוש קל מסתבר שכל מה שיש זה קונספירציות רפובליקניות.

כן, רומני הטיח בו את זה ואז התברר שהוא מחרטט והוא חטף בומבה בסקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: